Ne kadar da uğraşmış emek vermişsin . Şükürler olsun..benzer şekilde olan hikayemz. Mutlu sonlandı. Ben de hep tüp bebek é kalacak mi die korkardım. . Rabbim bebislerimiz ı nazardan kötülük lerden korusuncanım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.
canım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.
Ne kadar da uğraşmış emek vermişsin . Şükürler olsun..benzer şekilde olan hikayemz. Mutlu sonlandı. Ben de hep tüp bebek é kalacak mi die korkardım. . Rabbim bebislerimiz ı nazardan kötülük lerden korusun
Cok tebrik ederimGünaydın kızlar ben de hamileyim, ya inanamıyorum bunu söylediğime, 3 yıldır her ay negatifi gören bir insan olarak... yani inşallah hamileyimdir, adetime 3 gün var, 2 gündür ovulasyon testim çift çizgi çıkıyodu, gittim kan verdim, değerim yüksek çıktı, hamilesiniz dedi doktor. İnşallah değerim artar.
Çok teşekkür ederim canım. Sen de bu yola yeni çıkıyorsun umarım hayırlısıyla güzel haberi alırsın. Sorun erkekte olunca çözüm daha kolay oluyomuş ben de öyle duydum, benim eşim e vitamini kullandı sperm hareketliliği için, sen de araştırabilirsin. Gelişmelerden bizi haberdar et, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.Canim ne guzel anlatmissin cok sevindim. Hayirlisiyla cok guzel bir hamilelik ve dogum olsun. Biz de bugun doktora gittik. Ben daha onceden kist ameliyati olmustum rahmimden. Simdi doktor bakicak ultrasoundla hani o ameliyattan bir hasar kalmis mi diye. Bir de hsg cekilicek. Tuplerime bakilicakmis benim de. Sonra esimin sonuclari icin bir daha test istedi kendi kurumlarinda yapicaklarmis. Ve dediki daha cok erkek kaynakli gibi gozukuyor sizin sorun ve umarim oyledir cunku cozumu daha kolay (hani ben de belki hasar olmasi durumundan soylemistir yoksa umut kirmak istemem sonucta tip o kadar ilerledi ki hersey cozuluyor) bir dahaki adetimle testlere baslicaz ama kim bilir belki ben de guzel haberi veririm :)
Teşekkür ederim, umarım kan değerim yükselir.Cok tebrik ederim
Amin canım inşallah. Senin yazılarını arada okuyodum canım, hamileliğine çok sevindimNe kadar da uğraşmış emek vermişsin . Şükürler olsun..benzer şekilde olan hikayemz. Mutlu sonlandı. Ben de hep tüp bebek é kalacak mi die korkardım. . Rabbim bebislerimiz ı nazardan kötülük lerden korusun
Cok com sevindim all a him sonunda yuzunuze guldu insalllah degerlerin artar saglikli bir hamilelik gecirirsin[/QUOTE]OTE="Perimasali21, post: 43045530, member: 630999"]canım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.
Adetin bitmek üzeré ise klomen için geç kalıonnn. Sağol canımm bu arada . Kese minnak bişi di inşallah sağlıkla gelişiyor dur . Senin de gönlüne göre verir allahım. Benim psikolojim şu günlerde hiç iyi değil. Mutsuzum ben yaaaa. İnsanlar çok bozuyor moralimı eşim de dahil...
canım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.
Evet canimvorones canim sen rah filmi cektirmis miydin?
Canım pozitif görünüyor ama öncesi nasıl acaba . Düne göre en koyu buysa evet önümüzdeki saatlerde yumurtlama olacak. Bu gece çalışmak şartKızlarrr sizce ovulasyon testi pozitif mi yani 24 saat içinde çatlama olur mu ve bundan sonrasında napmalıyım? Kusra bakmayın bilmiyorum..
Bugun daha iyiyim.. Bana 4800 liraya mal oldu ama .. olsun gelen paraya olsun. Bebisime değil. . Duamizı eksik etmeyelim. İnşallah sıra sen de bu ay alalım müjdeyi senden . AmiiiinnnCanımmmmm hani moral bozmak mutsuz olmak yoktu yaa.takmayacaktın kimseyi bebişi düşünecektik yaa unutma lütfen
En koyu bugün çıktı canımCanım pozitif görünüyor ama öncesi nasıl acaba . Düne göre en koyu buysa evet önümüzdeki saatlerde yumurtlama olacak. Bu gece çalışmak şart
TamamdırEn koyu bugün çıktı canım) hayırlısı rabbim nasip eder minişin tutunmasını bu ay inşallah dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş canımcım )
Ayy inşallah canım bakalımTamamdırstres yapmadan . Hemen cise gitmek yok keyifle inşallah. .
Bugun ve yarın olsun sonra bi boş bi dolu devam . Ben 12. 13. 15. 18. Günler çalışma olmustu.inşallah bu ay sen de bu topici Şenlendirirsin
Canm ya ne guzel anlatmissin cok cok sevindim ins saglikli bir gebelik yasarsın ve bu kadar beklediğin kuzunu alırsın kucağınacanım çok teşekkür ederim. 4 yıllık evliyim 3 yıldır gebelik oluşmuyodu, adetlerim düzensizdi başlarda, 60 günde oluyodum. Polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmemi istediler. Hsg çekilirken sol tüpün kapalı olduğunu söylediler, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler, kapalı olan sol tüpüm o anda 2. Defa verdikleri sıvı ile açıldı, sonra aşılama aşamasına geçtik, 5 defa aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Soğan kürü ardından incir kürü yaptım yine gebelik oluşmadı. Sonra başka bi doktora gittim, inofolic verdi, adetlerim iyice düzene girdi inofolic sayesinde, inofoliği kullandığım 4. Ay tüp bebek doktoruna gittim, yumurtlaman gayet iyi, eşinin sperm hareketliliği düşük dedi, tüp bebek önerdi bize. 2 ay daha bekledim, bu ay başlıcaktım tüp bebeğe ama dün kan testim pozitif çıktı. Tabi eşim de 3-4 aydır vitamin desteği alıyodu. Bu arada da ovulasyon testi yaptım sürekli, inofolic kullandığım için de yumurtlama dönemini anlıyordum, en belirgini yumurta akı kıvamında uzun akıntım olmasıydı ovulasyon zamanı. O günleri değerlendirdik, ve bişey daha dicem hiç aklımdan çıkmadı... Hiç kafamdan atamadım her ay ümitlendim, regl olduğumda bi sonraki ayın yumurtlama gününü hesaplıyordum. Tüp bebeğe başlıcamı bildiğim halde aman boşver ne de olsa tüp bebek yapıcam diyemedim, hep aklımda acaba hamile kalıcakmıyım düşüncesi vardı. ben bunları 3 yılda yaşadım, daha kaç yıl her ay negatifi gören kadınlar var, çok zor allah onların yardımcısı olsun öncelikle, çevre baskısı bi taraftan, insanlara laf anlatamıyosun bi taraftan, neye üzülceni şaşırıyosun çünkü bu durumu yaşamayanlar seni anlamıyor... İnşallah hamileyimdir, rabbim hayırlısını versin.
Hadi ya gec mı kaldım neyse bakalım kısmet bu ay kendiliğinden gelir belki ins gelir yani cok cok istiyoruz artıkAdetin bitmek üzeré ise klomen için geç kalıonnn. Sağol canımm bu arada . Kese minnak bişi di inşallah sağlıkla gelişiyor dur . Senin de gönlüne göre verir allahım. Benim psikolojim şu günlerde hiç iyi değil. Mutsuzum ben yaaaa. İnsanlar çok bozuyor moralimı eşim de dahil...
Ayyy ne güzel demişsin ağzın bal yesin canımmmBugun daha iyiyim.. Bana 4800 liraya mal oldu ama .. olsun gelen paraya olsun. Bebisime değil. . Duamizı eksik etmeyelim. İnşallah sıra sen de bu ay alalım müjdeyi senden . Amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?