ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ne kadar da uğraşmış emek vermişsin . Şükürler olsun..benzer şekilde olan hikayemz. Mutlu sonlandı. Ben de hep tüp bebek é kalacak mi die korkardım. . Rabbim bebislerimiz ı nazardan kötülük lerden korusun

Canim ne guzel anlatmissin cok sevindim. Hayirlisiyla cok guzel bir hamilelik ve dogum olsun. Biz de bugun doktora gittik. Ben daha onceden kist ameliyati olmustum rahmimden. Simdi doktor bakicak ultrasoundla hani o ameliyattan bir hasar kalmis mi diye. Bir de hsg cekilicek. Tuplerime bakilicakmis benim de. Sonra esimin sonuclari icin bir daha test istedi kendi kurumlarinda yapicaklarmis. Ve dediki daha cok erkek kaynakli gibi gozukuyor sizin sorun ve umarim oyledir cunku cozumu daha kolay (hani ben de belki hasar olmasi durumundan soylemistir yoksa umut kirmak istemem sonucta tip o kadar ilerledi ki hersey cozuluyor) bir dahaki adetimle testlere baslicaz ama kim bilir belki ben de guzel haberi veririm :)

Cok tebrik ederim

Çok teşekkür ederim canım. Sen de bu yola yeni çıkıyorsun umarım hayırlısıyla güzel haberi alırsın. Sorun erkekte olunca çözüm daha kolay oluyomuş ben de öyle duydum, benim eşim e vitamini kullandı sperm hareketliliği için, sen de araştırabilirsin. Gelişmelerden bizi haberdar et, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

Amin canım inşallah. Senin yazılarını arada okuyodum canım, hamileliğine çok sevindim

Cok com sevindim all a him sonunda yuzunuze guldu insalllah degerlerin artar saglikli bir hamilelik gecirirsin[/QUOTE]
İnşallah canım, allah herkesin gönlüne göre versin

Canımmmmm hani moral bozmak mutsuz olmak yoktu yaa. takmayacaktın kimseyi bebişi düşünecektik yaa unutma lütfen

Canım hayırlı olsun içini ferah tut hamişsin ne güzel artık keyfini Çıkarma vakti ne güzelde geldi Meleğin Gönül isterdi ki daha erken olsun ama nasipte ne zaman yazılmışsa o zaman geliyor meleklerimiz bizlere inşallah benim de nasibimde vardır o güzel duyguyu yaşamak ve dileyen herkesin:)) ben bir şey soracaktım inofolic ne kadar süre kullandın doktor bana da verdi de faydasını gördün mü birde yumurtlamanı anlamanda nasıl bir fayda sağladı?

Kızlarrr sizce ovulasyon testi pozitif mi yani 24 saat içinde çatlama olur mu ve bundan sonrasında napmalıyım? Kusra bakmayın bilmiyorum..

Eklentiler

• 20151015_172532.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlarrr sizce ovulasyon testi pozitif mi yani 24 saat içinde çatlama olur mu ve bundan sonrasında napmalıyım? Kusra bakmayın bilmiyorum..
Canım pozitif görünüyor ama öncesi nasıl acaba . Düne göre en koyu buysa evet önümüzdeki saatlerde yumurtlama olacak. Bu gece çalışmak şart

Canımmmmm hani moral bozmak mutsuz olmak yoktu yaa. takmayacaktın kimseyi bebişi düşünecektik yaa unutma lütfen
Bugun daha iyiyim.. Bana 4800 liraya mal oldu ama .. olsun gelen paraya olsun. Bebisime değil. . Duamizı eksik etmeyelim. İnşallah sıra sen de bu ay alalım müjdeyi senden . Amiiiinnn

Canım pozitif görünüyor ama öncesi nasıl acaba . Düne göre en koyu buysa evet önümüzdeki saatlerde yumurtlama olacak. Bu gece çalışmak şart
En koyu bugün çıktı canım ) hayırlısı rabbim nasip eder minişin tutunmasını bu ay inşallah dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş canımcım )

En koyu bugün çıktı canım ) hayırlısı rabbim nasip eder minişin tutunmasını bu ay inşallah dua et bana hamilenin duası kabul olurmuş canımcım )
Tamamdır stres yapmadan . Hemen cise gitmek yok keyifle inşallah. .
Bugun ve yarın olsun sonra bi boş bi dolu devam . Ben 12. 13. 15. 18. Günler çalışma olmustu. inşallah bu ay sen de bu topici Şenlendirirsin

Tamamdır stres yapmadan . Hemen cise gitmek yok keyifle inşallah. .
Bugun ve yarın olsun sonra bi boş bi dolu devam . Ben 12. 13. 15. 18. Günler çalışma olmustu. inşallah bu ay sen de bu topici Şenlendirirsin
Ayy inşallah canım bakalım tamamdır önerilerini dikkate alıyorum çok teşekkür ederimm.. Sen de bebişini sağlıkla alırsın kucağına inşallahhh..

Canm ya ne guzel anlatmissin cok cok sevindim ins saglikli bir gebelik yasarsın ve bu kadar beklediğin kuzunu alırsın kucağına Esin vitamin ne kullandı inofolic bende kullansam mı artık acaba bir yıl oldu ikinciyi istiyorz bizde

Hadi ya gec mı kaldım neyse bakalım kısmet bu ay kendiliğinden gelir belki ins gelir yani cok cok istiyoruz artık

Bugun daha iyiyim.. Bana 4800 liraya mal oldu ama .. olsun gelen paraya olsun. Bebisime değil. . Duamizı eksik etmeyelim. İnşallah sıra sen de bu ay alalım müjdeyi senden . Amiiiinnn
Ayyy ne güzel demişsin ağzın bal yesin canımmm haydi inşallah :) Amann boşver canım gelen paraya gelsin yerine koyarsın ne de olsa hem daha bebiş için alışverişte olmaz nerden baksan en az 7 ayın var o para yerine gelir biriktirirsin bileee Gerçi sen yelek filan da örmüştün hazır bikaç şeyy kızz senin bebişin sırtı yere gelmez marifetlisin maşallah benim hiç el becerim yok öyle örgü filan ama şimdiden benimde bebişimin sarı battaniyesi var rengi çok güzel ama yaa bi görsen anneannesi ördü daha ortada bebiş yok ama olsun inşallah o battaniyeye saracağım bebişim de olur Rabbimin izniyle Bu arada bizim sayfaya gelen herkes hamiş oldu yaşasın artık daha çok inanıyorumm bu ay olmazsa diğerine o da olmazsa diğerine :))) durmak yok yola devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…