burdaki bayanların çoğu ben dahil ondan kullandık alabılırsın canım guvenılırbayanlar laboquık ovulasyon testı nasıl ovulasyon testı bakıyorum en cok onu gördüm
tamam tesekkur edıyorum peki kaçlı aldınız :)burdaki bayanların çoğu ben dahil ondan kullandık alabılırsın canım guvenılır
canım hani senin geçen ay yumurtlamada kanama olmuştu ya nasıl kanamaydı adet gibimiCanım bugunki ovuladyon testi 2. Cizgi bayGi belli oluyor bugun 16. Gun dun calışma olmadı bugun olacak yarında yapiyim testi bakalım ne cikacak
ben 20 lik aldım yanındada 6 adet gebelik testi hediyeliydi 19.90 tl yetamam tesekkur edıyorum peki kaçlı aldınız :)
Ayyy. Çok tatlısın .enerjiné hayranım. .. Aynen ya. Benim bebisimé her şey yaparım yeter ki sağlıkla yormadan uzmeden gelsin kollarıma. Bu 7 ay icindé düşünsene senjn kesin haberini alacaz ..Yani aynı dönemde hamis olucaz. İsteyince veriyor allahım. Çalışmalara devam dediğin gibi . Olacak olacak....Ayyy ne güzel demişsin ağzın bal yesin canımmmhaydi inşallah :) Amann boşver canım gelen paraya gelsin yerine koyarsın ne de olsa hem daha bebiş için alışverişte olmaz nerden baksan en az 7 ayın var o para yerine gelir biriktirirsin bileee Gerçi sen yelek filan da örmüştün hazır bikaç şeyy kızz senin bebişin sırtı yere gelmez marifetlisin maşallah benim hiç el becerim yok öyle örgü filan ama şimdiden benimde bebişimin sarı battaniyesi var rengi çok güzel ama yaa bi görsen anneannesi ördü daha ortada bebiş yok ama olsun inşallah o battaniyeye saracağım bebişim de olur Rabbimin izniyle Bu arada bizim sayfaya gelen herkes hamiş oldu yaşasın artık daha çok inanıyorumm bu ay olmazsa diğerine o da olmazsa diğerine :))) durmak yok yola devam..
Evet yumurtan çatlamış ben degerlendırın derımKizlar mrb bu ay ov. Testi denedim adetimin 9.gunu basladim 11.gun cift cizgi ciktiginda degerlendirdik 12.gun bos gecti ve bugun 13. Gun siliklesmis degerlendirsek ise yararmi birde bugun feci derecede karnim ve belim agridi resmen ayakta duramadim gaz da vardi acaba bu yumurtlama belirtisimi ama bu ay o yumurta aki seklindeki akinti da gelmedi benden:/ birde bu testi kullqnmadan once hep 14.gunu ov gunum sanirdim meger hep ynlis zamanlari degerlendirmisim ins testin faydasini gorurum.
Bugun silik cikti bu catlamis mi demek oluyo peki bugun degerlendirsek ise yararmi diyosunuz?Evet yumurtan çatlamış ben degerlendırın derım
Evet koyudan sonraki ılk sılıkte çatlamış demektır dünden sperm vardır ıcerde ama bence degerlendırın bugunude akıntı kasıkbel ağrısı yumurtlama belırtısıdurBugun silik cikti bu catlamis mi demek oluyo peki bugun degerlendirsek ise yararmi diyosunuz?
Tekrar okudumda dun olmamış bugünü kesın degerlendır bence ınsallah tutarBugun silik cikti bu catlamis mi demek oluyo peki bugun degerlendirsek ise yararmi diyosunuz?
Evet dun olmadi ins ise yarar bugun degerlendircez bakalim.tsk edermTekrar okudumda dun olmamış bugünü kesın degerlendır bence ınsallah tutar
Allah korusun cnim kötu dusun me ama doktora gt ihmal etme simir testi yaptrSabahtan berı nette arastırmakran bır hal oldum moralım oyle bozukkı kızlar ıkı aydır adet bıtıyor bır hafta boyunca her gun damlada olsa kan geliyor geçen ay umursamadım bu ayda oyle oldu adetım bıtrlı bır hafta oldu yıne her gün bır damlada olsa gelıyor akıntıyla beraber.doktor yoktu hemşireye sordum rahîm ağzı kanserı belırtılerı dedı varmıdır böyle ıhtımal hafta sonunda sehır dışına gıdeyımmı özele
Yok canım ıhmal etmıcem bu hafta ıçınde gıdecem doktoraAllah korusun cnim kötu dusun me ama doktora gt ihmal etme simir testi yaptr
Canım ben ogluma hamile kalmadan önceki bir 5-6 boyunca adetim 9 gun suruyordu iki gun temiz oluyir sonra Bi kac gun daha leke leke devam ediyordu resmen lekenmesi oluyordu hatta hamile kaldığım ayin adetinde de oldu Kayak yapmaya gitmistik eve geldim adetim biteli bir hafta olmustu lekeli akıntım vardı yine yumurtlarken ki gibi yumurta aki kıvamında akıntı gibi ama koyu renk neden bilmiyorm ama bu sekilde oluyordu hamilelik sonrasında hic yasamadımSabahtan berı nette arastırmakran bır hal oldum moralım oyle bozukkı kızlar ıkı aydır adet bıtıyor bır hafta boyunca her gun damlada olsa kan geliyor geçen ay umursamadım bu ayda oyle oldu adetım bıtrlı bır hafta oldu yıne her gün bır damlada olsa gelıyor akıntıyla beraber.doktor yoktu hemşireye sordum rahîm ağzı kanserı belırtılerı dedı varmıdır böyle ıhtımal hafta sonunda sehır dışına gıdeyımmı özele
once kahverengiydi sonra kırmızıya dondu adet olur gibi canımcanım hani senin geçen ay yumurtlamada kanama olmuştu ya nasıl kanamaydı adet gibimi
Canım ben ogluma hamile kalmadan önceki bir 5-6 boyunca adetim 9 gun suruyordu iki gun temiz oluyir sonra Bi kac gun daha leke leke devam ediyordu resmen lekenmesi oluyordu hatta hamile kaldığım ayin adetinde de oldu Kayak yapmaya gitmistik eve geldim adetim biteli bir hafta olmustu lekeli akıntım vardı yine yumurtlarken ki gibi yumurta aki kıvamında akıntı gibi ama koyu renk neden bilmiyorm ama bu sekilde oluyordu hamilelik sonrasında hic yasamadım
sagol canim birazda olsa icim rahatladi benimde iste akintiyla beraber pembemsi oluyor korkmuyo degil insan cqrsamba gunu bos gunum doktora gidecem bakalim insallah onemli bir sikinti yokturCanım ben ogluma hamile kalmadan önceki bir 5-6 boyunca adetim 9 gun suruyordu iki gun temiz oluyir sonra Bi kac gun daha leke leke devam ediyordu resmen lekenmesi oluyordu hatta hamile kaldığım ayin adetinde de oldu Kayak yapmaya gitmistik eve geldim adetim biteli bir hafta olmustu lekeli akıntım vardı yine yumurtlarken ki gibi yumurta aki kıvamında akıntı gibi ama koyu renk neden bilmiyorm ama bu sekilde oluyordu hamilelik sonrasında hic yasamadım
Canim benimde adetim biteli 1 haftayi grcti er gun lekelenme oldu akintida vardi sanirim acik kirmizi pembe rengindeydi buraz once lavabida baktim cadet kanamasina cevirmis doktor ne dedi sana canim Ben carsambaya randevu aldim ymurtlama gunumde yarinlekelenme erengiydi sonra kırmızıya dondu adet olur gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?