ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yaaaaa kızlar vorones , I imtisall sevdabuzer sanırım bu ay ki yumurtlama dönemimi kaçırdım geçtiğimiz üç gündür yumurtlama akıntım devam ediyordu artık bitti ve bu süreç içinde de çalışma olmadı dün gece olacaktı ama eşimin başı ağrıyordu bende bir şey demedim artık ben önümüzdeki maçlara bakacağım bu yolda tüm Arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu arada dün eşimin doğum günüydü ama çok yoğun olduğu için kutlama yapamadım bugün akşamda misafirlerin var bende bu gece kutlayayım dedim.. Nasıl iyi demiş miy im kızlar :)). Bu arada akşam misafirlerime ne yapsam ki ikram olarak

Son düzenleme:

Canım bir şey yoktur canını boşuna sıkma arada olabilir kadınsal mevzular işte bir ayımız diğerini tutmaz hiç Allah m sağlık versin inşallah hepimize canım içini ferah tut

Canın sağolsun canım bir sonraki aya hem belkide geç yumurtlama olacak bugun calisma olsa geçmi kalmış olursunuz acaba bilemedim ki.ıslak kek yap canım misafirlerine

Canım bir şey yoktur canını boşuna sıkma arada olabilir kadınsal mevzular işte bir ayımız diğerini tutmaz hiç Allah m sağlık versin inşallah hepimize canım içini ferah tut
Eşimde öyle diyor o daha önce kanseri yaşadığı için baya bi destek oldu ağrım yok deyince o zmn kalbini rahatlat dedi .aynen canım ya bir ayimiz diğerini tutmuyor ne zor islermis bunlar

Kız bak kızdım. Sana . Yum.günleri hiç değerlendirmeden geçer mi. bugun misafirleri bilmem ama eşine doğum günü kutlaması çalisma yapinn. Bu arada misafiri sevmeyen bi yapım var

Tmm kuzum sen nasılsın gorunmuyordun iki gundur
Buralardayim canım aslında . Bu topicten başka yere de yazasim yok zaten .
Biraz okiyim yazım diom millet hep karamsar. Yok boş gebelik yok kimyasal . Hep sorun stres.. zaten.umutsuz mutsuz tavrima tuz biber oluo.
İyiyim şükür ama çok yoruluyorum. Dün 7 gibi uyumusum bi gözümu açtım saat sabahin 5 ı
Okul da 30 saat ders haftasonu da kurs derken ...
Neyse ki nöbet ı ayarlamis müdür . 5 hafta yapma madem kritik surecmis se dedi

Oh ne iyi insafa gelmiş azcik girme kuzum seni kötü etkileyen topiklere

Canım çok teşekkür ederim. İnşallh devamı gelir. Canım eşim e vitamini yağı kullandı. İnofoliği kullanabilirsin, yumurtlamanda bir sorun var mı

Afferin sana ne güzel kontrolü elden bırakma. .geçmiş olsun diyim sana ben..anormal durum değildir inşallah. Doktorda n gelince yaz gene

ilk zamanlarda hep dusuk konularini dis gebelik haberlerine bakiyordum ama inan heo moral bozuyor yapma derim ...hocanın dedigini yap yaptigini yapma :)

ilk zamanlarda hep dusuk konularini dis gebelik haberlerine bakiyordum ama inan heo moral bozuyor yapma derim ...hocanın dedigini yap yaptigini yapma :)
Aynen öyle canım ya.. mesela dio işte şu kadar haftalıkken kalbi durdu düştü daha neler neler insanın ödü kopuyor. Yapmiom artık . yarin kontrol tahlil günü . Gene korku endişe var
İnşallah iyidir bebisim senin nasıl geçiyor. Neler yapiosun

Kızlarr en verimli 3 gün uykuyla ğeçti bu gece ki rüyamda kocamı kovalıyordum çalışma olsun diye yap rüyama bile girdi eşimde sabah soruyo anlıyor yahu kötü rüyalar görünce bende anlattım şimdi önünde canı sıkıldı niye söylemedim diye suratını sallandırıyor niye dememişim miş bende maymunluk yapıyorum olur bu ay olm azsa diğeri filan ama benim canım da sıkılıyor gece de sızdı yaw

Arkadaşlar cuma akşamı vajinal ultrason ile bakıldığında yumurtam daha çatlamamıştı
Cumartesi akşam 6 da yaptığım test koyu olan
Bugün saat 3 te yaptığım test silik olan
Yani yumurtam cumartesi günü çatlamış demek midir? Bugün ilişki olsa tutma ihtimali var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
Sıze bır dopıng enerji lazım şaka bıryanada sıkma canını kısmet degılmiş demekki ama önümüzdeki aya mıssfır kabul etmiyorsun ve çalışmaları yapıyorsun

Yunurtan dün çatladıysa enaz 24 saat aktif oluyor. Bence bu gece tam zamanı haydi çalışmaya:)

Kız bak kızdım. Sana . Yum.günleri hiç değerlendirmeden geçer mi. bugun misafirleri bilmem ama eşine doğum günü kutlaması çalisma yapinn. Bu arada misafiri sevmeyen bi yapım var
Aynı benn hele hamisken hic çekilmiyor bide çocuklu geliyorlar ya o zmaan gor ay boyle diyomda bizide çocuklarla kimse istemez heralde

Aynı benn hele hamisken hic çekilmiyor bide çocuklu geliyorlar ya o zmaan gor ay boyle diyomda bizide çocuklarla kimse istemez heralde
Aynenn ya ben çocuklularla bişeyler yapmayı Bile sevmez laf ederdim herkes hazır hemen bana seni de gorcez demeye. ama bis bebisimle uslu oluruz yormayiz kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…