Ayyy. Çok tatlısın .enerjiné hayranım. .. Aynen ya. Benim bebisimé her şey yaparım yeter ki sağlıkla yormadan uzmeden gelsin kollarıma. Bu 7 ay icindé düşünsene senjn kesin haberini alacaz ..Yani aynı dönemde hamis olucaz. İsteyince veriyor allahım. Çalışmalara devam dediğin gibi . Olacak olacak....
Canim benimde adetim biteli 1 haftayi grcti er gun lekelenme oldu akintida vardi sanirim acik kirmizi pembe rengindeydi buraz once lavabida baktim cadet kanamasina cevirmis doktor ne dedi sana canim Ben carsambaya randevu aldim ymurtlama gunumde yarin
Canın sağolsun canım bir sonraki aya hem belkide geç yumurtlama olacak bugun calisma olsa geçmi kalmış olursunuz acaba bilemedim ki.ıslak kek yap canım misafirlerineYaaaaa kızlarvorones , I imtisall sevdabuzer sanırım bu ay ki yumurtlama dönemimi kaçırdım geçtiğimiz üç gündür yumurtlama akıntım devam ediyordu artık bitti ve bu süreç içinde de çalışma olmadı dün gece olacaktı ama eşimin başı ağrıyordu bende bir şey demedim artık ben önümüzdeki maçlara bakacağım bu yolda tüm Arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu arada dün eşimin doğum günüydü ama çok yoğun olduğu için kutlama yapamadım bugün akşamda misafirlerin var bende bu gece kutlayayım dedim.. Nasıl iyi demiş miy im kızlar :)). Bu arada akşam misafirlerime ne yapsam ki ikram olarak
Inşallah değildir canım çarşambaya randevu aldımsevdabuzer yani CNm bence ciddi bir durum degildir yani ins degildir tabi sen yine de bir git bakalım Dr a
Eşimde öyle diyor o daha önce kanseri yaşadığı için baya bi destek oldu ağrım yok deyince o zmn kalbini rahatlat dedi .aynen canım ya bir ayimiz diğerini tutmuyor ne zor islermis bunlarCanım bir şey yoktur canını boşuna sıkma arada olabilir kadınsal mevzular işte bir ayımız diğerini tutmaz hiç Allah m sağlık versin inşallah hepimize canım içini ferah tut
Afferin sana ne güzel kontrolü elden bırakma. .geçmiş olsun diyim sana ben..anormal durum değildir inşallah. Doktorda n gelince yaz geneInşallah değildir canım çarşambaya randevu aldım
Tmm kuzum sen nasılsın gorunmuyordun iki gundurAfferin sana ne güzel kontrolü elden bırakma. .geçmiş olsun diyim sana ben..anormal durum değildir inşallah. Doktorda n gelince yaz gene
Kız bak kızdım. Sana . Yum.günleri hiç değerlendirmeden geçer mi.Yaaaaa kızlarvorones , I imtisall sevdabuzer sanırım bu ay ki yumurtlama dönemimi kaçırdım geçtiğimiz üç gündür yumurtlama akıntım devam ediyordu artık bitti ve bu süreç içinde de çalışma olmadı dün gece olacaktı ama eşimin başı ağrıyordu bende bir şey demedim artık ben önümüzdeki maçlara bakacağım bu yolda tüm Arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu arada dün eşimin doğum günüydü ama çok yoğun olduğu için kutlama yapamadım bugün akşamda misafirlerin var bende bu gece kutlayayım dedim.. Nasıl iyi demiş miy im kızlar :)). Bu arada akşam misafirlerime ne yapsam ki ikram olarak
Buralardayim canım aslında . Bu topicten başka yere de yazasim yok zaten .Tmm kuzum sen nasılsın gorunmuyordun iki gundur
Oh ne iyi insafa gelmiş azcik girme kuzum seni kötü etkileyen topiklereBuralardayim canım aslında . Bu topicten başka yere de yazasim yok zaten .
Biraz okiyim yazım diom millet hep karamsar. Yok boş gebelik yok kimyasal . Hep sorun stres.. zaten.umutsuz mutsuz tavrima tuz biber oluo.
İyiyim şükür ama çok yoruluyorum. Dün 7 gibi uyumusum bi gözümu açtım saat sabahin 5 ı
Okul da 30 saat ders haftasonu da kurs derken ...
Neyse ki nöbet ı ayarlamis müdür . 5 hafta yapma madem kritik surecmis se dedi
Canım çok teşekkür ederim. İnşallh devamı gelir. Canım eşim e vitamini yağı kullandı. İnofoliği kullanabilirsin, yumurtlamanda bir sorun var mıCanm ya ne guzel anlatmissin cok cok sevindim ins saglikli bir gebelik yasarsın ve bu kadar beklediğin kuzunu alırsın kucağınaEsin vitamin ne kullandı inofolic bende kullansam mı artık acaba bir yıl oldu ikinciyi istiyorz bizde
Afferin sana ne güzel kontrolü elden bırakma. .geçmiş olsun diyim sana ben..anormal durum değildir inşallah. Doktorda n gelince yaz gene
ilk zamanlarda hep dusuk konularini dis gebelik haberlerine bakiyordum ama inan heo moral bozuyor yapma derim ...hocanın dedigini yap yaptigini yapma :)Buralardayim canım aslında . Bu topicten başka yere de yazasim yok zaten .
Biraz okiyim yazım diom millet hep karamsar. Yok boş gebelik yok kimyasal . Hep sorun stres.. zaten.umutsuz mutsuz tavrima tuz biber oluo.
İyiyim şükür ama çok yoruluyorum. Dün 7 gibi uyumusum bi gözümu açtım saat sabahin 5 ı
Okul da 30 saat ders haftasonu da kurs derken ...
Neyse ki nöbet ı ayarlamis müdür . 5 hafta yapma madem kritik surecmis se dedi
Aynen öyle canım ya.. mesela dio işte şu kadar haftalıkken kalbi durdu düştü daha neler neler insanın ödü kopuyor. Yapmiom artık .ilk zamanlarda hep dusuk konularini dis gebelik haberlerine bakiyordum ama inan heo moral bozuyor yapma derim ...hocanın dedigini yap yaptigini yapma :)
Aynen öyle canım ya.. mesela dio işte şu kadar haftalıkken kalbi durdu düştü daha neler neler insanın ödü kopuyor. Yapmiom artık .yarin kontrol tahlil günü . Gene korku endişe var
İnşallah iyidir bebisimsenin nasıl geçiyor. Neler yapiosun
Sıze bır dopıng enerji lazımKızlarr en verimli 3 gün uykuyla ğeçti bu gece ki rüyamda kocamı kovalıyordum çalışma olsun diye yap rüyama bile girdi eşimde sabah soruyo anlıyor yahu kötü rüyalar görünce bende anlattım şimdi önünde canı sıkıldı niye söylemedim diye suratını sallandırıyor niye dememişim miş bende maymunluk yapıyorum olur bu ay olm azsa diğeri filan ama benim canım da sıkılıyor gece de sızdı yaw
Yunurtan dün çatladıysa enaz 24 saat aktif oluyor. Bence bu gece tam zamanıArkadaşlar cuma akşamı vajinal ultrason ile bakıldığında yumurtam daha çatlamamıştı
Cumartesi akşam 6 da yaptığım test koyu olan
Bugün saat 3 te yaptığım test silik olan
Yani yumurtam cumartesi günü çatlamış demek midir? Bugün ilişki olsa tutma ihtimali var mı ?
Aynı bennKız bak kızdım. Sana . Yum.günleri hiç değerlendirmeden geçer mi.bugun misafirleri bilmem ama eşine doğum günü kutlaması çalisma yapinn . Bu arada misafiri sevmeyen bi yapım var
Aynenn ya ben çocuklularla bişeyler yapmayı Bile sevmez laf ederdimAynı bennhele hamisken hic çekilmiyor bide çocuklu geliyorlar ya o zmaan gor ay boyle diyomda bizide çocuklarla kimse istemez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?