ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Okorkulari okudukca cogaltiyorsun bende yaptim ayni.seyleri.moral bozmamdan otesi olmadi inan hala biel.arada ojurken. Buluyorum kendimi ama yanlis.cok yanlis.bizim moralin en yuksek olmasi gerektigizamanla r
Ne tahlili var kuzum ? 6 haftada ?
Ben agirlastim fena agrilarim artti soz zaman larda

Kızlar gunaydin. Dr geliyorum simdi yumurta takibi için. Dr solda 14 mm yumurtanın var. Perşembe tekrar gel bakalim dedi. Dr biraz ters olduğundan sormayida unuttugumdan birşey sorucam size. Simdi ben ilişkiye devam mi edeyim perşembe gününü mu bekleyeyim?

Valla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .
Allahım yardımcın olsun. Çok emek zahmet valla hamilelik Bile tabi ama çok güzel hisler. Rabbime şükür kı bu duygu kıvamındayken verdi bana rabbim minisimi. .
Hayırlısiyla senin de az kaldı. Doğum tecrübelerini de yazarsın . Bebişi nasıl besledigini baktığını .
Darısı tüm bekleyenleré inşallah

Valla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .
Allahım yardımcın olsun. Çok emek zahmet valla hamilelik Bile tabi ama çok güzel hisler. Rabbime şükür kı bu duygu kıvamındayken verdi bana rabbim minisimi. .
Hayırlısiyla senin de az kaldı. Doğum tecrübelerini de yazarsın . Bebişi nasıl besledigini baktığını .
Darısı tüm bekleyenleré inşallah

Perşembe gel dediyse yum . Büyümüş mu bakacak ona göre ilişki başlasın der. Sen bekle gerçi sperm kalitesi için 4 gün den fazla perhiz çok da iyi değil. Yani dün falan ilişki olduysa persembeyi bekle derim. Adet gününde misin peki şimdi kaçıncı gündesin

Aynenn ya ben çocuklularla bişeyler yapmayı Bile sevmez laf ederdim herkes hazır hemen bana seni de gorcez demeye. ama bis bebisimle uslu oluruz yormayiz kimseyi
Ben bide cocuk gelismi okudum ama kresteki çocuklar farkli oluyor nedense

Dun oldu canim beklerim olmazsa perşembeyi. Yok reglim bitti 12. Gunundeyim. Bakalim inşaallah olurda bu ay. Yoksa diğer ay ilaca baslayalim dedi.

Canım çok teşekkür ederim. İnşallh devamı gelir. Canım eşim e vitamini yağı kullandı. İnofoliği kullanabilirsin, yumurtlamanda bir sorun var mı
Yumurtlama sorunum yok yine de inofolic kullansam sorun olur mu acaba ? Ne zmn ve be kadar kullanmak lazım birde CNm bu ilaç folik asit degil dimi

Dun oldu canim beklerim olmazsa perşembeyi. Yok reglim bitti 12. Gunundeyim. Bakalim inşaallah olurda bu ay. Yoksa diğer ay ilaca baslayalim dedi.
Kac günde bir adet oluyorsun bunu sunun için sordum. . 12. Gün de yumurta 14 mm se perşembe biraz geç kalinmis olmaz mı ki ya. Gerçi hesapladım hemdd parmak hesabı 4.5 mm daha büyümüş olacak . Yani 18.5 mm olur. Cumâ tam.20mm de çatlama olur . . İnşallah böyle gelisir yum. Çatlar. Perşembe çalışmalar calismalar

TE="vorones, post: 43112699, member: 566866"]Kac günde bir adet oluyorsun bunu sunun için sordum. . 12. Gün de yumurta 14 mm se perşembe biraz geç kalinmis olmaz mı ki ya. Gerçi hesapladım hemdd parmak hesabı 4.5 mm daha büyümüş olacak . Yani 18.5 mm olur. Cumâ tam.20mm de çatlama olur . . İnşallah böyle gelisir yum. Çatlar. Perşembe çalışmalar calismalar[/QUOTE]
Haha :) yani 30 gunde bir oluyorum sanirim ondan persembe dedi. Kiz nasil hesapladin da buldun onu :) insaallah tatlim amin catlar insaallah

valla acaip agirlastim ben.kuzum sukur saglikli diye dayaniyom son enfesime kadar :) gece uykusuzluk cekiuorum :)hamielelik guzel sey evet ama artik hayirlsii ile.kucagima.alayim diyorum :) hos sonra bugunleri.ararsin diyen cok ama.ben.kararimda.yim :)

Ilac içmiştim agri kesici o yapabilir dedi birde çok stresli zamanlarda olur 2 defa adet olmussun defi alttan baktı hersey temiz dedi

Kızlar bu ay biraz karisik çalıştık tuttumu bilmiyorum ama adete 9 gun var sol kasikta batmalar var hissedilir derecede hamışler oldumu sizde

Ayyyy çok az zamanın kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Niye bu kadar sık cagırıyor acaba doktor seni ben daha 2 kez gittim

Haha :) yani 30 gunde bir oluyorum sanirim ondan persembe dedi. Kiz nasil hesapladin da buldun onu :) insaallah tatlim amin catlar insaallah[/QUOTE]
Deneyımlıdır vorones

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…