Okorkulari okudukca cogaltiyorsun bende yaptim ayni.seyleri.moral bozmamdan otesi olmadi inan hala biel.arada ojurken. Buluyorum kendimiAynen öyle canım ya.. mesela dio işte şu kadar haftalıkken kalbi durdu düştü daha neler neler insanın ödü kopuyor. Yapmiom artık .yarin kontrol tahlil günü . Gene korku endişe var
İnşallah iyidir bebisimsenin nasıl geçiyor. Neler yapiosun
Valla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .Okorkulari okudukca cogaltiyorsun bende yaptim ayni.seyleri.moral bozmamdan otesi olmadi inan hala biel.arada ojurken. Buluyorum kendimiama yanlis.cok yanlis.bizim moralin en yuksek olmasi gerektigizamanla r
Ne tahlili var kuzum ? 6 haftada ?
Ben agirlastim fena agrilarim artti soz zaman larda
Valla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .Okorkulari okudukca cogaltiyorsun bende yaptim ayni.seyleri.moral bozmamdan otesi olmadi inan hala biel.arada ojurken. Buluyorum kendimiama yanlis.cok yanlis.bizim moralin en yuksek olmasi gerektigizamanla r
Ne tahlili var kuzum ? 6 haftada ?
Ben agirlastim fena agrilarim artti soz zaman larda
Perşembe gel dediyse yum . Büyümüş mu bakacak ona göre ilişki başlasın der. Sen bekle gerçi sperm kalitesi için 4 gün den fazla perhiz çok da iyi değil. Yani dün falan ilişki olduysa persembeyi bekle derim. Adet gününde misin peki şimdi kaçıncı gündesinKızlar gunaydin. Dr geliyorum simdi yumurta takibi için. Dr solda 14 mm yumurtanın var. Perşembe tekrar gel bakalim dedi. Dr biraz ters olduğundan sormayida unuttugumdan birşey sorucam size. Simdi ben ilişkiye devam mi edeyim perşembe gününü mu bekleyeyim?
Ben bide cocuk gelismi okudumAynenn ya ben çocuklularla bişeyler yapmayı Bile sevmez laf ederdimherkes hazır hemen bana seni de gorcez demeye. ama bis bebisimle uslu oluruz yormayiz kimseyi
Dun oldu canim beklerim olmazsa perşembeyi. Yok reglim bitti 12. Gunundeyim. Bakalim inşaallah olurda bu ay. Yoksa diğer ay ilaca baslayalim dedi.Perşembe reglimyse yum . Büyümüş mu bakacak ona göre ilişki başlasın der. Sen bekle gerçi sperm kalitesi için 4 gün den fazla perhiz çok da iyi değil. Yani dün falan ilişki olduysa persembeyi bekle derim. Adet gününde misin peki şimdi kaçıncı gündesin
Yumurtlama sorunum yok yine de inofolic kullansam sorun olur mu acaba ? Ne zmn ve be kadar kullanmak lazım birde CNm bu ilaç folik asit degil dimiCanım çok teşekkür ederim. İnşallh devamı gelir. Canım eşim e vitamini yağı kullandı. İnofoliği kullanabilirsin, yumurtlamanda bir sorun var mı
Kac günde bir adet oluyorsun bunu sunun için sordum. . 12. Gün de yumurta 14 mm se perşembe biraz geç kalinmis olmaz mı ki ya. Gerçi hesapladım hemdd parmak hesabı 4.5 mm daha büyümüş olacak . Yani 18.5 mm olur. Cumâ tam.20mm de çatlama olur . . İnşallah böyle gelisir yum. Çatlar. Perşembe çalışmalar calismalarDun oldu canim beklerim olmazsa perşembeyi. Yok reglim bitti 12. Gunundeyim. Bakalim inşaallah olurda bu ay. Yoksa diğer ay ilaca baslayalim dedi.
valla acaip agirlastim ben.kuzum sukur saglikli diye dayaniyom son enfesime kadar :) gece uykusuzluk cekiuorum :)hamielelik guzel sey evet ama artik hayirlsii ile.kucagima.alayim diyorum :) hos sonra bugunleri.ararsin diyen cok ama.ben.kararimda.yim :)Valla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .
Allahım yardımcın olsun. Çok emek zahmet valla hamilelik Bile tabi ama çok güzel hisler. Rabbime şükür kı bu duygu kıvamındayken verdi bana rabbim minisimi. .
Hayırlısiyla senin de az kaldı. Doğum tecrübelerini de yazarsın . Bebişi nasıl besledigini baktığını .
Darısı tüm bekleyenleré inşallah
Ilac içmiştim agri kesici o yapabilir dedi birde çok stresli zamanlarda olur 2 defa adet olmussun defi alttan baktı hersey temiz dediCanim benimde adetim biteli 1 haftayi grcti er gun lekelenme oldu akintida vardi sanirim acik kirmizi pembe rengindeydi buraz once lavabida baktim cadet kanamasina cevirmis doktor ne dedi sana canim Ben carsambaya randevu aldim ymurtlama gunumde yarin
Ilac içmiştim agri kesici o yapabilir dedi birde çok stresli zamanlarda olur 2 defa adet olmussun defi alttan baktı hersey temiz dedi[/QUOTE
İnşallah canım bendede bır sıkıntı çıkmaz benımde 8 gün önce bıtmesı gerekıyordu o günden berı her gün 2_3 damlada olsa geldı dünden berıde adete çevırdı aynî adet gıbı akıntım var karnım belım çatlıyor
Hadi inşallah tutmuştur canımKızlar bu ay biraz karisik çalıştık tuttumu bilmiyorum ama adete 9 gun var sol kasikta batmalar var hissedilir derecede hamışler oldumu sizde
Ayyyy çok az zamanın kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahvalla acaip agirlastim ben.kuzum sukur saglikli diye dayaniyom son enfesime kadar :) gece uykusuzluk cekiuorum :)hamielelik guzel sey evet ama artik hayirlsii ile.kucagima.alayim diyorum :) hos sonra bugunleri.ararsin diyen cok ama.ben.kararimda.yim :)
Niye bu kadar sık cagırıyor acaba doktor seni ben daha 2 kez gittimValla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .
Allahım yardımcın olsun. Çok emek zahmet valla hamilelik Bile tabi ama çok güzel hisler. Rabbime şükür kı bu duygu kıvamındayken verdi bana rabbim minisimi. .
Hayırlısiyla senin de az kaldı. Doğum tecrübelerini de yazarsın . Bebişi nasıl besledigini baktığını .
Darısı tüm bekleyenleré inşallah
Haha :) yani 30 gunde bir oluyorum sanirim ondan persembe dedi. Kiz nasil hesapladin da buldun onu :) insaallah tatlim amin catlar insaallah[/QUOTE]TE="vorones, post: 43112699, member: 566866"]Kac günde bir adet oluyorsun bunu sunun için sordum. . 12. Gün de yumurta 14 mm se perşembe biraz geç kalinmis olmaz mı ki ya. Gerçi hesapladım hemdd parmak hesabı 4.5 mm daha büyümüş olacak . Yani 18.5 mm olur. Cumâ tam.20mm de çatlama olur . . İnşallah böyle gelisir yum. Çatlar. Perşembe çalışmalar calismalar
Anam bende merak ettımde soyleyemedım sıkıntı eder dıye demekkkı pınpırıklı bır doktorNiye bu kadar sık cagırıyor acaba doktor seni ben daha 2 kez gittim
Yani garipsedim benim ikiz ve cok riskli oldugu halde cagrmiyor iki hafta uc hafta bence normal gtme zamanıAnam bende merak ettımde soyleyemedım sıkıntı eder dıye demekkkı pınpırıklı bır doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?