YA bak korktum şimdi. . Kız zaten gitmek de bana zor gelio hem eşim hem ben izin alıp gidioz.araba yok ilce de zaten hastane.Valla bilemedim. . Her hafta görüsuyoz; ) inşallah bir sıkıntı yoktur olmaz .Yani garipsedim benim ikiz ve cok riskli oldugu halde cagrmiyor iki hafta uc hafta bence normal gtme zamanı
Sen tahlil falan yaptırdin mi canım. Bu sonuçlar 1 haftaya çıkarmis . Sonuç göstermeye gitcem . Gelecek salı.Yani garipsedim benim ikiz ve cok riskli oldugu halde cagrmiyor iki hafta uc hafta bence normal gtme zamanı
Olabilir olabilir... Hadi inşallahh. Benim.yum.günü geçtikten sonra.çatlama ağrısi gibi bi iki gün ağrı olmuştu batma gibiKızlar bu ay biraz karisik çalıştık tuttumu bilmiyorum ama adete 9 gun var sol kasikta batmalar var hissedilir derecede hamışler oldumu sizde
Ewet ilk kese icn gttgmde kan werdm idrar werdm ilthap flan warmı die ertesi gun telle aradım sorun yok snuclar iyi demislerdi o kadarSen tahlil falan yaptırdin mi canım. Bu sonuçlar 1 haftaya çıkarmis . Sonuç göstermeye gitcem . Gelecek salı.
Amin canimmmAyyyy çok az zamanın kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Doktor ne dio bugün yunurtlama olduğunu nerden bilion tatlım. . Vay ki vay . Çalışma yapın dicem ama ......Şimdi beni bu topikten kovacaksinizyada bildiğiniz bir servis varsa ben aşağı bölgeyi komple servise göndermeyi düşünüyorum bitmeyen âdet ve bugün yine adetliyken yumurtlama psikolojim bozuldu artık benim ya
Doktora çarşambaya randevu aldım boş günüm diye 2 hafta önceki adetteki ovu testimde duruyor doktora gostercem canım.Yok kuzum 2 gün once sadece damla kanama vardı eşimle deneyelim dedik ama hem ben hem o rahatsız oldu yarida bıraktık.Doktor ne dio bugün yunurtlama olduğunu nerden bilion tatlım. . Vay ki vay . Çalışma yapın dicem ama ......
Sıze bır dopıng enerji lazımşaka bıryanada sıkma canını kısmet degılmiş demekki ama önümüzdeki aya mıssfır kabul etmiyorsun ve çalışmaları yapıyorsun
Kız bak kızdım. Sana . Yum.günleri hiç değerlendirmeden geçer mi.bugun misafirleri bilmem ama eşine doğum günü kutlaması çalisma yapinn . Bu arada misafiri sevmeyen bi yapım var
Valla 5 tüp kan verdim.idrar da aldılar . Haftaya gene gel dedi. Okuldan da izin almak zor olacak ama gene çağırdı .
Allahım yardımcın olsun. Çok emek zahmet valla hamilelik Bile tabi ama çok güzel hisler. Rabbime şükür kı bu duygu kıvamındayken verdi bana rabbim minisimi. .
Hayırlısiyla senin de az kaldı. Doğum tecrübelerini de yazarsın . Bebişi nasıl besledigini baktığını .
Darısı tüm bekleyenleré inşallah
Hosgeldin canım inşallah sen de hamis olursun bu çalışmalarla bu ay..Merhaba yardimci olabilir misiniz. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum az önceki testim in fotosu nu da yükledim. Dün geceyi değerlendirmistik bu teste göre nasıl hareket etmem gerekir acaba.
Evet canim muhtemelen perşembe ya da cuma günü çift koyu cıkar. Perşembe de yapıver merak ettimKızlar simdi ben perşembe tekrar Dr gitcem ya yumurtamsı büyümüş mu diye simdi test yaptim daha yeterince buyumemis oluyor demi
Pekmez iyi fikirAyy canım yaa pekmez iç o kanı tekrar koy yerine ne de çok almışlar. Olsun olsun sen izin iste izin vermezse de git ben hastanedeyim de bi muayene belgesi al kimse bişey diyemez ki dert etme birde sen tatvan a gidiyorsundur tek özel hast. orda senin ordan da sürüyor bayaaa kışın 45 dk yazın 30 dk yol değişmediyse tabii.. Bebişin iyidir inşallah içini ferah tut Rabbim korur onu böyle sık çağırması belki de iyidir canım bırak kontrol altında tutsun seni bebiş sağlıklıdır daa daha sağlıklı olsun daha iyii ilgileniyor işte
Ha ha ha haydi bakim insallah bu ay tutarda gerek kalmazAman ne bileyim misafirden mi yoksa zamanı mı gelmemiş daha bilemedim. Nasip daha ötesi yok canım bakalım olur inşallah çok umutluyum :)) kırmızıları göreyim doktora gitcem büyük ihtimal tedaviye tekrar başlarız bak sen o zaman eşime nasıl doping yapıyorum o keçiboynuzlarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?