ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar şimdi geldim doktordan ama aklım kesmedi ya doktoru.5 ekim adet baslangicim adetten 14 gün önce yumurtlama olmasına rağmen adet boyunca 2 defa daha oldu 16 gündür adetim sürüyor dedim.nerden aldın testleri dedi internetten dedim eeee internet ne diyor dedi böyle kaldım karindan baktı bir sıkıntı yok sende o zmn polikistik over vardır dedi bhcg birde hormon testlerini verdim öğleden sonra alcam bakalim

E="sevdabuzer, post: 43141010, member: 432595"]Kızlar şimdi geldim doktordan ama aklım kesmedi ya doktoru.5 ekim adet baslangicim adetten 14 gün önce yumurtlama olmasına rağmen adet boyunca 2 defa daha oldu 16 gündür adetim sürüyor dedim.nerden aldın testleri dedi internetten dedim eeee internet ne diyor dedi böyle kaldım karindan baktı bir sıkıntı yok sende o zmn polikistik over vardır dedi bhcg birde hormon testlerini verdim öğleden sonra alcam bakalim[/QUOTE]
Gatip Garip bir dr mis. Ne demek internette ne yaziyor sinir oluyorum su dr tiplerine. Tatlim bende pko var ve dr tahlil bile istemeden ultrasonda bunu anlayabiliyorlar yumurtlaliklarin etrafinda kucuk kucuk kistler gibi. Sen yinede iyki tahlillerini yaptirmissin. Kontrol amacli iyi olur. Benim dogumdan sonra kanamam durmadi adetten sonra reglim devam etti lekelenme seklinde ve rahimin arka duvarinda miyom oldugunu soyledi dr bu tetikliyor olabilir demisti. Cok sukur ara kanamalarim kesildi. Bence cokta stres yapma bazi aylar kadinlarda bu tarz seyler oluyor. Sen sonuclarindan sonra bence yinede iyi bir dr bul ollnada git. Cok gecmis olsun.

Benimde adet 5 ekimdi ve benim de 15 gün sürdü adet ama damla damla ne çıkacak acaba ben doktora gidemedim işten izin alıp sonucu çok merak ediyorum.. Çok korktum çünkü hiç böyle olmazdı...

Özel hastaneye gittiysen, ona gidip yumurta takibi yaptırmadın para kazanamadı ondan öyle demiştir

Benimde adet 5 ekimdi ve benim de 15 gün sürdü adet ama damla damla ne çıkacak acaba ben doktora gidemedim işten izin alıp sonucu çok merak ediyorum.. Çok korktum çünkü hiç böyle olmazdı...
Canım benimde böyle olmadi hiç yani1_2 günlük erken geç olma durumu olurdu ama böyle olmadı birde ben adetin 3. Günü 13.Günü yumurtlama oldu çözemedim .bendede damla damla oldu sonucu aldığım da yazarım ama sende ihmal etme

Gatip Garip bir dr mis. Ne demek internette ne yaziyor sinir oluyorum su dr tiplerine. Tatlim bende pko var ve dr tahlil bile istemeden ultrasonda bunu anlayabiliyorlar yumurtlaliklarin etrafinda kucuk kucuk kistler gibi. Sen yinede iyki tahlillerini yaptirmissin. Kontrol amacli iyi olur. Benim dogumdan sonra kanamam durmadi adetten sonra reglim devam etti lekelenme seklinde ve rahimin arka duvarinda miyom oldugunu soyledi dr bu tetikliyor olabilir demisti. Cok sukur ara kanamalarim kesildi. Bence cokta stres yapma bazi aylar kadinlarda bu tarz seyler oluyor. Sen sonuclarindan sonra bence yinede iyi bir dr bul ollnada git. Cok gecmis olsun.[/QUOTE]
Canım çok sağol 'ya ben normalde stres etmezdim ama aile hekimi rahîm ağzı kanseri deyince ürktüm.peki canim polikistik over sonradan ortaya cikabilirmi cok fazla düzensizliğim olmazdı benim gününde olurdum.sürekli hap kullanmam lazım herhalde eğer pkoluysam demi

Gatip Garip bir dr mis. Ne demek internette ne yaziyor sinir oluyorum su dr tiplerine. Tatlim bende pko var ve dr tahlil bile istemeden ultrasonda bunu anlayabiliyorlar yumurtlaliklarin etrafinda kucuk kucuk kistler gibi. Sen yinede iyki tahlillerini yaptirmissin. Kontrol amacli iyi olur. Benim dogumdan sonra kanamam durmadi adetten sonra reglim devam etti lekelenme seklinde ve rahimin arka duvarinda miyom oldugunu soyledi dr bu tetikliyor olabilir demisti. Cok sukur ara kanamalarim kesildi. Bence cokta stres yapma bazi aylar kadinlarda bu tarz seyler oluyor. Sen sonuclarindan sonra bence yinede iyi bir dr bul ollnada git. Cok gecmis olsun.[/QUOTE]
Tatlım birde pkoya karar vermesi için alttan rahime bakması lazım demi.karından baktı doktor 5 sn sürmedi

Tatlım birde pkoya karar vermesi için alttan rahime bakması lazım demi.karından baktı doktor 5 sn sürmedi

Hayır canım ultrasonla görülebiliyor kist varsa birde tahlillerde çıkıyor alttan muayeneye gerek yok.. Bende de pko var doktor karından ultrasonla bakmıştı kist var demişti adetin 3. günü tahliller için gittim sonra da doğum kontrol hapı verdi

Allah allah karından baktı bir sıkıntı yok dedi ben haftaya başka bir ile özel hastaneye gideyim en iyisi

Kızlar adete 7 gun varken ovulasyon testinde 2. Cizgisi belirgin cikan oldumu Cook silik olması gerekmezmi ya

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 62
Allah allah karından baktı bir sıkıntı yok dedi ben haftaya başka bir ile özel hastaneye gideyim en iyisi

Biz pkoluların LH hormonu sağlıklı olanlara göre daha yüksek bu yüzden adetin 3. günü doktorlar genelde hormonlara bakılması için test istiyorlar bizim bu ovulasyon testleri de LH hormonuna bakıyor ya ondan senin adet döneminde çizgiler koyulaşmış olabilir...

Ya bu ovulasyon bayağı belli tekrar çalısmamı yapicaz

Eklentiler

• image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 54
Ya bu ovulasyon bayağı belli tekrar çalısmamı yapicaz

Ben de bu ay başladım bu ovulasyon testini kullanmaya mesela 2 akşam önce aynı senin gibiydi benim test ama ben iki çizgininde aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum o yzden çalışmadık kaçırdımmı acaba

Canım benimde ovu testleri en koyu hali berenay06 gibi olur keske degerlendirseydin tekrar test yaptiginda nasildi

Ben sanirim4 kez adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım herşey temiz çıkıyordu yumurtlamada her adetin 12.Günü olurdu bende bu ay aşağısı sapitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…