Ben sanirim4 kez adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım herşey temiz çıkıyordu yumurtlamada her adetin 12.Günü olurdu bende bu ay aşağısı sapitti
Canim benim daha oncede boyle cikti siliklesti git gide simdi tekrar koyulasti ikinci defa yumurtluyorum demekki ozaman bu aksam calışma varCanım benimde ovu testleri en koyu haliberenay06 gibi olur keske degerlendirseydin tekrar test yaptiginda nasildi
Çatlamış demekki canımdün gece yaptım silikti
Yok almadım hatta kilo vermişsin diyenler olduSon dönem de kilo aldın mı hiç ?
Yok almadım hatta kilo vermişsin diyenler oldu
Geldim canım doktordan tüm tahliller temiz şükürkiKilo aldıysan tetiklemiştir dicektim ama o da değil insan vücudu ilginç tabi
Bakalım ne çıkacak testlerde bende merakla bekliyorum..
Geldim canım doktordan tüm tahliller temiz şükürki
Sordum onu bazen vucut atamamıştır parca parca atar pisliğini dediNeden o kadar uzun sürmüş pki canım bişey dedi mi?
Polikistik demistiniz onun için napacam dedim senin yumurtalarin yavaş çalışıyor dedi bunu nerden anladı bilmiyom ya dedimya doktordan aklım kesmedi.yinede bir özele giderim.ama sıkıntı edecek durum yok bana göre tahliller temiz cıktı yaNeden o kadar uzun sürmüş pki canım bişey dedi mi?
Sordum onu bazen vucut atamamıştır parca parca atar pisliğini dedi
Polikistik demistiniz onun için napacam dedim senin yumurtalarin yavaş çalışıyor dedi bunu nerden anladı bilmiyom ya dedimya doktordan aklım kesmedi.yinede bir özele giderim.ama sıkıntı edecek durum yok bana göre tahliller temiz cıktı ya
Yok canım hiçbirşey vermedi tahliller temiz olunca pkoyla ilgilenmediOnu ultrasonla görüyor diye biliyorum galiba yumurta tembelliği dedikleri şey.. Eğer öyleyse yumurtalıkların az yumurta üretiyor demek.. Hiç bişey vermedi mi onun için yada bişey demedi mi?
Cok geçmiş olsun canim.birşey cikmamasina sevindim. Yumurta tembelligini ultrasonda anliyor. Ama bunun için sana ilaç vermesi gerekiyor. Klomen vs gibi birşey kullanman gerekebilir[/QUOTE]OTE="sevdabuzer, post: 43147330, member: 432595"]Polikistik demistiniz onun için napacam dedim senin yumurtalarin yavaş çalışıyor dedi bunu nerden anladı bilmiyom ya dedimya doktordan aklım kesmedi.yinede bir özele giderim.ama sıkıntı edecek durum yok bana göre tahliller temiz cıktı ya
Yok canım hiçbirşey vermedi tahliller temiz olunca pkoyla ilgilenmedi
Öyle yapcam canım sen kaç yıllık evlisinPko değilmişsin zaten, ama yumurtalıkların yavaş çalışıyorsa nasıl bişey demez ki hayret verici... Bence de sen başka bir doktora görün caım
1 yıl oldu canım geçen ay ilk denemeydi bizim ama olmadıÖyle yapcam canım sen kaç yıllık evlisin
Anam benim teste benzio ay hamis misin ayy ayyyKızlar adete 7 gun varken ovulasyon testinde 2. Cizgisi belirgin cikan oldumu Cook silik olması gerekmezmi ya
Canım geçmiş olsun diyeyimAllah allah karından baktı bir sıkıntı yok dedi ben haftaya başka bir ile özel hastaneye gideyim en iyisi
Beş gün kala ki ovu testimKızlar adete 7 gun varken ovulasyon testinde 2. Cizgisi belirgin cikan oldumu Cook silik olması gerekmezmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?