ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Neden o kadar uzun sürmüş pki canım bişey dedi mi?
Polikistik demistiniz onun için napacam dedim senin yumurtalarin yavaş çalışıyor dedi bunu nerden anladı bilmiyom ya dedimya doktordan aklım kesmedi.yinede bir özele giderim.ama sıkıntı edecek durum yok bana göre tahliller temiz cıktı ya

Onu ultrasonla görüyor diye biliyorum galiba yumurta tembelliği dedikleri şey.. Eğer öyleyse yumurtalıkların az yumurta üretiyor demek.. Hiç bişey vermedi mi onun için yada bişey demedi mi?

OTE="sevdabuzer, post: 43147330, member: 432595"]Polikistik demistiniz onun için napacam dedim senin yumurtalarin yavaş çalışıyor dedi bunu nerden anladı bilmiyom ya dedimya doktordan aklım kesmedi.yinede bir özele giderim.ama sıkıntı edecek durum yok bana göre tahliller temiz cıktı ya[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun canim.birşey cikmamasina sevindim. Yumurta tembelligini ultrasonda anliyor. Ama bunun için sana ilaç vermesi gerekiyor. Klomen vs gibi birşey kullanman gerekebilir

Onu ultrasonla görüyor diye biliyorum galiba yumurta tembelliği dedikleri şey.. Eğer öyleyse yumurtalıkların az yumurta üretiyor demek.. Hiç bişey vermedi mi onun için yada bişey demedi mi?
Yok canım hiçbirşey vermedi tahliller temiz olunca pkoyla ilgilenmedi

Cok geçmiş olsun canim.birşey cikmamasina sevindim. Yumurta tembelligini ultrasonda anliyor. Ama bunun için sana ilaç vermesi gerekiyor. Klomen vs gibi birşey kullanman gerekebilir[/QUOTE]
Sağol kuzum yok herhangi birşey vermedi bana pkoylada ilgilenmedi özele gidecem bunun için

Allah allah karından baktı bir sıkıntı yok dedi ben haftaya başka bir ile özel hastaneye gideyim en iyisi
Canım geçmiş olsun diyeyim
.ya bu devlet hastanesindeki doktorlar insan değil sanki. Hele ki küçük bi ilceyse. Allahim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…