- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
İnşallah kuzum tez zamanda mutlu haberi alırsın inşallah1 yıl oldu canım geçen ay ilk denemeydi bizim ama olmadıbakalım bu ay ovulasyon testleri inşallah fayda eder..
Sağol canım gerçekten çok haklisin il merkezinde daha çok ilgililerCanım geçmiş olsun diyeyim
.ya bu devlet hastanesindeki doktorlar insan değil sanki. Hele ki küçük bi ilceyse. Allahim gönlüne göre versin
Ins vardır canım ya yarında yapicam bakalım nasıl cikicak merak ediyorum bu yumurtlama olabilirmiki acaba bilemedimBeş gün kala ki ovu testim
Gercekten sen bu konuda bir harikasin :) dr 19 mm olmus dedi gec yumurtluyorsun c.tesiye kadar iliski olmasin c.tesi olsun p.tesi gel dedi.[/QUOTE]Vorones, post: 43112699, member: 566866"]Kac günde bir adet oluyorsun bunu sunun için sordum. . 12. Gün de yumurta 14 mm se perşembe biraz geç kalinmis olmaz mı ki ya. Gerçi hesapladım hemdd parmak hesabı 4.5 mm daha büyümüş olacak . Yani 18.5 mm olur. Cumâ tam.20mm de çatlama olur . . İnşallah böyle gelisir yum. Çatlar. Perşembe çalışmalar calismalar
Yok canım. Kaçıncı günün ki. Döngun kacKızlar bu sabah yaptığım test yok dimi yumurtlama ?
Boş gecme değerlendir istersen . Hele ki ilişki sonrası adet ağrısı gibi ağrın olursa kesin bebiş vardır yani insallahIns vardır canım ya yarında yapicam bakalım nasıl cikicak merak ediyorum bu yumurtlama olabilirmiki acaba bilemedim
Yok canım. Kaçıncı günün ki. Döngun kac
Yok canim yumurtlama dahaKızlar bu sabah yaptığım test yok dimi yumurtlama ?
[QUOTE="vorones, post: 4 member Gercekten sen bu konuda bir harikasin :) dr 19 mm olmus dedi gec yumurtluyorsun c.tesiye kadar iliski olmasin c.tesi olsun p.tesi gel dedi.
İnşallah hamilesindir 2 gün kala yumurtlama olurmuki diyemiycem şahsen benim adetin içinde yumurtlama olduKızlar adetime 2 gün var evde ovulasyon testi olduğu içim bunları yaptım acaba yumurtluyor muyum yoksa hamile miyim
Sağol canım beklicez bakalımİnşallah hamilesindir 2 gün kala yumurtlama olurmuki diyemiycem şahsen benim adetin içinde yumurtlama oldu
Ay insallah hamişsindir. Öyle gözüküyor vallaaBu da bugünkü ovulasyon yestim bat 25 ekim
KeşkeeAy insallah hamişsindir. Öyle gözüküyor vallaa
Canım 11. Gun gayet koyu Sonra silikleşme olmuş ama benim de kafam karıştı sen teste takılma çok . İlişkiYi aksatma. 11 12 de çalışma olduysa süper sonra da gün aşırı 17 18 . Güne kadr devam deerimKizlAr ben bu ovulasyon dan anlamadım simdi en koyu 11. Gun gibi ama 14. Gunde de var sanki koyuluk 12 silik fkt akıntım bugun artistaydi benim . gecen ay 16. Gunde yumurtladım hatta onun üzerinden Tam 14 gun geçince adet oldum aslında otomatik hesaplayici 7 Ekim bat diyordu ben 9 Ekim'de oldun cunku 16. Gunde yumurtladım.. o sanırım 14. Gunde yumurtlamaya gore hesaplayor. Velhasil sizce ben 14. Gunde mı yumurtladım yoksa daha var mı yoksa 11 demi yumurtlamisimBirde siz adet gününüze kadar ovulasyon testine devam ediyor musunuz ne zmn bıraksam ki gecen ay 17. Gunde bıraktım testi yapmayı Eki Görüntüle 1665920
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?