ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Vorones, post: 43112699, member: 566866"]Kac günde bir adet oluyorsun bunu sunun için sordum. . 12. Gün de yumurta 14 mm se perşembe biraz geç kalinmis olmaz mı ki ya. Gerçi hesapladım hemdd parmak hesabı 4.5 mm daha büyümüş olacak . Yani 18.5 mm olur. Cumâ tam.20mm de çatlama olur . . İnşallah böyle gelisir yum. Çatlar. Perşembe çalışmalar calismalar[/QUOTE]
Gercekten sen bu konuda bir harikasin :) dr 19 mm olmus dedi gec yumurtluyorsun c.tesiye kadar iliski olmasin c.tesi olsun p.tesi gel dedi.

Kızlar bu sabah yaptığım test yok dimi yumurtlama ?

Eklentiler

• IMG_0330.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 54
Gercekten sen bu konuda bir harikasin :) dr 19 mm olmus dedi gec yumurtluyorsun c.tesiye kadar iliski olmasin c.tesi olsun p.tesi gel dedi.[/QUOTE]
ay tatlım sen de harikasın. Yarın gece olsa iyi ama bence de tabi doktorun dedigine mi uysan. Yani Cumâ sabaha karşı olsa iyi olur canım . 20 21 arası çatlar die düşünürsek işi sansa bırakmasak mi c.tesi gece geç kalırsak die korktum.
Bi de bak masallahhhhh. Yumurtlama ile ilgili bi sorunun yok .

Ins vardır canım ya yarında yapicam bakalım nasıl cikicak merak ediyorum bu yumurtlama olabilirmiki acaba bilemedim
Boş gecme değerlendir istersen . Hele ki ilişki sonrası adet ağrısı gibi ağrın olursa kesin bebiş vardır yani insallah

Yok canım. Kaçıncı günün ki. Döngun kac

28-30 oluyor bu ay tam gününde 5 ekimde adetim geldi ama 15 gün sürdü kafam iyice karıştı aslında normale göre cumartesi yumurtalama günüm bilmiyorum bütün herşey karıştı... Adetim bittiği gibi yapmıştım ovulasyon testi t çizgisi koyuydu ama ben adet yeni bitti yumurtlama olmaz diye bişey yapmadım o gün sonra ki günler de de böyle silik çizgi

[QUOTE="vorones, post: 4 member Gercekten sen bu konuda bir harikasin :) dr 19 mm olmus dedi gec yumurtluyorsun c.tesiye kadar iliski olmasin c.tesi olsun p.tesi gel dedi.[/QUOTE]
ay tatlım sen de harikasın. Yarın gece olsa iyi ama bence de tabi doktorun dedigine mi uysan. Yani Cumâ sabaha karşı olsa iyi olur canım . 20 21 arası çatlar die düşünürsek işi sansa bırakmasak mi c.tesi gece geç kalırsak die korktum.
Bi de bak masallahhhhh. Yumurtlama ile ilgili bi sorunun yok .[/QUOTE]
Aynen ya bende ya yarin catlarsa diye dusunuyorum ve korkuyorum acaba cuma c.tesi mi olsa yada en kotu bilemedim simdi. Ne yapmali sence? Cok sukur sorun olmamasina sevindim bende yumurtalarimda. Birde sol tarafimda arada boyle sizi gibi birsey hissediyorum gidiyor hemen anlayamadim ne oldugunu

[QUOTE="vorones, post: 4 member Gercekten sen bu konuda bir harikasin :) dr 19 mm olmus dedi gec yumurtluyorsun c.tesiye kadar iliski olmasin c.tesi olsun p.tesi gel dedi.
Bi de bak masallahhhhh. Yumurtlama ile ilgili bi sorunun yok .[/QUOTE]
Aynen ya bende ya yarin catlarsa diye dusunuyorum ve korkuyorum acaba cuma c.tesi mi olsa yada en kotu bilemedim simdi. Ne yapmali sence? Cok sukur sorun olmamasina sevindim bende yumurtalarimda. Birde sol tarafimda arada boyle sizi gibi birsey hissediyorum gidiyor hemen anlayamadim ne oldugunu[/QUOTE] Canim o sizi yumurtlamadan kaynaklidir yaklasmis ya yumurtlama ondan oluyordur

Kızlar adetime 2 gün var evde ovulasyon testi olduğu içim bunları yaptım acaba yumurtluyor muyum yoksa hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20151022_170637.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 76
KizlAr ben bu ovulasyon dan anlamadım simdi en koyu 11. Gun gibi ama 14. Gunde de var sanki koyuluk 12 silik fkt akıntım bugun artistaydi benim . gecen ay 16. Gunde yumurtladım hatta onun üzerinden Tam 14 gun geçince adet oldum aslında otomatik hesaplayici 7 Ekim bat diyordu ben 9 Ekim'de oldun cunku 16. Gunde yumurtladım.. o sanırım 14. Gunde yumurtlamaya gore hesaplayor. Velhasil sizce ben 14. Gunde mı yumurtladım yoksa daha var mı yoksa 11 demi yumurtlamisim Birde siz adet gününüze kadar ovulasyon testine devam ediyor musunuz ne zmn bıraksam ki gecen ay 17. Gunde bıraktım testi yapmayı Eki Görüntüle 1665920

Bu da bugünkü ovulasyon yestim bat 25 ekim

Eklentiler

• IMG_20151023_071739.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 66
Canım 11. Gun gayet koyu Sonra silikleşme olmuş ama benim de kafam karıştı sen teste takılma çok . İlişkiYi aksatma. 11 12 de çalışma olduysa süper sonra da gün aşırı 17 18 . Güne kadr devam deerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…