İnşallah hamilesindir 2 gün kala yumurtlama olurmuki diyemiycem şahsen benim adetin içinde yumurtlama oldu
Kasikllarim çok ağrıdı adetle beraber akıntıda olunca test yapmıştım ikiside kopkoyuyduadetin içinde yumurtlama oldugunu nerden anladınız. adet oluce hepsi akıp gidiyor
Kuzum 7 gün kalada böyleydi demi .aklima güzel şeyler geliyorKızlar yardimmmm adete 5 gun kala ovuladyon testim boyle ya yumurtlama değildir demi sol kasığım agriyor
Evet canım ya bugun cok koyu cikti ins vardır cokta inanmak istemiyorum korkuyorum ama kendimi alamıyorum varmiki diyeKuzum 7 gün kalada böyleydi demi .aklima güzel şeyler geliyor
Anam kız hamilesin valla. Ay hadi inşallahKızlar yardimmmm adete 5 gun kala ovuladyon testim boyle ya yumurtlama değildir demi sol kasığım agriyor
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhEvet canım ya bugun cok koyu cikti ins vardır cokta inanmak istemiyorum korkuyorum ama kendimi alamıyorum varmiki diye
Ayy ne dusunucem bilmiyorum yumurtlama olabilirmi diye dusunuyorum ama 29 Ekim'de hasta olmam gerek ayy yarında yapayım ovulasyon testini canım seninde böyleydi ya sonrasında da yaptınmi testiAnam kız hamilesin valla. Ay hadi inşallah
Ins kuzum 29 Ekim evlilik yıldönümümüz keske süpriz olsa bizeinşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bak benim böyleydi lh ler sağdaAyy ne dusunucem bilmiyorum yumurtlama olabilirmi diye dusunuyorum ama 29 Ekim'de hasta olmam gerek ayy yarında yapayım ovulasyon testini canım seninde böyleydi ya sonrasında da yaptınmi testi
Bi de böyleIns kuzum 29 Ekim evlilik yıldönümümüz keske süpriz olsa bize
Bizim de bayram günü aldık müjdeyi 3. Günüydü galiba .Ins kuzum 29 Ekim evlilik yıldönümümüz keske süpriz olsa bize
Ins benimde vardır ya gebelik testini hangi gun yaptınBak benim böyleydi lh ler sağda
Ayy super haber olmuştur düşünemiyorum hediye olarak allahım hayirlisiyla ins vardır ama benim belim ve sırtım agriyor birde sol kasığım cok battı agridi okadar baska birşeyim yok inss gelmiştir minnakBizim de bayram günü aldık müjdeyi 3. Günüydü galiba .benim de evlilik yıldönümümüz 26 ekim
Gebelik testi daha yapmadım 5 gun var diye yarınki ovulasyona bakayım nasıl olacak son 1 2 gun kala bir test yaparımBi de böyle
Bat günü olsa gerek . Ama ovulasyon önceden de seninki gibi çıktı ay ümitlen dirmek de istemem ama heyecan yaptım.Ins benimde vardır ya gebelik testini hangi gun yaptın
Ben 5 gün kala gebelik testi yaptım çıkmadı. Yapma bencedeGebelik testi daha yapmadım 5 gun var diye yarınki ovulasyona bakayım nasıl olacak son 1 2 gun kala bir test yaparım
aaaaaa ne güzelIns kuzum 29 Ekim evlilik yıldönümümüz keske süpriz olsa bize
harbiden bu aralar görünmüyorayse 8 nerelerdesin ne yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?