Buralardayım kızlar okuyorum sizi takipteyim :)harbiden bu aralar görünmüyor
kuzu özlüyoz seni bebiş geldi bizi bıraktınBuralardayım kızlar okuyorum sizi takipteyim :)
Yok yahu vefasızlık hc bana göre dgl baska yerlere bakamıyorum burayı bırakp anca beraber kanca beraber :)kuzu özlüyoz seni bebiş geldi bizi bıraktın
Ozaman az daha sabır edeyim ins vardır canım hayisiyla gelmiştir ins kısmet gerisiBat günü olsa gerek . Ama ovulasyon önceden de seninki gibi çıktı ay ümitlen dirmek de istemem ama heyecan yaptım.
Oyyyy kuzum nasıl gidiyor hamilelik bulantı varmıYok yahu vefasızlık hc bana göre dgl baska yerlere bakamıyorum burayı bırakp anca beraber kanca beraber :)
Aynen canım yaaa. Sağlıkla doğuralım. Arkadaşlar da bize yetissin. Her gelen hamis gidecek . Başka yolu yokYok yahu vefasızlık hc bana göre dgl baska yerlere bakamıyorum burayı bırakp anca beraber kanca beraber :)
Yorgunluk cok bulantımda oluyo ama en cok yorgunluk var cnim sıra sana geldi artık :) elini çabuk tut :)Oyyyy kuzum nasıl gidiyor hamilelik bulantı varmı
Hic olmuyck sanıyorduk bazen cok uzulurduk biz yaaAynen canım yaaa. Sağlıkla doğuralım. Arkadaşlar da bize yetissin. Her gelen hamis gidecek . Başka yolu yokiki Umutsuz vaka sen ben olduysak hamis . Olur herkes allahin izniyle
Çalışıyom valla engel olmuyomYorgunluk cok bulantımda oluyo ama en cok yorgunluk var cnim sıra sana geldi artık :) elini çabuk tut :)
Saglicaklada şöyle kucağınıza aldiginizi görsekHic olmuyck sanıyorduk bazen cok uzulurduk biz yaa
Canım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin,benim hemen düşüğün ertesi olduğu için adete kaç gün kala yaptım bilmiyorum ama ov.testim aynı seninki gibi koyuydu fotoğrafını yükleyeyim ayyy hadi inşallah güzel haberler gelecek sanırım bu ay yineKızlar yardimmmm adete 5 gun kala ovuladyon testim boyle ya yumurtlama değildir demi sol kasığım agriyor
Masaallah Allah bagislasin. Bu resimde bile cok tatil gözüküyor. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.Teyzeleri siz benim kızımla tanışmadınız değil mi,daha gelmeden hep birlikte bekledik biz onları burada şükür ki çoğunluk güzel haberler geldi genellikle kızımın ilk vesikalığını atayım size
Sağol canım benim,en başından beri bu topicte test yorumladık,bazen üzüldük çoğunlukla havalara uçtuk müjdelerle,buradan herkesin hamile olduğu haberini almadan ayrılamıyorum. En kısa zamanda sende alacaksın müjdeyi inşallahMasaallah Allah bagislasin. Bu resimde bile cok tatil gözüküyor. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.
Calış calış boş durma.amın hep beraber saglıkla kucagmıza alalım bebeklrimiziSaglicaklada şöyle kucağınıza aldiginizi görsek
Canım senin baya koyu cikms bende bata 5 gun kala test yapmistm silik cikmistiOzaman az daha sabır edeyim ins vardır canım hayisiyla gelmiştir ins kısmet gerisi
İnd vardır canım tereddutteyim bir yandanda oldu bu sefer diyorum seninkide bayağı koyuymustu gebelik testinde nezaman cikar acabaCanım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin,benim hemen düşüğün ertesi olduğu için adete kaç gün kala yaptım bilmiyorum ama ov.testim aynı seninki gibi koyuydu fotoğrafını yükleyeyim ayyy hadi inşallah güzel haberler gelecek sanırım bu ay yine
Ayy insss gelmiştir minnak off bir belli olsaydı artık 29 Ekim'de evlilik yıldönümüm bize en guzel hediye olur ne olur dua edin bana canimCanım senin baya koyu cikms bende bata 5 gun kala test yapmistm silik cikmistihayirlisi olsun inşallah :)
Anammmmm masallah binlerce kezzz.. Oy kola bak. Kuzucuk minicik . Rabbim kucagına almak nasip etsin kolaylıkla. . Paylaşım ne iyi oldu. TeşekkürlerTeyzeleri siz benim kızımla tanışmadınız değil mi,daha gelmeden hep birlikte bekledik biz onları burada şükür ki çoğunluk güzel haberler geldi genellikle kızımın ilk vesikalığını atayım size
Bu ay sen de sıra hadi inşallahAyy insss gelmiştir minnak off bir belli olsaydı artık 29 Ekim'de evlilik yıldönümüm bize en guzel hediye olur ne olur dua edin bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?