ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yok yahu vefasızlık hc bana göre dgl baska yerlere bakamıyorum burayı bırakp anca beraber kanca beraber :)
Aynen canım yaaa. Sağlıkla doğuralım. Arkadaşlar da bize yetissin. Her gelen hamis gidecek . Başka yolu yok iki Umutsuz vaka sen ben olduysak hamis . Olur herkes allahin izniyle

Kızlar yardimmmm adete 5 gun kala ovuladyon testim boyle ya yumurtlama değildir demi sol kasığım agriyor
Canım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin,benim hemen düşüğün ertesi olduğu için adete kaç gün kala yaptım bilmiyorum ama ov.testim aynı seninki gibi koyuydu fotoğrafını yükleyeyim ayyy hadi inşallah güzel haberler gelecek sanırım bu ay yine

Eklentiler

• P_20150529_075808.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 71
Teyzeleri siz benim kızımla tanışmadınız değil mi,daha gelmeden hep birlikte bekledik biz onları burada şükür ki çoğunluk güzel haberler geldi genellikle kızımın ilk vesikalığını atayım size

Eklentiler

• P_20151005_180135.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 66
  • P_20151023_121854.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 69
Masaallah Allah bagislasin. Bu resimde bile cok tatil gözüküyor. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.

Masaallah Allah bagislasin. Bu resimde bile cok tatil gözüküyor. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.
Sağol canım benim,en başından beri bu topicte test yorumladık,bazen üzüldük çoğunlukla havalara uçtuk müjdelerle,buradan herkesin hamile olduğu haberini almadan ayrılamıyorum. En kısa zamanda sende alacaksın müjdeyi inşallah

İnd vardır canım tereddutteyim bir yandanda oldu bu sefer diyorum seninkide bayağı koyuymustu gebelik testinde nezaman cikar acaba

Anammmmm masallah binlerce kezzz.. Oy kola bak. Kuzucuk minicik . Rabbim kucagına almak nasip etsin kolaylıkla. . Paylaşım ne iyi oldu. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…