ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar bugunki ovulasyon testi adete 4 gun kala

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar biliyorsunuz c.tesi günü Dr ilişki önermişti. Simdi test yaptim ve ilk defa c sen önce t koyulasmaya basladi nerdeyse. Sizce aksami mi değerlendirelim yoksa simdi yapalim mi :)

Eklentiler

• IMG_20151024_141658.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
Bence bunun bir gun oncesi ve sonrası çalışmak gerek sanırım sen aksam tekrar yap oyle olsun iliski bence Yada ust iste iki gun olsun cunku tahminimce catlama yarın sabah Yada aksam olacak hadi bakalım
Hayırlısı :))

Kizlar biliyorsunuz c.tesi günü Dr ilişki önermişti. Simdi test yaptim ve ilk defa c sen önce t koyulasmaya basladi nerdeyse. Sizce aksami mi değerlendirelim yoksa simdi yapalim mi :)
Gece gece iyi olur geç kalmazsin bence

Canım dun adete 5 gun vardı negatif cikti adet tarihi gelince yapayım testi diyorum en azından kendimi kaptırmayayim
Aynen 5gün kala bende de çıkmadı. Bat günü yap . Hep beraber beklioz vala .beklemek zor ..

Kızlar artık ümidim kalmadı adete 3 gun kalaki ovulasyon testim siliklesti benim anlamadığım 7 gun kala yaptıgım test cokkk koyuydu acaba ben yumurtladimmiki

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar artık ümidim kalmadı adete 3 gun kalaki ovulasyon testim siliklesti benim anlamadığım 7 gun kala yaptıgım test cokkk koyuydu acaba ben yumurtladimmiki
aslında hala koyu bıde nıye 5 gibi yapmıyorsun ümidini kesme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…