- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Yirim onu 'yaTeyzeleri siz benim kızımla tanışmadınız değil mi,daha gelmeden hep birlikte bekledik biz onları burada şükür ki çoğunluk güzel haberler geldi genellikle kızımın ilk vesikalığını atayım size
Canım sonraki gunler nasıldı ovulasyon testiCanım senin baya koyu cikms bende bata 5 gun kala test yapmistm silik cikmistihayirlisi olsun inşallah :)
Tescıllendı sanırım ayyyy hadı ınşallahKızlar bugunki ovulasyon testi adete 4 gun kala
Ayyy sen bence idrar testi yapsanaKızlar bugunki ovulasyon testi adete 4 gun kala
Kuzum korkuyorum bilemedim bugunde sacımı boyatacaktim gitsemmi gitmesemmi bilemedim yaTescıllendı sanırım ayyyy hadı ınşallah
Canım dun adete 5 gun vardı negatif cikti adet tarihi gelince yapayım testi diyorum en azından kendimi kaptırmayayimAyyy sen bence idrar testi yapsana
Gece gece iyi olurKizlar biliyorsunuz c.tesi günü Dr ilişki önermişti. Simdi test yaptim ve ilk defa c sen önce t koyulasmaya basladi nerdeyse. Sizce aksami mi değerlendirelim yoksa simdi yapalim mi :)
Aynen 5gün kala bende de çıkmadı. Bat günü yap . Hep beraber beklioz vala .beklemek zor ..Canım dun adete 5 gun vardı negatif cikti adet tarihi gelince yapayım testi diyorum en azından kendimi kaptırmayayim
Insallah canim :)Ayy insss gelmiştir minnak off bir belli olsaydı artık 29 Ekim'de evlilik yıldönümüm bize en guzel hediye olur ne olur dua edin bana canim
Korkma ya nıye korkuyon sac boyatmayı bılmıuom kuzum bıtkısel boya ıse 4. Aya kadar yapabılırsınKuzum korkuyorum bilemedim bugunde sacımı boyatacaktim gitsemmi gitmesemmi bilemedim ya
Gercektenmii umut oluyorsun bana canım ya ins vardır beklemek cok zor geçmiyor gunler ins guzel habere verilirimAynen 5gün kala bende de çıkmadı. Bat günü yap . Hep beraber beklioz vala .beklemek zor ..
Umutlaniyorum üzülmem diye korkuyorum kuzum gidemedim boyatmaya 1 2 gun daha bekleyim dedimKorkma ya nıye korkuyon sac boyatmayı bılmıuom kuzum bıtkısel boya ıse 4. Aya kadar yapabılırsın
Canım yaaa takviminı okudum da ne kadr az kalmış . Bebisin sağlıkla gelsin inşallah. Oy anakuzusu. .masallahhhhhInsallah canim :)
Evet az kaldi :) zaman cabuk geciyor :)Canım yaaa takviminı okudum da ne kadr az kalmış . Bebisin sağlıkla gelsin inşallah. Oy anakuzusu. .masallahhhhh
Ay bilmiyorum ya salı randevum var zaman geçmioEvet az kaldi :) zaman cabuk geciyor :)
aslında hala koyu bıde nıye 5 gibi yapmıyorsun ümidini kesme canımKızlar artık ümidim kalmadı adete 3 gun kalaki ovulasyon testim siliklesti benim anlamadığım 7 gun kala yaptıgım test cokkk koyuydu acaba ben yumurtladimmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?