ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar artık ümidim kalmadı adete 3 gun kalaki ovulasyon testim siliklesti benim anlamadığım 7 gun kala yaptıgım test cokkk koyuydu acaba ben yumurtladimmiki
Bence de hala koyu . Bu ilk hali mi durunca koyulaşacak bence .. benim dé böyleydi.

Kizlar üste koyu olan dünkü testim sarilastigina bakmayin dun daha köyüydü neredeyse asagidaki de şimdiki catlamis mi yani yumurtam bugünü değerlendirelim mi sizce ?

Eklentiler

• IMG_20151025_145336.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 107
Kizlar üste koyu olan dünkü testim sarilastigina bakmayin dun daha köyüydü neredeyse asagidaki de şimdiki catlamis mi yani yumurtam bugünü değerlendirelim mi sizce ?
Dun çalışma oldu ise bugün de olmalı bence
Ay hadi inşallah tutunsun bebis

Kızlar adete 3 gun kala yani bugun sabah gebelik testi yapmıştım baktım çıkmadı birsey dolaba koydum evde değildim biraz once geldim test böyleydi sanırım bozuk cunku cizgi beyaz sizlerde boyle oldumu hic

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar adete 3 gun kala yani bugun sabah gebelik testi yapmıştım baktım çıkmadı birsey dolaba koydum evde değildim biraz once geldim test böyleydi sanırım bozuk cunku cizgi beyaz sizlerde boyle oldumu hic
Cnim ben gördum beyaz da dgl bence normal hafiften bi cizgi testi erken yapınca böyle cikiyor voronesind böyleydi sabah idrarıyla dene birde inş.wardır

Kızlar sabahki test negatif tam tahmin ettigim gibi cikti gene yokk amaan gidip sacımı boyatayim artik

Canim seni uzmek istemem ama bende gecen ay ayni dediğin gibi testi yaptim gittim seninkinin aynisi gibi bir çizgi vardi. Ama adetoldum. Sen sanki yiyokmuş gibi davran inşaallah adet günü belli olur hersey

Canim seni uzmek istemem ama bende gecen ay ayni dediğin gibi testi yaptim gittim seninkinin aynisi gibi bir çizgi vardi. Ama adetoldum. Sen sanki yiyokmuş gibi davran inşaallah adet günü belli olur hersey
Canım sabahına negatif diye yazmıştım zaten hic umudum yok artık duşun sac boyatiyorum suan kısmet nedeyim artık umudum kasim ayına

Canım sabahına negatif diye yazmıştım zaten hic umudum yok artık duşun sac boyatiyorum suan kısmet nedeyim artık umudum kasim ayına
Üzülmek yok canım. Sen tecrübelisin..Aynen dediğin gibi kasım à kalsın madem umutlar. Saçların rengi hayırlı olsun. Güle güle kullan

Cnim ben gördum beyaz da dgl bence normal hafiften bi cizgi testi erken yapınca böyle cikiyor voronesind böyleydi sabah idrarıyla dene birde inş.wardır
Benim kine pek benzetmedim kuzum ya benim.bak ekliyim ilk testi

Bak

Eklentiler

• 2015-09-26 11.44.17.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…