Bence de hala koyu . Bu ilk hali mi durunca koyulaşacak bence .. benim dé böyleydi.Kızlar artık ümidim kalmadı adete 3 gun kalaki ovulasyon testim siliklesti benim anlamadığım 7 gun kala yaptıgım test cokkk koyuydu acaba ben yumurtladimmiki
Canım 7 gun kala cok fazla koyuydu bugunki iyice siliklesti Yaa 3 gun var adete ilk 4 dk cikan canım offBence de hala koyu . Bu ilk hali mi durunca koyulaşacak bence .. benim dé böyleydi.
Bilmem hep öğlen 1 gibi yaptım doye oyle devam ettim canım sanki git gide siliklesiyor valla ne düşüncem bilmiyorumaslında hala koyu bıde nıye 5 gibi yapmıyorsun ümidini kesme canım
Canım siliklesmis değerlendirin benceKizlar üste koyu olan dünkü testim sarilastigina bakmayin dun daha köyüydü neredeyse asagidaki de şimdiki catlamis mi yani yumurtam bugünü değerlendirelim mi sizce ?
Dun çalışma oldu ise bugün de olmalı benceKizlar üste koyu olan dünkü testim sarilastigina bakmayin dun daha köyüydü neredeyse asagidaki de şimdiki catlamis mi yani yumurtam bugünü değerlendirelim mi sizce ?
Oldu canim dun oglen olmustu. Bugün aksama yapalim o zaman. İnşaallah Allah duysun sesini.vorones: 43213888 .!.:Dun çalışma oldu ise bugün de olmalı bence
Ay hadi inşallah tutunsun bebis
Kuzum akışına bırak stres etme bat günü umarım yanı adet olmazsan testını yapBilmem hep öğlen 1 gibi yaptım doye oyle devam ettim canım sanki git gide siliklesiyor valla ne düşüncem bilmiyorum
Cnim ben gördum beyaz da dgl bence normal hafiften bi cizgi testi erken yapınca böyle cikiyor voronesind böyleydi sabah idrarıyla dene birde inş.wardırKızlar adete 3 gun kala yani bugun sabah gebelik testi yapmıştım baktım çıkmadı birsey dolaba koydum evde değildim biraz once geldim test böyleydi sanırım bozuk cunku cizgi beyaz sizlerde boyle oldumu hic
Canim seni uzmek istemem ama bende gecen ay ayni dediğin gibi testi yaptim gittim seninkinin aynisi gibi bir çizgi vardi. Ama adetoldum. Sen sanki yiyokmuş gibi davran inşaallah adet günü belli olur herseyKızlar adete 3 gun kala yani bugun sabah gebelik testi yapmıştım baktım çıkmadı birsey dolaba koydum evde değildim biraz once geldim test böyleydi sanırım bozuk cunku cizgi beyaz sizlerde boyle oldumu hic
Canım sabahına negatif diye yazmıştım zaten hic umudum yok artık duşun sac boyatiyorum suan kısmet nedeyim artık umudum kasim ayınaCanim seni uzmek istemem ama bende gecen ay ayni dediğin gibi testi yaptim gittim seninkinin aynisi gibi bir çizgi vardi. Ama adetoldum. Sen sanki yiyokmuş gibi davran inşaallah adet günü belli olur hersey
Üzülmek yok canım. Sen tecrübelisin..Aynen dediğin gibi kasım à kalsın madem umutlar. Saçların rengi hayırlı olsun. Güle güle kullanCanım sabahına negatif diye yazmıştım zaten hic umudum yok artık duşun sac boyatiyorum suan kısmet nedeyim artık umudum kasim ayına
Benim kine pek benzetmedim kuzum ya benim.bak ekliyim ilk testiCnim ben gördum beyaz da dgl bence normal hafiften bi cizgi testi erken yapınca böyle cikiyor voronesind böyleydi sabah idrarıyla dene birde inş.wardır
Kiz icimden bir ses var diyor bat gununu bekle bence canimCanım sabahına negatif diye yazmıştım zaten hic umudum yok artık duşun sac boyatiyorum suan kısmet nedeyim artık umudum kasim ayına
Evet farklıyms cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?