ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kiz icimden bir ses var diyor bat gununu bekle bence canim
Ay benim de içimde bu his var da inşallah vardır . Umitlendirmim die .söylemedim
. Benim de silik çıkmıştı bat a doğru lh. İnşallah sen de o da hamissin iz dir

Ay benim de içimde bu his var da inşallah vardır . Umitlendirmim die .söylemedim
Ben tırtım anacım yumurtlama zamanında hala kanamam vardı degerlendırme olmadı malesef (

Üzülmek yok canım. Sen tecrübelisin..Aynen dediğin gibi kasım à kalsın madem umutlar. Saçların rengi hayırlı olsun. Güle güle kullan
Sagol canım.artik kasim ayına kaldı ins gelir bebisim banada sen nasılsın canım minnak nasil

Sagol canım.artik kasim ayına kaldı ins gelir bebisim banada sen nasılsın canım minnak nasil
İyi şükür canım henuz midem bulanmiyö. Yarın randevum var tahliller için . Umarım hersey temiz ve guzel çıkar . Minnakim da iyidir inşallah. .duam senle . Sen de eksik etme duanı. ..

Bugun ovulasyon testi gene belli cikti ama artık ümidim kalmadı adet bekliyorum bu ay oldu diye hissetmiştim güya yanıldım gebelik testi cevabı verdi buralardan gitmeyin olurmu adet olup bitince ihtiyacım olcak yorumlarınıza desteginize canlarım iyiki varsınız ya

Yok burası bağımlılık yaptı bana. Gitmem.doğurmadan . Sizi hamis görmeden. Hem hamis lerin bebislerini henüz görmedi bu topic . Sıra sıra alıcam haberleri inşallah. Sen gene de ne çok umutlu ne de çok umutsuz ol. Çünkü daha bat günü gelmedi. Benim bat günü hiç gozukmuodu ya kızlar inandirdi beni

kızlar merhaba elinde ovulasyon testi yok .takvim pazar günü yumurtlama gösteriyordu .ama dün çok ateşim oldu vücudum yanıyor gibiydi kulaklarım yüzüm kızardı ben hafta oluyorum sandım ama değil.bugün gayet iyiyim .sizde yumurtlama ateşimiydi o yardımcı olurmusunuz böyle olan varmı

Öyle tırt deme. Gerçi dé de ben de derdim. sen bu durumu doktora söyledin falan dimi. Takibi bırakma derim
Kuzum sorun yok dedı doktor.Çalışıyom bakalım allah ne zmn nasıp ederse artık.ılle hamile kalayım demıyom ama kapıyıda kapatmıyom

Canım sen gecer sefer var demiştin vardı valla kimyasaldi bilmiştin ama bu sefer pek sanmıyorum canım kendimi alıştırdım simdiden adet olacagima
Ayy yok kuzum allah korusun senı kımyasaldan.valla mutlu haber yakındır dıye hıssedıyorum :)

Canım bılemeyızkı genellıkle akıntı kasık ağrısı olunca suphelenıyoruz.yınede değerlrndırseydın

Canım bılemeyızkı genellıkle akıntı kasık ağrısı olunca suphelenıyoruz.yınede değerlrndırseydın
değerlendirdim canım .bakalım imdi internetten hesaplattım 29 ovulasyon günü diyor 24-29 arası yüksek ihtimal diyor ona göre daha var gibi.zaten doktorumda 12-14-16-18 günleri değerlendir demişti bakalım kısmet artık hsg çekildim bu ay inşallah tutar yarabbimm kızlar dua edin

Kızlar hastaneden geldim derse gitcem birazdan . Nasıl yorgunum anlatamam. Doktora gıcık oldum sonucun biri çıkmamis diğerleri iyi dedı gönderdi. Ultrasonda falan bakmadı. .göremedim hala kese içinde minisimi neyse hayırlısı. ..
Dedim ben gelemiom hemen die ama yok hafta ici gel bakalim dedi . Şimdi baksa ölür gıcık

canım hiç kafana takma inş.oda iyi çıkar iyi düşün iyi olsun.sotorlar giıcık braz biliyorsun sorsan cevap vermezler içini ferah tut derim

Oh be öğleden sonra tatil. evdeyim uzanıyorm. Ay benim temizlik yapmam lazimm mmmmmm

Oh be öğleden sonra tatil. evdeyim uzanıyorm. Ay benim temizlik yapmam lazimm mmmmmm
Ay sende benim gibisin hee. Bende temizlik yapmadan duramiyrm. Ama ilk zamanlar yapma kuzucum. Yada yavas yavas yap. Bende bu ara yapcm dogum icin. Az daha beklm dedim. Sende dikkat et bak.

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar ben yine geldim vee yine bat 5 gün gecikti ve hiç test yapmadım çok merak ediyorum ama geçen ayda 5 gün gecikmişti ve sonu hüsran şimdi tekrar aynısı olmasın diye test yapmadım ama kendimi merak etmekten de alı koyamıyorum biraz rahatlamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…