canım benimde iki ay aynı senin gibi oldu ve beş gün sonunda hep umutla yapmıştım ama yoktu inş.senin vardır.bir kaç gü daha bekle derim sonunda üzülme diye.ama egerki yüksek ihtimalse ve kendinde çok belirti hissediyorsanda yap derim tst.uzun bi aradan sonra tekrar merhaba kızlar ben yine geldimvee yine bat 5 gün gecikti ve hiç test yapmadım çok merak ediyorum ama geçen ayda 5 gün gecikmişti ve sonu hüsran şimdi tekrar aynısı olmasın diye test yapmadım ama kendimi merak etmekten de alı koyamıyorum biraz rahatlamam gerek
inş. vardır canım ve dediğin gibi bir kaç gün daha beklemek istiyorum 1 yıl her ay hüsran olunca artık hemen yapasım gelmiyor zaten belirtilerde artık ne adet belirtisi ne hamilelik bilemiyorum bir yılda o kadar çok bu ay kesin hamileyim dedim ama boş çıktı kii onun için belirti falan aramıyorum kendimdecanım benimde iki ay aynı senin gibi oldu ve beş gün sonunda hep umutla yapmıştım ama yoktu inş.senin vardır.bir kaç gü daha bekle derim sonunda üzülme diye.ama egerki yüksek ihtimalse ve kendinde çok belirti hissediyorsanda yap derim tst.
aynen cnm moralini yüksek tut ve bekle hiç olmadık hissetmedik zamanlarda geliyor bebişlerinş. vardır canım ve dediğin gibi bir kaç gün daha beklemek istiyorum 1 yıl her ay hüsran olunca artık hemen yapasım gelmiyor zaten belirtilerde artık ne adet belirtisi ne hamilelik bilemiyorum bir yılda o kadar çok bu ay kesin hamileyim dedim ama boş çıktı kii onun için belirti falan aramıyorum kendimde
Ay senin gobus kocaman oldu şimdi. .hareket etmek daha zorlasmistir. Çok güzel bi heyecan ya eve bebis gelcek bi kaç haftayaAy sende benim gibisin hee. Bende temizlik yapmadan duramiyrm. Ama ilk zamanlar yapma kuzucum. Yada yavas yavas yap. Bende bu ara yapcm dogum icin. Az daha beklm dedim. Sende dikkat et bak.
Ay sağolsun. Supurdu o ben de siliyordum.yarıda kaldı. TaBi mutfak neyin yemek ben hazırlıyorum da . GeNe de es desteği çok önemli ya.ayy yapma temizlik fln cnm eşin yardım ediyorsa birlikte yapın yorma kendini biraz dikkat et :)
10. 11 gün döllenme belli olur diedir belki. Hoş doktorlar hep 14. Gun den sonra bakar da.duruma. Ben de bilemedim simdiKizlar iyi aksamlar umarim hepiniz iyisinizdir. Ben p.tesi günü Dr gittim. Yumurtanın catlamis bu geceyi de değerlendirin sivi hala etrafta var dedi. Bizde öyle yaptik. Anlayamadigim Dr haftaya çarşamba tekrar gel dedi. Yani catladiktan 10 gün sonraya denk geliyor. Ne yapacak ki o zaman. Çok aksi Dr birşey sormaya gelmiyor
İnşallah canım benim.rabbim bu ay yüzünü güldürsun. Gecikmeler de önceden de oluyorsa bilemiyorum da 5 gün iyi bi gecikme süresi test yapsan çıkar. Yoksa da yoktur gelecek ay verir rabbim . Şimdi bu iki 3 gün geçmez sana . Huzursuz etme bos yere kendinimoralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canım hayırlısı ile inş. bebişim benimledir
Sacma Geldi banada. Ondan gitmiycem zaten varsa reglim gecikir yoksa da yoktur yani tabi insaallah vardir. Buarada sol kiz sag erkek olayina inaniyormusunuzE="vorones, post: 43269692, member: 566866"]10. 11 gün döllenme belli olur diedir belki. Hoş doktorlar hep 14. Gun den sonra bakar da.duruma. Ben de bilemedim simdi
Cinsiyet olayında bis sürü hurafe var yahu.. soldan yumrta oluştu ben de kız mj olur ki... ben de ultrasonda ilk haftalar da solà doğru tutunmissa erkek . Sağa doğru ise kız die okudum. .Ama yumurtlama mevzuunda bana ikna edici gelmio çünkü dolleyen ve cinsiyeti belirleyen sperm yani.[/QUOTE]Sacma Geldi banada. Ondan gitmiycem zaten varsa reglim gecikir yoksa da yoktur yani tabi insaallah vardir. Buarada sol kiz sag erkek olayina inaniyormusunuz
Yok canim tam tersi kese sagda ise erkek solda ise kiz diyorlar ve etrafimdada genelde herkesin oyle. Benim oglumda sagimdaydi. Ama sag yumurtam mi catladi da oyle oldu bilmiyorum. Allah biliyor ya kaybettigim oglumun yerine oglum olsun diye cok istiyorum. Yani bebek saga dogruysa erkek diyorlar. Sen sol yumurtanin catladigini nerden biliyorsun?[/QUOTE]Cinsiyet olayında bis sürü hurafe var yahu.. soldan yumrta oluştu ben de kız mj olur ki... ben de ultrasonda ilk haftalar da solà doğru tutunmissa erkek . Sağa doğru ise kız die okudum. .Ama yumurtlama mevzuunda bana ikna edici gelmio çünkü dolleyen ve cinsiyeti belirleyen sperm yani.
Yok canim tam tersi kese sagda ise erkek solda ise kiz diyorlar ve etrafimdada genelde herkesin oyle. Benim oglumda sagimdaydi. Ama sag yumurtam mi catladi da oyle oldu bilmiyorum. Allah biliyor ya kaybettigim oglumun yerine oglum olsun diye cok istiyorum. Yani bebek saga dogruysa erkek diyorlar. Sen sol yumurtanin catladigini nerden biliyorsun?[/QUOTE]Cinsiyet olayında bis sürü hurafe var yahu.. soldan yumrta oluştu ben de kız mj olur ki... ben de ultrasonda ilk haftalar da solà doğru tutunmissa erkek . Sağa doğru ise kız die okudum. .Ama yumurtlama mevzuunda bana ikna edici gelmio çünkü dolleyen ve cinsiyeti belirleyen sperm yani.
Amin canim benim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Daha da guzel gunler goreceksin yakin zamanda. Sen yinede dikkat et kendine ayaklarini felen usutme sakin.exclusive26 .!.:ebican_040506 canım bende seni görünce yazmak istedim çok şükür iyiyim bu hafta başladım işe herşey yoluna giriyor evett ameliyat olalı 7 hafta oldu çabuk geçti ilk haftalardan sonra evimdeyim artık korunmayı bırakmana çok sevindim bitanem allah hayırlısını versin bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
inşallah canım benim ikimiz içinde güzel olur herşey ..aynen öyle hiç üşütmeye gelmiyor hemen sancılanıyorum gece corabımı giyip yatıyorum o derece ankara zaten ayazz okulda soğuk baya kışı geçiririm inşallah sorunsuzAmin canim benim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Daha da guzel gunler goreceksin yakin zamanda. Sen yinede dikkat et kendine ayaklarini felen usutme sakin.
Ankaranin kuru ayazini bilirimm. İnsaallah son Ankara da son kisiniz olur. Yazarim tabiki mutlaka tatlim. Opuyorum cok Allaha emanet olexclusive26 .!.:inşallah canım benim ikimiz içinde güzel olur herşey ..aynen öyle hiç üşütmeye gelmiyor hemen sancılanıyorum gece corabımı giyip yatıyorum o derece ankara zaten ayazz okulda soğuk baya kışı geçiririm inşallah sorunsuzöpüyorum çok güzel haber bekliyorum senden o halde mutlaka yaz bana
genelde yok sadece geçen ay bi 5 gün gecikti birde bu ay işte evde test yok kasabada yaşadığımız içinde hemen gidip alamıyorum ama bugün gidip alacağım inş. hayırlısı neyse o olsun verende alanda Rabbim artık akışına bıraktımmİnşallah canım benim.rabbim bu ay yüzünü güldürsun. Gecikmeler de önceden de oluyorsa bilemiyorum da 5 gün iyi bi gecikme süresi test yapsan çıkar. Yoksa da yoktur gelecek ay verir rabbim . Şimdi bu iki 3 gün geçmez sana . Huzursuz etme bos yere kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?