Ee biz çocuk tasiyorz onlarda bir zahmet temizlige yardm etsinler :) benim göbüs fazla cikmadi aslında rahat rahat goruyrm kendi isimi ama bel ağrısı sıkıntı oluyr :)Ay senin gobus kocaman oldu şimdi. .hareket etmek daha zorlasmistir. Çok güzel bi heyecan ya eve bebis gelcek bi kaç haftayayavaş yavaş yaptım hatta yapamadim galiba uzandim kaldım belime ağrı girdi eşim devam etti sağolsun
Adetin 3. Günü yum. Kontrolunde solda yum büyümeye başlamış sağda yok demisti[/QUOTE]Yok canim tam tersi kese sagda ise erkek solda ise kiz diyorlar ve etrafimdada genelde herkesin oyle. Benim oglumda sagimdaydi. Ama sag yumurtam mi catladi da oyle oldu bilmiyorum. Allah biliyor ya kaybettigim oglumun yerine oglum olsun diye cok istiyorum. Yani bebek saga dogruysa erkek diyorlar. Sen sol yumurtanin catladigini nerden biliyorsun?
Ben soldan yumurtlamistm cinsiyeti kizAdetin 3. Günü yum. Kontrolunde solda yum büyümeye başlamış sağda yok demisti
Ay hadi inşallah pozitifi görürsün. Gittin mi almaya test bugün .genelde yok sadece geçen ay bi 5 gün gecikti birde bu ay işte evde test yok kasabada yaşadığımız içinde hemen gidip alamıyorum ama bugün gidip alacağım inş. hayırlısı neyse o olsun verende alanda Rabbim artık akışına bıraktımm
evettt gittim veee hamileyimmmmm inş.Ay hadi inşallah pozitifi görürsün. Gittin mi almaya test bugün .
Oyyyyy oyyyy. Masallahhhhhevettt gittim veee hamileyimmmmm inş.yarınn doktora gidip kan testi yaptıracağım inş.
hemde nasıl güzel bi haber canımmOyyyyy oyyyy. Masallahhhhh
.allahım sana şükürler olsun..Ay çok güzel bu haber . Bize bu haberi verdiğin için de teşekkürler. Rabbim sağlikla kucağımıza almak nasip etsin.... tüm bekleyenleré versin zamanında ....
Ay hayır ben hala duymadim mmhemde nasıl güzel bi haber canımmİnş. dediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve tüm isteyenlerr. Sen kalp atışını duydun mu canım geçmişi pek okumadım daa yarın acile gidip kan vereceğim ama ne zaman duyarım kalp atışını bebişimin
Baya da koyu çıkmış test ben hiç böyle test imi göremedim. Bazen diom.gidip bi test aliyim şimdi yapiyim sırf görmek icinevettt gittim veee hamileyimmmmm inş.yarınn doktora gidip kan testi yaptıracağım inş.
pazartesi açıksa bende gideceğim ama önce yarın bi gideyim çünkü benim triod hastalığım var onuda ölçtüreceğim canım birde demek keseyi bile zor görürüm yarın. birde test resim çekene kadar biraz bekledi onun için ama ilk anda da çıktı çift çizgi çıktı canım 5 dk sonrada iyice belli olmuştu inş. bi terslik yoktur yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım canımAy hayır ben hala duymadim mmp.tesi açıksa hastane gidip duymak istiyorm artık. . 7 . Haftadan sonra demişti doktor . Benim p.tesi 7 yi geçmiş oluyir. Sen şimdi keseyi nokta gibi görürsün. Sonra da kese buyur içinde bebis. .. Ay ben hala içinde bebis de görmedim. .korku sardı. . Haziran annelerine bakıyim dedim.düşük yapan yapanà . Allah yardımcıları olsun.bizi korusun . Bebislerimizı. Kan değerini de yazarsın canım. .
Evet canim öncesi nasıl bilmiorum ama bugün gece çalışma iyi olacakkızlar ovulasyon testime bakarmısınız yumurtam catlamış mı oluyor
Ay hadi hayirli haberlerle gel. Ben de heyecan yapiom yarın mı gitsem kı arayım açık mı aceppazartesi açıksa bende gideceğim ama önce yarın bi gideyim çünkü benim triod hastalığım var onuda ölçtüreceğim canım birde demek keseyi bile zor görürüm yarın. birde test resim çekene kadar biraz bekledi onun için ama ilk anda da çıktı çift çizgi çıktı canım 5 dk sonrada iyice belli olmuştu inş. bi terslik yoktur yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım canım
Canım takvim yapmışsınKızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim
bilmiyorum senin ilk gebeliğin mi ama benim 3.ilk gebeliğimde 3aylıkken bebegimin kalp atışı durdu ondan 1 yıl sonra kimyasal gebelik yasadım ve bundan 1 yıl sonra yani şimdi tekrar gebeyim inş.Bu sürede öğrendiğim en önemli şey sabır canım yarın gidip bi troitte ölçtürecegim çünkü gebelikte önemli eger yarın güzel haberler alırsam birde kadın doğuma gideceğim ondan sonra sık sık gitmeyi düşünmüyorum canım hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorumAy hadi hayirli haberlerle gel. Ben de heyecan yapiom yarın mı gitsem kı arayım açık mı acep
Can'ım takvimi Uğur getirsin diye yaptım inşallah nasip olur da kaldırmam bu arada size yazdıktan sonra bir daha test yaptım artık hayırlısı inşallah tutar 2 yumurta vardı biri dün çatladı hayırlısı Can'ım inşallah gelir bebişler sağlıkla.Canım takvim yapmışsınhadi inşallah hamis kalmissjndir. Bi gün dolu bi gün bos çalisma olsun bence . Yarin sabah ilişki olsa ii olur
canımm tebrik ederimm çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ayyy nasıl hissettin kendini şaşırdınmı inş.bende bu ay alırım böyle güzel haberlerevettt gittim veee hamileyimmmmm inş.yarınn doktora gidip kan testi yaptıracağım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?