ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ee biz çocuk tasiyorz onlarda bir zahmet temizlige yardm etsinler :) benim göbüs fazla cikmadi aslında rahat rahat goruyrm kendi isimi ama bel ağrısı sıkıntı oluyr :)

Adetin 3. Günü yum. Kontrolunde solda yum büyümeye başlamış sağda yok demisti[/QUOTE]
Ben soldan yumurtlamistm cinsiyeti kiz

Adetin 3. Günü yum. Kontrolunde solda yum büyümeye başlamış sağda yok demisti
Ben soldan yumurtlamistm cinsiyeti kiz [/QUOTE]
Ay öyle mı hayırlısı tabi. Kız olursa benim eşimi buna alıştırmak zor olacak .oglusum. der durur ay sağlıklı olsun da kızımı da çok severim ben . cin takvimi ya da yüzük falı gibi şeyler yapmış miydin peki

Ay hadi inşallah pozitifi görürsün. Gittin mi almaya test bugün .

Ay hadi inşallah pozitifi görürsün. Gittin mi almaya test bugün .
evettt gittim veee hamileyimmmmm inş. yarınn doktora gidip kan testi yaptıracağım inş.

Eklentiler

• Fotoğraf0568.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 121
evettt gittim veee hamileyimmmmm inş. yarınn doktora gidip kan testi yaptıracağım inş.
Oyyyyy oyyyy. Masallahhhhh
.allahım sana şükürler olsun..Ay çok güzel bu haber . Bize bu haberi verdiğin için de teşekkürler. Rabbim sağlikla kucağımıza almak nasip etsin.... tüm bekleyenleré versin zamanında ....

hemde nasıl güzel bi haber canımm İnş. dediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve tüm isteyenlerr. Sen kalp atışını duydun mu canım geçmişi pek okumadım daa yarın acile gidip kan vereceğim ama ne zaman duyarım kalp atışını bebişimin

Ay hayır ben hala duymadim mm p.tesi açıksa hastane gidip duymak istiyorm artık. . 7 . Haftadan sonra demişti doktor . Benim p.tesi 7 yi geçmiş oluyir. Sen şimdi keseyi nokta gibi görürsün. Sonra da kese buyur içinde bebis. .. Ay ben hala içinde bebis de görmedim. .korku sardı. . Haziran annelerine bakıyim dedim.düşük yapan yapanà . Allah yardımcıları olsun.bizi korusun . Bebislerimizı. Kan değerini de yazarsın canım. .

Baya da koyu çıkmış test ben hiç böyle test imi göremedim. Bazen diom.gidip bi test aliyim şimdi yapiyim sırf görmek icin

kızlar ovulasyon testime bakarmısınız yumurtam catlamış mı oluyor

Eklentiler

• Fotoğraf1024.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim

pazartesi açıksa bende gideceğim ama önce yarın bi gideyim çünkü benim triod hastalığım var onuda ölçtüreceğim canım birde demek keseyi bile zor görürüm yarın. birde test resim çekene kadar biraz bekledi onun için ama ilk anda da çıktı çift çizgi çıktı canım 5 dk sonrada iyice belli olmuştu inş. bi terslik yoktur yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım canım

Ay hadi hayirli haberlerle gel. Ben de heyecan yapiom yarın mı gitsem kı arayım açık mı acep

Canım takvim yapmışsın hadi inşallah hamis kalmissjndir. Bi gün dolu bi gün bos çalisma olsun bence . Yarin sabah ilişki olsa ii olur

Ay hadi hayirli haberlerle gel. Ben de heyecan yapiom yarın mı gitsem kı arayım açık mı acep
bilmiyorum senin ilk gebeliğin mi ama benim 3.ilk gebeliğimde 3aylıkken bebegimin kalp atışı durdu ondan 1 yıl sonra kimyasal gebelik yasadım ve bundan 1 yıl sonra yani şimdi tekrar gebeyim inş.Bu sürede öğrendiğim en önemli şey sabır canım yarın gidip bi troitte ölçtürecegim çünkü gebelikte önemli eger yarın güzel haberler alırsam birde kadın doğuma gideceğim ondan sonra sık sık gitmeyi düşünmüyorum canım hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum

Canım takvim yapmışsın hadi inşallah hamis kalmissjndir. Bi gün dolu bi gün bos çalisma olsun bence . Yarin sabah ilişki olsa ii olur
Can'ım takvimi Uğur getirsin diye yaptım inşallah nasip olur da kaldırmam bu arada size yazdıktan sonra bir daha test yaptım artık hayırlısı inşallah tutar 2 yumurta vardı biri dün çatladı hayırlısı Can'ım inşallah gelir bebişler sağlıkla.

duaların için tşkler canım inş. isteyen herkes tez zamanda bu güzel haberi alır.İkinci çizgi benim hemen çıktı canım ve inanamadım nerdeyse ağlayacaktım hemen eşimin yanına geldim ona söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…