cnm öncesi silikti 2 gündür böyle koyuydu ama bu test en koyusuydu calışma yaptık tabi gece :) sizinde bebiş hayırlı olsun cnm darısı bize olur inşşEvet canim öncesi nasıl bilmiorum ama bugün gece çalışma iyi olacak
Kuzum.hiç stres yapma.üzülme . Umutlar çalışmalar gelecek aya inşallah. Gelir inşallah adetin de çok bekletmez. Sonra çalışmalarà devammmKızlar bende son durum adetimin geceli 2. Gunum ama hersey negatif dunki gebelik negatif bugun yapmadım sadece ovulasyon yaptım oda boyle hasta olsaydım bir rahatlasaydim ya hasta olmak icin dua eder oldum
Teşekkürler canım . Hatırladım sen de yardımcı olmaya calismistin. İnşallah sana da nasip eder rabbim. . Ben hsg filmden sonra oldu. Ama o ay eşim klomen kullandı bi ay kadar . Belki de ondan ötürü oldu. Tam emodex siparis ettim. Sipariş gelme de n hamis müjdesi aldım . Darısı başına ve tum bekleyenlere inşallah. Dua et ben de sağlıklà alıyim bebisimi kucagimavorones canım şimdi gördüm tesadüfen hamile olduğunu çooook sevindim senin adına,inşallah sağ salim doğum yapıp kucağına alırsın bebişini. Canım sizde de hareket sorunu vardı hatırladığım kadarıyla, neler yapmıştın eşin için?
Teşekkürler canım. Darısı sana inşallahcnm öncesi silikti 2 gündür böyle koyuydu ama bu test en koyusuydu calışma yaptık tabi gece :) sizinde bebiş hayırlı olsun cnm darısı bize olur inşşsende mi ovulasyon testi ile hamile kaldın cnm
cnm bnm ne güzel rabbim kucagına almayı neasip etsin bizde bu ay emodex alıcaz inş işe yarar cnmTeşekkürler canım. Darısı sana inşallah
Ben ovulasyon testiyle artık tamamen hep 12. 14 . Günlerde yumurtlama olduğunu kesinlestirmistim. Hamis olduğum ay 1 tane yapmıştım
canım eşinin değerleri en son ne kadardı?Teşekkürler canım . Hatırladım sen de yardımcı olmaya calismistin. İnşallah sana da nasip eder rabbim. . Ben hsg filmden sonra oldu. Ama o ay eşim klomen kullandı bi ay kadar . Belki de ondan ötürü oldu. Tam emodex siparis ettim. Sipariş gelme de n hamis müjdesi aldım . Darısı başına ve tum bekleyenlere inşallah. Dua et ben de sağlıklà alıyim bebisimi kucagima
Aaaaaaaaaaa yeni gördüm tebrikler canım allahım tamamina erdirsin inşallahduaların için tşkler canım inş. isteyen herkes tez zamanda bu güzel haberi alır.İkinci çizgi benim hemen çıktı canım ve inanamadım nerdeyse ağlayacaktım hemen eşimin yanına geldim ona söyledim
Bende tam berenay nerde dicektimKızlar bende son durum adetimin geceli 2. Gunum ama hersey negatif dunki gebelik negatif bugun yapmadım sadece ovulasyon yaptım oda boyle hasta olsaydım bir rahatlasaydim ya hasta olmak icin dua eder oldum
Ama niye 2. Çizgide belirgin ???????Kızlar bende son durum adetimin geceli 2. Gunum ama hersey negatif dunki gebelik negatif bugun yapmadım sadece ovulasyon yaptım oda boyle hasta olsaydım bir rahatlasaydim ya hasta olmak icin dua eder oldum
İlaçtan sonra ölçme olmadı canımm ama asilama da %47 hareketsiz di galibacanım eşinin değerleri en son ne kadardı?
Ne yaptın doktor isini cnimİlaçtan sonra ölçme olmadı canımm ama asilama da %47 hareketsiz di galiba
Gittim canım bugun . 7 + 1 demesini bekliordum 8 haftalık dedi. Şükür iyi hersey.rabbim esirgesin bebislerimizı . Sen nasılsın mide bulantısı neyin var mı. Sen gelmeyince merak ettim. 2 annisimmmmNe yaptın doktor isini cnim
Ayda 1 cagriyo benim cnim daha var gtmeme gtmdm ben kalp atısini duydun mu birde bebek hizlımı buyumus yani dogum tarihn mi dgsti yineGittim canım bugun . 7 + 1 demesini bekliordum 8 haftalık dedi. Şükür iyi hersey.rabbim esirgesin bebislerimizı . Sen nasılsın mide bulantısı neyin var mı. Sen gelmeyince merak ettim. 2 annisimmmm))) senin kontrol ne zaman
Aslinda bi hafta geri atmıştı beni . Ben de takvimi değiştirmiştim.hatirliomusun. sanırım arayı kapattı. Aslında tam soramadim 8 artı kaç die.. duyduk canım şükür 1 ay sonra gitcem ben de . Sen gittiğin de cinsiyet de belli olur dimi . Cinsiyet lerAyda 1 cagriyo benim cnim daha var gtmeme gtmdm ben kalp atısini duydun mu birde bebek hizlımı buyumus yani dogum tarihn mi dgsti yine
Ay öyle mı hayırlısı tabi. Kız olursa benim eşimi buna alıştırmak zor olacak .oglusum. der dururBen soldan yumurtlamistm cinsiyeti kiz
Yok cnim ögrenemem 15 haftalık olması gerekmis ben 12 d gtcemAslinda bi hafta geri atmıştı beni . Ben de takvimi değiştirmiştim.hatirliomusun. sanırım arayı kapattı. Aslında tam soramadim 8 artı kaç die.. duyduk canım şükür 1 ay sonra gitcem ben de . Sen gittiğin de cinsiyet de belli olur dimi . Cinsiyet ler
Ay onu bende cok soyledim kendi kendimeeBaya da koyu çıkmış test ben hiç böyle test imi göremedim. Bazen diom.gidip bi test aliyim şimdi yapiyim sırf görmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?