ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar bende son durum adetimin geceli 2. Gunum ama hersey negatif dunki gebelik negatif bugun yapmadım sadece ovulasyon yaptım oda boyle hasta olsaydım bir rahatlasaydim ya hasta olmak icin dua eder oldum

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 92
vorones canım şimdi gördüm tesadüfen hamile olduğunu çooook sevindim senin adına,inşallah sağ salim doğum yapıp kucağına alırsın bebişini. Canım sizde de hareket sorunu vardı hatırladığım kadarıyla, neler yapmıştın eşin için?

Evet canim öncesi nasıl bilmiorum ama bugün gece çalışma iyi olacak
cnm öncesi silikti 2 gündür böyle koyuydu ama bu test en koyusuydu calışma yaptık tabi gece :) sizinde bebiş hayırlı olsun cnm darısı bize olur inşş sende mi ovulasyon testi ile hamile kaldın cnm

Kızlar bende son durum adetimin geceli 2. Gunum ama hersey negatif dunki gebelik negatif bugun yapmadım sadece ovulasyon yaptım oda boyle hasta olsaydım bir rahatlasaydim ya hasta olmak icin dua eder oldum
Kuzum.hiç stres yapma.üzülme . Umutlar çalışmalar gelecek aya inşallah. Gelir inşallah adetin de çok bekletmez. Sonra çalışmalarà devammm

Teşekkürler canım . Hatırladım sen de yardımcı olmaya calismistin. İnşallah sana da nasip eder rabbim. . Ben hsg filmden sonra oldu. Ama o ay eşim klomen kullandı bi ay kadar . Belki de ondan ötürü oldu. Tam emodex siparis ettim. Sipariş gelme de n hamis müjdesi aldım . Darısı başına ve tum bekleyenlere inşallah. Dua et ben de sağlıklà alıyim bebisimi kucagima

cnm öncesi silikti 2 gündür böyle koyuydu ama bu test en koyusuydu calışma yaptık tabi gece :) sizinde bebiş hayırlı olsun cnm darısı bize olur inşş sende mi ovulasyon testi ile hamile kaldın cnm
Teşekkürler canım. Darısı sana inşallah
Ben ovulasyon testiyle artık tamamen hep 12. 14 . Günlerde yumurtlama olduğunu kesinlestirmistim. Hamis olduğum ay 1 tane yapmıştım

Teşekkürler canım. Darısı sana inşallah
Ben ovulasyon testiyle artık tamamen hep 12. 14 . Günlerde yumurtlama olduğunu kesinlestirmistim. Hamis olduğum ay 1 tane yapmıştım
cnm bnm ne güzel rabbim kucagına almayı neasip etsin bizde bu ay emodex alıcaz inş işe yarar cnm

canım eşinin değerleri en son ne kadardı?

duaların için tşkler canım inş. isteyen herkes tez zamanda bu güzel haberi alır.İkinci çizgi benim hemen çıktı canım ve inanamadım nerdeyse ağlayacaktım hemen eşimin yanına geldim ona söyledim
Aaaaaaaaaaa yeni gördüm tebrikler canım allahım tamamina erdirsin inşallah

Bende tam berenay nerde dicektim

Ama niye 2. Çizgide belirgin ???????

Ne yaptın doktor isini cnim
Gittim canım bugun . 7 + 1 demesini bekliordum 8 haftalık dedi. Şükür iyi hersey.rabbim esirgesin bebislerimizı . Sen nasılsın mide bulantısı neyin var mı. Sen gelmeyince merak ettim. 2 annisimmmm ))) senin kontrol ne zaman

Ayda 1 cagriyo benim cnim daha var gtmeme gtmdm ben kalp atısini duydun mu birde bebek hizlımı buyumus yani dogum tarihn mi dgsti yine

Ayda 1 cagriyo benim cnim daha var gtmeme gtmdm ben kalp atısini duydun mu birde bebek hizlımı buyumus yani dogum tarihn mi dgsti yine
Aslinda bi hafta geri atmıştı beni . Ben de takvimi değiştirmiştim.hatirliomusun. sanırım arayı kapattı. Aslında tam soramadim 8 artı kaç die.. duyduk canım şükür 1 ay sonra gitcem ben de . Sen gittiğin de cinsiyet de belli olur dimi . Cinsiyet ler

Ben soldan yumurtlamistm cinsiyeti kiz
Ay öyle mı hayırlısı tabi. Kız olursa benim eşimi buna alıştırmak zor olacak .oglusum. der durur ay sağlıklı olsun da kızımı da çok severim ben . cin takvimi ya da yüzük falı gibi şeyler yapmış miydin peki[/QUOTE]
Çin takvimine bakmistim kız çıkıyordu :)

Yok cnim ögrenemem 15 haftalık olması gerekmis ben 12 d gtcem

Kızlar biraz önce ovu testi yaptım böyle çıktı sol kasigimda çok ağrıyor akıntıda oldu.c çizgisi biraz köşede çıkmış testi tekrarliyimmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…