ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Birde ben birşey sorcam ya ama ne cahilmissin demeyin ya yumurtlama olurken tek kasikmi ağrır yoksa her ikiside mi

Çin takvimine bakmistim kız çıkıyordu :)[/QUOTE]
Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galiba

vokesenin299897 .!.:
Çin takvimine bakmistim kız çıkıyordu :)
Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galiba [/QUOTE]
Canim ben kesenin icinde bebek saga dogruysa erkek sola dogruysada kiz diyorlar. Yada kese tam yuvarlaksa kiz fasulye gbiyse erkek aman bende bunlardan bir suru var sen atsana bana bakayim bi :)

Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galiba
Canim ben kesenin icinde bebek saga dogruysa erkek sola dogruysada kiz diyorlar. Yada kese tam yuvarlaksa kiz fasulye gbiyse erkek aman bende bunlardan bir suru var sen atsana bana bakayim bi :)[/QUOTE]
Ben de senin dediğinin tam tersi biliodum saçma şeyler bence hayırlısı; ) ama eğlenceli fal gibi oyun gibi

Hamisler bi bakıverin boyle bişi okudum. Ne kadar doğru acep

Eklentiler

• 2015-10-29 21.37.18.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 63
Ayyy öylemi heyecan yaptım sankim valla voronescim bir ruya gördüm 2 gün önce âdet olmazsam anlatırım
Bak gerçekten . Bu gün eşim bile dio . Ne yazıon dedi.. topicime bakıom dedim. Hımmm şu ugurlu topic demek dio . . Her gelen pit pit hamis allahin izniyle ..er ya da geç . Benim gibi sıra sen de Rabbimin izniyle

Bak gerçekten . Bu gün eşim bile dio . Ne yazıon dedi.. topicime bakıom dedim. Hımmm şu ugurlu topic demek dio . . Her gelen pit pit hamis allahin izniyle ..er ya da geç . Benim gibi sıra sen de Rabbimin izniyle
Hakkimizda Hayırlısı kuzucum kizda olsa erkekte olsa minnosunu sana bagislasin rabbim bende erkek diye hissediyorum seninkini

Hakkimizda Hayırlısı kuzucum kizda olsa erkekte olsa minnosunu sana bagislasin rabbim bende erkek diye hissediyorum seninkini
Canım benim. GuZEL dileklerin için teşekkür ederim . Öyle çok istiorum ki burdaki herkesi. senin bebis haberini hemen bu ay alalım. Rabbim bilior ya ikisi de bal. . İkisi de en güZEL histir. Gönlümüzdeki olsun hayırlısı olsun. Biz isteriz vermesi rabbime kalmış .benim de isteğim eşim oglusummmm die sevince erkek olması yönünde olmuştu ama. Kiz fikri de hoş sağlık onemli.

Yapacak bişi yok da hani benzetmeye çalıştım. Benimki Girl gibi galiba. Hayırlısı. Bu topicte cinsiyet ögrenen yoldas lar var da onlar doğrulayacak aslında
Canım paylaştığın fotodan bişey anlamadım bebek bile mmle ölçülürken ilk zamanlarda bizim gibi acemilerin göbek kordonunu ayırt etmemiz bence imkansız,bende rus takvimi de çin takvimi de erkek gösterdi ama sanırım 8-9 haftalıkken kendi kendime yüzük testi yapmıştım,hatta bir yerde okudum erkek ve bayanın kalp atış hızları farklı olduğu için ve bebeğin kalbi de bu haftalarda atmaya başladığı için yüzük testi çok büyük oranda doğru çıkıyor yazıyordu. Eşinin kalbinin üzerinde denedim yüzüğü ileri geri gitti,kendi kalbimde denedim yuvarlak çizdi,karnıma tuttum resmen daire şeklinde gittikçe hızlandı bende tek doğru tutan yüzük testiydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…