- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Çin takvimine bakmistim kız çıkıyordu :)[/QUOTE]Ay öyle mı hayırlısı tabi. Kız olursa benim eşimi buna alıştırmak zor olacak .oglusum. der dururay sağlıklı olsun da kızımı da çok severim ben . cin takvimi ya da yüzük falı gibi şeyler yapmış miydin peki
Valla benim adet gbi ikisi de agrirdiBirde ben birşey sorcam ya ama ne cahilmissin demeyin yayumurtlama olurken tek kasikmi ağrır yoksa her ikiside mi
Test bozuk galiba sen bugün çalış ama bence . Adetin kaçıncı gunundesinKızlar biraz önce ovu testi yaptım Eki Görüntüle 1672529 böyle çıktı sol kasigimda çok ağrıyor akıntıda oldu.c çizgisi biraz köşede çıkmış testi tekrarliyimmi sizce
Adet bittikten 1 hafta sonra yumurtlama olurdu bugun tam 1. Hafta canım testi tekrarliyim en iyisiTest
Test bozuk galiba sen bugün çalış ama bence . Adetin kaçıncı gunundesin
Hımmmm ben hic sağ kasigimin ağrıdığını görmedim hep sol kasik ağrıyorValla benim adet gbi ikisi de agrirdi
Tekrarla ya da tekrarlama ama mutlaka çalış baci iiAdet bittikten 1 hafta sonra yumurtlama olurdu bugun tam 1. Hafta canım testi tekrarliyim en iyisi
Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galibavokesenin299897 .!.:Çin takvimine bakmistim kız çıkıyordu :)
Ayyy yirim seni tamam kuzum calisim ben herif okuldan ayrılıp gelirse affetmemTekrarla ya da tekrarlama ama mutlaka çalış baci iiyarin 12 gibi testi tekrarlarsin siliklesme olursa süper çalışma demektir
Bu ay seni hamis gorcez bence . İmmmm mmmmmm hisseeeeediyorummmmmmm; )Ayyy yirim seni tamam kuzum calisim ben herif okuldan ayrılıp gelirse affetmem
Canim ben kesenin icinde bebek saga dogruysa erkek sola dogruysada kiz diyorlar. Yada kese tam yuvarlaksa kiz fasulye gbiyse erkek aman bende bunlardan bir suru var sen atsana bana bakayim bi :)[/QUOTE]Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galiba
Ayyy öylemi heyecan yaptım sankimBu ay seni hamis gorcez bence . İmmmm mmmmmm hisseeeeediyorummmmmmm; )
Çok değişik peki sen yaptinmi canımHamisler bi bakıverin boyle bişi okudum. Ne kadar doğru acep
Yapacak bişi yok da hani benzetmeye çalıştım. Benimki GirlÇok değişik peki sen yaptinmi canım
Bak gerçekten . Bu gün eşim bile dio . Ne yazıon dedi.. topicime bakıom dedim. Hımmm şu ugurlu topic demek dio . . Her gelen pit pit hamis allahin izniyle ..er ya da geç . Benim gibiAyyy öylemi heyecan yaptım sankimvalla voronescim bir ruya gördüm 2 gün önce âdet olmazsam anlatırım
Hakkimizda Hayırlısı kuzucum kizda olsa erkekte olsa minnosunu sana bagislasin rabbim bende erkek diye hissediyorum seninkiniBak gerçekten . Bu gün eşim bile dio . Ne yazıon dedi.. topicime bakıom dedim. Hımmm şu ugurlu topic demek dio . . Her gelen pit pit hamis allahin izniyle ..er ya da geç . Benim gibisıra sen de Rabbimin izniyle
Canım benim. GuZEL dileklerin için teşekkür ederim . Öyle çok istiorum ki burdaki herkesi. senin bebis haberini hemen bu ay alalım. Rabbim bilior ya ikisi de bal. . İkisi de en güZEL histir. Gönlümüzdeki olsun hayırlısı olsun. Biz isteriz vermesi rabbime kalmış .benim de isteğim eşim oglusummmm die sevince erkek olması yönünde olmuştu ama. Kiz fikri de hoşHakkimizda Hayırlısı kuzucum kizda olsa erkekte olsa minnosunu sana bagislasin rabbim bende erkek diye hissediyorum seninkini
Allah razı olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişler size de nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı inş canımAaaaaaaaaaa yeni gördüm tebrikler canım allahım tamamina erdirsin inşallah
Canım paylaştığın fotodan bişey anlamadım bebek bile mmle ölçülürken ilk zamanlarda bizim gibi acemilerin göbek kordonunu ayırt etmemiz bence imkansız,bende rus takvimi de çin takvimi de erkek gösterdi ama sanırım 8-9 haftalıkken kendi kendime yüzük testi yapmıştım,hatta bir yerde okudum erkek ve bayanın kalp atış hızları farklı olduğu için ve bebeğin kalbi de bu haftalarda atmaya başladığı için yüzük testi çok büyük oranda doğru çıkıyor yazıyordu. Eşinin kalbinin üzerinde denedim yüzüğü ileri geri gitti,kendi kalbimde denedim yuvarlak çizdi,karnıma tuttum resmen daire şeklinde gittikçe hızlandı bende tek doğru tutan yüzük testiydi canımYapacak bişi yok da hani benzetmeye çalıştım. Benimki Girlgibi galiba. Hayırlısı. Bu topicte cinsiyet ögrenen yoldas lar var da onlar doğrulayacak aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?