Tebrikler hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişler size de nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almayı inş canım
aminnnn Allah razı olsun canım inş. sende bebişine hayırlısıyla kavuşursunTebrikler hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım benim. GuZEL dileklerin için teşekkür ederim . Öyle çok istiorum ki burdaki herkesi. senin bebis haberini hemen bu ay alalım. Rabbim bilior ya ikisi de bal. . İkisi de en güZEL histir. Gönlümüzdeki olsun hayırlısı olsun. Biz isteriz vermesi rabbime kalmış .benim de isteğim eşim oglusummmm die sevince erkek olması yönünde olmuştu ama. Kiz fikri de hoşsağlık onemli.
Ayyy öylemi heyecan yaptım sankimvalla voronescim bir ruya gördüm 2 gün önce âdet olmazsam anlatırım
Kuzum bu ay kacmissada önümüzdeki aya umutlarımızı kaybetmeden yeni yeni umutlarla giriyoruz çalışma günlerinde misafir yok kocanın yorgunluğunu dinlemede yokMerhaba kızlar Hamişim demek isterdim ama değildim yani değilimdir bugün adettim ama adetlerimde sapıttı bi. 24. Gün geldi bi 28. Gün geldi normalde 26. Gün adet olurum bugün adet günüm ama sarkadabilir. Ekim ayı çalışma sadece 4 kere oldu yumurtlama kaçtı bence çünkü yumurtlama günlerinde yoruldu uyudu canı sıkıldı uyudu eşim hasta gibi hissetti uyudusonra da kaçırdık en verimli günleri deyince neden demedin diyor şaka gibi yaaaa. Ha birde kızıyor
Can'ım kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim Rabbim tamamına erdirir inşallah bakalım cinsiyeti ne olacak bende merak ediyorum
sevdabuzer ay rüyayı merak ettim ben geçen gün kötü şeyler gördüm bugünde tuhaf şeyler gördüm haydi bakalım güzel haberler senden. Ekimde
Bende 2 kasıma randevu aldım doktordan bi daha bi gidyim b
Sende yakın zamanda hamiş olursun inşallah kuzumYeni hamişler zaten hamiştim diyenler Rabbim sağlıkla ve kolayca doğumlar nasip etsin inşallah bebişleriniz kucaklarınızı doldursun
Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galibaÇin takvimine bakmistim kız çıkıyordu :)
Canim ben kesenin icinde bebek saga dogruysa erkek sola dogruysada kiz diyorlar. Yada kese tam yuvarlaksa kiz fasulye gbiyse erkek aman bende bunlardan bir suru var sen atsana bana bakayim bi :)[/QUOTE]Canım senin 7 8 haftalıkken ki foto var mı bebisin. Orda nasıl acaba kız gibi erkek gibi mı acaba . Benim foto kız gibi. Hayırlısı . Kızım olacak galiba
Canım bu ay senden guzel haberler gelecek ins bekliyoruz bu Arada benim adet 3 gun gecikti oldu 34 gun bir an evvel hemen olurum ins çalısmalara baslarimvorones şimdi yaptım ovu testini siliklesmis Eki Görüntüle 1673112 demekki akşam yumurtlama olmus :)) bugunde degerlendirimmi sence
Hala negatifmi çıkıyor canım testlerinCanım bu ay senden guzel haberler gelecek ins bekliyoruz bu Arada benim adet 3 gun gecikti oldu 34 gun bir an evvel hemen olurum ins çalısmalara baslarim
Evet ya negatif cikiyor patlıcam valla artık hasta olaydımHala negatifmi çıkıyor canım testlerin
Kuzum bi doktora gideydin 'yaEvet ya negatif cikiyor patlıcam valla artık hasta olaydım
Canım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyorKuzum bi doktora gideydin 'ya
bence hamilesin cizgi silik ama baya net :) tebriklerCanım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyor
canım hamilesin işte,silik ama bayağı net ikinci çizgi kolay ayırt ediliyor. Bence vakit geçirme kan testine git, demekki adet döngün uzunmuş gecikme o yüzden olabilirCanım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyor
Canım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?