- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Canim hamilesin silik felen ama baya ayirt ediliyor :) geç yumurtlamis olabilirsin ama hanilesin tebrik ederim darisi bizlerin basina :)berenay06 .!.:Canım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyor
Ins vardır canım ya korkuyorum vallabence hamilesin cizgi silik ama baya net :) tebrikler
Korkuyorum gecen seferde silikti kimyasal oldu bu sefer bekleyim diyorum 2 3 gun daha ben bu aydan ümidimi yitirmistim tamamen ins vardır ycanım hamilesin işte,silik ama bayağı net ikinci çizgi kolay ayırt ediliyor. Bence vakit geçirme kan testine git, demekki adet döngün uzunmuş gecikme o yüzden olabilir
Canimm dualariniza ihtiyacım var ins vardır sabah tekrar test yapicamCanim hamilesin silik felen ama baya ayirt ediliyor :) geç yumurtlamis olabilirsin ama hanilesin tebrik ederim darisi bizlerin basina :)
Yaa sana inanamıyorum vallahi okadar temiz kalplisinki hissediyorsun canım benim ins hayirlisiyla vardır ama adetim kac gun gecikti anlayamadım gecen ay 33 gunde adet olmuşum en son regl tarihim 29 Eylül yani 1 gunmu gecikmiş çözemedimBen sana dedim bu ay hissediyorum hamilesin diye yarın kan testine git canım net belli ikinci çizgi
Ayyyy inssss allahım nasip etmiştir bu ay inss canim
İnsaaah canim dualarim seninle. Hem ben hatirliyorum adetine bir hafta kala ovulasyon testin köyüydü demekki geç yumurtluyorsun bu sefer kimyasal değil ben inanıyorum sen deinan. Hemen kan verme o zaman bbirkaç gün daha bekle. Ama boyle bir ihtimal içinden geçiyorsa kan testi yap iki günde bir kontrol edersin şimdiden paylaşma kimseyle. İnşaallah bebegin seninledir.Canimm dualariniza ihtiyacim var ins vardır sabah tekrar test yapicam
Sağol Canim .Kuzum sabah ilk idrarla testi tekrar yap aynı böyleyse git kan ver .Çok heyecanliyim ya :)Yaa sana inanamıyorum vallahi okadar temiz kalplisinki hissediyorsun canım benim ins hayirlisiyla vardır ama adetim kac gun gecikti anlayamadım gecen ay 33 gunde adet olmuşum en son regl tarihim 29 Eylül yani 1 gunmu gecikmiş çözemedim
canım korkma bir an önce baktırki kimyasal olsada ögreniceksinIns vardır canım ya korkuyorum valla
Kimyasalı düşünmeyelim bile canım sil onu aklındanKorkuyorum gecen seferde silikti kimyasal oldu bu sefer bekleyim diyorum 2 3 gun daha ben bu aydan ümidimi yitirmistim tamamen ins vardır y
Evettt canım hatta ayın 22 di koyu çıkmıştı şaşırmıştım bu ne simdi diye ve ogünde öylesine bir iliski olmuştu allahım ins nasip etmiştir hayirlisiyla beklicem 2 3 gun daha test koyulasacakmiİnsaaah canim dualarim seninle. Hem ben hatirliyorum adetine bir hafta kala ovulasyon testin köyüydü demekki geç yumurtluyorsun bu sefer kimyasal değil ben inanıyorum sen deinan. Hemen kan verme o zaman bbirkaç gün daha bekle. Ama boyle bir ihtimal içinden geçiyorsa kan testi yap iki günde bir kontrol edersin şimdiden paylaşma kimseyle. İnşaallah bebegin seninledir.
Tamam sildim sildim gec dollenme olmuştur insKimyasalı düşünmeyelim bile canım sil onu aklından
Canım kimyasalda heveslendim gittim esimle ertesi gun kanamam başladı en azından bu sefer biraz koyulasacakmi testte bakayım diyorum ins da koyulasir ona gore de esime süpriz yaparım 29 Ekim evlilik yıldönümümüzde keske olsada söylesem demiştim allahım ins nasip etmiştir eninde olamıyorumcanım korkma bir an önce baktırki kimyasal olsada ögreniceksin
saglıklı gebelik olsada ögreniceksin bunun kaçısı yok :)
Bana nezaman desen dogru cikti ben umudumu kaybettim ama sen hic kaybetmedin cok tesekkur ederim canım benim ins 2 3 gun sonra kan testiyle gelirim buraya allahım nAsip ederse insSağol Canim .Kuzum sabah ilk idrarla testi tekrar yap aynı böyleyse git kan ver .Çok heyecanliyim ya :)
off ne zor iş bunlar çift cizgiyi görmekte yetmiyo deseneCanım kimyasalda heveslendim gittim esimle ertesi gun kanamam başladı en azından bu sefer biraz koyulasacakmi testte bakayım diyorum ins da koyulasir ona gore de esime süpriz yaparım 29 Ekim evlilik yıldönümümüzde keske olsada söylesem demiştim allahım ins nasip etmiştir eninde olamıyorum
Aynen valla kanda bakılıyor sonra kese sonra kalp atışı strese sokuyor insanı ben birde 4 aylik bebegimi karnimda kaybettim cok zor günlerdi ins bu sefer Allah'ın izniyle vardır sagliklidir allahım isteyen herkese nasip etsin insoff ne zor iş bunlar çift cizgiyi görmekte yetmiyo deseneAllah sag salim nasip etsin tüm isteyenlere
canım hep iyi düşün iyi olucak ins şu üç ayı atlAtana kadarda hamileysen eger kimseye söyleme derim nazara da cok inanirimAynen valla kanda bakılıyor sonra kese sonra kalp atışı strese sokuyor insanı ben birde 4 aylik bebegimi karnimda kaybettim cok zor günlerdi ins bu sefer Allah'ın izniyle vardır sagliklidir allahım isteyen herkese nasip etsin ins
Anammmmm hamişşşş berenayyyyyCanım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyor
Kötuyu sil aklından . Oh missss. Yarın testi bida yap. Sonra koş kan testineAynen valla kanda bakılıyor sonra kese sonra kalp atışı strese sokuyor insanı ben birde 4 aylik bebegimi karnimda kaybettim cok zor günlerdi ins bu sefer Allah'ın izniyle vardır sagliklidir allahım isteyen herkese nasip etsin ins
Canımnerdesinnnn ayy ne olur dua et banaa. hic ümidim yoktu adeti bekliyordum ya sok oldum ins sabahda cikar beklicem 2 3 gun daha . Ins guzel haber verebilirim ya hani ovulasyon testi koyu çıkmıştı ya ben galiba ozaman yumurtlamisim anladığım kadarıylaKötuyu sil aklından . Oh missss. Yarın testi bida yap. Sonra koş kan testine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?