ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

berenay06 .!.:
Canım bugun test yaptım silik cizgi cikti yarın sabah tekrar yapicam bakalım pek inanamıyorum bütün ümidimi bitirmiştim birde gecen ay 33 gunde olmuşum adet bu ayda 33 sayarsam 1 gun gecikme olmus oluyor
Canim hamilesin silik felen ama baya ayirt ediliyor :) geç yumurtlamis olabilirsin ama hanilesin tebrik ederim darisi bizlerin basina :)

canım hamilesin işte,silik ama bayağı net ikinci çizgi kolay ayırt ediliyor. Bence vakit geçirme kan testine git, demekki adet döngün uzunmuş gecikme o yüzden olabilir
Korkuyorum gecen seferde silikti kimyasal oldu bu sefer bekleyim diyorum 2 3 gun daha ben bu aydan ümidimi yitirmistim tamamen ins vardır y

Ben sana dedim bu ay hissediyorum hamilesin diye yarın kan testine git canım net belli ikinci çizgi
Yaa sana inanamıyorum vallahi okadar temiz kalplisinki hissediyorsun canım benim ins hayirlisiyla vardır ama adetim kac gun gecikti anlayamadım gecen ay 33 gunde adet olmuşum en son regl tarihim 29 Eylül yani 1 gunmu gecikmiş çözemedim

Canimm dualariniza ihtiyacim var ins vardır sabah tekrar test yapicam
İnsaaah canim dualarim seninle. Hem ben hatirliyorum adetine bir hafta kala ovulasyon testin köyüydü demekki geç yumurtluyorsun bu sefer kimyasal değil ben inanıyorum sen deinan. Hemen kan verme o zaman bbirkaç gün daha bekle. Ama boyle bir ihtimal içinden geçiyorsa kan testi yap iki günde bir kontrol edersin şimdiden paylaşma kimseyle. İnşaallah bebegin seninledir.

Sağol Canim .Kuzum sabah ilk idrarla testi tekrar yap aynı böyleyse git kan ver .Çok heyecanliyim ya :)

Evettt canım hatta ayın 22 di koyu çıkmıştı şaşırmıştım bu ne simdi diye ve ogünde öylesine bir iliski olmuştu allahım ins nasip etmiştir hayirlisiyla beklicem 2 3 gun daha test koyulasacakmi

canım korkma bir an önce baktırki kimyasal olsada ögreniceksin
saglıklı gebelik olsada ögreniceksin bunun kaçısı yok :)
Canım kimyasalda heveslendim gittim esimle ertesi gun kanamam başladı en azından bu sefer biraz koyulasacakmi testte bakayım diyorum ins da koyulasir ona gore de esime süpriz yaparım 29 Ekim evlilik yıldönümümüzde keske olsada söylesem demiştim allahım ins nasip etmiştir eninde olamıyorum

Sağol Canim .Kuzum sabah ilk idrarla testi tekrar yap aynı böyleyse git kan ver .Çok heyecanliyim ya :)
Bana nezaman desen dogru cikti ben umudumu kaybettim ama sen hic kaybetmedin cok tesekkur ederim canım benim ins 2 3 gun sonra kan testiyle gelirim buraya allahım nAsip ederse ins

off ne zor iş bunlar çift cizgiyi görmekte yetmiyo desene Allah sag salim nasip etsin tüm isteyenlere

off ne zor iş bunlar çift cizgiyi görmekte yetmiyo desene Allah sag salim nasip etsin tüm isteyenlere
Aynen valla kanda bakılıyor sonra kese sonra kalp atışı strese sokuyor insanı ben birde 4 aylik bebegimi karnimda kaybettim cok zor günlerdi ins bu sefer Allah'ın izniyle vardır sagliklidir allahım isteyen herkese nasip etsin ins

canım hep iyi düşün iyi olucak ins şu üç ayı atlAtana kadarda hamileysen eger kimseye söyleme derim nazara da cok inanirim

Kötuyu sil aklından . Oh missss. Yarın testi bida yap. Sonra koş kan testine

Kötuyu sil aklından . Oh missss. Yarın testi bida yap. Sonra koş kan testine
Canımnerdesinnnn ayy ne olur dua et banaa. hic ümidim yoktu adeti bekliyordum ya sok oldum ins sabahda cikar beklicem 2 3 gun daha . Ins guzel haber verebilirim ya hani ovulasyon testi koyu çıkmıştı ya ben galiba ozaman yumurtlamisim anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…