Berenayn bugunku testi seninki gbi olmuş dimi daha önce d foto koymustu ondada wardı ya hamilelik olmaynca ne yapar san yap ikinci cizgi olmuyor oluncada böyle cikiyorKötuyu sil aklından . Oh missss. Yarın testi bida yap. Sonra koş kan testine
Evet benimki gibi hatta daha belirgin.. ki bu marka testte benim kaç gün sonra böyle çıktı moralim bozulmuştuBerenayn bugunku testi seninki gbi olmuş dimi daha önce d foto koymustu ondada wardı ya hamilelik olmaynca ne yapar san yap ikinci cizgi olmuyor oluncada böyle cikiyor
Adet belirtileri yle hamislik ayni be berenayim. Dert etmeYa bacaklarım kasiklarim agriyor adet olacak gibiyim ins olmam ins
Canım seninde oldumu ağrıların karin kasik agrisi nebileyim inanamıyorum canım yaAdet belirtileri yle hamislik ayni be berenayim. Dert etme
Battan sonra oluo du aynen adet olacak gibi . Ama senin de günün geçti zaten . Göğüsler nasıl senin.Canım seninde oldumu ağrıların karin kasik agrisi nebileyim inanamıyorum canım ya
Şişti iyice pek agri yok ama kasiklarim bacaklarım agriyor sabah testi birdaha yapicam bakalimBattan sonra oluo du aynen adet olacak gibi . Ama senin de günün geçti zaten . Göğüsler nasıl senin.
Ayyy kiyamsm sana kuzum sen biraz daha takip et o zmn kalbini gonlunu ferah tut hersey güzel olacak allahın izniyleBana nezaman desen dogru cikti ben umudumu kaybettim ama sen hic kaybetmedin cok tesekkur ederim canım benim ins 2 3 gun sonra kan testiyle gelirim buraya allahım nAsip ederse ins
Benim de hiç fark etmemisti merak etme . Hadi kan testine eeKızlar sabahki testim gene silik hic koyulasma olmamış nedenki yaaa kac gun sonra koyulasti kızlar sizde
İnternet paketim bitmiştiKız sen neredesin hımm
canım var çizgii belli oluyor bünyeler farklı belki sonra koyulaşacak .sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah güzel şeyler düşün.ama htimal bile varsa kan testi yaptır derim aslında ona göre önlem alırsın erkendenSabah ki testim
Canım dua et ne olur bana ins vardır bebisim tutunurBenim de hiç fark etmemisti merak etme . Hadi kan testine ee
Canım daha once kimyasal gecirdim oyuzden korku oluştu bende 2 3 gun daha gecsin diyorum cunku adetimi 2 gun gecti ins oyle birsey yoktur ins sagliklidir inscanım var çizgii belli oluyor bünyeler farklı belki sonra koyulaşacak .sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah güzel şeyler düşün.ama htimal bile varsa kan testi yaptır derim aslında ona göre önlem alırsın erkenden
İnsallah canim duam senle . É neden beklion hadi git teste ver müjdeyiCanım dua et ne olur bana ins vardır bebisim tutunur
canım inş.sağlıklıdır ama önce bilmen daha iyi olur sanırım ilaç desteği fln alırsın önceden .bence test yaptırCanım daha once kimyasal gecirdim oyuzden korku oluştu bende 2 3 gun daha gecsin diyorum cunku adetimi 2 gun gecti ins oyle birsey yoktur ins sagliklidir ins
Var var bebiş var voronesinde böyleydiSabah ki testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?