ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kötuyu sil aklından . Oh missss. Yarın testi bida yap. Sonra koş kan testine
Berenayn bugunku testi seninki gbi olmuş dimi daha önce d foto koymustu ondada wardı ya hamilelik olmaynca ne yapar san yap ikinci cizgi olmuyor oluncada böyle cikiyor

Berenayn bugunku testi seninki gbi olmuş dimi daha önce d foto koymustu ondada wardı ya hamilelik olmaynca ne yapar san yap ikinci cizgi olmuyor oluncada böyle cikiyor
Evet benimki gibi hatta daha belirgin.. ki bu marka testte benim kaç gün sonra böyle çıktı moralim bozulmuştu

Eklentiler

• 2015-10-03 13.24.39.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 99
Bana nezaman desen dogru cikti ben umudumu kaybettim ama sen hic kaybetmedin cok tesekkur ederim canım benim ins 2 3 gun sonra kan testiyle gelirim buraya allahım nAsip ederse ins
Ayyy kiyamsm sana kuzum sen biraz daha takip et o zmn kalbini gonlunu ferah tut hersey güzel olacak allahın izniyle

Kızlar sabahki testim gene silik hic koyulasma olmamış nedenki yaaa kac gun sonra koyulasti kızlar sizde

Canım daha once kimyasal gecirdim oyuzden korku oluştu bende 2 3 gun daha gecsin diyorum cunku adetimi 2 gun gecti ins oyle birsey yoktur ins sagliklidir ins

Canım daha once kimyasal gecirdim oyuzden korku oluştu bende 2 3 gun daha gecsin diyorum cunku adetimi 2 gun gecti ins oyle birsey yoktur ins sagliklidir ins
canım inş.sağlıklıdır ama önce bilmen daha iyi olur sanırım ilaç desteği fln alırsın önceden .bence test yaptır

kızlar bata 9 gün kaldı...artık iyice aklıma girmeye başladı yaa varmıdır acaba demeye başladımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…