ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar bata 9 gün kaldı...artık iyice aklıma girmeye başladı yaa varmıdır acaba demeye başladımm.
Geri sayım başladı desene sağlam çalışma olduysa neden olmasın. vardır vardır hadi inşallah

Nasıl ikna etcez bu kızı teste gitmeye.siz beni yollamistiniz ama itekaka; ) I imtisall gelse de itse şu berenay06 yi
Ayy niye boyle oldum ben yaaa 8 kasim esimin dogum gunu soyluyemiyorumda bugun midem cok bulandı hala var yarın sabah bir kez daha test yapayım diyorum yarın da ona gore gideyim kan vermeye ins gelmiştir bebis inssssss

Ayy niye boyle oldum ben yaaa 8 kasim esimin dogum gunu soyluyemiyorumda bugun midem cok bulandı hala var yarın sabah bir kez daha test yapayım diyorum yarın da ona gore gideyim kan vermeye ins gelmiştir bebis inssssss
Hadi bakalım ben de heyecan yaptım yahu..da yarını nasıl beklicez pufff. Neyse hayırlısı. Eşinden habersiz ver gel yahu acilden kanı . Neyse yarını bekliyek madem

Dersi bu saate koymuşlar oy . Uzan uzan mayisss şimdi de derse git. Su totomu kaldırıp hazırlanıp gidem bari . Oy ben nasıl yorgun bitkin bi insan oldum....

Geri sayım başladı desene sağlam çalışma olduysa neden olmasın. vardır vardır hadi inşallah
ayy inşallah canım doktorun dedği ibi hsg den sonra iki güne bir ilişki oldu değerlendirdik.yumurtlamadan birkaç gün önce başlayan ve halen devam eden yüz yanma hissim var allahım yüzüm yanyor kulaklarım kızarıyor fn bunlar belirtimi hiç bilmiyorum ama şuanda kızarık gibiyim

Dayanamadım birdaha idrar testi yaptım kızlar sanki dahamı belirgin

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 71
Benim de hsg den sonra geldi bebis .sen de bu ay hamişsindir inşallah.

Surda 8 ine kaç gün kaldiki sabredip söylersin :)

Onuda anliyom korkuuo kimyasaldan amaaaaaa bu seferki sapasağlam allahın izniyle berenay06 çatladık kız
Ya ben cok salagim bir çenemi tutamıyorum bir anda bebis olabilir dedim okadar pismanimki dediğime daha belli degil adamıda heveslendirdim sen üzülüyorsun askım bu sefer 1 hafta daha bekleyelim dedi aslında aynı dusincedeyim inanın seviniyorum kursağımda kalıyor pat hasta oluyorum bu sefer gercekten beklemeye karar verdim kızlar 4 5 gun idrar testiyle takip edicem normalde olsam dayanamam ama yasayinca kotu seyler insan emin olmak istiyor mutlaka haberdar edicem

Tmm kuzum knsan boyle heyecanları ıstesede gızleyemıyor ama yınede hergun haberdar et bızı

Canım ben zaten eşine saklayıp söylemeyeceğini düşünmemiştim
Yani sabredememen normal. HakLsin belki ama yoksa bebis zaten yoktur . Ama varsa kan testi ile netleşecek ve bayram erken başlayacak . Böyle eşine de soylemisken beklemeni doğru bulmuyorum.

Valla dayanamadım hic sorma Ya gene hasta olursam 1 2 gun sonra bu sefer cok üzülürüm surekli heveslendiriyorum sonra pat adet geliyor bak sen koyu cizgiyi idrarda görmüşsün ne guzel birde ben görsem hemen gidecem kan testine ama hep silik testler bir koyulasma oldugunu görsem en azından tamam dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…