Geri sayım başladı desenekızlar bata 9 gün kaldı...artık iyice aklıma girmeye başladı yaa varmıdır acaba demeye başladımm.
Ayy niye boyle oldum ben yaaa 8 kasim esimin dogum gunu soyluyemiyorumda bugun midem cok bulandı hala var yarın sabah bir kez daha test yapayım diyorum yarın da ona gore gideyim kan vermeye ins gelmiştir bebis inssssss
Hadi bakalım ben de heyecan yaptım yahu..da yarını nasıl beklicez pufff. Neyse hayırlısı. Eşinden habersiz ver gel yahu acilden kanı . Neyse yarını bekliyek mademAyy niye boyle oldum ben yaaa 8 kasim esimin dogum gunu soyluyemiyorumda bugun midem cok bulandı hala var yarın sabah bir kez daha test yapayım diyorum yarın da ona gore gideyim kan vermeye ins gelmiştir bebis inssssss
Ayyy daha yani görüyorum. Cizgi var orda git kan testi yaptir cabbuuuukkkk. Gec döllenme olmus olabilir.Canım dua et ne olur bana ins vardır bebisim tutunur
ayy inşallah canım doktorun dedği ibi hsg den sonra iki güne bir ilişki oldu değerlendirdik.yumurtlamadan birkaç gün önce başlayan ve halen devam eden yüz yanma hissim var allahım yüzüm yanyor kulaklarım kızarıyor fn bunlar belirtimi hiç bilmiyorum ama şuanda kızarık gibiyimGeri sayım başladı desenesağlam çalışma olduysa neden olmasın. vardır vardır hadi inşallah
ewett canımmm belirgin hadi gözün aydınnDayanamadım birdaha idrar testi yaptım kızlar sanki dahamı belirgin
Bencede koyu. Kız allan sen git yaaa. Alak mujdeyi. Olmamis bebemi dogurtturcan bana allah korusunDayanamadım birdaha idrar testi yaptım kızlar sanki dahamı belirgin
Benim de hsg den sonra geldi bebis .sen de bu ay hamişsindir inşallah.ayy inşallah canım doktorun dedği ibi hsg den sonra iki güne bir ilişki oldu değerlendirdik.yumurtlamadan birkaç gün önce başlayan ve halen devam eden yüz yanma hissim var allahım yüzüm yanyor kulaklarım kızarıyor fn bunlar belirtimi hiç bilmiyorum ama şuanda kızarık gibiyim
idolm sensin canım inşallahBenim de hsg den sonra geldi bebis .sen de bu ay hamişsindir inşallah.
Gördünmü bak bu daha belirginDayanamadım birdaha idrar testi yaptım kızlar sanki dahamı belirgin
Surda 8 ine kaç gün kaldiki sabredip söylersin :)Ayy niye boyle oldum ben yaaa 8 kasim esimin dogum gunu soyluyemiyorumda bugun midem cok bulandı hala var yarın sabah bir kez daha test yapayım diyorum yarın da ona gore gideyim kan vermeye ins gelmiştir bebis inssssss
Ya ben cok salagim bir çenemi tutamıyorum bir anda bebis olabilir dedim okadar pismanimki dediğime daha belli degil adamıda heveslendirdim sen üzülüyorsun askım bu sefer 1 hafta daha bekleyelim dedi aslında aynı dusincedeyim inanın seviniyorum kursağımda kalıyor pat hasta oluyorum bu sefer gercekten beklemeye karar verdim kızlar 4 5 gun idrar testiyle takip edicem normalde olsam dayanamam ama yasayinca kotu seyler insan emin olmak istiyor mutlaka haberdar edicemOnuda anliyom korkuuo kimyasaldan amaaaaaa bu seferki sapasağlam allahın izniyleberenay06 çatladık kız
Tmm kuzum knsan boyle heyecanları ıstesede gızleyemıyor ama yınede hergun haberdar et bızıYa ben cok salagim bir çenemi tutamıyorum bir anda bebis olabilir dedim okadar pismanimki dediğime daha belli degil adamıda heveslendirdim sen üzülüyorsun askım bu sefer 1 hafta daha bekleyelim dedi aslında aynı dusincedeyim inanın seviniyorum kursağımda kalıyor pat hasta oluyorum bu sefer gercekten beklemeye karar verdim kızlar 4 5 gun idrar testiyle takip edicem normalde olsam dayanamam ama yasayinca kotu seyler insan emin olmak istiyor mutlaka haberdar edicem
Canım ben zaten eşine saklayıp söylemeyeceğini düşünmemiştimYa ben cok salagim bir çenemi tutamıyorum bir anda bebis olabilir dedim okadar pismanimki dediğime daha belli degil adamıda heveslendirdim sen üzülüyorsun askım bu sefer 1 hafta daha bekleyelim dedi aslında aynı dusincedeyim inanın seviniyorum kursağımda kalıyor pat hasta oluyorum bu sefer gercekten beklemeye karar verdim kızlar 4 5 gun idrar testiyle takip edicem normalde olsam dayanamam ama yasayinca kotu seyler insan emin olmak istiyor mutlaka haberdar edicem
Valla dayanamadım hic sorma Ya gene hasta olursam 1 2 gun sonra bu sefer cok üzülürüm surekli heveslendiriyorum sonra pat adet geliyor bak sen koyu cizgiyi idrarda görmüşsün ne guzel birde ben görsem hemen gidecem kan testine ama hep silik testler bir koyulasma oldugunu görsem en azından tamam dicemCanım ben zaten eşine saklayıp söylemeyeceğini düşünmemiştim
Yani sabredememen normal. HakLsin belki ama yoksa bebis zaten yoktur . Ama varsa kan testi ile netleşecek ve bayram erken başlayacak . Böyle eşine de soylemisken beklemeni doğru bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?