ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım kimyasal dan önce sonra falan hiç bu siliklik ler yoktu ama yani .öyle düşün . Bebisin senle inşallah. Ben hiç aksini düşünmüyorum

Canım korkmanı anlıyorum haklısın tabiki insan çekiniyor ama bir de şöyle düşün kan tahlilinden sonra hemen kan ve idrar testleri yapılıyor ilk 3 ay öyle hassas ki idrar yolu iltihabı bile etkiliyor bebeği Allah korusun,doktor ultrason muayenesinden sonra rahim kalınlığını yeterli görmezse,kanama alanı görürse yada daha önce bebek kayıpları varsa progestana başlıyor ben 5 ay kullandım mesela,yada önceki bebek kayıplarına dayanarak önlem olarak coraspirin veya kan sulandırıcı iğneye başlanıyor,aksi durumlarda istirahat öneriliyor falan senin gebelik kaç haftalık bilmiyorum ama bazı şeyler içinde erken önlem alabilmek çok önemli haddim değil belki ama bence çok geciktirmeden kan tahlili yaptırıp en azından kanda bhcg artışını takip etmen lazım

Yasa be mervem. . Ne güzel açıklamışsin. Günaydinlarrrr

Bilinçli insan işte

Kızlar bugün ki ovulasyon testm bu dünde böle koyuydu

Eklentiler

• 1446624362735485071971.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 44
canım aynen benim eşimde izin vermiyor hemen.iki ay 5-6 gün gecikmiştim beş günden sonra aptık test.çünkü üzülüyoruz hayal kırıklığı daha kötü oluyor hayırlısı inş.vardır bebişin inşallah seninledir dua edip beklemekten başka çare yol

kızlar kaldı 8 günümm.dün ateş ölçtüm dil altından 36,8 çıktı. sürekli yüzüm yanıyor kızarıyor sanki kulaklarımdan ateş çıkıyor kıpkırmızı buna anlam veremyorum böyle bişi olabilirmi anlamadım olan varmı kendinde sıcaklık hisseden yanma hisseden varmı kızlar yaa

Kizlar ya gecen p.tesi yumurtam catlamisti. Dr bugün yani 10. Gün gel bir daha bakalim dedi. Bende zaten varsa cikar yoksa da belli olur tekrar vaginal muayene olmak iistemedigimden gitmedim Dr. Simdi test yapayim dedim göz yanilmasi kadar belirsiz bir çizik cikti sizce olabilir mi reglye 5 gün var.

internetten mi adın.???

Ovulasyon testim kızlar idrar testim yok alicam kızlar bugun ( yumurtama günüme 14 gun eklersek bat bir gun gecmis ama adet döngüsüne gore hesaplarsak bata 3 gun var ) baya koyu cikti
Buda iki gun once ki ovulasyon testi

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 93
Canım inanki hepsini tek tek düşündüm hepsi dogru cok haklisin fakat gecen hamileliğimde de yaptım iyice stres oldum yükseldi once sonra düşmeye başladı kendimi zor topladım .ama inanki korkuyor insan cok alıştırıyorum kendimi kafama takılan hic koyu cizgi gormedim 3 gun gecti adetimi sadece 2 3 gun daha bekleyim dedim idrar testi yapayım bakayım.yoksa icim icimi yiyor meraktan catlicam resmen gidicem kan testine zaten bekleyeceğim 10 gun degilki sadece 2 3 gun kuzum

Canım benim sakın beni yanlış anlama,seni ve bence karnındaki bebişini düşünerek yazdım. Bende düşükten sonra çok korktum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bu dünyada alacak nefesi yiyecek lokması varsa nasıl nasıl geliyor kuzucuklar. Ben hiç kopkoyu görmedim testimi yaptım çift çizgi biri silik bi dahada test yapmadım ama inşallah sen gün gün koyulaştığını görüp için ferah ferah gidersin doktoruna ben inanıyorum bu sefer hayal kırıklığı olmayacak sağlıkla büyüyecek mercimek kılıklı

Cok sagolasin canım benim asla yanlis anlamam ask olsun denilen hersey benim icin önemli burda ins vardır senindemi silikti surekli o kadar cok istiyorumki anlatamam ins tutunur ins sagliklidir icim icime sığmıyor inssss benimle olur hep

Ben bir kere yaptım canım idrar testini belirgin bir çizgi vardı ama tam net değildi,inşallah seninledir miniğin tutunmuştur sıkı sıkı güzel haberlerini bekliyoruz

Valla bayaa koyu çıkmış,ben ilk ov.testiyle öğrendim inşallah vardır adetin birgün geçtiyse çıkabilir idrar testinde dene istersen

kızlar herkese iyi akşamlar benimde bugüm 18.gün siklus 28gün bir boş bir dolu gidioz bakalım ben bayaaa geç yumurtluyomuşum ya :) bugün en koyu gördüm yarın dahada koyu olurmu bilmiorum bugünü değerlendirdik yarın ve ertesi günde dolu olsunmu kafam karıştı ya yoksa ertesi gün mü ?

Eklentiler

• IMG_0481.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0484.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…