Etmezmiyim idrar testine bakicam koyulasirsa kan testi yaptircam ya inanki korkuyorum bir koyu görsem cizgiyiTmm kuzum knsan boyle heyecanları ıstesede gızleyemıyor ama yınede hergun haberdar et bızı
Canım kimyasal dan önce sonra falan hiç bu siliklik ler yoktu ama yani .öyle düşün . Bebisin senle inşallah. Ben hiç aksini düşünmüyorumValla dayanamadım hic sorma Ya gene hasta olursam 1 2 gun sonra bu sefer cok üzülürüm surekli heveslendiriyorum sonra pat adet geliyor bak sen koyu cizgiyi idrarda görmüşsün ne guzel birde ben görsem hemen gidecem kan testine ama hep silik testler bir koyulasma oldugunu görsem en azından tamam dicem
Canım korkmanı anlıyorum haklısın tabiki insan çekiniyor ama bir de şöyle düşün kan tahlilinden sonra hemen kan ve idrar testleri yapılıyor ilk 3 ay öyle hassas ki idrar yolu iltihabı bile etkiliyor bebeği Allah korusun,doktor ultrason muayenesinden sonra rahim kalınlığını yeterli görmezse,kanama alanı görürse yada daha önce bebek kayıpları varsa progestana başlıyor ben 5 ay kullandım mesela,yada önceki bebek kayıplarına dayanarak önlem olarak coraspirin veya kan sulandırıcı iğneye başlanıyor,aksi durumlarda istirahat öneriliyor falan senin gebelik kaç haftalık bilmiyorum ama bazı şeyler içinde erken önlem alabilmek çok önemli haddim değil belki ama bence çok geciktirmeden kan tahlili yaptırıp en azından kanda bhcg artışını takip etmen lazımValla dayanamadım hic sorma Ya gene hasta olursam 1 2 gun sonra bu sefer cok üzülürüm surekli heveslendiriyorum sonra pat adet geliyor bak sen koyu cizgiyi idrarda görmüşsün ne guzel birde ben görsem hemen gidecem kan testine ama hep silik testler bir koyulasma oldugunu görsem en azından tamam dicem
Yasa be mervem. . Ne güzel açıklamışsin. GünaydinlarrrrCanım korkmanı anlıyorum haklısın tabiki insan çekiniyor ama bir de şöyle düşün kan tahlilinden sonra hemen kan ve idrar testleri yapılıyor ilk 3 ay öyle hassas ki idrar yolu iltihabı bile etkiliyor bebeği Allah korusun,doktor ultrason muayenesinden sonra rahim kalınlığını yeterli görmezse,kanama alanı görürse yada daha önce bebek kayıpları varsa progestana başlıyor ben 5 ay kullandım mesela,yada önceki bebek kayıplarına dayanarak önlem olarak coraspirin veya kan sulandırıcı iğneye başlanıyor,aksi durumlarda istirahat öneriliyor falan senin gebelik kaç haftalık bilmiyorum ama bazı şeyler içinde erken önlem alabilmek çok önemli haddim değil belki ama bence çok geciktirmeden kan tahlili yaptırıp en azından kanda bhcg artışını takip etmen lazım
Bilinçli insan işteCanım korkmanı anlıyorum haklısın tabiki insan çekiniyor ama bir de şöyle düşün kan tahlilinden sonra hemen kan ve idrar testleri yapılıyor ilk 3 ay öyle hassas ki idrar yolu iltihabı bile etkiliyor bebeği Allah korusun,doktor ultrason muayenesinden sonra rahim kalınlığını yeterli görmezse,kanama alanı görürse yada daha önce bebek kayıpları varsa progestana başlıyor ben 5 ay kullandım mesela,yada önceki bebek kayıplarına dayanarak önlem olarak coraspirin veya kan sulandırıcı iğneye başlanıyor,aksi durumlarda istirahat öneriliyor falan senin gebelik kaç haftalık bilmiyorum ama bazı şeyler içinde erken önlem alabilmek çok önemli haddim değil belki ama bence çok geciktirmeden kan tahlili yaptırıp en azından kanda bhcg artışını takip etmen lazım
canım aynen benim eşimde izin vermiyor hemen.iki ay 5-6 gün gecikmiştim beş günden sonra aptık test.çünkü üzülüyoruz hayal kırıklığı daha kötü oluyor hayırlısı inş.vardır bebişin inşallah seninledir dua edip beklemekten başka çare yolValla dayanamadım hic sorma Ya gene hasta olursam 1 2 gun sonra bu sefer cok üzülürüm surekli heveslendiriyorum sonra pat adet geliyor bak sen koyu cizgiyi idrarda görmüşsün ne guzel birde ben görsem hemen gidecem kan testine ama hep silik testler bir koyulasma oldugunu görsem en azından tamam dicem
internetten mi adın.???Başlığımız açılmış olleyyİnşallah uğurlu gelecek bu başlık bize Benim de bugün bitti adetim. Cumartesi günü başlayacağım ovulasyon testine. Ben de ilk kez kullanacağım, bugün ulaştı elime. Laboquick diye bir marka. satıcı sağ olsun çok güzel paketlemiş ve çok yeni tarihlileri yollamış. 24 tane ovulasyon testi yanında da 3 tane gebelik testi var. Ortalama 29 günde 1 adet oluyorum. Yani BAT 16 Mart. İnşallah bu testler sayesinde bu ay tutturacağım ve o gün hamile olduğumu öğreneceğim inşallah. Sizlerin BAT ne zaman? Ve hangi marka test kullanacaksınız kızlar? Bu ay hepimiz hamile kalacağız, buna inanalım ve birbirimize dua etmeyi unutmayalım
Canım inanki hepsini tek tek düşündüm hepsi dogru cok haklisin fakat gecen hamileliğimde de yaptım iyice stres oldum yükseldi once sonra düşmeye başladı kendimi zor topladım .ama inanki korkuyor insan cok alıştırıyorum kendimi kafama takılan hic koyu cizgi gormedim 3 gun gecti adetimi sadece 2 3 gun daha bekleyim dedim idrar testi yapayım bakayım.yoksa icim icimi yiyor meraktan catlicam resmen gidicem kan testine zaten bekleyeceğim 10 gun degilki sadece 2 3 gun kuzumCanım korkmanı anlıyorum haklısın tabiki insan çekiniyor ama bir de şöyle düşün kan tahlilinden sonra hemen kan ve idrar testleri yapılıyor ilk 3 ay öyle hassas ki idrar yolu iltihabı bile etkiliyor bebeği Allah korusun,doktor ultrason muayenesinden sonra rahim kalınlığını yeterli görmezse,kanama alanı görürse yada daha önce bebek kayıpları varsa progestana başlıyor ben 5 ay kullandım mesela,yada önceki bebek kayıplarına dayanarak önlem olarak coraspirin veya kan sulandırıcı iğneye başlanıyor,aksi durumlarda istirahat öneriliyor falan senin gebelik kaç haftalık bilmiyorum ama bazı şeyler içinde erken önlem alabilmek çok önemli haddim değil belki ama bence çok geciktirmeden kan tahlili yaptırıp en azından kanda bhcg artışını takip etmen lazım
Canım benim sakın beni yanlış anlama,seni ve bence karnındaki bebişini düşünerek yazdım. Bende düşükten sonra çok korktum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bu dünyada alacak nefesi yiyecek lokması varsa nasıl nasıl geliyor kuzucuklar. Ben hiç kopkoyu görmedim testimi yaptım çift çizgi biri silik bi dahada test yapmadım ama inşallah sen gün gün koyulaştığını görüp için ferah ferah gidersin doktoruna ben inanıyorum bu sefer hayal kırıklığı olmayacak sağlıkla büyüyecek mercimek kılıklıCanım inanki hepsini tek tek düşündüm hepsi dogru cok haklisin fakat gecen hamileliğimde de yaptım iyice stres oldum yükseldi once sonra düşmeye başladı kendimi zor topladım .ama inanki korkuyor insan cok alıştırıyorum kendimi kafama takılan hic koyu cizgi gormedim 3 gun gecti adetimi sadece 2 3 gun daha bekleyim dedim idrar testi yapayım bakayım.yoksa icim icimi yiyor meraktan catlicam resmen gidicem kan testine zaten bekleyeceğim 10 gun degilki sadece 2 3 gun kuzum
Cok sagolasin canım benim asla yanlis anlamam ask olsun denilen hersey benim icin önemli burda ins vardır senindemi silikti surekli o kadar cok istiyorumki anlatamam ins tutunur ins sagliklidir icim icime sığmıyor inssss benimle olur hepCanım benim sakın beni yanlış anlama,seni ve bence karnındaki bebişini düşünerek yazdım. Bende düşükten sonra çok korktum seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bu dünyada alacak nefesi yiyecek lokması varsa nasıl nasıl geliyor kuzucuklar. Ben hiç kopkoyu görmedim testimi yaptım çift çizgi biri silik bi dahada test yapmadım ama inşallah sen gün gün koyulaştığını görüp için ferah ferah gidersin doktoruna ben inanıyorum bu sefer hayal kırıklığı olmayacak sağlıkla büyüyecek mercimek kılıklı
Ben bir kere yaptım canım idrar testini belirgin bir çizgi vardı ama tam net değildi,inşallah seninledir miniğin tutunmuştur sıkı sıkı güzel haberlerini bekliyoruzCok sagolasin canım benim asla yanlis anlamam ask olsun denilen hersey benim icin önemli burda ins vardır senindemi silikti surekli o kadar cok istiyorumki anlatamam ins tutunur ins sagliklidir icim icime sığmıyor inssss benimle olur hep
Çok koşturdum bugün şuan resmen sürünüyorum kuzum bel ağrısından,günaydınına geç kaldım ama sanada iyi akşamlarrrr nasılsın nasıl gidiyor. İyi misiniz inatçı kuzuyla asker etti hepimizi aylarca bu topicteYasa be mervem. . Ne güzel açıklamışsin. Günaydinlarrrr
Valla bayaa koyu çıkmış,ben ilk ov.testiyle öğrendim inşallah vardır adetin birgün geçtiyse çıkabilir idrar testinde dene istersenEki Görüntüle 1677219 Ovulasyon testim kızlar idrar testim yok alicam kızlar bugun ( yumurtama günüme 14 gun eklersek bat bir gun gecmis ama adet döngüsüne gore hesaplarsak bata 3 gun var ) baya koyu cikti
Eki Görüntüle 1677224 Buda iki gun once ki ovulasyon testi
İnşallah hamilesindir idrar testi alıp yapsanaEki Görüntüle 1677219 Ovulasyon testim kızlar idrar testim yok alicam kızlar bugun ( yumurtama günüme 14 gun eklersek bat bir gun gecmis ama adet döngüsüne gore hesaplarsak bata 3 gun var ) baya koyu cikti
Eki Görüntüle 1677224 Buda iki gun once ki ovulasyon testi
Yum günlerin canım bugun dün değerlendir derim.Kızlar bugün ki ovulasyon testm bu dünde böle koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?