ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bence yarın ve ertesi olması mantıklı. En azindan yarın olsun . Ertesi boş sonra dolu olabilir

Aynen aynen beni de bekletti de şükür inşallah sağlıkla gelir minislerimiz. Ay siz doğum à gidince yapınca yazın bize emi..Ay çok heyecanlı. Günler geçmio sanki .yorma kendini sen de. Senin kız di dimi cinsiyet . Kaçıncı haftada öğrendin .

Hamiş olabilirsin
Yok CNm ya hgc testi yaptım negatif cikti sonra da adet oldum ztn ... Ben simdi nasıl bir yol izlesem benim gecen ay ki butun testlerim temiz rahim filmim vs .. Esim bakılacak artık 13. Ay bitti cunku bu 14. Adet döngüsü olacak bu zamana kadar oglum 7. Ayda gelmişti bu baya gecikti artık sen nasıl bir yol izledin CNm biraz anlatır mısın klomen tedavisi oldun galiba dimi ?

Geçiyor canım ya başlarda öyle geliyor ama şuan düşününce nasıl geçmiş diyorum ki daha zamanım var benimde,evet canım kız ben kesin olarak detaylı ultrasonda öğrendim öncesinde bir doktor erkek dedi,diğeri kız dedi 22.haftada detaylı ultrasonda kesin kız dediler. Ama ben en erken yüzük testiyle öğrenmişim o doğru çıktı 8 haftada falan yapmıştım

Evet de çok da tedavi denilemez doktorum. 3 günü baktığında klomen é gerek yok içme demişti ben 5 gün içtim bi tane. Sen de 3. Günü git tedavi istiom beklemek ıstemiom de . Umarım eşinin değerleri iyidir

Ben de o yüzük testini yaptım. Erkek çıktı ay inşallah inşallah. Tabi kızım da olsa çok severim. Bakalım ben de 12. Hafta da kontrole gideyim diorum.

Ben de o yüzük testini yaptım. Erkek çıktı ay inşallah inşallah. Tabi kızım da olsa çok severim. Bakalım ben de 12. Hafta da kontrole gideyim diorum.
12. Haftada 2li tarama testi yapılıyor o zaman öğrenen de çok oluyor ama doktorlar kesin demiyorlar Allah gönlüne göre versin canım

Tmam CNm ben 3. Gun gideyim bakalım esimde yarın yaptırsın testi onu da alırım hem yanıma ins bu ay yüzümüz giler

Kızlar hayalete gibi olsa da bir çizgi var mi? Yoksa gözlerim mi yaniltiyor beni

Eklentiler

• IMG_20151104_123107.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar ovülasyon testinde 2.çizgi 1. den daha koyu çıktı bugün ne demek bu

Eklentiler

• 14467117505891612033536.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ovülasyon testinde 2.çizgi 1. den daha koyu çıktı bugün ne demek bu
Adetin yakınsa hamilesin demek,benim ovulasyon testlerim önce iki eşit çizgi çıktı sonra t hep c çizgisinden daha koyuydu,gebelik testi yap istersen canım

Adetin yakınsa hamilesin demek,benim ovulasyon testlerim önce iki eşit çizgi çıktı sonra t hep c çizgisinden daha koyuydu,gebelik testi yap istersen canım
Canım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedm

Canım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedm
inşallah değerlendirmişsindir önceki günleride bugünü ve yarını kesiin değerlendir canım

yani bugün yumurtan çatlamaya hazır büyüklükte ve yarın öbürgün çatlar gebelik için verimli dönem kesin bugün yarın ilişki olsun ve hatta olursa ertesi günde olsun

inşallah değerlendirmişsindir önceki günleride bugünü ve yarını kesiin değerlendir canım
Degerlendirdm canm ama her gün her gün iliski sperm sayısını azaltio diye biliyorum bugünleri se değerlendircm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…