Bence yarın ve ertesi olması mantıklı. En azindan yarın olsun . Ertesi boş sonra dolu olabilirkızlar herkese iyi akşamlar benimde bugüm 18.gün siklus 28gün bir boş bir dolu gidioz bakalım ben bayaaa geç yumurtluyomuşum ya :) bugün en koyu gördüm yarın dahada koyu olurmu bilmiorum bugünü değerlendirdik yarın ve ertesi günde dolu olsunmu kafam karıştı ya yoksa ertesi gün mü ?
Hamiş olabilirsinEki Görüntüle 1677219 Ovulasyon testim kızlar idrar testim yok alicam kızlar bugun ( yumurtama günüme 14 gun eklersek bat bir gun gecmis ama adet döngüsüne gore hesaplarsak bata 3 gun var ) baya koyu cikti
Eki Görüntüle 1677224 Buda iki gun once ki ovulasyon testi
Aynen aynen beni de bekletti de şükür inşallah sağlıkla gelir minislerimiz. Ay siz doğum à gidince yapınca yazın bize emi..Ay çok heyecanlı. Günler geçmio sanki .yorma kendini sen de. Senin kız di dimi cinsiyet . Kaçıncı haftada öğrendin .Çok koşturdum bugün şuan resmen sürünüyorum kuzum bel ağrısından,günaydınına geç kaldım ama sanada iyi akşamlarrrr nasılsın nasıl gidiyor. İyi misiniz inatçı kuzuyla asker etti hepimizi aylarca bu topicte
Yok CNm ya hgc testi yaptım negatif ciktiHamiş olabilirsin
dolu dolu dolu dolu hahhahaaaaaa böyle gidermişşşş sağol cnmBence yarın ve ertesi olması mantıklı. En azindan yarın olsun . Ertesi boş sonra dolu olabilir
Kızlar gecen hafta pazartesi çatlatma iğnesi yaptirdim ne kadar daha ilişki olacak daha devam midolu dolu dolu dolu hahhahaaaaaa böyle gidermişşşş sağol cnm
Geçiyor canım ya başlarda öyle geliyor ama şuan düşününce nasıl geçmiş diyorum ki daha zamanım var benimde,evet canım kız ben kesin olarak detaylı ultrasonda öğrendim öncesinde bir doktor erkek dedi,diğeri kız dedi 22.haftada detaylı ultrasonda kesin kız dediler. Ama ben en erken yüzük testiyle öğrenmişim o doğru çıktı 8 haftada falan yapmıştımAynen aynen beni de bekletti de şükür inşallah sağlıkla gelir minislerimiz. Ay siz doğum à gidince yapınca yazın bize emi..Ay çok heyecanlı. Günler geçmio sanki .yorma kendini sen de. Senin kız di dimi cinsiyet . Kaçıncı haftada öğrendin .
Evet de çok da tedavi denilemez doktorum. 3 günü baktığında klomen é gerek yok içme demişti ben 5 gün içtim bi tane. Sen de 3. Günü git tedavi istiom beklemek ıstemiom de . Umarım eşinin değerleri iyidirYok CNm ya hgc testi yaptım negatif ciktisonra da adet oldum ztn ... Ben simdi nasıl bir yol izlesem benim gecen ay ki butun testlerim temiz rahim filmim vs .. Esim bakılacak artık 13. Ay bitti cunku bu 14. Adet döngüsü olacak bu zamana kadar oglum 7. Ayda gelmişti bu baya gecikti artık sen nasıl bir yol izledin CNm biraz anlatır mısın klomen tedavisi oldun galiba dimi ?
Ben de o yüzük testini yaptım. Erkek çıktı ay inşallah inşallah. Tabi kızım da olsa çok severim. Bakalım ben de 12. Hafta da kontrole gideyim diorum.Geçiyor canım ya başlarda öyle geliyor ama şuan düşününce nasıl geçmiş diyorum ki daha zamanım var benimde,evet canım kız ben kesin olarak detaylı ultrasonda öğrendim öncesinde bir doktor erkek dedi,diğeri kız dedi 22.haftada detaylı ultrasonda kesin kız dediler. Ama ben en erken yüzük testiyle öğrenmişim o doğru çıktı 8 haftada falan yapmıştım
12. Haftada 2li tarama testi yapılıyor o zaman öğrenen de çok oluyor ama doktorlar kesin demiyorlar Allah gönlüne göre versin canımBen de o yüzük testini yaptım. Erkek çıktı ay inşallah inşallah. Tabi kızım da olsa çok severim. Bakalım ben de 12. Hafta da kontrole gideyim diorum.
Tmam CNm ben 3. Gun gideyim bakalım esimde yarın yaptırsın testi onu da alırım hem yanıma ins bu ay yüzümüz gilerEvet de çok da tedavi denilemez doktorum. 3 günü baktığında klomen é gerek yok içme demişti ben 5 gün içtim bi tane. Sen de 3. Günü git tedavi istiom beklemek ıstemiom de . Umarım eşinin değerleri iyidir
Evet cnm var gibi sankiKızlar hayalete gibi olsa da bir çizgi var mi? Yoksa gözlerim mi yaniltiyor beni
reglinin kaçıncı günü canım yumurtluyorsun demek regline yakınsada gebelik olabilir demekKızlar ovülasyon testinde 2.çizgi 1. den daha koyu çıktı bugün ne demek bu
Adetin yakınsa hamilesin demek,benim ovulasyon testlerim önce iki eşit çizgi çıktı sonra t hep c çizgisinden daha koyuydu,gebelik testi yap istersen canımKızlar ovülasyon testinde 2.çizgi 1. den daha koyu çıktı bugün ne demek bu
Canım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedmAdetin yakınsa hamilesin demek,benim ovulasyon testlerim önce iki eşit çizgi çıktı sonra t hep c çizgisinden daha koyuydu,gebelik testi yap istersen canım
inşallah değerlendirmişsindir önceki günleride bugünü ve yarını kesiin değerlendir canımCanım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedm
yani bugün yumurtan çatlamaya hazır büyüklükte ve yarın öbürgün çatlar gebelik için verimli dönem kesin bugün yarın ilişki olsun ve hatta olursa ertesi günde olsunCanım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedm
Degerlendirdm canm ama her gün her gün iliski sperm sayısını azaltio diye biliyorum bugünleri se değerlendircm yineinşallah değerlendirmişsindir önceki günleride bugünü ve yarını kesiin değerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?