ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Degerlendirdm canm ama her gün her gün iliski sperm sayısını azaltio diye biliyorum bugünleri se değerlendircm yine
yok canım hergün değil zaten 1gün dolu bir gün boş sonra pozitifi görünce 2gün üstüste garanti yada 1-1 e devam et bol şans benimde bugün silikleşti eşimi bekliyorumm

yok canım hergün değil zaten 1gün dolu bir gün boş sonra pozitifi görünce 2gün üstüste garanti yada 1-1 e devam et bol şans benimde bugün silikleşti eşimi bekliyorumm
Hadi hayırlısı insallah hamile kalırsın bu ay cnm

Canim yumurtan yeterince olgunluga ulasmis ve 24-48 saat içerisinde çatlatacak. Testi yapmaya devam et siliklesince catlamis oluyor zaten ama sen yinede isini sansa birakma bugun yarin mutlaka değerlendir bglm .

Benim bir kızım var 4 yasnda 6 aydr da kardesini bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok pek :)
ayyyy maşallah Allah bağışlasın bende hep bir kızım olsun diye geçiriyorum içimden Rabbim sağlıklı gebelikler e bebişler nasip eder inşallah bize canım benim daha ilk olacak gelirse :)

ayyyy maşallah Allah bağışlasın bende hep bir kızım olsun diye geçiriyorum içimden Rabbim sağlıklı gebelikler e bebişler nasip eder inşallah bize canım benim daha ilk olacak gelirse :)
Insallah canm benm kaç yasndasn

Canim yumurtan yeterince olgunluga ulasmis ve 24-48 saat içerisinde çatlatacak. Testi yapmaya devam et siliklesince catlamis oluyor zaten ama sen yinede isini sansa birakma bugun yarin mutlaka değerlendir bglm .
Tamam canm cok teşekkürler cvp için

canm geçen sene ağustostan beridir bekliyorum bu ağustosta oldu ama 7. haftada düşük yaptım
Çok üzüldüm canım düşüğün arkası çabuk olur derler en yakn zamanda bebisin sana tutunur insallah

Çok üzüldüm canım düşüğün arkası çabuk olur derler en yakn zamanda bebisin sana tutunur insallah
inşallah canım işte 1sene sonra gebe kalınca bidaha mı 1sene diye düşünmüyo değilim hep herkse öyle dedi düşükten sonra hemen olur diye bakalım korkuyorum

inşallah canım işte 1sene sonra gebe kalınca bidaha mı 1sene diye düşünmüyo değilim hep herkse öyle dedi düşükten sonra hemen olur diye bakalım korkuyorum
Korkma canım Allah n izniyle olur insallah kac yllk evlisin

2 sene canım 1 sene korundum ben hapla daha düğünden önce başladım olmasın diye şimdide olsun diye uğraşıom :)
Olsun kuzum ya hayırlısıyla gelir bebisin insallah ben de evlendim ikinci ay hamile kaldm kızıma ama kardesi simdi olmuo :)

Canım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedm
Adetine 13 gün varsa yumurtluyorsun canım aman bugünleri değerlendirin yarın veya ertesi gün silikleşir sanırım o zaman çatlamış oluyor özellikle boş geçmeyin inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…