yok canım hergün değil zaten 1gün dolu bir gün boş sonra pozitifi görünce 2gün üstüste garanti yada 1-1 e devam et bol şansDegerlendirdm canm ama her gün her gün iliski sperm sayısını azaltio diye biliyorum bugünleri se değerlendircm yine
Hadi hayırlısı insallah hamile kalırsın bu ay cnmyok canım hergün değil zaten 1gün dolu bir gün boş sonra pozitifi görünce 2gün üstüste garanti yada 1-1 e devam et bol şansbenimde bugün silikleşti eşimi bekliyorumm
inşallah canım benim seninde güzel haberini alırız ne zamandır bekliyorsun minnakını :)Hadi hayırlısı insallah hamile kalırsın bu ay cnm
Benim bir kızım var 4 yasnda 6 aydr da kardesini bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok pek :)inşallah canım benim seninde güzel haberini alırız ne zamandır bekliyorsun minnakını :)
ayyyy maşallah Allah bağışlasın bende hep bir kızım olsun diye geçiriyorum içimden Rabbim sağlıklı gebelikler e bebişler nasip eder inşallah bize canım benim daha ilk olacak gelirse :)Benim bir kızım var 4 yasnda 6 aydr da kardesini bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok pek :)
Insallah canm benm kaç yasndasnayyyy maşallah Allah bağışlasın bende hep bir kızım olsun diye geçiriyorum içimden Rabbim sağlıklı gebelikler e bebişler nasip eder inşallah bize canım benim daha ilk olacak gelirse :)
Tamam canm cok teşekkürler cvp içinCanim yumurtan yeterince olgunluga ulasmis ve 24-48 saat içerisinde çatlatacak. Testi yapmaya devam et siliklesince catlamis oluyor zaten ama sen yinede isini sansa birakma bugun yarin mutlaka değerlendirbglm .
28 canım :)Insallah canm benm kaç yasndasn
Sen ne zmandr bekliosun28 canım :)
canm geçen sene ağustostan beridir bekliyorum bu ağustosta oldu ama 7. haftada düşük yaptımSen ne zmandr bekliosun
Çok üzüldüm canım düşüğün arkası çabuk olur derler en yakn zamanda bebisin sana tutunur insallahcanm geçen sene ağustostan beridir bekliyorum bu ağustosta oldu ama 7. haftada düşük yaptım
inşallah canım işte 1sene sonra gebe kalınca bidaha mı 1sene diye düşünmüyo değilim hep herkse öyle dedi düşükten sonra hemen olur diye bakalım korkuyorumÇok üzüldüm canım düşüğün arkası çabuk olur derler en yakn zamanda bebisin sana tutunur insallah
Korkma canım Allah n izniyle olur insallah kac yllk evlisininşallah canım işte 1sene sonra gebe kalınca bidaha mı 1sene diye düşünmüyo değilim hep herkse öyle dedi düşükten sonra hemen olur diye bakalım korkuyorum
2 sene canım 1 sene korundum ben hapla daha düğünden önce başladım olmasın diye şimdide olsun diye uğraşıom :)Korkma canım Allah n izniyle olur insallah kac yllk evlisin
Olsun kuzum ya hayırlısıyla gelir bebisin insallah ben de evlendim ikinci ay hamile kaldm kızıma ama kardesi simdi olmuo :)2 sene canım 1 sene korundum ben hapla daha düğünden önce başladım olmasın diye şimdide olsun diye uğraşıom :)
inşallah olucak tatlım seninde kızına kardeş gelicekOlsun kuzum ya hayırlısıyla gelir bebisin insallah ben de evlendim ikinci ay hamile kaldm kızıma ama kardesi simdi olmuo :)
Insallah kuzum ben kızım dogdugunda cok küçüktüm bende onunla büyüdüm gibi oldu şimdi olsa daha farkli olurinşallah olucak tatlım seninde kızına kardeş gelicek
erken anne olmakta ayrıcalık ama ya ilerde arkadaş gibi olursunuz ne güzel :)Insallah kuzum ben kızım dogdugunda cok küçüktüm bende onunla büyüdüm gibi oldu şimdi olsa daha farkli olur
Adetine 13 gün varsa yumurtluyorsun canım aman bugünleri değerlendirin yarın veya ertesi gün silikleşir sanırım o zaman çatlamış oluyor özellikle boş geçmeyin inşallah tutarCanım daha adetime 13 gün var birkaç gündür testler hep koyu cift cizgi ama bugün ikinci cizgi daha koyu çıktı anlam veremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?