Öyle valla sadece biraz zorlanıosun çünkü hiçbirşey bilmiosun çünkü sende cocuksunerken anne olmakta ayrıcalık ama ya ilerde arkadaş gibi olursunuz ne güzel :)
Insallah canm birkac gündür calsmalri sklastrdk bakalm birkac gün daha calisiriz:)Adetine 13 gün varsa yumurtluyorsun canım aman bugünleri değerlendirin yarın veya ertesi gün silikleşir sanırım o zaman çatlamış oluyor özellikle boş geçmeyin inşallah tutar
evet yardım edecek kimsede yoksa zor olmuştur canım şu yaşımda olsa yine zorlanırım gibi geliyo banaÖyle valla sadece biraz zorlanıosun çünkü hiçbirşey bilmiosun çünkü sende cocuksun
Tabiki ilk çocukta tecrübesiz oluyosun kaç yaşında olursan ol ama ikinci daha kolay oluyo ya yeter ki dünyaya gelsin bi sekilde anne ögrenio bakp büyütmeyievet yardım edecek kimsede yoksa zor olmuştur canım şu yaşımda olsa yine zorlanırım gibi geliyo bana
ayyyyy gelsin yeterki herşey öğreniliyo yapılıo bi şekilde büyüyo ben melek kokusu almak istiyorum artık :)Tabiki ilk çocukta tecrübesiz oluyosun kaç yaşında olursan ol ama ikinci daha kolay oluyo ya yeter ki dünyaya gelsin bi sekilde anne ögrenio bakp büyütmeyi
Canım benim Rabbm enn yakn zmanda nasip etsin sana melek kokusu evini sarsn sarmalasnayyyyy gelsin yeterki herşey öğreniliyo yapılıo bi şekilde büyüyo ben melek kokusu almak istiyorum artık :)
amin bi gelsin sorcam ona neden bu kadar beklettin anneyi diye :)Canım benim Rabbm enn yakn zmanda nasip etsin sana melek kokusu evini sarsn sarmalasn
Hahaha :) bencede sor hesabını öp mis kokulu yanaklarndan nerde yasiosun cnmamin bi gelsin sorcam ona neden bu kadar beklettin anneyi diye :)
öpçem ama popoyada vurcam :) izmr canm sen ?Hahaha :) bencede sor hesabını öp mis kokulu yanaklarndan nerde yasiosun cnm
:)bnde ankara cnmöpçem ama popoyada vurcam :) izmr canm sen ?
nasıl soğuklar başladımı orda burda geçen hafta soğuklar başladı bu hafta günlük güneşlik yazın son demleri :):)bnde ankara cnm
Valla canm ben iki haftadr dogalgaz yakiorum soguk yani baya kızım mont giyiyor dışardanasıl soğuklar başladımı orda burda geçen hafta soğuklar başladı bu hafta günlük güneşlik yazın son demleri :)
Hoşgeldiniz yeniden ankara var izmir ... oh miss bebisler de bu ay bekletmeden gelirse ne ala.. Rabbim gönlünuze göre versin . Çok istiyorum burda herkesi hamis gormek:)bnde ankara cnm
Insallah cnm bnm bizde çok istiyoruz ya bende acayip bir tek tarafli kask agrisi basladı neden acabaHoşgeldiniz yeniden ankara var izmir ... oh miss bebisler de bu ay bekletmeden gelirse ne ala.. Rabbim gönlünuze göre versin . Çok istiyorum burda herkesi hamis gormek
hoşbulduk canım inşallah buay sıkı çalıştık bakalımHoşgeldiniz yeniden ankara var izmir ... oh miss bebisler de bu ay bekletmeden gelirse ne ala.. Rabbim gönlünuze göre versin . Çok istiyorum burda herkesi hamis gormek
Rabbim vereceği zamanı ayarlamis tır .inşallah o ay bu aydırhoşbulduk canım inşallah buay sıkı çalıştık bakalım
Adete kac gun kaldı canım. O belirtilerle hamislik ayni gibi. Anormal olan ben de göğüs ucu ağrısı olmustuInsallah cnm bnm bizde çok istiyoruz ya bende acayip bir tek tarafli kask agrisi basladı neden acaba
Daha adete çok var canım 12 gün varAdete kac gun kaldı canım. O belirtilerle hamislik ayni gibi. Anormal olan ben de göğüs ucu ağrısı olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?