ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aminnn duan kabil olur inşallah

Canlarim birtanesiniz valla bende meraktayim fakat birsey dicem hesaplamam dogrumu acaba sat tarihi 29 Eylül yumurtlama tarihi ve son iliski 22 Ekiml bat tarihi 31 Ekim simdi yumurtlamayla adet arasında 10 gun var ben gec yumurtladigim icin adetimide gecmi sayicam yani 14 gunmu oyle olursa ben yumurtlamanin ardından 12. Gun silik cizgi görmeye başladım bu durumda adetim gecikmiş olmuyormu kac gun gecikmiş oluyor anliyamadim bugun baska test aldım yaptım sonuc boyle haftasonu misafirim var Pazartesi ginu kan testine gidicem

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 89
Canim bende gec yumurtlamistm doktora soyledim o da son adet tarihimi baz almadı. Kendisi bir adet tarihi oluşturdu. Normalde sat 17 subatti ama doktor 5 mart diye hesapladı. Sende yumurtlamanin üstüne 14 ekle.

Canim bende gec yumurtlamistm doktora soyledim o da son adet tarihimi baz almadı. Kendisi bir adet tarihi oluşturdu. Normalde sat 17 subatti ama doktor 5 mart diye hesapladı. Sende yumurtlamanin üstüne 14 ekle.
Canım dedigin gibi 14 eklersem Kasım'ın 4 tam 14 gun oluyor ozaman silik cizgi 12. Gun çıkmaya başladı yani suan adetim 2 gun gecikmiş oluyor ozaman gecikmeden once silik cizgi gormuş oluyorum ozaman minnagim ufak oldugu icin silik cikti ins Pazartesi guzel haber veririm ins testim 1 saat sonra dahada belli olmus

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 73
Ay tamam tamam işte . .. berenayim hamileeee la la Lo lii lara la aaaa tebrikler valla.. Kan testiyle enisteye mujdeeeeeee

Ay tamam tamam işte . .. berenayim hamileeee la la Lo lii lara la aaaa tebrikler valla.. Kan testiyle enisteye mujdeeeeeee
. Insanın basından kotu tecrübeler geçince valla inanası gelmiyor ins saglikli sihatlidir bebis ya inanamıyorum 4 aydır hadtanelerdeydik 2 ay once kayınvalidemi kaybettik rüyasında beni görmüştü kucağımda bebek varmıştı buyuk biraz dedi üstünde yesil elbise vardı dedi hic unutmam canım annem cok istiyordu gormek nasip olmadı ama hissetmiş demekki ya pazar Günü'de esimin dogum gunu buyuk süpriz olacak hayirlisiyla

2 günlük gecikmeye gore testin gayet iyi :)

Benim kuzenimin esi de bos gebelik yasadi. Yaklasik 8 9 ay sonra hamile kaldı. O da cok korkuyordu yine tekrarlanck diye ama cok şükür bu sefer duydu bebeginin kalbini. Sende iyi düşün iyi olsun canim benim korkma hic dua edelim hep beraber :)

Sen hala inanma bal gibi hamilesin

Koş koş beybissiiiiii berenayim hamileeee. O daha inanmasin... biz kutlama yapalım dà. Ay bide seni gorcez inşallah hadi inşallah olucak olucak olucak mucize olucak bakkk
Kostum kostum daha hala kan testine gitmemis demi terligim nerde benim yeminlen voronesim sende bu kadar çatlamadım

Yarın versen testi pazarda adama müjdeyi verirsin iste

Bide ondan duysak ne güzel olurdu bu ay maşallah bereketli geçti konuk misafirlerdende hamile kalanlar olmuştu.En sona ben kalimde hep benle uğraşın

seni yalniz birakmam en eskilerden bende varim ama cok fazla yazamiyorum bugun doktora gittim yumurtam 20 cm olmus catlatma ignesi yapti bakalim bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…