Aminnn duan kabil olur inşallahYɑ Rɑbbim;
bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim.
Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et… bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle sen hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
<Amİnn>
Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr…
inşş cnm rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinnAminnn duan kabil olur inşallah
Canim bende gec yumurtlamistm doktora soyledim o da son adet tarihimi baz almadı. Kendisi bir adet tarihi oluşturdu. Normalde sat 17 subatti ama doktor 5 mart diye hesapladı. Sende yumurtlamanin üstüne 14 ekle.Canlarim birtanesiniz valla bende meraktayim fakat birsey dicem hesaplamam dogrumu acaba sat tarihi 29 Eylül yumurtlama tarihi ve son iliski 22 Ekiml bat tarihi 31 Ekim simdi yumurtlamayla adet arasında 10 gun var ben gec yumurtladigim icin adetimide gecmi sayicam yani 14 gunmu oyle olursa ben yumurtlamanin ardından 12. Gun silik cizgi görmeye başladım bu durumda adetim gecikmiş olmuyormu kac gun gecikmiş oluyor anliyamadim bugun baska test aldım yaptım sonuc boyle haftasonu misafirim var Pazartesi ginu kan testine gidicem
Canım dedigin gibi 14 eklersem Kasım'ın 4 tam 14 gun oluyor ozaman silik cizgi 12. Gun çıkmaya başladı yani suan adetim 2 gun gecikmiş oluyor ozaman gecikmeden once silik cizgi gormuş oluyorum ozaman minnagim ufak oldugu icin silik cikti ins Pazartesi guzel haber veririm ins testim 1 saat sonra dahada belli olmusCanim bende gec yumurtlamistm doktora soyledim o da son adet tarihimi baz almadı. Kendisi bir adet tarihi oluşturdu. Normalde sat 17 subatti ama doktor 5 mart diye hesapladı. Sende yumurtlamanin üstüne 14 ekle.
Ay tamam tamam işte . .. berenayim hamileeee la la Lo lii lara la aaaaCanım dedigin gibi 14 eklersem Kasım'ın 4 tam 14 gun oluyor ozaman silik cizgi 12. Gun çıkmaya başladı yani suan adetim 2 gun gecikmiş oluyor ozaman gecikmeden once silik cizgi gormuş oluyorum ozaman minnagim ufak oldugu icin silik cikti ins Pazartesi guzel haber veririm ins testim 1 saat sonra dahada belli olmus
Koş koş beybissiiiiiiberenay06 koalisyonu oluşturuldu :)))
. Insanın basından kotu tecrübeler geçince valla inanası gelmiyor ins saglikli sihatlidir bebis ya inanamıyorum 4 aydır hadtanelerdeydik 2 ay once kayınvalidemi kaybettik rüyasında beni görmüştü kucağımda bebek varmıştı buyuk biraz dedi üstünde yesil elbise vardı dedi hic unutmam canım annem cok istiyordu gormek nasip olmadı ama hissetmiş demekki ya pazar Günü'de esimin dogum gunu buyuk süpriz olacak hayirlisiylaAy tamam tamam işte . .. berenayim hamileeee la la Lo lii lara la aaaatebrikler valla.. Kan testiyle enisteye mujdeeeeeee
2 günlük gecikmeye gore testin gayet iyi :)Canım dedigin gibi 14 eklersem Kasım'ın 4 tam 14 gun oluyor ozaman silik cizgi 12. Gun çıkmaya başladı yani suan adetim 2 gun gecikmiş oluyor ozaman gecikmeden once silik cizgi gormuş oluyorum ozaman minnagim ufak oldugu icin silik cikti ins Pazartesi guzel haber veririm ins testim 1 saat sonra dahada belli olmus
Benim kuzenimin esi de bos gebelik yasadi. Yaklasik 8 9 ay sonra hamile kaldı. O da cok korkuyordu yine tekrarlanck diye ama cok şükür bu sefer duydu bebeginin kalbini. Sende iyi düşün iyi olsun canim benim korkma hic dua edelim hep beraber :). Insanın basından kotu tecrübeler geçince valla inanası gelmiyor ins saglikli sihatlidir bebis ya inanamıyorum 4 aydır hadtanelerdeydik 2 ay once kayınvalidemi kaybettik rüyasında beni görmüştü kucağımda bebek varmıştı buyuk biraz dedi üstünde yesil elbise vardı dedi hic unutmam canım annem cok istiyordu gormek nasip olmadı ama hissetmiş demekki ya pazar Günü'de esimin dogum gunu buyuk süpriz olacak hayirlisiyla
Sen hala inanma bal gibi hamilesinCanlarim birtanesiniz valla bende meraktayim fakat birsey dicem hesaplamam dogrumu acaba sat tarihi 29 Eylül yumurtlama tarihi ve son iliski 22 Ekiml bat tarihi 31 Ekim simdi yumurtlamayla adet arasında 10 gun var ben gec yumurtladigim icin adetimide gecmi sayicam yani 14 gunmu oyle olursa ben yumurtlamanin ardından 12. Gun silik cizgi görmeye başladım bu durumda adetim gecikmiş olmuyormu kac gun gecikmiş oluyor anliyamadim bugun baska test aldım yaptım sonuc boyle haftasonu misafirim var Pazartesi ginu kan testine gidicem
Kostum kostum daha hala kan testine gitmemis demi terligim nerde benimKoş koş beybissiiiiiiberenayim hamileeee. O daha inanmasin... biz kutlama yapalım dà. Ay bide seni gorcez inşallah hadi inşallah olucak olucak olucak mucize olucak bakkk
Yarın versen testi pazarda adama müjdeyi verirsin iste. Insanın basından kotu tecrübeler geçince valla inanası gelmiyor ins saglikli sihatlidir bebis ya inanamıyorum 4 aydır hadtanelerdeydik 2 ay once kayınvalidemi kaybettik rüyasında beni görmüştü kucağımda bebek varmıştı buyuk biraz dedi üstünde yesil elbise vardı dedi hic unutmam canım annem cok istiyordu gormek nasip olmadı ama hissetmiş demekki ya pazar Günü'de esimin dogum gunu buyuk süpriz olacak hayirlisiyla
Bide ondan duysak ne güzel olurdu bu ay maşallah bereketli geçti konuk misafirlerdende hamile kalanlar olmuştu.En sona ben kalimde hep benle uğraşınsevgi8788 yavrum nerelerdesin. Bat ne zaman bebis haberi verirsin sen de insallah
Bide ondan duysak ne güzel olurdu bu ay maşallah bereketli geçti konuk misafirlerdende hamile kalanlar olmuştu.En sona ben kalimde hep benle uğraşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?