ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

seni yalniz birakmam en eskilerden bende varim ama cok fazla yazamiyorum bugun doktora gittim yumurtam 20 cm olmus catlatma ignesi yapti bakalim bekliycez
Ay hadi hayırlısı. 20 den sonra kendi çatlamıyor ki yaptı galiba iğneyi hadi inşallah senı de 14 gun sonra mujdeyle burda tebrik etcez.

Hadi inşallah bu sefer müjdeyi alırsınız canım
Günaydınlarrrr canım. . Ya ben bişi sorcam. Biz en son kalp atışı duyduk şükür . Ama ben de ne mide bulantısı ne bişi. Hani kendimi hamis gibi hissetmiom. Bu normal mı. Korkuyormyahu . Ve zor tutuyorum kendimi gidip ultrasonda görmek için. Siz de böyle oldu mü. Doktor 3 hafta sonra gel dedi. Ben daha 2 hafta olmadan evham yaptım galiba

Merhaba bayanlar. Ovulasyon testi yaptiktan 2 dk sonra cikan sonuc resimde. Ben bilemedim pozitif gibi ama sizce nedir?

Eklentiler

• 20151107_102524.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba bayanlar. Ovulasyon testi yaptiktan 2 dk sonra cikan sonuc resimde. Ben bilemedim pozitif gibi ama sizce nedir?
Dünkü ile karşılaştırınca en koyu bu işe pozitif bence de . Bugün çalışma olabilir
. Adetin kaçıncı gunundesin o da önemli tabi.

Dünkü ile karşılaştırınca en koyu bu işe pozitif bence de . Bugün çalışma olabilir
. Adetin kaçıncı gunundesin o da önemli tabi.
Evet hic bu kadar koyu olmadi ve belirtiler artti kasik batmasi dun ve bugun var. Siskinlik vs. Adetin baslamasindan itibaren 21.gun bugun. Yalniz gecen ayki o akiskan yapiskan siviyi goremedim daha. Birde siliklesince iliskiye girin deniyor ama bilemedim. Koyu oldugu gun mu silige dondugu gun mu olacak iliski?

21. Gun mü yani adete az kaldı . Yanlış mı anladım. . Koyu günü de denedim silige döndüğü günde ama kesin bişe yok pek belli olmaz. Bilinen o ki. Koyu çıktığı gün ve ertesi çalışma olmalı

cnm korkma rahat ol bnm görümcem 21 haftalık hamile masalhhh kızda ne mide bulantısı ne bişey hiç sorunu olmadı valla sanki hamile gibi degildi ne güzel cnm bulantı cok kötü olur senin için :)

cnm bugün catlar ama siz bugün ve yarın ilişkiye girin sonra gn aşırı devam edin cnm

cnm korkma rahat ol bnm görümcem 21 haftalık hamile masalhhh kızda ne mide bulantısı ne bişey hiç sorunu olmadı valla sanki hamile gibi degildi ne güzel cnm bulantı cok kötü olur senin için :)
Ay sağol valla. Bunu duymaya ihtiyacım var. İnşallah ben de dualarım kabul oluyordur rahat sağlıklı hamilelik istemistim. Darısı isteyenlre inşallah. Sen de durum nedir.

Günaydın canım herkesin hamilelikte yaşadıkları aynı olmuyor örneğin eşimin kız kardeşinin 4 aylık kızı var şimdi ve görsen citipiti bir kız.ne bulantı ne! Yorgunluk bas dönmesi hiçbirşey yaşamadı dogumda sancısı bile yoktu yani inşallah srndede olmaz bulantı yaşayanlar için büyük sıkıntı

Ay sağol valla. Bunu duymaya ihtiyacım var. İnşallah ben de dualarım kabul oluyordur rahat sağlıklı hamilelik istemistim. Darısı isteyenlre inşallah. Sen de durum nedir.
inşş cnm bnm rabbim hayırlısı ile kucagına almay nasip etsinn..
bende durumlar cnm gecen perşembe cuma ovu testine göre yumurtam catladı ilişkide bulunduk ondan sonra hiç yapmadık adetim 13 kasım bekliyorum cnm banada dua et olsun artık 14 aydır olmadı bu ay olsun lütfen rabbim nasip eder inş bizede

grpaysgl ins hayirlisi. Ben dunde deneme yapmistim.
Bu arada yanlis anlamadiniz. 21. Gunu ve bat a 11 gun var. Gecen adette gecikme oldu uzadi biraz.

Bu arada yanlis anlamadiniz. 21. Gunu ve bat a 11 gun var. Gecen adette gecikme oldu uzadi biraz.
hmm anladm cnm bende bu ay çarşamba perşembe koyu cıktı ovu tetsim cuma silikleşti bende carşamba perşembe cuma bu günlerde ilişkide bulunduk tabi öncesinde 2 günde bir yaptık ama cumadn sonrayapmadık hç gece cuma ama cnm bat 13 kasım beklemedeyim cnm

Ay kuşum yaaa.sağol ne güzel söyledin. İnşallah inşallah

Hımmm adet döngün uzun o zaman . Yani bana göre olsaydı adete 3 gün kalırdı . 25 günde olurdum ben. O zaman hamissindir dicek tim. belki de öyledir kimbilir

Neden devam etmedin yahu .Pat kesiverdin ilişkiyi. Ç. Tesi boş pazar devam etsen. 14 ay az zaman değil yahu . Neyse bana benzer sonun inşallah. Ben dé öyle bekledim . Gelir bebisin bu ay hadi inşallah

Hımmm adet döngün uzun o zaman . Yani bana göre olsaydı adete 3 gün kalırdı . 25 günde olurdum ben. O zaman hamissindir dicek tim. belki de öyledir kimbilir
2 dogum yaptim. 2. Kizimdan sonra d.kontrol hapi kullandim yaramadi 1 ay full kanama yapti sonra degistirdi doktorum ilaci oda adetimi kesti en sonunda biraktim. 4 ay oldu keseli sukur duzene girdi ama bu seferde uzadi suresi biraz. Yani normalde bende 25 26 gun oluyordum...hatta gunum hic sasmazdi. Hayirlisi olsun simdi 3.yu istiyorum kismet ins.

Ayy cok tatlısın. . Allahım o günleri de görcektim miyim acaba ben de 3.için uğraştığımi allahım bebelerinı korusun 3. Yu nasip etsin. . Tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Yaş kaç ?

Yasim 27. Iki kizim var ikiside kolay oldu normal dogumdu. Mide bulantim oldu rahatsiz edici olarak ilk aylar 1 ay surdu zaten onun disinda rahat gecti. Kilo bile almadim sadece basenler balik eti oldu. Basket topu tasidim karnimda
Ilk kizima evliligimin 5. Ayinda hamile kaldim. Ovulasyon testi kullanmistim. 2.sini tesadufen oldu kizim 5. Ayindaydi adetim 1 gun gecti bide tansiyonum dusuyor gibi oluyordu. Hastayim sandim. Acile gittim kanda negatifti bide serum yedim. Ertesi gun supelenip inanmayip idrar testi yaptim poziti. Ilk kizimi anlamadim yada vucudumun farkinda degildim. Ama sunu soylemek istiyorum suan bile 2 aydir yumurtlama doneminde vucudumda neleri farkettigime inanamadim. Meger onceden orali olmuyor musum. Gecen ay yumurtlama gunum zannettigim gun iliskiye girdim bekledim gercekten yumurtladigim gunude gebeyim sandim belirtilerden. Bide adetim gecikince hamileym sandim. Yumurtlama gununde yasananlar erken gebelik belirtilerine benziyormus meger. Gogus agrisi gaz sancisi kasik agrisi batma ates basmasi vs.bunlarda yumurtlama belirtisiymis. Mesela bugun yasiyorum cogunu. Ama denemelere devam Allah nasip etmisse olucak ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…