inşş cnm kız zaten eşimle ben hasta olduk baya grip bogazım doldu felan kaldı öyle gecti diyede devam etmedim 3 gündür baya gazım var afedersin ama cnmNeden devam etmedin yahu .Pat kesiverdin ilişkiyi. Ç. Tesi boş pazar devam etsen. 14 ay az zaman değil yahu . Neyse bana benzer sonun inşallah. Ben dé öyle bekledim . Gelir bebisin bu ay hadi inşallah
Maşallah sana ne kadar da gencsin. Bende arka arkaya isterim bebislerı ama seninkilerin arası çok az misYasim 27. Iki kizim var ikiside kolay oldu normal dogumdu. Mide bulantim oldu rahatsiz edici olarak ilk aylar 1 ay surdu zaten onun disinda rahat gecti. Kilo bile almadim sadece basenler balik eti oldu. Basket topu tasidim karnimda
Ilk kizima evliligimin 5. Ayinda hamile kaldim. Ovulasyon testi kullanmistim. 2.sini tesadufen oldu kizim 5. Ayindaydi adetim 1 gun gecti bide tansiyonum dusuyor gibi oluyordu. Hastayim sandim. Acile gittim kanda negatifti bide serum yedim. Ertesi gun supelenip inanmayip idrar testi yaptim poziti. Ilk kizimi anlamadim yada vucudumun farkinda degildim. Ama sunu soylemek istiyorum suan bile 2 aydir yumurtlama doneminde vucudumda neleri farkettigime inanamadim. Meger onceden orali olmuyor musum. Gecen ay yumurtlama gunum zannettigim gun iliskiye girdim bekledim gercekten yumurtladigim gunude gebeyim sandim belirtilerden. Bide adetim gecikince hamileym sandim. Yumurtlama gununde yasananlar erken gebelik belirtilerine benziyormus meger. Gogus agrisi gaz sancisi kasik agrisi batma ates basmasi vs.bunlarda yumurtlama belirtisiymis. Mesela bugun yasiyorum cogunu. Ama denemelere devam Allah nasip etmisse olucak ins.
Ayyy o grip gitsinnnnnn gelmesin evlerden uzak... Nasıl ağır geçiriyorum ben olunca. . Geçmiş olsun size. Ay bilirim bilirim hasta hasta yum . Gu n ü geçmesin dié kocamin başına coreklendigim günleri. Hayırlısı hadi inşallah hamişsindir. Sen calisyormusun yaş kaçinşş cnm kız zaten eşimle ben hasta olduk baya grip bogazım doldu felan kaldı öyle gecti diyede devam etmedim 3 gündür baya gazım var afedersin ama cnm
ara ara kasıgım agrıyor ıns bebegim yerleşiyodur cnm
cnm yas 23. 2,5 yıllık evliyim 14 ay oldu korunmayı bırakalı.. calışmıyorum ...Ayyy o grip gitsinnnnnn gelmesin evlerden uzak... Nasıl ağır geçiriyorum ben olunca. . Geçmiş olsun size. Ay bilirim bilirim hasta hasta yum . Gu n ü geçmesin dié kocamin başına coreklendigim günleri. Hayırlısı hadi inşallah hamişsindir. Sen calisyormusun yaş kaç
Evet sanki yarın daha koyulaşacak pozitif olacak gibi.Eki Görüntüle 1681143
Merhaba kizlar birsey sorucam benim test daha pozitif degil di mi? Pozitif olunca doktor ara demisti ultrason cekilicek sanirim pazar pozitif olur pazartesi ultrason cekilir
Owwww dünü değerlendirdiysen bence oldu bu iş.casun canim cok saol. Yurt disinda yasiyorum simdi ise gidiyorum aksam 10da evde olcam insallah kacirmam yumurtlamayi Ama onemli olan gun dundu dimi kuzum resme gore , dun cift cizgiyi gordum cunku
Canım hiç korkma bende ne baş dönmesi,ne mide bulantısı nede halsizlik yaşamadım. Bebeğimi hissedene kadar çoğu zaman hamile olduğumu bile unuttum. İlk zamanlar endişe çok oluyor haklısın,ultrasonda görüp iyi lafını duyana kadar kurup duruyor insan,için rahat edecekse git canım doktora streste kötü çünküGünaydınlarrrr canım. . Ya ben bişi sorcam. Biz en son kalp atışı duyduk şükür . Ama ben de ne mide bulantısı ne bişi. Hani kendimi hamis gibi hissetmiom. Bu normal mı. Korkuyormyahu . Ve zor tutuyorum kendimi gidip ultrasonda görmek için. Siz de böyle oldu mü. Doktor 3 hafta sonra gel dedi. Ben daha 2 hafta olmadan evham yaptım galiba
Ay canım ya girdim yatağıma son bi bakım dedim. Mesajına sevindim rahatladim. Demek senin de miden bulanmadi falan. Oh şükür senin bebis sağlıklı benimki de öyledir inşallah. Şimdi huzurla uyuyim ben. İyi gecelerCanım hiç korkma bende ne baş dönmesi,ne mide bulantısı nede halsizlik yaşamadım. Bebeğimi hissedene kadar çoğu zaman hamile olduğumu bile unuttum. İlk zamanlar endişe çok oluyor haklısın,ultrasonda görüp iyi lafını duyana kadar kurup duruyor insan,için rahat edecekse git canım doktora streste kötü çünkü
Vallahi sanki icime su serpildi, insallah canim benim.. Yazarim hayirli haberleri insallahOwwww dünü değerlendirdiysen bence oldu bu iş.14 gun sonra seni de hamis gormek duasıyla inşallah
Ben kestaneyi hamile kalmadan da aseriyorumKızlar aşerme böyle bisi galiba. Kestané gordum. Hemen harekete geçtim.Derken simit çekti canımkalktık eşimle yaptık netten tarife bakarak . Şimdi ikisi de fırında. bakmayın ben ı mm ki oburluk tüm hamis olacaklar .. Öyle gönülden istiyorm ki sizleri de hamis görmeyi
Yumurtlama daha olmamış adetinin kaçıncı günündesinSelam hanımlar benim ovulasyon testi konusunda tecrübeli arkadaşlara bi sorum var üst üste sadece silik çizgi çıkıyorsa testten çıkarmam gereken sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?