ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Neden devam etmedin yahu .Pat kesiverdin ilişkiyi. Ç. Tesi boş pazar devam etsen. 14 ay az zaman değil yahu . Neyse bana benzer sonun inşallah. Ben dé öyle bekledim . Gelir bebisin bu ay hadi inşallah
inşş cnm kız zaten eşimle ben hasta olduk baya grip bogazım doldu felan kaldı öyle gecti diyede devam etmedim 3 gündür baya gazım var afedersin ama cnm
ara ara kasıgım agrıyor ıns bebegim yerleşiyodur cnm

Maşallah sana ne kadar da gencsin. Bende arka arkaya isterim bebislerı ama seninkilerin arası çok az mis zor olmuştur. Nasip tabi. Haklsın. Belirtiler birbirine benziyor . Hele ki adetle hamislik de benzio. Yumurtlama ve adet de. Ben de hep anlardim. Yumurtlama olan günümu . Çalışıyor musun peki. Ben evlenir evlenme göze alamadım gebeliği .hap la engel oldum ama tabi 1 buçuk sene süründür du beni . Çoğu kez pişman oldum. Şükürler olsun simdi zamanında gelecek bebişim. İnşalllaaahhh

inşş cnm kız zaten eşimle ben hasta olduk baya grip bogazım doldu felan kaldı öyle gecti diyede devam etmedim 3 gündür baya gazım var afedersin ama cnm
ara ara kasıgım agrıyor ıns bebegim yerleşiyodur cnm
Ayyy o grip gitsinnnnnn gelmesin evlerden uzak... Nasıl ağır geçiriyorum ben olunca. . Geçmiş olsun size. Ay bilirim bilirim hasta hasta yum . Gu n ü geçmesin dié kocamin başına coreklendigim günleri. Hayırlısı hadi inşallah hamişsindir. Sen calisyormusun yaş kaç

cnm yas 23. 2,5 yıllık evliyim 14 ay oldu korunmayı bırakalı.. calışmıyorum ...
inş hamileyimdir rabbim nasip eder inş artık bebeğimi bana

Tesekkur ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben bir zorlugunu gormedim sukur ki Allah guzel cocuklar verdi akilli uslu. Bebeklikleri de guzeldi hic mizmiz degillerdi. Daha fazla anlatmayayim nazar degmesin. Pespese olmasinin bence cok avantaji var. Hem beraber buyuyorlar hem uzun aradan sonra unutkanlik zorluk olmuyor bakim acisindan. Birde rahata alisan icin zorlugu olur mesafenin. Ben cok yalniz kaldim istiyorum ki kanimdan canimdan kalabaliklasalim. 4 u bile dusunuyorum. Allah nasip kismet omur verirse. Kalabalik sen sakrak bir aile calismaya gelince esim sen calisma ben sana maas veririm dedi daha ne olsun

Merhaba kizlar birsey sorucam benim test daha pozitif degil di mi? Pozitif olunca doktor ara demisti ultrason cekilicek sanirim pazar pozitif olur pazartesi ultrason cekilir

Iyi aksamlarrrr bende ovulasyon testi siparia ettim bugun hastaligim bitti ptesi teat elimde olcak umarim yakalayabiliriz ve hayirlisiyla guzel haberler aliriz.

casun canim cok saol. Yurt disinda yasiyorum simdi ise gidiyorum aksam 10da evde olcam insallah kacirmam yumurtlamayi Ama onemli olan gun dundu dimi kuzum resme gore , dun cift cizgiyi gordum cunku

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar topice hoşgeldiniz .renk verdiniz . Haydi inşallah hayırlı olur. Biz buraya geleni hep hamis gördük darısı başınıza. Pes etmeden .strese girmeden ovu .günlerini değerlendirip çalışma Yapmaca. .

casun canim cok saol. Yurt disinda yasiyorum simdi ise gidiyorum aksam 10da evde olcam insallah kacirmam yumurtlamayi Ama onemli olan gun dundu dimi kuzum resme gore , dun cift cizgiyi gordum cunku
Owwww dünü değerlendirdiysen bence oldu bu iş. 14 gun sonra seni de hamis gormek duasıyla inşallah

Kızlar aşerme böyle bisi galiba. Kestané gordum. Hemen harekete geçtim. Derken simit çekti canımkalktık eşimle yaptık netten tarife bakarak . Şimdi ikisi de fırında. bakmayın ben ı mm ki oburluk tüm hamis olacaklar .. Öyle gönülden istiyorm ki sizleri de hamis görmeyi

Canım hiç korkma bende ne baş dönmesi,ne mide bulantısı nede halsizlik yaşamadım. Bebeğimi hissedene kadar çoğu zaman hamile olduğumu bile unuttum. İlk zamanlar endişe çok oluyor haklısın,ultrasonda görüp iyi lafını duyana kadar kurup duruyor insan,için rahat edecekse git canım doktora streste kötü çünkü

Ay canım ya girdim yatağıma son bi bakım dedim. Mesajına sevindim rahatladim. Demek senin de miden bulanmadi falan. Oh şükür senin bebis sağlıklı benimki de öyledir inşallah. Şimdi huzurla uyuyim ben. İyi geceler

Selam hanımlar benim ovulasyon testi konusunda tecrübeli arkadaşlara bi sorum var üst üste sadece silik çizgi çıkıyorsa testten çıkarmam gereken sonuç ne

Ben kestaneyi hamile kalmadan da aseriyorum

Selam hanımlar benim ovulasyon testi konusunda tecrübeli arkadaşlara bi sorum var üst üste sadece silik çizgi çıkıyorsa testten çıkarmam gereken sonuç ne
Yumurtlama daha olmamış adetinin kaçıncı günündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…