Önümüzdeki günlerde koyu çıkacaktır. Testleri yapmaya devam..yum .yakın demektirSelam hanımlar benim ovulasyon testi konusunda tecrübeli arkadaşlara bi sorum var üst üste sadece silik çizgi çıkıyorsa testten çıkarmam gereken sonuç ne
Ya benim durum biraz farklı ben düşük yaptım hamile kalmadan önce epey vardı elimde test adet günüm falan kalmadı tabi hem bu ay yumurtlama olacak mı hem adet günü için bi fikir olur belki diye yapıyorumYumurtlama daha olmamış adetinin kaçıncı günündesin
Tabiki dinlense daha iyi olur ama dr bana c.tesi olsun dedi p.tesi cagirdiginda catlamisti dun oldu mu dedi evet dedim bugunde olsun sansa birakma dedi. Sperm kalitesini dusunme dedi. Oncesinde zaten 3 gun yapmamistik biz oyle istemisti. Ayy ne bilim yapsan olmuyor yapmasan olmuyor :) henuz yok canim. Regl gunum normalde bugun bakalim suan gelen giden yok ama karnim agriyor sanirim hastalanicamebican_040506 Gerci 1 gun dinlense sperm bakiminda iyi olmaz mi? Ee senin durum nedir suan gebelik var mi? Hangi asamadasin?
Canim ben 28nci gün yumurtamistm olabiliyor yani. Yumurtlamadan 3 gün once ve testin silik oldugu gün iliski olmustu. Bende o ara cok bikmistim çünkü bide kıştı o zaman useniyordm zırt pırt yıkanmayacasun nereye yazacagimi sasirdim ayol dun yaptim ama attim cekemeden unuttum cekmeyi. Ama siliklesti sabahta yaptim silikti galiba yimirtladim. Ya anlamadigim 22.gun bugun bu kadar uzun sure yumurtlayan var mi? Kasik agrisi siskinlil vs.de gecti sanirim bitti. Ben onceki gunde bugunde iliskiye girdim garanti olsun. Gerci bu ay 2 3 gun arayla iliski oldu biktim yeminlen resim ekledim soldaki koyu dun sabahki sagdaki bu sabahki
iyi yapmışsın canım değerlendirmekle hadi bakalımcasun nereye yazacagimi sasirdim ayol dun yaptim ama attim cekemeden unuttum cekmeyi. Ama siliklesti sabahta yaptim silikti galiba yimirtladim. Ya anlamadigim 22.gun bugun bu kadar uzun sure yumurtlayan var mi? Kasik agrisi siskinlil vs.de gecti sanirim bitti. Ben onceki gunde bugunde iliskiye girdim garanti olsun. Gerci bu ay 2 3 gun arayla iliski oldu biktim yeminlen resim ekledim soldaki koyu dun sabahki sagdaki bu sabahki
ama bugünüde değerlendir son kez istersen sonra keyfine bak regle kadar ense yap :)casun nereye yazacagimi sasirdim ayol dun yaptim ama attim cekemeden unuttum cekmeyi. Ama siliklesti sabahta yaptim silikti galiba yimirtladim. Ya anlamadigim 22.gun bugun bu kadar uzun sure yumurtlayan var mi? Kasik agrisi siskinlil vs.de gecti sanirim bitti. Ben onceki gunde bugunde iliskiye girdim garanti olsun. Gerci bu ay 2 3 gun arayla iliski oldu biktim yeminlen resim ekledim soldaki koyu dun sabahki sagdaki bu sabahki
O degil banyoda yatsak daha iyi gibiCanim ben 28nci gün yumurtamistm olabiliyor yani. Yumurtlamadan 3 gün once ve testin silik oldugu gün iliski olmustu. Bende o ara cok bikmistim çünkü bide kıştı o zaman useniyordm zırt pırt yıkanmaya
canım inşallah silik günüde değerlendirmişsindir dün girmedim kkya şimdi gördüm mesajını silik günde önemli çünkü silikleştiği gün yumurta çatlıyor koyu gördüğümüzde yumurtanın 24-48 saatte çatlayacağına işaret ediyorcasun canim cok saol. Yurt disinda yasiyorum simdi ise gidiyorum aksam 10da evde olcam insallah kacirmam yumurtlamayi Ama onemli olan gun dundu dimi kuzum resme gore , dun cift cizgiyi gordum cunku
Yumurtanin catladigi tarihin uzerine 14 ekle cnm. Calismslar iyi olmus hayirlisiyla gelsin bebis :)O degil banyoda yatsak daha iyi gibiBenim takvimim asagidaki gibi. Takvimin kendi belirledigi ovulasyon tarihi tutmadi ogun silikti test cizgisi. 18inde baslangic. Diger adet baslangicida tabi tahmini. Bakalim artik. Kalp olan yerlerde iliski oldu ama o gunlerde silikti ...
Bugunde iliski oldu onu isaretlemeisim
bitanesin sen yaKızlar aşerme böyle bisi galiba. Kestané gordum. Hemen harekete geçtim.Derken simit çekti canımkalktık eşimle yaptık netten tarife bakarak . Şimdi ikisi de fırında. bakmayın ben ı mm ki oburluk tüm hamis olacaklar .. Öyle gönülden istiyorm ki sizleri de hamis görmeyi
için rahat edecekse öyle yap canım ama daha koyulaşmaz tabi gebelik olursa o ayrıBen yinede sansa birakmayayim ovulasyona devam edeyim. Be olur ne olmaz koca ay heba olmasin
14 ekle derken gebeligin belli olacagi tarih mi adet olacagim tarih mi?Yumurtanin catladigi tarihin uzerine 14 ekle cnm. Calismslar iyi olmus hayirlisiyla gelsin bebis :)
Âdet olacağın tarih canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra âdet olunur yani inşallah olmazsın14 ekle derken gebeligin belli olacagi tarih mi adet olacagim tarih mi?
sen çalışmanı sık tutmuşsun zaten canım evham yapıp kalbini bozma hiç ve atıığın resimdeki koyuluk gayet iyi ovi günün ogün gerisi Allahın takdiriBide ballar takvimimde gormussunuzdur soru isareti simgesi olan kisim var 15 inde ogunde koyulasti gibi ama cizginin yarisi silik yarisi koyumsuydu. Negatifmiydi anlayamadim. O sebeple supeliyim. Keske hepsini cekseymisim daha iyi anlardim.Gerci ogunude bos gecmedim ama takdiri ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?