ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

casun nereye yazacagimi sasirdim ayol dun yaptim ama attim cekemeden unuttum cekmeyi. Ama siliklesti sabahta yaptim silikti galiba yimirtladim. Ya anlamadigim 22.gun bugun bu kadar uzun sure yumurtlayan var mi? Kasik agrisi siskinlil vs.de gecti sanirim bitti. Ben onceki gunde bugunde iliskiye girdim garanti olsun. Gerci bu ay 2 3 gun arayla iliski oldu biktim yeminlen resim ekledim soldaki koyu dun sabahki sagdaki bu sabahki

Eklentiler

• IMG_20151108_112303.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 96
Selam hanımlar benim ovulasyon testi konusunda tecrübeli arkadaşlara bi sorum var üst üste sadece silik çizgi çıkıyorsa testten çıkarmam gereken sonuç ne
Önümüzdeki günlerde koyu çıkacaktır. Testleri yapmaya devam..yum .yakın demektir

Yumurtlama daha olmamış adetinin kaçıncı günündesin
Ya benim durum biraz farklı ben düşük yaptım hamile kalmadan önce epey vardı elimde test adet günüm falan kalmadı tabi hem bu ay yumurtlama olacak mı hem adet günü için bi fikir olur belki diye yapıyorum

[QUOTEera, post: 43435653, member: 707165"] casun nereye yazacagimi sasirdim ayol dun yaptim ama attim cekemeden unuttum cekmeyi. Ama siliklesti sabahta yaptim silikti galiba yimirtladim. Ya anlamadigim 22.gun bugun bu kadar uzun sure yumurtlayan var mi? Kasik agrisi siskinlil vs.de gecti sanirim bitti. Ben onceki gunde bugunde iliskiye girdim garanti olsun. Gerci bu ay 2 3 gun arayla iliski oldu biktim yeminlen resim ekledim soldaki koyu dun sabahki sagdaki bu sabahki[/QUOTE]
Bende gecen ay aynen oyle biktim Allah seni inandirsin. Siliklesincede iliski olmasi garantiye alir. Gecen ay yumurtlama takibi yaptirdim catlayinca bugunde olsun sansa birakmayalim demisti. Bence bugunde degerlendir

mm
ebican_040506 Gerci 1 gun dinlense sperm bakiminda iyi olmaz mi? Ee senin durum nedir suan gebelik var mi? Hangi asamadasin?
Tabiki dinlense daha iyi olur ama dr bana c.tesi olsun dedi p.tesi cagirdiginda catlamisti dun oldu mu dedi evet dedim bugunde olsun sansa birakma dedi. Sperm kalitesini dusunme dedi. Oncesinde zaten 3 gun yapmamistik biz oyle istemisti. Ayy ne bilim yapsan olmuyor yapmasan olmuyor :) henuz yok canim. Regl gunum normalde bugun bakalim suan gelen giden yok ama karnim agriyor sanirim hastalanicam

Canim ben 28nci gün yumurtamistm olabiliyor yani. Yumurtlamadan 3 gün once ve testin silik oldugu gün iliski olmustu. Bende o ara cok bikmistim çünkü bide kıştı o zaman useniyordm zırt pırt yıkanmaya

iyi yapmışsın canım değerlendirmekle hadi bakalım bende beklemedeyim artık yoruldum aynen bende 18.günü yumurtladım demekki bizim geç oluyo canım bide benimde aynen seninkinin koyuluğundaydı C kadar koyu olmuyo bizim demekki onuda anladım :)

ama bugünüde değerlendir son kez istersen sonra keyfine bak regle kadar ense yap :)

Canim ben 28nci gün yumurtamistm olabiliyor yani. Yumurtlamadan 3 gün once ve testin silik oldugu gün iliski olmustu. Bende o ara cok bikmistim çünkü bide kıştı o zaman useniyordm zırt pırt yıkanmaya
O degil banyoda yatsak daha iyi gibi Benim takvimim asagidaki gibi. Takvimin kendi belirledigi ovulasyon tarihi tutmadi ogun silikti test cizgisi. 18inde baslangic. Diger adet baslangicida tabi tahmini. Bakalim artik. Kalp olan yerlerde iliski oldu ama o gunlerde silikti ...
Bugunde iliski oldu onu isaretlemeisim

Eklentiler

• IMG_20151108_141412.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 70
Ben yinede sansa birakmayayim ovulasyona devam edeyim. Be olur ne olmaz koca ay heba olmasin

casun canim cok saol. Yurt disinda yasiyorum simdi ise gidiyorum aksam 10da evde olcam insallah kacirmam yumurtlamayi Ama onemli olan gun dundu dimi kuzum resme gore , dun cift cizgiyi gordum cunku
canım inşallah silik günüde değerlendirmişsindir dün girmedim kkya şimdi gördüm mesajını silik günde önemli çünkü silikleştiği gün yumurta çatlıyor koyu gördüğümüzde yumurtanın 24-48 saatte çatlayacağına işaret ediyor

Yumurtanin catladigi tarihin uzerine 14 ekle cnm. Calismslar iyi olmus hayirlisiyla gelsin bebis :)

bitanesin sen ya bende çok istiyorum herkes hamile kalsın huzurlu gebelik ve sağlıklı bebiş nasip olsun herkese
ben kestanesiz bir kış düşünemiyorum zaten :)

Ben yinede sansa birakmayayim ovulasyona devam edeyim. Be olur ne olmaz koca ay heba olmasin
için rahat edecekse öyle yap canım ama daha koyulaşmaz tabi gebelik olursa o ayrı ben bıraktım koyuyu gördüm ertesi gün siliğide gördüm bidaha yapmadım regl günümden bigün önce yaparım bitane inşallah görürüm koyuluğu tabi :)

Bide ballar takvimimde gormussunuzdur soru isareti simgesi olan kisim var 15 inde ogunde koyulasti gibi ama cizginin yarisi silik yarisi koyumsuydu. Negatifmiydi anlayamadim. O sebeple supeliyim. Keske hepsini cekseymisim daha iyi anlardim.Gerci ogunude bos gecmedim ama takdiri ilahi.

sen çalışmanı sık tutmuşsun zaten canım evham yapıp kalbini bozma hiç ve atıığın resimdeki koyuluk gayet iyi ovi günün ogün gerisi Allahın takdiri

sevdabuzer casun ins. Canlarim ya darisi isteyen herkese insallah. Ya biz burda spermdi yumurtlama gunuydu adet gunuydu vs diye kendimizi paraliyoruz bu tvlerde dizilerde oluyorya tecavuze ugruyor dksina hamile kaliyor arkadas. Bizmi hata yapiyoruz nedir tobe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…