onlar nokta atışı yapıyorlar canımsevdabuzer casun ins. Canlarim ya darisi isteyen herkese insallah. Ya biz burda spermdi yumurtlama gunuydu adet gunuydu vs diye kendimizi paraliyoruz bu tvlerde dizilerde oluyorya tecavuze ugruyor dksina hamile kaliyor arkadas. Bizmi hata yapiyoruz nedir tobe ya
Aynen ya iateyen o kadar varken onlarda tutuyor ayiptironlar nokta atışı yapıyorlar canımyumurtlama günlerine denk geliyor sanırım töğbee yaaa
ya canım şimdi senin şu en koyu testin varya onun gibi koyulukta atıyorum adetinin 12.gününde de görmüştün sonra silikleşti falan 10gün sonra tekrar yaptın öylesine ama yine kopkoyu gördün ozaman gebe olduğun için artmış olabilir yani gebe kaldığında lh testi koyu çıkıyor ve şüphelenip bi hcg yaparsan silik çizgiyle karşılaşabilirsinAynen ya iateyen o kadar varken onlarda tutuyor ayiptirbu arada tatlim bisey sorucam diger konuya cvp atmissin orda sey yazmiasin diyelim koyu gordun testi siliklesti 1 hafta sonra tekrar gordun derken neyi anlatmak istedin. Oyle olunca ne oluyor?
Hahaha olabilir. Ben gecen ay tufaya geldim takvim sayesinde. Ovulasyon gosterdigi gun oncesi ve sonrasi 1 hafta iliski oldu. Tamam tuttu dedim brktim bekledim adete 1 hafta kala kan testi yaptim. Belirtiler var diye kasiklarim falan cok felaketti bulanti falan vardi. Megerse o gun yumurtluyor musum. Hcg 4 gun arayla yukseldi 0.3 den 2.30 kusurlere heh tamam dedim hamileyim sonra orda kaldi. Bende ovulasyon testi aldm bir daha kanmam takvime falan ☺ya canım şimdi senin şu en koyu testin varya onun gibi koyulukta atıyorum adetinin 12.gününde de görmüştün sonra silikleşti falan 10gün sonra tekrar yaptın öylesine ama yine kopkoyu gördün ozaman gebe olduğun için artmış olabilir yani gebe kaldığında lh testi koyu çıkıyor ve şüphelenip bi hcg yaparsan silik çizgiyle karşılaşabilirsin
Adet olacagin tarih ama insallah olmasin gebelik olursa zaten o zamana kadar belli olur :)14 ekle derken gebeligin belli olacagi tarih mi adet olacagim tarih mi?
gebelik yoksa yükselmez yalnız canım hcg muhtemelen kimyasal olmuş senin belki son ilişki oviye yakın olduğu için tutmuş sonrada kimyasal olmuşturHahaha olabilir. Ben gecen ay tufaya geldim takvim sayesinde. Ovulasyon gosterdigi gun oncesi ve sonrasi 1 hafta iliski oldu. Tamam tuttu dedim brktim bekledim adete 1 hafta kala kan testi yaptim. Belirtiler var diye kasiklarim falan cok felaketti bulanti falan vardi. Megerse o gun yumurtluyor musum. Hcg 4 gun arayla yukseldi 0.3 den 2.30 kusurlere heh tamam dedim hamileyim sonra orda kaldi. Bende ovulasyon testi aldm bir daha kanmam takvime falan ☺
Ben seyden supelendim ogun ovulasyondu sanirim. Kimyasal gebeligi okumustum ama kimyasal degildigebelik yoksa yükselmez yalnız canım hcg muhtemelen kimyasal olmuş senin belki son ilişki oviye yakın olduğu için tutmuş sonrada kimyasal olmuştur
Ben de bazen gülüyorum onlara.. vayyhyy diorumm kocama demek kız yumurtlama gununde mis yazik die.sevdabuzer casun ins. Canlarim ya darisi isteyen herkese insallah. Ya biz burda spermdi yumurtlama gunuydu adet gunuydu vs diye kendimizi paraliyoruz bu tvlerde dizilerde oluyorya tecavuze ugruyor dksina hamile kaliyor arkadas. Bizmi hata yapiyoruz nedir tobe ya
Yarın da gelmese sabah bi ds yap ilk idrarla. İnşallah vardır . Yakınlaştırip baktım ama hayalet yok dimi. Göremedim ben déKizlar ya bugün regl olmam lazimdi hala gelengiden yok. Simdi test yaptim yok
Bu takvimi herkes yüklemiş ama kimsede doğru sonuc vermiyorHahaha olabilir. Ben gecen ay tufaya geldim takvim sayesinde. Ovulasyon gosterdigi gun oncesi ve sonrasi 1 hafta iliski oldu. Tamam tuttu dedim brktim bekledim adete 1 hafta kala kan testi yaptim. Belirtiler var diye kasiklarim falan cok felaketti bulanti falan vardi. Megerse o gun yumurtluyor musum. Hcg 4 gun arayla yukseldi 0.3 den 2.30 kusurlere heh tamam dedim hamileyim sonra orda kaldi. Bende ovulasyon testi aldm bir daha kanmam takvime falan ☺
Ya isikta bakinca hayalet vardi isikta belli oluyor resimde pek belli degil gibi canim. Simdi baktim daha koyulasmis artik belli anlayamadim bekliycem artik agrimda var zatenYarın da gelmese sabah bi değil p ilk idrarla. İnş vardır . Yakınlaştırip baktım ama hayalet yok dimi. Göremedim ben déneyse üzülmek yok. . Ümitler ümitler ...
Ben evlendikten sonra bile hemen hamile kalınır zannediyordumsevdabuzer casun ins. Canlarim ya darisi isteyen herkese insallah. Ya biz burda spermdi yumurtlama gunuydu adet gunuydu vs diye kendimizi paraliyoruz bu tvlerde dizilerde oluyorya tecavuze ugruyor dksina hamile kaliyor arkadas. Bizmi hata yapiyoruz nedir tobe ya
Eeee o zmn varmi sence ay ne hissediyorsunuz merak ediyorumYa isikta bakinca hayalet vardi isikta belli oluyor resimde pek belli degil gibi canim. Simdi baktim daha koyulasmis artik belli anlayamadim bekliycem artik agrimda var zaten
Kuzum koyulasmis hâlini tekrar atsasaYa isikta bakinca hayalet vardi isikta belli oluyor resimde pek belli degil gibi canim. Simdi baktim daha koyulasmis artik belli anlayamadim bekliycem artik agrimda var zaten
Ben evlendigimin 4. Ayinda hala hamile degilim diye arastirmlara girince ogrendim. Ogunden sonra yillardir kandirildigimi anladim.Ben evlendikten sonra bile hemen hamile kalınır zannediyordumsonra bu topikte gercegi ogrendim ilk yumurtlama kelimesini duydugumda tavukmuyuz biz demiştim
Koyulasmamis biraz daha belli ama yarim saat sonra felen canim geçersiz oluyor sonuçta demi[/QUOTE][QUOTE="sevdabuzer, post: 43439818, member: 432595"kuzum koyulasmis hâlini tekrar atsasa
Ben evlendigimin 4. Ayinda hala hamile degilim diye arastirmlara girince ogrendim. Ogunden sonra yillardir kandirildigimi anladim.halada ogrenme asamasindayim insanin ici amma corba gibi. Yumurta denilen mudurun keyfi gelecekte sperm iscileri kabul edecekte begenip tutacakta ohhoo
Ya simdide ohaa diye tepki verebilirsin ama ben 3.yu istiyorum 2 tane kizim var zatenCok haklisin valla canım ne kadar zamandir istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?