ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

onlar nokta atışı yapıyorlar canım yumurtlama günlerine denk geliyor sanırım töğbee yaaa

onlar nokta atışı yapıyorlar canım yumurtlama günlerine denk geliyor sanırım töğbee yaaa
Aynen ya iateyen o kadar varken onlarda tutuyor ayiptir bu arada tatlim bisey sorucam diger konuya cvp atmissin orda sey yazmiasin diyelim koyu gordun testi siliklesti 1 hafta sonra tekrar gordun derken neyi anlatmak istedin. Oyle olunca ne oluyor?

Aynen ya iateyen o kadar varken onlarda tutuyor ayiptir bu arada tatlim bisey sorucam diger konuya cvp atmissin orda sey yazmiasin diyelim koyu gordun testi siliklesti 1 hafta sonra tekrar gordun derken neyi anlatmak istedin. Oyle olunca ne oluyor?
ya canım şimdi senin şu en koyu testin varya onun gibi koyulukta atıyorum adetinin 12.gününde de görmüştün sonra silikleşti falan 10gün sonra tekrar yaptın öylesine ama yine kopkoyu gördün ozaman gebe olduğun için artmış olabilir yani gebe kaldığında lh testi koyu çıkıyor ve şüphelenip bi hcg yaparsan silik çizgiyle karşılaşabilirsin

Hahaha olabilir. Ben gecen ay tufaya geldim takvim sayesinde. Ovulasyon gosterdigi gun oncesi ve sonrasi 1 hafta iliski oldu. Tamam tuttu dedim brktim bekledim adete 1 hafta kala kan testi yaptim. Belirtiler var diye kasiklarim falan cok felaketti bulanti falan vardi. Megerse o gun yumurtluyor musum. Hcg 4 gun arayla yukseldi 0.3 den 2.30 kusurlere heh tamam dedim hamileyim sonra orda kaldi. Bende ovulasyon testi aldm bir daha kanmam takvime falan ☺

gebelik yoksa yükselmez yalnız canım hcg muhtemelen kimyasal olmuş senin belki son ilişki oviye yakın olduğu için tutmuş sonrada kimyasal olmuştur

gebelik yoksa yükselmez yalnız canım hcg muhtemelen kimyasal olmuş senin belki son ilişki oviye yakın olduğu için tutmuş sonrada kimyasal olmuştur
Ben seyden supelendim ogun ovulasyondu sanirim. Kimyasal gebeligi okumustum ama kimyasal degildi

Ben de bazen gülüyorum onlara.. vayyhyy diorumm kocama demek kız yumurtlama gununde mis yazik die. şu anneler ve analar mi ne die bi dizi var ya .

Kizlar ya bugün regl olmam lazimdi hala gelengiden yok. Simdi test yaptim yok

Eklentiler

• IMG_20151108_165806.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar ya bugün regl olmam lazimdi hala gelengiden yok. Simdi test yaptim yok
Yarın da gelmese sabah bi ds yap ilk idrarla. İnşallah vardır . Yakınlaştırip baktım ama hayalet yok dimi. Göremedim ben dé neyse üzülmek yok. . Ümitler ümitler ...

Bu takvimi herkes yüklemiş ama kimsede doğru sonuc vermiyor

Yarın da gelmese sabah bi değil p ilk idrarla. İnş vardır . Yakınlaştırip baktım ama hayalet yok dimi. Göremedim ben dé neyse üzülmek yok. . Ümitler ümitler ...
Ya isikta bakinca hayalet vardi isikta belli oluyor resimde pek belli degil gibi canim. Simdi baktim daha koyulasmis artik belli anlayamadim bekliycem artik agrimda var zaten

Ben evlendikten sonra bile hemen hamile kalınır zannediyordum sonra bu topikte gercegi ogrendim ilk yumurtlama kelimesini duydugumda tavukmuyuz biz demiştim

[QUOTE="sevdabuzer, post: 43439818, member: 432595"kuzum koyulasmis hâlini tekrar atsasa[/QUOTE]
Koyulasmamis biraz daha belli ama yarim saat sonra felen canim geçersiz oluyor sonuçta demi

Eklentiler

• IMG_20151108_180630.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 79
Ben evlendikten sonra bile hemen hamile kalınır zannediyordum sonra bu topikte gercegi ogrendim ilk yumurtlama kelimesini duydugumda tavukmuyuz biz demiştim
Ben evlendigimin 4. Ayinda hala hamile degilim diye arastirmlara girince ogrendim. Ogunden sonra yillardir kandirildigimi anladim. halada ogrenme asamasindayim insanin ici amma corba gibi. Yumurta denilen mudurun keyfi gelecekte sperm iscileri kabul edecekte begenip tutacakta ohhoo

[QUOTE="sevdabuzer, post: 43439818, member: 432595"kuzum koyulasmis hâlini tekrar atsasa
Koyulasmamis biraz daha belli ama yarim saat sonra felen canim geçersiz oluyor sonuçta demi[/QUOTE]
Aaaaaaaa gördüm ikinci çizgiyi hadi inşallah canim

Cok haklisin valla canım ne kadar zamandir istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…