ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

[QUOTE="sevdabuzer, post: 43439818, member: 432595"kuzum koyulasmis hâlini tekrar atsasa
Koyulasmamis biraz daha belli ama yarim saat sonra felen canim geçersiz oluyor sonuçta demi[/QUOTE]
Canim bakma gecersiz denildigine. Benimkide golge gibiydi kaldikca koyulasti. Vardır Allah'ın izniyle :)

imtisall .!.:
Koyulasmamis biraz daha belli ama yarim saat sonra felen canim geçersiz oluyor sonuçta demi
Canim bakma gecersiz denildigine. Benimkide golge gibiydi kaldikca koyulasti. Vardır Allah'ın izniyle :)[/QUOTE]
Ay agzin bal yesin insaallah canim ya

Kızlar merhaba benimde adetim 2 gün geçti dün test yaptım sonra dışarı çıktım esimle eve geldigimde ikinci çizgi hafif belliydi ama kasiklarmda 3 4 gündür ağrı var adet olacakmisim gibi bi de belim ağrıyor 6 aydır deniyoruz ve tık yok artık her şeyi hamilelige yoruyorum

Olabilir canim. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri ayni zaten. Sabah ilk idrarla bi test daha yap. O zaman daha net belli olur.

sevdabuzer, post: 43442220, member: 432595"]Niye olmasın canim ikinci çizgi cikmis sonuçta olmasaydı hiç cikmazdiki[/QUOTE]
İnsaallah canim ya bakalim artik umutlanmayayim ki hayal kirikligim az olsun yada sevincin fazla senin ne zaman ne kadar kaldi?

sevdabuzer, post: 43442220, member: 432595"]Niye olmasın canim ikinci çizgi cikmis sonuçta olmasaydı hiç cikmazdiki
İnsaallah canim ya bakalim artik umutlanmayayim ki hayal kirikligim az olsun yada sevincin fazla senin ne zaman ne kadar kaldi?[/QUOTE]
İnşallah canım allahim gonlune göre versin.ama ben olduğuna inanıyorum.benim adete 5_6 gün kaldı ama ben beklemiyorum hem esimde sorun var hemde tam olarak üstüne düşmüyoruz yanı allah ne zmn verirse diyoruz hep.

TE="sevdabuzer, post: 43442752, member: 432595"]İnsaallah canim ya bakalim artik umutlanmayayim ki hayal kirikligim az olsun yada sevincin fazla senin ne zaman ne kadar kaldi?[/QUOTE]
İnşallah canım allahim gonlune göre versin.ama ben olduğuna inanıyorum.benim adete 5_6 gün kaldı ama ben beklemiyorum hem esimde sorun var hemde tam olarak üstüne düşmüyoruz yanı allah ne zmn verirse diyoruz hep.[/QUOTE]
Oyle dusunme ben inaniyorum olacak vakti zamani var. Benim ilk hamileligimde adetime gunler kala hamile kalmistim insanin aklina gelmez test yapiyorum yok lekelenmem var dr gittim sokturucu yazsin diye dr demez mi hamilesin ne sokturucusu diye :) Rabbim buyuk insaallah hersey biran once cozulur ve kendiliginden hemececik konar karnina mucizen

Benim 2.kizimda bende hastayim diye acile gittim adetimde 1 gun gecmisti ama ben supelenmedim. Acilde her ihtimale karain hcgye baktilar negatifti. Serum verdiler mi bide bana soguk ter soktum kusucaktim olucek gibi oldum meger hamileymisim. Ertesi gun baktim bnm tansiyon yine yerlerde bi uyku hali allak bullagim supelndim o zaman idrar tsti yaptim pozitifti. Dusun kanda cikmayan deger 1 gunde firlamis ve idrarda cikti. Yani yeterki Allah nasip etsin neler olur neler. Gonlunuzu guzel seylerle doldurun vermese bile iyi dusunun hayirlisi bu diyip sukredelim

Kesinlikle haklisin.yok ben olmasin istemiyorum demiyorum ama hep allaha sen hayırlı zamanda ver diye dua ediyorum.yazin gittigimiz doktor 5 ay içinde olmazsa tüp bebek deneriz demisti esimdede bendede illa olsun istegi yok verirse rabbim verir vermezsede vardir bir bildigi diyorum

TE="sevdabuzer, post: 43442752, member: 432595"]İnsaallah canim ya bakalim artik umutlanmayayim ki hayal kirikligim az olsun yada sevincin fazla senin ne zaman ne kadar kaldi?
İnşallah canım allahim gonlune göre versin.ama ben olduğuna inanıyorum.benim adete 5_6 gün kaldı ama ben beklemiyorum hem esimde sorun var hemde tam olarak üstüne düşmüyoruz yanı allah ne zmn verirse diyoruz hep.[/QUOTE]
Oyle dusunme ben inaniyorum olacak vakti zamani var. Benim ilk hamileligimde adetime gunler kala hamile kalmistim insanin aklina gelmez test yapiyorum yok lekelenmem var dr gittim sokturucu yazsin diye dr demez mi hamilesin ne sokturucusu diye :) Rabbim buyuk insaallah hersey biran once cozulur ve kendiliginden hemececik konar karnina mucizen [/QUOTE]
Hayırlısı inşallah rabbim ne zmn verirse kabulum

Aynen oyle. Allah gonlunuze gore versin. Evladi olup oyle cileler ceken varki rabbim onlardan eylemesin. Gerekeni yapin gerisi takdiri ilahi.

Ben evlendikten sonra bile hemen hamile kalınır zannediyordum sonra bu topikte gercegi ogrendim ilk yumurtlama kelimesini duydugumda tavukmuyuz biz demiştim
Al benden de o kadar. Arada görurdum ovulasyon testi kullanıp pirt pirt hamile kalanları. . Öyle öyle geliştirdik kendimizi

Ya isikta bakinca hayalet vardi isikta belli oluyor resimde pek belli degil gibi canim. Simdi baktim daha koyulasmis artik belli anlayamadim bekliycem artik agrimda var zaten
Ağrı olur takma . Hamis olabilirsin o zaman şimdi kı halini meral ettim.atabilir misin.. Ay hayaletı varsa kendi de vardır.

[QUOTE="sevdabuzer, post: 43439818, member: 432595"kuzum koyulasmis hâlini tekrar atsasa
Koyulasmamis biraz daha belli ama yarim saat sonra felen canim geçersiz oluyor sonuçta demi[/QUOTE]
Hı hu Ho Ho hiii . Gördüm. Ahanda hamissin eBicanim haydi yarın olsun.. Bi de bu marka test zoraki çıkıo ya. Şöyle daha dikdörtgen gibi olanlar ds ben daha net gormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…