Canım hamis olabilirsin hadi inşallah. Hamislik belirtisi ile adet ayni gibi zaten.. foto at bakalım merak ettim. Silik cizginiKızlar merhaba benimde adetim 2 gün geçti dün test yaptım sonra dışarı çıktım esimle eve geldigimde ikinci çizgi hafif belliydiama kasiklarmda 3 4 gündür ağrı var adet olacakmisim gibi bi de belim ağrıyor 6 aydır deniyoruz ve tık yok artık her şeyi hamilelige yoruyorum
Ben de çok seviyorum valla . Ailem gibi hatta daha yakın. .Kuzum zaten sen acmasaydin bu topigi ben nerden ogrenecektim.allahım razı olsun senden.o yüzden çok seviyorum 'ya sizi
Ağrı olur takma . Hamis olabilirsin o zaman şimdi kı halini meral ettim.atabilir misin.. Ay hayaletı varsa kendi de vardır.
Ay canim hala golge gibi net değil yani ama bak yinede bir istersen resimde hafif pempemsi ama çok acik belli olmuyor. İnşaallah vardır ama pek umutlu değilim canimvorones 43443195 .!.:Ağrı olur takma . Hamis olabilirsin o zaman şimdi kı halini meral ettim.atabilir misin.. Ay hayaletı varsa kendi de vardır.
Kalbi temiz arkadaşım benimBen de çok seviyorum valla . Ailem gibi hatta daha yakın. .
Ya ben bazen böyle hani hamis hamis yazıom hani günlük gibi kullanıom bazen topic ı yani alakasız oluo bazen ovu .testinden ziyade paylaşımlarım oluo .açıkçası ben hamis değil ken biraz gıcık olurdum hamis olmayanlar içinde bebis inden bahsedenleri falan .
Kızlarâ duyrulur bundan rahatsızlık duyan varsa topice gelmeyebilir. Çünkü ben burda kendimi çok rahat hissediyorum.
Bebegin kendimin tüm gelişmelerinı burda paylaşmak niyetim.
Hani çekinmeden yazmak için söyledim bunları . Allah da biliyor ya . Öyle çok istiorum ki buraya her yazanın müjdeli haberini almayi..
Büyüdük bisssssO takviminde ortada delik olan sekil yok artik inceleyemiyom
Kuzum testin varsa sabah ilk idrarla tekrarlasanaAy canim hala golge gibi net değil yani ama bak yinede bir istersen resimde hafif pempemsi ama çok acik belli olmuyor. İnşaallah vardır ama pek umutlu değilim canim
Yerim o minnagi az bekletmedi buyusun paşaBüyüdük bisssss
Yok yok hamis ilan etcem.birazdan seni. Ama neyse . Yarını bekliyorum bende madem. Yavrummmm hamislik olmasa esamesi okunmuyor cizgininAy canim hala golge gibi net değil yani ama bak yinede bir istersen resimde hafif pempemsi ama çok acik belli olmuyor. İnşaallah vardır ama pek umutlu değilim canim
Ayyy paşa dedinnnnnn. Oğlum mu olcek kı. Ay teyzesi ya insallah hayırlsı ile gelsin sağlıkla. Çin takvimi ve yüzük falı Nieyse beni erkek é alıştirdi galiba.Yerim o minnagi az bekletmedi buyusun paşa
Ben en başta dedim erkek hissediyorum :)Ayyy paşa dedinnnnnn. Oğlum mu olcek kı. Ay teyzesi ya insallah hayırlsı ile gelsin sağlıkla. Çin takvimi ve yüzük falı Nieyse beni erkek é alıştirdi galiba.
Ben en başta dedim erkek hissediyorum :)
Ay canlarım yerim ben sizi.. İyi geceler öpüyorumUOTE="sevdabuzer, post: 43443381, member: 432595"]Kuzum testin varsa sabah ilk idrarla tekrarlasana[/QUOTE
Var canim denerim olmazsa sabah ama pek umutlu değilim kismet artik ya. Buaradavorones bende senin erkek olacagini hissediyorum Rabbim gönlünden geçeni hakkinda hayirli eylesin inşaallah. Benimde inşaallah bebeğinin yeri dolar ve saglikli bir erkek evladim olur.
Buarada bu aralar kimi duysam erkek hadi bakalim :)
Ay hadi hayırlısı. 20 den sonra kendi çatlamıyor ki yaptı galiba iğneyi hadi inşallah senı de 14 gun sonra mujdeyle burda tebrik etcez.
Hadi inşallah bu sefer müjdeyi alırsınız canım
inşallah tutar canım :)Kuzum hepsini degerlendirdik vallahi, insallah hayirli haberlerle gelirim size, bat20 kasim ama ben dayanamam 17 sinde yaparim bi test@casun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?