Canim 19 da yumurtladim gebelik varmi ogrenmeye calisiyorum ilk defa bu ay kullandim sizce koyuluk varmiTuanam21 canim 21. 22. Gunun koyu gorunuyor. Ama daha oncesi yok mu bu kadar mi? Paylastiklarina gore o gunler yumurtlaman
Gunaydin hamis. Yaptim yaptim testi yine hüsran ayni golgeliğe devam bence yok olsa koyulasirdi az da olsaGünaydınlarebican_040506 haydi testeeee
Anlayan varmi ? Sizce koyulasma varmiHanimlar ovulasyon testlerime bakarmisiniz 27. Gunumdeyim sizce durum ne ???? Lutfen cvp yazin
Diğerini de aksam yaptın kı arası çok yok testlerin. Yarin ı bekleriz artık. .Olmadı kan à mi gitsen. Ben de öyle sanardim ertesi gün hemen koyulasacak die. Ama öyle olmuyorGunaydin hamis. Yaptim yaptim testi yine hüsran ayni golgeliğe devam bence yok olsa koyulasirdi az da olsa
Canım hamilelige isaret edecek kadar koyu değil testin. Ama benim mesela adete yakın t hiç cikmaz ken hamişim die çıkardı. . Senin de belki vardır. Kaç gün var bat aCanim 19 da yumurtladim gebelik varmi ogrenmeye calisiyorum ilk defa bu ay kullandim sizce koyuluk varmi
20 de çatlıyor da. Bazılarının ki çatlamıyor ya da kontrollü olsun die . Hani aşılama günü için falan iğne yapiliokac olmasi gerekiyor ki catlamasi icinbide yaptigi igne karnimda agri yapti
Evet canim aksam yapmistim. Yarin değil çarşamba yapayim ya en azindan ne kadar fark eder anlarim. Zaten 1 tane kaldi o zamana kadar regl olmazsam tabi. Simdi kana gitmek istemiyorum ya o strest beni mahvediyor yükseldi mi kese kalp atisi felen. En azindan tam bir çizgi goreyim öyle gideyim. 17 kadim da eşimin doğum günü. İnşaallah sürpriz olurvorones .!.:Diğerini de aksam yaptın kı arası çok yok testlerin. Yarin ı bekleriz artık. .Olmadı kan à mi gitsen. Ben de öyle sanardim ertesi gün hemen koyulasacak die. Ama öyle olmuyor
5 yada 6 gun var canim ilk defa bu ay ovu kulladigim icin gecen aylarda nasil cikardi bilmiyorum koyulasma varmi diyosun :)Canım hamilelige isaret edecek kadar koyu değil testin. Ama benim mesela adete yakın t hiç cikmaz ken hamişim die çıkardı. . Senin de belki vardır. Kaç gün var bat a
Bana bisey demediniz? Ben hala yumurtluyomuyum? Niye boyle koyu rengi anlamadim.Kizlar az once yaptim ovulasyon. Bugun purtullesmis akintim var sariya donuk renkli. Agrim vs.yok sizce nedir durum?
cnm koyu cıkmıs ama diğer teslerin nerde onlara göre koyuysa yumurtlama dönemindesin cnmBana bisey demediniz? Ben hala yumurtluyomuyum? Niye boyle koyu rengi anlamadim.
cnm en koyusu bugün sen bugünü ve yarını iyi degerlendir büyük ihtimal catlamak üzre yumurtanKızlar sirayla koydum onceki gun dun ve bugun olarak. En sagdaki bugun. Dun onceki gun agrim vardi ama bugun yok normal mi?
Canim suan yumurtlama gunundesin. 24-48 saat içerisinde yumurtanın çatlatacak. Bu geceyi yarini muhakkak değerlendir. Ve testi muhakkak tekrar yap yarin siliklesince yumurtan catlamis oluyor. Sen yapar atarsin yine bize. Kacirma bu günleribukreVera, post: 43452460, member: 707165"]Kızlar sirayla koydum onceki gun dun ve bugun olarak. En sagdaki bugun. Dun onceki gun agrim vardi ama bugun yok normal mi?
Ya CNm ben simdi adetimin 3. Gunü klomen ictim gunde bir defa 5 gun boyunca yarın son gun ovulasyon yapicam sen uc gun ust uste cift çizgiyi görünce mı yaptın nasıl oldu ?Ha birde bu ay 3 gece ust uste iliski oldu ue ilk kez uc gece sabaha kadar uyudm kalkmadım oda önemli bisy.ne fotosu cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?