ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hanimlar ovulasyon testlerime bakarmisiniz 27. Gunumdeyim sizce durum ne ???? Lutfen cvp yazin

Eklentiler

• 20151109_120722.webp
    23 KB · Görüntüleme: 72
  • 20151109_120050.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20151108_123906.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 72
Tuanam21 canim 21. 22. Gunun koyu gorunuyor. Ama daha oncesi yok mu bu kadar mi? Paylastiklarina gore o gunler yumurtlaman

[QUOTEbukreVera, post: 43445903, member: 707165"] ebican_040506 canim silik gorunuyor 20 olunca hcg idrarda belli oluyor demek seninki daha yeni oldugundan tam netlesmedi. Adetine kac gun var yada kac gun gecti? Simdiden hayirli olsun canimcim. [/QUOTE]
Canim bugun 1 gun gecmis oldu. Dr gittigimde 26 sinda yeni catlamis demisti yumosun yani uzerinden 14 gun gecti. Beta 20 in uzerinde olmasi gerekmez miydi bu durumda? Ama gecen hamileligimdede gec dollenme olmustu ve adetim 10 gun gectigi halde testte cizgi hic yoktu dr gittigimde 25 cikmisti. Bilmiyorum ama degilim ya sanmiyorum. Bu sabahki testimde golge gibi zaten.

Gunaydin hamis. Yaptim yaptim testi yine hüsran ayni golgeliğe devam bence yok olsa koyulasirdi az da olsa
Diğerini de aksam yaptın kı arası çok yok testlerin. Yarin ı bekleriz artık. .Olmadı kan à mi gitsen. Ben de öyle sanardim ertesi gün hemen koyulasacak die. Ama öyle olmuyor

Canim 19 da yumurtladim gebelik varmi ogrenmeye calisiyorum ilk defa bu ay kullandim sizce koyuluk varmi
Canım hamilelige isaret edecek kadar koyu değil testin. Ama benim mesela adete yakın t hiç cikmaz ken hamişim die çıkardı. . Senin de belki vardır. Kaç gün var bat a

vorones .!.:
Diğerini de aksam yaptın kı arası çok yok testlerin. Yarin ı bekleriz artık. .Olmadı kan à mi gitsen. Ben de öyle sanardim ertesi gün hemen koyulasacak die. Ama öyle olmuyor
Evet canim aksam yapmistim. Yarin değil çarşamba yapayim ya en azindan ne kadar fark eder anlarim. Zaten 1 tane kaldi o zamana kadar regl olmazsam tabi. Simdi kana gitmek istemiyorum ya o strest beni mahvediyor yükseldi mi kese kalp atisi felen. En azindan tam bir çizgi goreyim öyle gideyim. 17 kadim da eşimin doğum günü. İnşaallah sürpriz olur

Canım hamilelige isaret edecek kadar koyu değil testin. Ama benim mesela adete yakın t hiç cikmaz ken hamişim die çıkardı. . Senin de belki vardır. Kaç gün var bat a
5 yada 6 gun var canim ilk defa bu ay ovu kulladigim icin gecen aylarda nasil cikardi bilmiyorum koyulasma varmi diyosun :)

Tuanam21 gormedim cevabi pardon ya. Gebelige bisey diyemem bazisi ovulasyonda belli olur diyor bazilarida alakasi yok diyor
ebican_040506 canim hemen pat diye yukselmez. Kanda bile ciktiginda emin olmak icin 1 hafta sonra yine gel diyorlar hai deger 2 katina ciksin diye. Idrarda daha yavas olur. Umit vermek adina degil ama bilgin olsun. Skma hemende canini hayirlisini dile gunler senin aylar senin skma canini kuzu

Kizlar az once yaptim ovulasyon. Bugun purtullesmis akintim var sariya donuk renkli. Agrim vs.yok sizce nedir durum?
Bana bisey demediniz? Ben hala yumurtluyomuyum? Niye boyle koyu rengi anlamadim.

Eklentiler

• 20151109_115000.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 49
OTE="BukreVera, post: 43451427, member: 707165"]Bana bisey demediniz? Ben hala yumurtluyomuyum? Niye boyle koyu rengi anlamadim.[/QUOTE]
Kac gün var bata? Diğer testlerinde öncesinden bu kadar koyuyu yakaladin mi canim?

Kızlar sirayla koydum onceki gun dun ve bugun olarak. En sagdaki bugun. Dun onceki gun agrim vardi ama bugun yok normal mi?

Eklentiler

• IMG_20151109_135736.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
bukreVera, post: 43452460, member: 707165"]Kızlar sirayla koydum onceki gun dun ve bugun olarak. En sagdaki bugun. Dun onceki gun agrim vardi ama bugun yok normal mi?
Canim suan yumurtlama gunundesin. 24-48 saat içerisinde yumurtanın çatlatacak. Bu geceyi yarini muhakkak değerlendir. Ve testi muhakkak tekrar yap yarin siliklesince yumurtan catlamis oluyor. Sen yapar atarsin yine bize. Kacirma bu günleri

Ya bana ates basiyo boyle soyunmak istiyorum falan. Sebebi yumurtlama evresi mi? Birde yumurta catlamadan oncemi kasik agrisi vs oluyor cunku suan agri vs. Yok 2 gun oldu gecti

Ha birde bu ay 3 gece ust uste iliski oldu ue ilk kez uc gece sabaha kadar uyudm kalkmadım oda önemli bisy.ne fotosu cnım
Ya CNm ben simdi adetimin 3. Gunü klomen ictim gunde bir defa 5 gun boyunca yarın son gun ovulasyon yapicam sen uc gun ust uste cift çizgiyi görünce mı yaptın nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…