Ümit her zaman var canım adet geçsin o zaman daha iyi olacak . Koyulaşacak ve hamis olduğunu duyacaz inşallah5 yada 6 gun var canim ilk defa bu ay ovu kulladigim icin gecen aylarda nasil cikardi bilmiyorum koyulasma varmi diyosun :)
20 de çatlıyor da. Bazılarının ki çatlamıyor ya da kontrollü olsun die . Hani aşılama günü için falan iğne yapilio
Catlattin bizi ama guzel haberlerlede grldin bugun itibariyle 5 gün gecmis oluuor canim ve bence okuduğum hamileliklere göre degerin gayet ıyi hadi hayirli ugurlu olsun biz zaten emindikte...Kızlar geldim simdi bana bir hesaplamada yardımcı olun ne olur yumurtlama tarihim ve son iliskim 22 Ekim ama 31 Ekim de hasta olmam lazımdı olmadım simdi yumurtlama tarihinin ustune 14 gunmu sayicam saydığım zaman Kasım'ın 4 ne denk geliyor yani 4 gun mu gecikmiş oluyorum beta hcg 319 cikti iyimi acaba ya bu ay gec yumurtladim ondanmiki 2 gun sonra tekrar
Tebrikler canım.Kızlar geldim simdi bana bir hesaplamada yardımcı olun ne olur yumurtlama tarihim ve son iliskim 22 Ekim ama 31 Ekim de hasta olmam lazımdı olmadım simdi yumurtlama tarihinin ustune 14 gunmu sayicam saydığım zaman Kasım'ın 4 ne denk geliyor yani 4 gun mu gecikmiş oluyorum beta hcg 319 cikti iyimi acaba ya bu ay gec yumurtladim ondanmiki 2 gun sonra tekrar
Catlamamis gelişkin yumurtalar kist é dönüşüyor die biliyorum canim. Korkma öyle olsa bile adetle temizleniyormus kistler. Bebis olsa da zararı olmuo muşigneyi yaptidayumurtalari kontrol ederken yumurtanin yaninda bisey daha var ya kist yada ikinci bi yumurta catliyo dedi arada kaldim hem korkuttu hem dusundurdu kist ise nedir bu konuda hicbir bilgim yok bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Korkumdan bekledim kuzum hala tedirginlik var esimede söyledim cok mutlu oldu kimseye soylemeyelim dedi kalp atışını duyana kadar.ins 2 gun sonra deger artmiş olur saglikli bir hamilelik olur allahım ins sana isteyen herkese nasip etsinCatlattin bizi ama guzel haberlerlede grldin bugun itibariyle 5 gün gecmis oluuor canim ve bence okuduğum hamileliklere göre degerin gayet ıyi hadi hayirli ugurlu olsun biz zaten emindikte...
Hatun hala hamişim demez ya anam bu benden beter . Ben 43 değer de hamis ilan ettim kendimiCatlattin bizi ama guzel haberlerlede grldin bugun itibariyle 5 gün gecmis oluuor canim ve bence okuduğum hamileliklere göre degerin gayet ıyi hadi hayirli ugurlu olsun biz zaten emindikte...
Canım sende de var mı kist, tek sebebi bu mu acaba kistin..Catlamamis gelişkin yumurtalar kist é dönüşüyor die biliyorum canim. Korkma öyle olsa bile adetle temizleniyormus kistler. Bebis olsa da zararı olmuo muş
ayy kuzum amin ins ben hala inanamıyorum valla Haziran sonuna denk geliyor galiba ins ayy o gunleri görürüz ins daha 3 haftalikmis minnakTebrikler canım.hamişşşş sin. Daha ne olsun gayet güzel değer. Hadi hoşgeldin aramıza senin de haziran mi oluyir doğum
Canım benim de kistim var.. ne durumdasın..igneyi yaptidayumurtalari kontrol ederken yumurtanin yaninda bisey daha var ya kist yada ikinci bi yumurta catliyo dedi arada kaldim hem korkuttu hem dusundurdu kist ise nedir bu konuda hicbir bilgim yok bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Canım 6 Temmuz gösteriyor hesaplayici dogum zamanını ve 6 haftalik gosteriyor okadar degilki son adet tarihinden sayinca 5 haftalik oluyor cunku gec dollenme benimki ben nasıl takvim yapicamTebrikler canım.hamişşşş sin. Daha ne olsun gayet güzel değer. Hadi hoşgeldin aramıza senin de haziran mi oluyir doğum
Sana şükrediyorumHatun hala hamişim demez ya anam bu benden beter . Ben 43 değer de hamis ilan ettim kendimi
Gorecen gorecen allahın izniyle sen gonlunu tutferahayy kuzum amin ins ben hala inanamıyorum valla Haziran sonuna denk geliyor galiba ins ayy o gunleri görürüz ins daha 3 haftalikmis minnak
Biliyom kuzum ya sen bebisine simdiki saril o annesiyle artık merak etme esine nasil dedin surprizmi testin ay ozel degilse anlatsanaKorkumdan bekledim kuzum hala tedirginlik var esimede söyledim cok mutlu oldu kimseye soylemeyelim dedi kalp atışını duyana kadar.ins 2 gun sonra deger artmiş olur saglikli bir hamilelik olur allahım ins sana isteyen herkese nasip etsin
Yok canım hamilelikten önce de hiç olmadı şükür ama bunlar duyduklarım. Çok bilgim yok açıkçası.Canım sende de var mı kist, tek sebebi bu mu acaba kistin..
Ay yerim takvimini. Gene şenlendi topic allah bereket versin oh oh lay la lay lay laayy kuzum amin ins ben hala inanamıyorum valla Haziran sonuna denk geliyor galiba ins ayy o gunleri görürüz ins daha 3 haftalikmis minnak
EndiselenmeNe gerek yok canım 3 güne kadar da gelmese testlerin merak etme . 10 . Gun den başlayabilirsin.Iyi aksamlar canlar... Benim testim hala elime ulasmadi sininir oldum ins yarin gelir. Ben ne zaman baslamaliyim teste. Sat 3 kasim bugun 7. Gunundeyim ne zaman baslamaliyim normalde 28 suruyodu ama iki aydir gecikmeler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?