ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım 6 Temmuz gösteriyor hesaplayici dogum zamanını ve 6 haftalik gosteriyor okadar degilki son adet tarihinden sayinca 5 haftalik oluyor cunku gec dollenme benimki ben nasıl takvim yapicam
Canım ovulasyin testiyle mi gebe kaldin

Kızlar merhaba ben başka topigi takip ediyordum ama burası daha cıvıl cıvıl :) fotolarımı göndersem bi bakarmısıniz??? Gönderdiğim fotolardan ikinci çizgiler bir iki dakika içinde belli oldu....
11 ve 12.günlerde yumurta akı şeklinde yoğun akıntım oldu...
13. 15.16. Günleri çalışma oldu... bugün 20.günüm..

Eklentiler

• 20151106_154812-1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 20151106_154750-1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 65
Biliyom kuzum ya sen bebisine simdiki saril o annesiyle artık merak etme esine nasil dedin surprizmi testin ay ozel degilse anlatsana
Canım esimin dun dogum günüydü bende Ogün dedimki hediyemi aldım ama yarın vericem dedim ne aldın merak ettim söyle dedi olmaz falan dedim oyle kapattım gittim testi yaptırdım aksam olmak bilmedi esim geldi test kağıdının icine onceden en tatlı babisko yazdım rulo yapıp kurdale bağlamıştım onu verdim şaşırdı bir sonra okuyunca gercekten kesinmi askım dedi sarıldı keske annemde duysaydı görseydi bugünleri dedi benim yaslar aktı gitti

Canım hoşgeldin. 12. Gününde yum catlayacagini haber vermiş bence . Çalışmalar da isabet olmuş. Kaç günde bir adet oluosun. Hadi inşallahh tutar bu ay gelir bebis . Topic de hayırlı gelir

Ay berenayim ağlattı beni . Cok duygulandım.

vorones canim ovulasyon testiyle mi gebe kaldin acaba
Evet de denebilir hayır da canım. Yani ben bu topic in başından beri hep ovu. Testi ile takip yaptm. Hep aynı gün de 12. 13. Günde yumurtlama oluodu.. hamis kaldığım ay da yine tahmin etmiştim. . Sonrasında siliklesmeyı görmek için test yapmistim

Evet canım hatta adetime 1 hafta kala yumurtladim okadar gec yani test olmasa hayatta bilemezdim
Rabbim tamamını erdirsin insaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarsın.. Çok güzel bir hediye olmuş yaaa bende öyle bir hediye vermek isterdim.. Bende takipteyim dün çok koyuydu bugün yaptım biraz acikti rengi kafam karıştı.. 19.günüm bugün..ortalama 30 günde oluyorum.

Canım hoşgeldin. 12. Gününde yum catlayacagini haber vermiş bence . Çalışmalar da isabet olmuş. Kaç günde bir adet oluosun. Hadi inşallahh tutar bu ay gelir bebis . Topic de hayırlı gelir
Canım bu topic e kanım ısındı zaten :) Canım benim 28-29 günde adet olurken 2 aydır 33 gun oluyorum. Şimdi bu ovulasyon testi sonuçlarına göre sence ne zaman bat ım? ? yani yumurtam hangi gün çatlamış tır? ? Ben 15.gün diye düşünüyorum ama sen baya biliyorsun sence kaç? catladigi günün üstüne 14 gün ekleyip mi BAT ımi hesaplayım ??? Ayyy canım çok soru sorup kafanı karıştırdım kesin

Ay berenayim ağlattı beni . Cok duygulandım.
O an cok zordu bizim icin daha 50 gun oldu annemin vefat edeli esim hem sevindi hem üzüldü haber vereceği ne baba ne anne kaldı sadece ablaları ve kardeşine verdi allahım annemize babamıza uzun ömürler versin basımızdan eksik etmesin gercekten cok zor

Canimsin Rabbim tamamını erdirsin sağlıklı bir gebelik yaşarsın insaAllah.. Bende takipteyim 19.gunum dün çok koyuydu bugün siliklesdi.. Çatlama koyudan sonraki gün demişlerdi anlamadım.. Herhangi bir akıntıda olmadı..

Bu takvim benimmi yaaa allahıma şükürler olsun allahım herkese saglikli hayırlı evlat versin ins bu topikte herkes hamile kalacak ve tek burda en cok hamile cikan olacak ins
İnanır misin bende hala alışamadım bu takvimleré bakıp bakıp az iç geçirmedim yahu..hey gidi günler tabi geri gelmeyesicee günler . Geçen aralıkta başlamıştım hamis kalma gayretlerine

Dun bugün çalışma oldu ise oh ne ala . Rabbim senin de yardımcın olsun.. bu ay haberinle bizi sevindirirsin inşallah. . Güzel duaların için teşekkür ederim. . Ne güzel canlarsiniz ya. Yaş kaç

Amin ins bu sefer saglikla alırım kucağıma canım eger silikse biraz yumurtlama gerçekleşmiş olabilir degeendirmeye devam ins cunku hic belli olmuyor bu yumurtlama zamanı ins sendede guzel haberler alicaz canim

Ay canım ya başınız sağolsun . Dediğin gibi rabbim annemizi babamızı korusun . Bebislerimizı eslerimizi korusun. . TaBi bizi de... Aman berenayim var ya her şey dua üstüne . Bu hamislik sürecinde ınsan bunu daha iyi anlıyor. Hep rabbime emanetiz

Yok be ya . Kafam karışmadi da . Bakma ben öyle bilir kişi değilim. Öyle surunurdum buralarda ama dediğin doğru tam bat günü o zaman çıkıo . Yani yum . Gününün üzerine 14 ekliyosun. . Bir de son zamanlardaki gecikmeler hayra alamet canım. Vücudun gebeliğe hazırlanıo. Benim de 2 öne atıp dururdu adet gunleri

berenay06 vorones canlarim insaAllah insaAllah yaa...bu sabah oldu dun aksam yapmadik.ama onden onceki gun aksam olmustu ama..bu arada mayısta kurtaj oldum.. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Ama o hamis duygusunu yaşatsin.insaAllah. Çok farklı ve özel birseydi tamamına ermedi ama.. Rabbim böyle nasip etti ne yapalim..çok sükür vardır bir hayır... Ben 28 yaşındayım 3yillik evliyim...

Ay canım çok sağol inşallah hamile olurum bu ay :)
berenay06 canım senide tebrik ederim çok duygulandım Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah sizlere hayırlı mutlu huzurlu ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…