Ah canım geçmiş olsun.. Rabbim kimseye sana da bi da yasatmasin. . Bi boş bi dolu devam edin bence ilişkiye inşallah tutar tutmuştur.berenay06 vorones canlarim insaAllah insaAllah yaa...bu sabah oldu dun aksam yapmadik.ama onden onceki gun aksam olmustu ama..bu arada mayısta kurtaj oldum.. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Ama o hamis duygusunu yaşatsin.insaAllah. Çok farklı ve özel birseydi tamamına ermedi ama.. Rabbim böyle nasip etti ne yapalim..çok sükür vardır bir hayır... Ben 28 yaşındayım 3yillik evliyim...
Tatlim bu akşamda olsun mu peki.. Bu arada yarım doktora gidecem progesteron tahlili yaptiracamAh canım geçmiş olsun.. Rabbim kimseye sana da bi da yasatmasin. . Bi boş bi dolu devam edin bence ilişkiye inşallah tutar tutmuştur.
Valla yum. Çatladı ktan sonra her gün olması gerekmis die duydum.. Yani .koyu olduğu gün ve ertesi . Sonra bos sonra dolu.. bazı doktorlar..Sperm kalitesinı düşünmeyin 3 gün üst üste de olur demişler. . Valla ben hep bu konu da sikinti yasadimm. Üst üste oldu olmadı .falan dikkat et bu Stres yasatmasin sana .. canın nasıl istio sa öyle dene . Rabbim vereceği zamanı ayarlamistir zatennTatlim bu akşamda olsun mu peki.. Bu arada yarım doktora gidecem progesteron tahlili yaptiracam
Haklisin canım benim... Bakalım Mevlam neyler Mevlam neylerse güzel eyler... Belli olur yarın ki testteValla yum. Çatladı ktan sonra her gün olması gerekmis die duydum.. Yani .koyu olduğu gün ve ertesi . Sonra bos sonra dolu.. bazı doktorlar..Sperm kalitesinı düşünmeyin 3 gün üst üste de olur demişler. . Valla ben hep bu konu da sikinti yasadimm. Üst üste oldu olmadı .falan dikkat et bu Stres yasatmasin sana .. canın nasıl istio sa öyle dene . Rabbim vereceği zamanı ayarlamistir zatenn
Yesinler takvimini :) masallah maşallahCanım 6 Temmuz gösteriyor hesaplayici dogum zamanını ve 6 haftalik gosteriyor okadar degilki son adet tarihinden sayinca 5 haftalik oluyor cunku gec dollenme benimki ben nasıl takvim yapicam
Ayyyy kıyamam 'ya bende duygulandimCanım esimin dun dogum günüydü bende Ogün dedimki hediyemi aldım ama yarın vericem dedim ne aldın merak ettim söyle dedi olmaz falan dedim oyle kapattım gittim testi yaptırdım aksam olmak bilmedi esim geldi test kağıdının icine onceden en tatlı babisko yazdım rulo yapıp kurdale bağlamıştım onu verdim şaşırdı bir sonra okuyunca gercekten kesinmi askım dedi sarıldı keske annemde duysaydı görseydi bugünleri dedi benim yaslar aktı gitti
Darısı sana olsun inşallahYesinler takvimini :) masallah maşallah
Canım benim de kistim var.. ne durumdasın..
Yok tatlim catlamamis daha. Ama yeterince koyulaga ulasmasi 24-48 saat icerisinde yumurtlanin catlayacagi anlamına geliyor. Yani bugünü yarini mutlaka değerlendir. Test yapmaya devam et. Test siliklesince yumurtanın catlamis oluyor o günü de es geçmeKizlar bu sabah yinei madim 2 kc den daha koyu. Dksina koyulasti. Kasik agrimda basladi zaten sabah ve goguslerim agriyo. Hafif su gibi bi akinti gelmisti dabah. Midemde bulaniyor. Atesim 36.7 bugun mu acaba ?
Aminnn canım bol bol dua edicez hepimize baskasının duasi daha makbulmus ne olur degerim artsin birsey olmadın dua edin banada benim dualarımda sizinleAy canım ya başınız sağolsun . Dediğin gibi rabbim annemizi babamızı korusun . Bebislerimizı eslerimizi korusun. . TaBi bizi de... Aman berenayim var ya her şey dua üstüne . Bu hamislik sürecinde ınsan bunu daha iyi anlıyor. Hep rabbime emanetiz
Amin ins canım cok sagolasin allahım herkese nasip etsin insAy canım çok sağol inşallah hamile olurum bu ay :)
berenay06 canım senide tebrik ederim çok duygulandım Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah sizlere hayırlı mutlu huzurlu ömürler versin..
Cok sevindim canim. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Ayrıca supriznde cok hos olmuş[/QUOTE="berenay06, post: 43461164, member: 582884"]Bu takvim benimmi yaaa allahıma şükürler olsun allahım herkese saglikli hayırlı evlat versin ins bu topikte herkes hamile kalacak ve tek burda en cok hamile cikan olacak ins
:) haha kimse demez meraklanma. herrkes bu yumoslarin pesinde zaten. Aynen sen ama bu aksami degerlendir. Yarin yine test yap at bakalim nr durumda testin."BukreVera, post: 4346660 member: 707165"][USER]@ebican_040506[/USER] siliklesmesini beklicem dimi? Bu baya koyu oldu cunku c silik kaldi yaninda 2 tane yaptim yanlistir diye ama dogru.
Biride cikip siyomus hay sanada yumurtanada
Ooo bayağı koyu çıkmış canım gözün Aydın bugünü degerlendir yarında test yap siliklesmeye baslayincada degerlendir gerçi ben bu ay ilk defa koyu çizginin ertesi gunu iliski oldu nasıl bir keree tuttu oyuzden belli olmuyorKizlar bu sabah yine yaptim test inanmadim 2 kez yaptim ve t c den daha koyu. Dksina koyulasti. Kasik agrimda basladi zaten sabah ve goguslerim agriyo. Hafif su gibi bi akinti gelmisti dabah. Midemde bulaniyor. Atesim 36.7 bugun mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?