ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ah canım geçmiş olsun.. Rabbim kimseye sana da bi da yasatmasin. . Bi boş bi dolu devam edin bence ilişkiye inşallah tutar tutmuştur.

Ah canım geçmiş olsun.. Rabbim kimseye sana da bi da yasatmasin. . Bi boş bi dolu devam edin bence ilişkiye inşallah tutar tutmuştur.
Tatlim bu akşamda olsun mu peki.. Bu arada yarım doktora gidecem progesteron tahlili yaptiracam

Tatlim bu akşamda olsun mu peki.. Bu arada yarım doktora gidecem progesteron tahlili yaptiracam
Valla yum. Çatladı ktan sonra her gün olması gerekmis die duydum.. Yani .koyu olduğu gün ve ertesi . Sonra bos sonra dolu.. bazı doktorlar..Sperm kalitesinı düşünmeyin 3 gün üst üste de olur demişler. . Valla ben hep bu konu da sikinti yasadimm. Üst üste oldu olmadı .falan dikkat et bu Stres yasatmasin sana .. canın nasıl istio sa öyle dene . Rabbim vereceği zamanı ayarlamistir zatenn

Haklisin canım benim... Bakalım Mevlam neyler Mevlam neylerse güzel eyler... Belli olur yarın ki testte

Ayyyy kıyamam 'ya bende duygulandim allahim mutlulugunuzu daim etsin

[/QUOTE="berenay06, post: 43461164, member: 582884"]Bu takvim benimmi yaaa allahıma şükürler olsun allahım herkese saglikli hayırlı evlat versin ins bu topikte herkes hamile kalacak ve tek burda en cok hamile cikan olacak ins[/QUOTE]
Cok sevindim canim. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Ayrıca supriznde cok hos olmuş

Kizlar bu sabah yine yaptim test inanmadim 2 kez yaptim ve t c den daha koyu. Dksina koyulasti. Kasik agrimda basladi zaten sabah ve goguslerim agriyo. Hafif su gibi bi akinti gelmisti dabah. Midemde bulaniyor. Atesim 36.7 bugun mu acaba ?

Eklentiler

• 14471422710091971208814.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar kalkin uyanin gececiler. Deve kusu yumurtam catlamayami baslamis

Kizlar bu sabah yinei madim 2 kc den daha koyu. Dksina koyulasti. Kasik agrimda basladi zaten sabah ve goguslerim agriyo. Hafif su gibi bi akinti gelmisti dabah. Midemde bulaniyor. Atesim 36.7 bugun mu acaba ?
Yok tatlim catlamamis daha. Ama yeterince koyulaga ulasmasi 24-48 saat icerisinde yumurtlanin catlayacagi anlamına geliyor. Yani bugünü yarini mutlaka değerlendir. Test yapmaya devam et. Test siliklesince yumurtanın catlamis oluyor o günü de es geçme hadi inşaallah tutunur bebisin sana

Aminnn canım bol bol dua edicez hepimize baskasının duasi daha makbulmus ne olur degerim artsin birsey olmadın dua edin banada benim dualarımda sizinle

ebican_040506 siliklesmesini beklicem dimi? Bu baya koyu oldu cunku c silik kaldi yaninda 2 tane yaptim yanlistir diye ama dogru.
Biride cikip siyomus hay sanada yumurtanada

24.gun bugun. Kendime inanamiyorum. Ne yumurtaymis arkadas. Deve kusu yumurtasi mubarek

[/QUOTE="berenay06, post: 43461164, member: 582884"]Bu takvim benimmi yaaa allahıma şükürler olsun allahım herkese saglikli hayırlı evlat versin ins bu topikte herkes hamile kalacak ve tek burda en cok hamile cikan olacak ins
Cok sevindim canim. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin. Ayrıca supriznde cok hos olmuş [/QUOTE]
Cok sagol canım amin ins değerlerim artar sagliklidir allahım sanada nasip etsin bu ay alicaz sendede haber

"BukreVera, post: 4346660 member: 707165"][USER]@ebican_040506[/USER] siliklesmesini beklicem dimi? Bu baya koyu oldu cunku c silik kaldi yaninda 2 tane yaptim yanlistir diye ama dogru.
Biride cikip siyomus hay sanada yumurtanada
:) haha kimse demez meraklanma. herrkes bu yumoslarin pesinde zaten. Aynen sen ama bu aksami degerlendir. Yarin yine test yap at bakalim nr durumda testin.

Kizlar bu sabah yine yaptim test inanmadim 2 kez yaptim ve t c den daha koyu. Dksina koyulasti. Kasik agrimda basladi zaten sabah ve goguslerim agriyo. Hafif su gibi bi akinti gelmisti dabah. Midemde bulaniyor. Atesim 36.7 bugun mu acaba ?
Ooo bayağı koyu çıkmış canım gözün Aydın bugünü degerlendir yarında test yap siliklesmeye baslayincada degerlendir gerçi ben bu ay ilk defa koyu çizginin ertesi gunu iliski oldu nasıl bir keree tuttu oyuzden belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…