Nokta atisi tatlim neticeye bak sen saglikla sihatle kucagina al insallah. Hayirli olsun bebegin.Ooo bayağı koyu çıkmış canım gözün Aydın bugünü degerlendir yarında test yap siliklesmeye baslayincada degerlendir gerçi ben bu ay ilk defa koyu çizginin ertesi gunu iliski oldu nasıl bir keree tuttu oyuzden belli olmuyor
Gec yumurtluyorsun demekki tatlim. Pko felen var mi? Bende mesela bu ay 19. Gun catladi ooabiliyor yani mecbur bekliycez.ebican_040506 iliski sorun degilde bugun 24.gun ustune 14 koy 38 eder. ( 40 yapar bahceli) 38 cok fazla ilk kez boyle oluyor agzim acik vallahi.
Olsun olsun gece yaparsınız hem koyuluk daha yeni çıkmış 24 36 saat sonra çatlayacak daha zaman varNokta atisi tatlim neticeye bak sen saglikla sihatle kucagina al insallah. Hayirli olsun bebegin.
Ben aksam adamin yakasini tutayim madem. Bu sabah kacti ya nasil gitti yakalayamadim
Pko nedir bebegim ? BilmiyorumdaGec yumurtluyorsun demekki tatlim. Pko felen var mi? Bende mesela bu ay 19. Gun catladi ooabiliyor yani mecbur bekliycez.
Bende gecen ay boyle oldum uzuldum mu yok. Simdiden basla calismalara test al. Gunleri kacirma skma canini aylar gunler senin tatlimRegl oldum bu sabah
Buyuk ihtimalle bu gece çatlar o yüzden bugunu ve yarini mutlaka degerlendirebican_040506 siliklesmesini beklicem dimi? Bu baya koyu oldu cunku c silik kaldi yaninda 2 tane yaptim yanlistir diye ama dogru.
Biride cikip siyomus hay sanada yumurtanada
Ay canim ya insallah. Bide gerginlestim bugun ben benimkini urkutmessem iyi tamda zamani yaniBuyuk ihtimalle bu gece çatlar o yüzden bugunu ve yarini mutlaka degerlendir
ebican_040506 iliski sorun degilde bugun 24.gun ustune 14 koy 38 eder. ( 40 yapar bahceli) 38 cok fazla ilk kez boyle oluyor agzim acik vallahi.
Bende yazarken birden geldi aklima guldum baya. Valla balim anlamadim inan. Gecen ayda boyle oldu hatta yumurta aki gibi siviyi bile gordum 4 5 gun agrim oldu ama ben o sira aptal gibi hamieyim sandim. Gebelik degildir bence dun onuda yaptim hani her ihtimale karsi negatifti. Su 2 3 gunude atlatayim sonra beklemeye koyulurum kismetse. Tabi yumurtam bi catlarsa zahmet edip.benimde 18+14 =32 yapar ayy çok gülüyorum ya ona ben canım sen ne yumurtyuyon öyle dediğin gibi deve kuşu yumurtası mübarek büyüklüğü 3gündür böyle koyu koyu kız hamilemisin yoksa ondamı gitgide koyulaşıyor silikleşmezse yarında ben şüphelencem senden
hmmm hcg çıkmadıysa dediğin gibi yumurtlamadır ozaman sende LH çok ondan öyle kopkoyu herkesin bünye farklı tabii inşallah çatlar kuzum baksana test çatlıcak T çizgisi artık daha koyusu yok 24-48 saate booooooooooooomBende yazarken birden geldi aklima guldum baya. Valla balim anlamadim inan. Gecen ayda boyle oldu hatta yumurta aki gibi siviyi bile gordum 4 5 gun agrim oldu ama ben o sira aptal gibi hamieyim sandim. Gebelik degildir bence dun onuda yaptim hani her ihtimale karsi negatifti. Su 2 3 gunude atlatayim sonra beklemeye koyulurum kismetse. Tabi yumurtam bi catlarsa zahmet edip.
Valla t c yi gecti ilk once t belirdi dedim test yanlia. O degilde sanki gebelik testi bi sevinc bi sevinc. Bunuda simdi yaptim 2 dkda koyulastihmmm hcg çıkmadıysa dediğin gibi yumurtlamadır ozaman sende LH çok ondan öyle kopkoyu herkesin bünye farklı tabii inşallah çatlar kuzum baksana test çatlıcak T çizgisi artık daha koyusu yok 24-48 saate booooooooooooom
kız boşa harcama testleri aa bağımlılık yaptı sendeValla t c yi gecti ilk once t belirdi dedim test yanlia. O degilde sanki gebelik testi bi sevinc bi sevinc. Bunuda simdi yaptim 2 dkda koyulasti
Testten yana sikinti yok kislik erzak gibi depoladim. Ama bakmam lazim siliklestimi diye sabah aksamustu yapiyorum 2 kere. Sabah 2 kez yaptim cunku inanamadim ondan. Hamile kalayim fakir fukaaya dagiticam artani. Artarsa tabikız boşa harcama testleri aa bağımlılık yaptı sendeseviniyo insan deme bende öyle oldum çizft koyu görünce
Sen çok tatlısın yaa canım benim benimkide bir silik bir koyu anlamadım dün silikti bugün tekrar koyulasti ne oluyor benim yumoslara anlamadimTestten yana sikinti yok kislik erzak gibi depoladim. Ama bakmam lazim siliklestimi diye sabah aksamustu yapiyorum 2 kere. Sabah 2 kez yaptim cunku inanamadim ondan. Hamile kalayim fakir fukaaya dagiticam artani. Artarsa tabi
bende 50tane ıh 10 tane hcg almıştım 30 tlye baya berektli çıktı ya ondan önce hcg heray 5-6tane alıp yapıyodum tanesi 2-3liradan şimdi 7kutu lh 3 tane hcg kaldı :) inşallah kullanmaya gerek kalmazTestten yana sikinti yok kislik erzak gibi depoladim. Ama bakmam lazim siliklestimi diye sabah aksamustu yapiyorum 2 kere. Sabah 2 kez yaptim cunku inanamadim ondan. Hamile kalayim fakir fukaaya dagiticam artani. Artarsa tabi
Amman sakin relax olalımAy canim ya insallah. Bide gerginlestim bugun ben benimkini urkutmessem iyi tamda zamani yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?