ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ebican_040506 iliski sorun degilde bugun 24.gun ustune 14 koy 38 eder. ( 40 yapar bahceli) 38 cok fazla ilk kez boyle oluyor agzim acik vallahi.

Nokta atisi tatlim neticeye bak sen saglikla sihatle kucagina al insallah. Hayirli olsun bebegin.
Ben aksam adamin yakasini tutayim madem. Bu sabah kacti ya nasil gitti yakalayamadim

Nokta atisi tatlim neticeye bak sen saglikla sihatle kucagina al insallah. Hayirli olsun bebegin.
Ben aksam adamin yakasini tutayim madem. Bu sabah kacti ya nasil gitti yakalayamadim
Olsun olsun gece yaparsınız hem koyuluk daha yeni çıkmış 24 36 saat sonra çatlayacak daha zaman var

ebican_040506 iliski sorun degilde bugun 24.gun ustune 14 koy 38 eder. ( 40 yapar bahceli) 38 cok fazla ilk kez boyle oluyor agzim acik vallahi.
benimde 18+14 =32 yapar ayy çok gülüyorum ya ona ben canım sen ne yumurtyuyon öyle dediğin gibi deve kuşu yumurtası mübarek büyüklüğü 3gündür böyle koyu koyu kız hamilemisin yoksa ondamı gitgide koyulaşıyor silikleşmezse yarında ben şüphelencem senden

kızlar ben dünden beri uyukluom yaaa bide yemek yaparken ayakta kalıyom ya 10 dkkadan sonra bacaklarım ağırıyo sızlıyo nasıl hemen oturasım gelio dün çarşıdan geldim aman tanrım didim nasıl sızlıyo bacaklarım sanki 12 saattir ayaktayım ama ümit etmicemmmmmmmmmm sonra hüsran olmasın

Bende yazarken birden geldi aklima guldum baya. Valla balim anlamadim inan. Gecen ayda boyle oldu hatta yumurta aki gibi siviyi bile gordum 4 5 gun agrim oldu ama ben o sira aptal gibi hamieyim sandim. Gebelik degildir bence dun onuda yaptim hani her ihtimale karsi negatifti. Su 2 3 gunude atlatayim sonra beklemeye koyulurum kismetse. Tabi yumurtam bi catlarsa zahmet edip.

hmmm hcg çıkmadıysa dediğin gibi yumurtlamadır ozaman sende LH çok ondan öyle kopkoyu herkesin bünye farklı tabii inşallah çatlar kuzum baksana test çatlıcak T çizgisi artık daha koyusu yok 24-48 saate booooooooooooom

Valla t c yi gecti ilk once t belirdi dedim test yanlia. O degilde sanki gebelik testi bi sevinc bi sevinc. Bunuda simdi yaptim 2 dkda koyulasti

Eklentiler

• 2015-11-10 14.25.10.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 77
Valla t c yi gecti ilk once t belirdi dedim test yanlia. O degilde sanki gebelik testi bi sevinc bi sevinc. Bunuda simdi yaptim 2 dkda koyulasti
kız boşa harcama testleri aa bağımlılık yaptı sende seviniyo insan deme bende öyle oldum çizft koyu görünce

kız boşa harcama testleri aa bağımlılık yaptı sende seviniyo insan deme bende öyle oldum çizft koyu görünce
Testten yana sikinti yok kislik erzak gibi depoladim. Ama bakmam lazim siliklestimi diye sabah aksamustu yapiyorum 2 kere. Sabah 2 kez yaptim cunku inanamadim ondan. Hamile kalayim fakir fukaaya dagiticam artani. Artarsa tabi

Testten yana sikinti yok kislik erzak gibi depoladim. Ama bakmam lazim siliklestimi diye sabah aksamustu yapiyorum 2 kere. Sabah 2 kez yaptim cunku inanamadim ondan. Hamile kalayim fakir fukaaya dagiticam artani. Artarsa tabi
Sen çok tatlısın yaa canım benim benimkide bir silik bir koyu anlamadım dün silikti bugün tekrar koyulasti ne oluyor benim yumoslara anlamadim

bende 50tane ıh 10 tane hcg almıştım 30 tlye baya berektli çıktı ya ondan önce hcg heray 5-6tane alıp yapıyodum tanesi 2-3liradan şimdi 7kutu lh 3 tane hcg kaldı :) inşallah kullanmaya gerek kalmaz

vesselam_ sagol canim benim icimden geldigi gibiyim inan. Sanirim en koyuyu bulmak gerek. Resimlerini cek karsilastir hergun. Birde sadece bu teste takili kalmayalim. Akinti kasik agrisi bulanti bunlarda belirti. Takip edelim kacmasin.
casun canim bende oyle yapiyorum bol bol aliyorum. Insallah balim ya insallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…