ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Iyi aksamlar..... Test elime ulasti. Ilk testimi yaptim sat 3 kasim bugun 8. Gunum. Ilk kez kuaniyorim nolur bana rehber olun. Ikinci cizgi silik cikti resmk yukluyorum.
 
Ya kızlar progesteron tahlili yaptirdim 2.26 çıktı çok düşük testte hala çift çizgi cikiyor anlamadım ve moralim çok bozuk
 
Canim o ne oluyor aydinlatsan beni?
Canım 10 ve uzeriyse yumurtlamanin olduğuna isretmis.. Benim ki düşük yumurtlama olmamış anlayacagin..kadınlar kulübünde okuduğum anladığım bu.. Sonucu adetimin 2. Günü doktora gosterecem.. Moral alt ust halbuki çok umitlenmistim hayırlısı
 
Uzulme canim her diledigimizde her iatedigimiz olursa sabrin sukrun kiymeti olur mu? Amyanlismi degerlendirdin acaba gunleri yani karistimi acaba?
 
Uzulme canim her diledigimizde her iatedigimiz olursa sabrin sukrun kiymeti olur mu? Amyanlismi degerlendirdin acaba gunleri yani karistimi acaba?
Yok canım en koyu 18.gün oluyor yanlış değildir herhalde. 30-32ginde oluyorum.. Ama biraz saçma geldi banaa maden yumurtam yok testte çıkmaz hemde koyu olmaz . anlamadım bi işi.. Nysee 21adet günüm bekleyeyim önümüzdeki maçlara bakalim
Ayrıca çok güzel konuştun çok haklisin tatlim..
 
Yok canim nutlaka bir yerde hata vardir. Sen emin olmak adina adetten 1 hafta sonra basla. Hatta takvimi vardi nette gormustum adet uzunluguna gore hangi gun teste baslaman gerektiginin. Takip et dedigim gibi skma canini. Bende gecen ay emindim hatta kesin hamileyim hamile degilsem keserim bu bunyeyi dedim ama kiyamadim can tatli
 
Tamam Tatlim..
O sendrom bendede varr. Diyorum kesin sonra koca hicc. Vardır bir hayır diyip tevekkul ediyorum... Bakalım bakalım
 
Sagol cnm.. 14. Gunum pazar günüydu sabah yaptim silikti. Dersaneye gittim aksam geldim yine yaptim ikinci cizgi kopkoyu cikti. O aksam iliski oldu. Pazartesi sabahta iliski oldu. Pazartesi aksam da iliski oldu canim. Daha ne kadar iliskiye devam etmeliyim?
 

Eklentiler

  • 20151109_112708.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 20151108_204204.webp
    22 KB · Görüntüleme: 67
Kopkoyu oldugu degil siliklestiginde yumurta gezintiye cikiyor ve 24 48 saat yasiyor sonra oluyor garibim. Iyi yapmissin keske dunde iliski olsaymis bu sabahta yap garantile.
 
Gunaydin bu arada kizlar. Ben yumurtayi buldumda catlatamiyorum. Hala koyu napsam acaba? Saka yaptim gercekten deve kusu yumurtasi cikti pfff. Ne zaman catlar kizlar?
 

Eklentiler

  • 20151111_074726.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 65
Kopkoyu oldugu degil siliklestiginde yumurta gezintiye cikiyor ve 24 48 saat yasiyor sonra oluyor garibim. Iyi yapmissin keske dunde iliski olsaymis bu sabahta yap garantile.
Ama hep silik cikiyo zaten :) bu sabahta oldu iliski :) adetime 10 gün kaldi. Elimde ultra erken gebelik testi var :) ne zaman yapsam ki
 
Gunaydin bu arada kizlar. Ben yumurtayi buldumda catlatamiyorum. Hala koyu napsam acaba? Saka yaptim gercekten deve kusu yumurtasi cikti pfff. Ne zaman catlar kizlar?
Canim teste devam et nazlı bır yumurtaymis seninki adete kac gun var bu arada
 
Kafayada hic takmadim ama rüyamda hamile dogum ne varsa gördüm :)) hayırdır inşallah
 
nurgulkurtcan canim attigin resimlerde bir tane koyu cikmis koyu olupta silige donunce ogun catlamis oluyor.
sevdabuzer canim valla bende anlamadim 24 saati gectik hala catlamadi. Normal degil benimki cunku buhun 25.gun daha yumurta catlamadi uzerine 14 koy o zaman adetim. 14 gun gecinceymis oyle dediler catlarmi acaba ya niye boyle oldu anlamadim. Catlamama luksu var mi?
Bu arada Allah hayira vesile kilsin insallah ruyani. Insallah Allahin izniyle gercegide olur tatlim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…