ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim döngü kav3 gün eğer normalde adetine 1_2 gün varsa kesin hamilesindir.yok daha varsa adete gec yumurtlamadir.bazen vucudumux değişiyor cozemiyoruz.benim geçen ay 16 gun sürdü adetim bitmek bilmedi adetin icinde yumurtlama oldu ben dahil herkes sok oldu adetin icinde yumurtlamami olurmus diye.o yüzden rahat ol kasik ağrın gecmeye basladiginda yumurta çatlamış demektir birde sabahlari degilde akşam 3_5 gibi ovu testi ysp

Canim zaten son adetim 1 hafta gecikti hamileym sanmistim 12 sinde olacaktim 18 inde oldum 5.5 gun surdu. Ve 18 inde bu yana 25 gun gecti test dun pozitif verdi. Normal adet tarihim 17 veya 18 olmasi lazim. Ama yumurtlama tarihime bakarsak 24 25 ine sarkiyor.

O zmn gec yumurtlamadir canim bugun yarin catlar

Hosgeldin canım. Testlerin ve çalışmaların bence çok başarılı. Bundan sonra bi dolu bi boş geçebilir günler . İnşallah güzel haberini alıriz. İki hafta sonra

Insallah o kadar cok istiyrum ki bunu
Ne zamandır istiyosun canım. Foto da ki sen misin masallahhhhh ne kadar hoşsun. Valla bilmem sen de eşin de bi problem yoksa senden bu ay bebis haberi alacaz gibi hissettim . Hadi inşallahh

Ne zamandır istiyosun canım. Foto da ki sen misin masallahhhhh ne kadar hoşsun. Valla bilmem sen de eşin de bi problem yoksa senden bu ay bebis haberi alacaz gibi hissettim . Hadi inşallahh
Kisaca soyle anlatayim ben tam 1 senelik evliyim. Ilk ay hemen gebe kaldim. 11.haftama kadar hersey normalken doktorun ensede 5mm kistik higroma var deyip istanbula sevk etmesiyle herseyim kabusa döndü. 12.haftada cvs yapildi sonuclar temiz cikti. Sonrar noonan sendromu olabilir dediler test yapildi teiz cikti ama ense kalinligi gittikce artti baska baska bulgular cikti bebegimde. Sonra parali bi test var array testi. Kromzoomlar detayli incelenen bi test. 22.haftamda langer giedion sendromu cikti yani hem bedensel engelli he zihinsel engelli ve doktor suyun bitmis dedi 23 haftada nisan ayinda sonlandirildi bebegimdeki ilk sorunu goren doktorum 6 ay korunun dedi. Ben 3.aydan sonra korunmayi bıraktım ama hic ovulasyona dikkat etmedik. Adetimi 14.gununden sonra hep biseyler cikti ve adet olana kadar hic iliski olmadi. Bu ay 6. Ayim doldu bende ovulsyon testi aldim ve 14 gun koyu cizgiyi yakaladim 4 aydir gebe kalamami ben buna bagliyorum simdi bakalim ne olacak bu arada esimle bende genetik test yaptirdik kendimize normal ciktik. Doktorlar sizden kaynakli degil rastlantisal bisey dediler

Ay canım çok geçmiş olsun.. ne kadar da beni şu ara vesveseye düşürecek şeyler yasamissin. Kıyamam sana. Ben de bu yasadiklarin dan çok korkar oldum.ama söyle de düşünüyor insan. Sağlıksız sa olumsuzsa şükür ki rabbim göstermis haber vermis sonlanmış.
Merak ettiğim teste gitmeseydin 11 . Hafta da bunu bedensel olarak hissediyor muydun . Ya da bilgin var mı bu konu da . Vücudun tepki verdi mi. Sebep neymiş bir de ense kalınlığı fazlaliginin.
Rabbim yaşatmasın bi daha . Yumurtlama gayet sağlıklı görünüyor testinde ben umutluyum. Senin adına .

Ense kalinligi kromozom bozuklugundan kaynakli iste bedensel olarak soyle oldu cok cok asiri bulanti kusmalarim vardi 53 kilodqn 46 kiloya dusmustum. Sonra hipertoridi basladi. Sonra idrarda hep glikoz kacagi cikti. Sonra kum döktüm (o agriyi asla unutamam dogunumdan cok cok daha agriliydi). Bunun yani sira bebegimdeki sorun cikmadan once hep icimde bi korku vardi gözümü kapattigim an hep down swndromlu çocukların yuzu gozumun onune geliyodu. Hatta ablama dedim abla boyle oluyo bana diye. Bendede oyle oluyodu o merak etme herkese olur dedi. Ama ben hissetmistim sanirim rabbim kimsenin basina vermesin. Heleki kimseyi boyle bi karar verdirmeye itmesin ben yapamadim onu bu sekilde bu dünyaya getirmeye cok korktum. Bana bisey olsaydi kim bakardi ona bide ben hemsireyim etrafimda hep doktorlar hep hemsireler vardi hemsi duygusal degil mantiksal yaklasiyodu olaya onlarin dusunceleride beni cok etkiledi ve boyle bi karar aldim sonra cok pisman oldum ama yapamadim iste

Tek xamanda güzel haberler alırsınız inşallah çok zor bir süreçten geçmişsiniz allahim bir daha yaşatmasin.

Bu karari vermek gerçekten cok zor.düşünmesi Bile xor.ama birde bir omur evladıniz bakima muhtac olacak onun acı cektigini gordukce siz elinizden birsey gelmediği icin kahrolacaksınız.birde siz olmazsaniz yaninda....herseyde vardir bir hayir

Canim butun yazdiklarini okudum seni cok iyi anliyorum 2 kizim var Allah kimseye vermesin boyle bir olayi ancak kendi fikrim uzmek istemem seni ama Allahin sana verdigi bir cani sirf sorunlu diye canina kiyman keske yapmasaydin. Keske guzel yanlarini gorebilseydin. Seni anliyorum ama dunyevi seyler keske Allah kul arasina girmeseydi. Allah gonlune gore versin insallah. Hangimizin gunahi yok Allah gunahini gunahlarimizi affetsin.

Ay neyse kıyamam sana da valla kendime de . Düşünme artık Bunları . Unutalim
.sana o kararı verdiren de rabbim. Hayırlısı die düşün . Dediğin gibi kimseyi bu kararla sınamasin allahım. Bu ay bebis haberini alalım. Oynayıp gülelim. Topic te. Sen de o ağlayan suratlari yapma bida içim acıdi valla. Herşey Güzel olmus olacak....

Bol güzel dua etmek gerek ..kimsenin ne yaşadığını bilemiyoruz valla..Allahım sınamasin. Bu söylemler şu an sadece bu anneyi üzer .. Senin de güzel haberler ini bekliyoruz bu arada canım.

Amin insallah dün bebegie aldigim esyalara baktim ilk defa optum kokladim evdede kimsw yoktu bagira bagira agladim icimi bosaldi
Ay begen butonunu tikladim ama saçma oldu canım. Tatlım. Şekerim. . Düşünme bunları. .yeni bebisene giydircez onları. .Ha üzülürüm ben dıosan başkalarını alırıss. Sen Hep gül ağlama olur mu

Bol güzel dua etmek gerek ..kimsenin ne yaşadığını bilemiyoruz valla..Allahım sınamasin. Bu söylemler şu an sadece bu anneyi üzer .. Senin de güzel haberler ini bekliyoruz bu arada canım.
Valla canim herkeain ic dunyasi farkli acisida saygim var ben sadece Allaha olan korkumdan boyle dedim sabir ve sukur dedigimiz sey lafla olacak basit bir sey degil derinden gelmeli. Ben biraz gercekciyim sanirim ama dogrusuda bu. Tabiki uzulmesini istemem. Bazen istedigimiz seyler bize farkli bicimlerde sukrumuzu sinamak icin gelebilir. Derside dermanida veren Allah. Ona bin sukur.

Boyle bi sorunla karsilasmadan once bende senim gibi derdim 'ASLA'... Hatta son haftaya kadar hep asla dedim. Ama yapamadim ileriyi düşünmek zorundaydim..

Boyle bi sorunla karsilasmadan once bende senim gibi derdim 'ASLA'... Hatta son haftaya kadar hep asla dedim. Ama yapamadim ileriyi düşünmek zorundaydim..
Dedigim gibi ic dunyasi farkli insanin ama boyle bir durum gelirse basima dilerim Allah en dogru karari verdirir onun razi oldugu seyi yapmami nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…