ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sen gercekten cok iyi birisin bu zamana kadar beni anlayan nadir insanlardansin. En azindan beni anladigini düşünüyorum.rabbim kimseyi boyle biseyle sinamasin..basa gelmeden kimse bilemiyo malesef bende basima gelmeden once herkesin dedigi gibi "ASLA" derdim. Rabbim kimsenin basina vermesin.

Artık düşünme bunlari.sende esinde sagliklisiniz daha nice saglikli evlatlarınız olacak inşallah

vorones sen nerelere giripte okuyup kafanı bulandiriyon aaaaa kiziyom bak bizim paşamıza ıyi bak değişik değişik seyleride aklina getirme

vorones sen nerelere giripte okuyup kafanı bulandiriyon aaaaa kiziyom bak bizim paşamıza ıyi bak değişik değişik seyleride aklina getirme
YA sorma insan bi dengesiz oluo..en ufak bişiden etkilenio. Sadece dua gücümuz var yoksa hiç önemi yok bizim ne yaptığımızın . Allahım korusun bebislerimizı bizi . Senin de güzel haberini alsak Cok mutlu olacam
. .
Oy yerim seni paşa dedikçe bi hoş olurum. O gün ciddi ciddi kocama diom ki ay erkek olursa paşa koyalım mi dedim ikinci isim olarak. Güldü geçti .oysa ben ciddiydim

İmmmmm paşa güzel bır işim birde heybetli uzun boylu ohhhhhh

Ben hissettim canım senin acini üzüntünü. Üzülmek ağlamak insan için die kendimizi. Parcalamanin bi anlamı . Yok. Sana tavrım için özelden de mesaj aldım tepki mesajları ama. Kim ne dediğimizı. Ne hissettigimizi anladı. .en tabiisi de rabbim bilio ya gerisi boş.

Bana soylediklerine tepki kim verebilir ki ne diyebilir yani? Cok merak ettim tepki vermelerinin sebebini?

Bana soylediklerine tepki kim verebilir ki ne diyebilir yani? Cok merak ettim tepki vermelerinin sebebini?
Senin mecburiyetini alkislayip milleti tevsik ediyormusum. Oysaki ne alaka . Senin şu saatten sonra üzülmemen gerekir bunu bilirim. Pembe gözlük takip konuşurmusum da ben bu doğru değilmiş. Oysa hep pozitif olmalıyız . Rabbim sınamasin kimseyi

Unutmasinlar kinadigimiz seyi yasamadan olmeyecegiz!! Sen benim acimi paylastin beni alkislamadin bu 1. Ben gülerek biseyleri anlatmadim ya da gülerek yasamadim yasadiklarimi bu da 2. En onemliside tesvik edici hic bisey yazmadin yazmadimda buda 3... bekara koca bosamak ne kadarda kolay. Ben tam 4 ay mucadele verdim ayda iki defa canakkaleden istanbula kalktim kalktim gittim yapilmasi gereken her testi yaptirdim milyarlar harcadim ufacik bi umut aradim. Bedenimdeki agriyi aciyi saymiyorum bile.. ne kadar kolay insanlari yargilamak yaa.. o elestirenler dilerim rabbim sizi boyle biseyle imtihan etmez!!!

Boşver insanlar yasamadiklari bilmedikleri konu hakkinda hep konusurlar üstlerine vazifeymis gibi.ahhhh birde bilipte konuşsalar içim yanmayacak ama.....
Eger down sendromu gibi bikindik bisey olsaydi yine sonlandirmazdim.. ama doktorlarin bile duymadiklari bi sendrom. Türkiye de hic bir örneğiyok. Beni neyin bekledigini bilmiyorum en onemliside bebegimi neyin bekledigini bilmiyorum. Kim kinarsa kinarsin kim kizarsa kizsin be gelecegi düşündüm oyle bi karar verdim. Rabbim affetsin ama yapamadim iste.. benim icin bi imtihandi ben gecemedim.. ama bilsinlerki ben Güle oynaya yatmadim o catala.. aglaya aglaya gittim hergun agladim hala da agliyorum..

Allahim sen bana bunu verdin ama ben begenmedim. Yenisinide veririsin insallah...
Allahim sana karsi gelenden eyleme amin!

Ya boşver kimseye hesap vermek zorunda degilsinki allahtan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…