Nette bi resim vardi daha dogrusu bir yazi. Adet uzunluguna gore hangi gun baslayacagina dair. Evet ovulasyon bolumlerinde dolaniyorsun gordum. Daha erken ama devam et. Benim koyu cikali 2. Gunum sabah yaptim hala kopkoyu beklemedeyim.napiim canım öyle geziniyodum ovi kitlerine taktım dünden beribugün yaptım çok çok silik çıktı oviden sonra 7.gün bakalım koyulaşacakmı :) sen napıon canım
canım geç yumurtladım ya regl günü hcg yapsamda çıkmıcak biliyorum oyüzden işte ovi koyulaşacakmı ondan takip etçem bakalım :)Nette bi resim vardi daha dogrusu bir yazi. Adet uzunluguna gore hangi gun baslayacagina dair. Evet ovulasyon bolumlerinde dolaniyorsun gordum. Daha erken ama devam et. Benim koyu cikali 2. Gunum sabah yaptim hala kopkoyu beklemedeyim.
Canım benim.. Diyecek hiç sözüm yok... sana bunları aciklattirdigim ve hatirlattigim için bile çok üzüldüm. Hakkını helal et. Kimseye aciklama yapmak zorunda hissetme kendini . Dedik ya rabbim yasatmasin kimseye . Biz gene pembe gözlükleri takıp yolumuza devam edelim. Allahim bundan sonra ne verir ne yaşatır bilemeyizUnutmasinlar kinadigimiz seyi yasamadan olmeyecegiz!! Sen benim acimi paylastin beni alkislamadin bu 1. Ben gülerek biseyleri anlatmadim ya da gülerek yasamadim yasadiklarimi bu da 2. En onemliside tesvik edici hic bisey yazmadin yazmadimda buda 3... bekara koca bosamak ne kadarda kolay. Ben tam 4 ay mucadele verdim ayda iki defa canakkaleden istanbula kalktim kalktim gittim yapilmasi gereken her testi yaptirdim milyarlar harcadim ufacik bi umut aradim. Bedenimdeki agriyi aciyi saymiyorum bile.. ne kadar kolay insanlari yargilamak yaa.. o elestirenler dilerim rabbim sizi boyle biseyle imtihan etmez!!!
Tövbe haşa begenmemek ne kelime?? Nasil boyle kelimeler sarfediyosun... yarama tuz basmayi birak bicakla desiyosun resmenAllahim sen bana bunu verdin ama ben begenmedim. Yenisinide veririsin insallah...
Allahim sana karsi gelenden eyleme amin!
Hoşgeldin canım topiğimize. Hiç sıkma canını yazılanlar söylenenler sakın üzmesin seni. Hiçkimsenin senin kararlarını yargılama,kınama,ayıplama gibi bir lüksü yok. Hayatın tek bir yönü yokki başımıza her geleni dinle değerlendirelim,herşeyin birde vicdani,insani ve duygusal yönü var. O herşeyi din üzerinden sorgulayarak insanlara yüklenenler eleştirenler var ya onlara o bebeğin dünyaya gelmesini kesin olarak istese Allah o testlerin sonucu öyle mi çıkar,yok mu bütün testleri tertemiz çıkıpta bedensel ve zihinsel engelli doğan çocuklar desem verecekleri cevap ne olacak?Unutmasinlar kinadigimiz seyi yasamadan olmeyecegiz!! Sen benim acimi paylastin beni alkislamadin bu 1. Ben gülerek biseyleri anlatmadim ya da gülerek yasamadim yasadiklarimi bu da 2. En onemliside tesvik edici hic bisey yazmadin yazmadimda buda 3... bekara koca bosamak ne kadarda kolay. Ben tam 4 ay mucadele verdim ayda iki defa canakkaleden istanbula kalktim kalktim gittim yapilmasi gereken her testi yaptirdim milyarlar harcadim ufacik bi umut aradim. Bedenimdeki agriyi aciyi saymiyorum bile.. ne kadar kolay insanlari yargilamak yaa.. o elestirenler dilerim rabbim sizi boyle biseyle imtihan etmez!!!
Senin nasil bir dunyan var bilemiyorum. Benim ilk yorumum gayet aciklayici ben uzatmak istemedikce siz israrla uzattiniz madem yazayim. Arkadas demis dine yoranlar evet ben dine yoruyorum cunku ona gore yasiyor ve yasamaya calisiyorum. Yaptigin bana gore yanlis bu benim gorusum. Ne yaptinsa yaptin zaten geri alacak degilsin. Asiri abartili yorumlar yapma yok bicakla desmek. Yoruma acik degilsen yapabilecegim bisey yokTövbe haşa begenmemek ne kelime?? Nasil boyle kelimeler sarfediyosun... yarama tuz basmayi birak bicakla desiyosun resmen
Arkadaşı yargılamış,Allahın verdiğini beğenmemekle suçlamışsın ilk açıldığından beri bu topicteyim asla tartışma yaşanmadı,bırak tartışmayı anlayışsız tek bir cümle kurulmadı. Birşey sormak istiyorum evimde bir kedim var,bir de barınaktan uyutulmak üzereyken kurtardığın bir köpeğim evinin önünde bakıp beslediğim bir kedi doğum yaptı geçenlerde sokaktan geçen araba yavrusuna çarpacakken onu kurtarmak için yola atladı bebeğini ağzına aldı ama ne yazıkki çarptı araba yavrusu öldü,kendisinin omurgası ezildi arka ayakları felç kaldı,veteriner yapacak birşey yok diyor. Yürüyemiyor,beslenemiyor,tuvaletini benim yardımım olmadan yapamıyor birde 3 yavrusu var bir odama aldım bakmaya çalışıyorum ama malum hem kedim,hem köpeğim hemde bu kediler çok zorlanıyorum birde Allah bağışlarsa bir bebeğim olacak.casun dinlemek anlamanin tamami bence. Kimseyi kinamam ben kinamadimda benim ilk yorumu mu tekrar oku ona gore cevap yaz bana. Allahin verdigini almak kime dusmus bunu sorgulayin bence. Ben burda laylaylom oynamiyorum sizde biraz gercekci olun ve konuyu baska yere tasiyim abartmayin. Soyledigim sozlerinde hala arkasindayim. Had bilinecekse bence siz bilin cunku assagilayici konusan sizlerainiz. Susayim diyorum zirt bi yazi geliyor. Yok kendini bilmez yok kimseyi baglamaz yok kimseye dusmez. Bence neyin kime dustugunu tartisin ok. Daha fazla uzatip adminleri toplatmayin konu ovulasyon ovulasyonda kalsin!
Neyse zaten beklediğim yanıt buydu,bir başka annenin yavrusu hakkında ileriyi,o insanın maddi yada sağlıksal durumunu düşünmeden verip veriştirip onu Allahın verdiğini beğenmemekle şükürsüzlükle suçlarken şunu düşünecektiniz insanın her durumda elini taşın altına koyması kolay değildir bukre vera hanım. Herkesin imtihanı farklıdır belki de sizin imtihanınız bugündü kaybettiği bebeği için yüreği yanan,hala onun eşyalarına sarılarak ağlayan bir anneye göstereceğiniz anlayıştı imtihanınız ve sanırım siz bu imtihanı veremediniz. "Bir insanın kalbini kırmak kâbeyi yıkmak gibidir" diye söylenen peygamberimizin hadisi olarak bilinen bir söz vardır çok severim. İyi günler sizeM3rv3_gkn Uye bir yorum yazdi bende cevp yazdim baskalarida aldi yurudu. Iyi veya kotu begen veya begenme ama baskasinin haklarini savunma pozisyonunda alakasiz bir sekilde, bana yukleme yaparsan heleki haddini bilmeden konu tartismaya gider. Sen nasil cevap vermen gerektigini dusunuraen bende yazarim buda hakkim. Diger yazdiklarinlada ilgilenmiyorum.
ZAten bende ovulasyonla alakali yazdim kimsenin de yapmis oldugum tercihi elestirmesini istemedim ama ilk siz boyle bi yorum yaptiniz. Ne güzel iki tane yavrun var degerini bil.. rabbim kimseyi boyle biseyle imtihan etmesin tekrar tekrar söylüyorumcasun dinlemek anlamanin tamami bence. Kimseyi kinamam ben kinamadimda benim ilk yorumu mu tekrar oku ona gore cevap yaz bana. Allahin verdigini almak kime dusmus bunu sorgulayin bence. Ben burda laylaylom oynamiyorum sizde biraz gercekci olun ve konuyu baska yere tasiyim abartmayin. Soyledigim sozlerinde hala arkasindayim. Had bilinecekse bence siz bilin cunku assagilayici konusan sizlerainiz. Susayim diyorum zirt bi yazi geliyor. Yok kendini bilmez yok kimseyi baglamaz yok kimseye dusmez. Bence neyin kime dustugunu tartisin ok. Daha fazla uzatip adminleri toplatmayin konu ovulasyon ovulasyonda kalsin!
Dikkatini cekerim arkadasim ben senden veya baskasindan yapmis oldugum bu tercihimi elestirmenizi istemedim. Üstünde durdugum konuda bu degil ovulasyondu. Senin bildigin kadar bende biliyorum dinimi.Senin nasil bir dunyan var bilemiyorum. Benim ilk yorumum gayet aciklayici ben uzatmak istemedikce siz israrla uzattiniz madem yazayim. Arkadas demis dine yoranlar evet ben dine yoruyorum cunku ona gore yasiyor ve yasamaya calisiyorum. Yaptigin bana gore yanlis bu benim gorusum. Ne yaptinsa yaptin zaten geri alacak degilsin. Asiri abartili yorumlar yapma yok bicakla desmek. Yoruma acik degilsen yapabilecegim bisey yok
Doktktorluk mealeginizin yani sira ilahiyatciliginizda varmis masallah. Emin ol bilsigin sozden daha fazlalarida var ...Neyse zaten beklediğim yanıt buydu,bir başka annenin yavrusu hakkında ileriyi,o insanın maddi yada sağlıksal durumunu düşünmeden verip veriştirmek onu Allahın verdiğini beğenmemekle şükürsüzlükle suçlarken şunu düşünecektiniz insanın her durumda elini taşın altına koyması kolay değildir bukre vera hanım. Herkesin imtihanı farklıdır belki de sizin imtihanınız bugündü kaybettiği bebeği için yüreği yanan,hala onun eşyalarına sarılarak ağlayan bir anneye göstereceğiniz anlayıştı imtihanınız ve sanırım siz bu imtihanı veremediniz. "Bir insanın kalbini kırmak kâbeyi yıkmak gibidir" diye söylenen peygamberimizin hadisi olarak bilinen bir söz vardır çok severim. İyi günler size
Ben doktor degil hemsireyim.. dini hukumleri bilmek icinde ilahiyatci olmaya gerek yok!! Burda ben dahil kimse bebek aldirmak caiz onu savunmuyor sizin cani yanan bi annenin daha dogrusu anne adayinina acisini katlayip vicdanini sizlatarak kendini lanetlenmis gibi hissetmwsine neden olcak tarzdaki yorumlariniza tepkiliDoktktorluk mealeginizin yani sira ilahiyatciliginizda varmis masallah. Emin ol bilsigin sozden daha fazlalarida var ...
mesajını şimdi gördüm açıkçası bu durumun ortasında olmak beni rahatsız etti lütfen bana yazmayın herkes kendi fikri ve zikrinden mesuldur.bence konuyuda uzatmayalım arkadaşlar kimseye bişi kazandırmaz bilakis üzercasun dinlemek anlamanin tamami bence. Kimseyi kinamam ben kinamadimda benim ilk yorumu mu tekrar oku ona gore cevap yaz bana. Allahin verdigini almak kime dusmus bunu sorgulayin bence. Ben burda laylaylom oynamiyorum sizde biraz gercekci olun ve konuyu baska yere tasiyim abartmayin. Soyledigim sozlerinde hala arkasindayim. Had bilinecekse bence siz bilin cunku assagilayici konusan sizlerainiz. Susayim diyorum zirt bi yazi geliyor. Yok kendini bilmez yok kimseyi baglamaz yok kimseye dusmez. Bence neyin kime dustugunu tartisin ok. Daha fazla uzatip adminleri toplatmayin konu ovulasyon ovulasyonda kalsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?