- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Canım senin né zaman simdii bat. . Çalışmalar nasıldı . Umarım bu ay seni hamis görürz burdaBenim iki aydir adet belirtilerim yok en brlirgini göğüs şişmesi zonklardi resmen.tek belirtim duruyor karin siskinligi ve kabizlikneden acaba göğüs agrisi yok olduki
Duamiz senle tatlım . Umarım kat kat artmıştır . Her biri ayrı heyecan stres valla . Sonra dà kese görmece sonra bebisKızlar yarın 2. Beta hcg yi yaptircam ne olur bana dua edin guzel çıksın ins yükselmiştir aklım orda
Amin kuzum insssss yarın hemen yazarım buraya ins guzel artmıştır valla her biri ayrı korku ayrı mutluluk allahım sonuna kadar daim etsin ins cumlemizinkiDuamiz senle tatlım . Umarım kat kat artmıştır . Her biri ayrı heyecan stres valla . Sonra dà kese görmece sonra bebishaydi girdiğimiz bu yolda sonuna kadar gitmek nasip etsin allahimm
Test yap canim. Günün gectimikızlar benim uykum geliyor 3gündür bu saatlerde bide öğlen 1 gibi gözlerimin içi sızlıyorböyle baygın bakıyorum
yok cnm 3 gün var daha geçmeden yapmamTest yap canim. Günün gectimi
Ay hadi insallah hayirlisiyla gorursub canim cift cizgiyi.. hepimiz görürüz insaAllahyok cnm 3 gün var daha geçmeden yapmam
inşallah cnmAy hadi insallah hayirlisiyla gorursub canim cift cizgiyi.. hepimiz görürüz insaAllah
hayırlısı kuzum cuma gunu bat canımCanım senin né zaman simdii bat. . Çalışmalar nasıldı . Umarım bu ay seni hamis görürz burda
dualarımız senınle kuzum kalbını ferah tut mınnoş senınleKızlar yarın 2. Beta hcg yi yaptircam ne olur bana dua edin guzel çıksın ins yükselmiştir aklım orda
ınşallah hamıssındır yorgunluk uykusuzluk guzel şeyler getiriyor aklıma :)yok cnm 3 gün var daha geçmeden yapmam
Kardesim yaşadıkların icimi parçaladı eşyalara sarılıp ağlamanBen tartisma ciksin diye ya da cikarmak icin yazmadim gecmisibu tartismaya sebep oldugum icin de cok uzuldum ozur dilerim hepinizden...Bende yarin sabahta calisip birakcam artik esiminde sinavlari var 3 gündür yordum baya :)
valla benimde güzel şeyler geliyor aklımada işte dile dökmek istemiyorum ne olur ne olmaz :))))ınşallah hamıssındır yorgunluk uykusuzluk guzel şeyler getiriyor aklıma :)
Allah razi olsun canimKardesim yaşadıkların icimi parçaladı eşyalara sarılıp ağlamanIns en kısa zmanada saglikli evlatlar nasip etsin sana Rabbim ... Rabbim merhametlilerin en merhametlisi affedicilerin en effedicisidir sen üzülme Rabb'imize karşı hem umit hem korku icinde olmalıyız ztn pişmanlığını yaşamissin CNm ve cok zor bir sınavdan gecmissin cennette kavuşacaksın yavrunla uzun uzun sarılacak kokusuna doyacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?