ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim iki aydir adet belirtilerim yok en brlirgini göğüs şişmesi zonklardi resmen.tek belirtim duruyor karin siskinligi ve kabizlik neden acaba göğüs agrisi yok olduki

Kızlar yarın 2. Beta hcg yi yaptircam ne olur bana dua edin guzel çıksın ins yükselmiştir aklım orda

Benim iki aydir adet belirtilerim yok en brlirgini göğüs şişmesi zonklardi resmen.tek belirtim duruyor karin siskinligi ve kabizlik neden acaba göğüs agrisi yok olduki
Canım senin né zaman simdii bat. . Çalışmalar nasıldı . Umarım bu ay seni hamis görürz burda

Kızlar yarın 2. Beta hcg yi yaptircam ne olur bana dua edin guzel çıksın ins yükselmiştir aklım orda
Duamiz senle tatlım . Umarım kat kat artmıştır . Her biri ayrı heyecan stres valla . Sonra dà kese görmece sonra bebis haydi girdiğimiz bu yolda sonuna kadar gitmek nasip etsin allahimm

Gecmisi okudumfa eskiler aklıma geldi kimse kimsenin yaşadığını bilemez ve bu acı oyle kıyaslanacak birsey degilki lütfen buyuk konuşmalar yapılmasın kimin basına ne gelecegi belli olmaz Allah bizlere hayırlı saglikli eli ayağı düzgün temiz ahlaklı evlatlar nasip etsin ins

Duamiz senle tatlım . Umarım kat kat artmıştır . Her biri ayrı heyecan stres valla . Sonra dà kese görmece sonra bebis haydi girdiğimiz bu yolda sonuna kadar gitmek nasip etsin allahimm
Amin kuzum insssss yarın hemen yazarım buraya ins guzel artmıştır valla her biri ayrı korku ayrı mutluluk allahım sonuna kadar daim etsin ins cumlemizinki

Ben tartisma ciksin diye ya da cikarmak icin yazmadim gecmisi bu tartismaya sebep oldugum icin de cok uzuldum ozur dilerim hepinizden...Bende yarin sabahta calisip birakcam artik esiminde sinavlari var 3 gündür yordum baya :)

kızlar benim uykum geliyor 3gündür bu saatlerde bide öğlen 1 gibi gözlerimin içi sızlıyor böyle baygın bakıyorum

Ben tartisma ciksin diye ya da cikarmak icin yazmadim gecmisi bu tartismaya sebep oldugum icin de cok uzuldum ozur dilerim hepinizden...Bende yarin sabahta calisip birakcam artik esiminde sinavlari var 3 gündür yordum baya :)
Kardesim yaşadıkların icimi parçaladı eşyalara sarılıp ağlaman Ins en kısa zmanada saglikli evlatlar nasip etsin sana Rabbim ... Rabbim merhametlilerin en merhametlisi affedicilerin en effedicisidir sen üzülme Rabb'imize karşı hem umit hem korku icinde olmalıyız ztn pişmanlığını yaşamissin CNm ve cok zor bir sınavdan gecmissin cennette kavuşacaksın yavrunla uzun uzun sarılacak kokusuna doyacaksın inşallah

Allah razi olsun canim bilmiyorum ki affeder mi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…