ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar benim uykum geliyor 3gündür bu saatlerde bide öğlen 1 gibi gözlerimin içi sızlıyor böyle baygın bakıyorum
Kıyamam sana ben çok yorulursam sizip kalıom ama çok uyumuşsam geceler ı dahı uyku tutmuo

Bize bi yardım edin teyzelerrr ailelerden önce siz öğrendiniz kızımın varlığını düşünceleriniz önemli,malum isim konusu gündemde biz net bir karar veremedik. Başlarda mina çok istiyordum ama şimdi kafam karışık mina,defne,derin,duru,simay ve masal gündemdeki isimler sizce hangisi

canim durumuna cok uzuldum kendimi senin yerine koyuyorum zor bi durum ama seni yargilamak bize dusmez insan basina gelmeyince bilmez kimse yavrusundan kopmak istemez uzme kendini

Allah razi olsun canim bilmiyorum ki affeder mi beni
Affetmez mi CNm hemde yüreği böylesi yanan bir anneyi onun merhameti Engin yüce ona sigin tevbeye devam et CNm kardesim surekli ve sadece ona anlat .. Bizi bizden cok dusunendir bizi yaradan rabbimiz elhamdulillah :) ama kendini de uzme ümitsiz olma sen bir secim yapmak zorunda kalmıssin hemde cok cok cok zor bir secim... Umutla bak gelecek olan evladinla düzelecek ins hersey CNm ...

Mina derin masal heleki masala bayildim.yigenimdede karar verememistik tek tek yazıp kura cekmistik:))

Günaydın bayanlar.. bata 9 gün kaldi artık iliskiyi bıraktım ben :) son 3 gün tuttuysa tutmustur artik.. eger bu ayda gebe kalmazsam mecburen taaa mayisa kadar korunmak zorunda kalcaz.. kpss icin dersaneye gidiyorum. Ben gebeligimi cok agir geciriyorum 6.aya kadar kusuyorum basimi kaldiramiyorum ama insallah bu ay gebe kalabilirim

Günaydınlarrrr canımm. Hadi inşallahh gönlüne göre olur inşallah. İnşallah yeni hamileliğinde zor geçmez.

Kizlar gunaydin. Simdi Drdan geldim. Klomen yazdi aadetimin 5 günü ggünde1 defa basliycam 14 undr basliycam 25 iinde kontrole cagirdi. Dua edin inşaallahbu ay olur. Hamilelerin duasi kabul olurmuş bizler içinde dua edin lütfen.

günaydın kızlarrrrrrr yarın adet günüm malesef adet agrım başladı adet olucam 13 araık yeni batım olacak inşş gelecek aya kalırım hamile rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimiizin gönlündeki nasip etsin kızlar

Arkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.

Eklentiler

• 20151113_121001.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 62
kuzum senin varmı belirti namına bişiler yarınmı bat benimde cumartesi
Yarin bat.belirtimi bilmiyomki :)) hamile kalabilecegime inanmadigim içindir belkide hic dikkat etmedim sadece 2 aydir adet belirtilerim yok.onceden banyoya falan girerken ic camasirini cikarmak iskence gibi gelirdi gogus agrisindan iki aydir yok

Yarin bat.belirtimi bilmiyomki :)) hamile kalabilecegime inanmadigim içindir belkide hic dikkat etmedim sadece 2 aydir adet belirtilerim yok.onceden banyoya falan girerken ic camasirini cikarmak iskence gibi gelirdi gogus agrisindan iki aydir yok
neden öyle diyosun canım ya nekadar oldu deneyeli bnm tam 1senede oldu oda nasip olmadı ama bende hiç inanmıyordum artık olacağına belki vücudun hazırlıyordur 2 aydır kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…