Kıyamam sanakızlar benim uykum geliyor 3gündür bu saatlerde bide öğlen 1 gibi gözlerimin içi sızlıyorböyle baygın bakıyorum
Ayyyy gelsin cuma gelsin bebis . Allahım inşaallah inşallah. ..hayırlısı kuzum cuma gunu bat canım
Ayyyy gelsin cuma gelsin bebis . Allahım inşaallah inşallah. ..
Unutmasinlar kinadigimiz seyi yasamadan olmeyecegiz!! Sen benim acimi paylastin beni alkislamadin bu 1. Ben gülerek biseyleri anlatmadim ya da gülerek yasamadim yasadiklarimi bu da 2. En onemliside tesvik edici hic bisey yazmadin yazmadimda buda 3... bekara koca bosamak ne kadarda kolay. Ben tam 4 ay mucadele verdim ayda iki defa canakkaleden istanbula kalktim kalktim gittim yapilmasi gereken her testi yaptirdim milyarlar harcadim ufacik bi umut aradim. Bedenimdeki agriyi aciyi saymiyorum bile.. ne kadar kolay insanlari yargilamak yaa.. o elestirenler dilerim rabbim sizi boyle biseyle imtihan etmez!!!
Affetmez mi CNm hemde yüreği böylesi yanan bir anneyi onun merhameti Engin yüce ona sigin tevbeye devam et CNm kardesim surekli ve sadece ona anlat .. Bizi bizden cok dusunendir bizi yaradan rabbimiz elhamdulillah :) ama kendini de uzme ümitsiz olma sen bir secim yapmak zorunda kalmıssin hemde cok cok cok zor bir secim... Umutla bak gelecek olan evladinla düzelecek ins hersey CNm ...Allah razi olsun canimbilmiyorum ki affeder mi beni
Kızlar yarın 2. Beta hcg yi yaptircam ne olur bana dua edin guzel çıksın ins yükselmiştir aklım orda
Benim iki aydir adet belirtilerim yok en brlirgini göğüs şişmesi zonklardi resmen.tek belirtim duruyor karin siskinligi ve kabizlikneden acaba göğüs agrisi yok olduki
Mina derin masal heleki masala bayildim.yigenimdede karar verememistik tek tek yazıp kura cekmistik:))Bize bi yardım edin teyzelerrr ailelerden önce siz öğrendiniz kızımın varlığını düşünceleriniz önemli,malum isim konusu gündemde biz net bir karar veremedik. Başlarda mina çok istiyordum ama şimdi kafam karışık mina,defne,derin,duru,simay ve masal gündemdeki isimler sizce hangisi
Hic sanmıyorum canim ama yinede hayirlisihadi insallah bu aydan sendende guzel haber alirsak ne mutlu bize
Günaydınlarrrr canımm. Hadi inşallahh gönlüne göre olur inşallah. İnşallah yeni hamileliğinde zor geçmez.Günaydın bayanlar.. bata 9 gün kaldi artık iliskiyi bıraktım ben :) son 3 gün tuttuysa tutmustur artik.. eger bu ayda gebe kalmazsam mecburen taaa mayisa kadar korunmak zorunda kalcaz.. kpss icin dersaneye gidiyorum. Ben gebeligimi cok agir geciriyorum 6.aya kadar kusuyorum basimi kaldiramiyorumama insallah bu ay gebe kalabilirim
kimi hamileler hiç uyuyamıyo kimi hep uyuyo hormonlar mahfediyo işteKıyamam sanaben çok yorulursam sizip kalıom ama çok uyumuşsam geceler ı dahı uyku tutmuo
kuzum senin varmı belirti namına bişiler yarınmı bat benimde cumartesi
Yarin bat.belirtimi bilmiyomki :)) hamile kalabilecegime inanmadigim içindir belkide hic dikkat etmedim sadece 2 aydir adet belirtilerim yok.onceden banyoya falan girerken ic camasirini cikarmak iskence gibi gelirdi gogus agrisindan iki aydir yokkuzum senin varmı belirti namına bişiler yarınmı bat benimde cumartesi
neden öyle diyosun canım ya nekadar oldu deneyeli bnm tam 1senede oldu oda nasip olmadı ama bende hiç inanmıyordum artık olacağına belki vücudun hazırlıyordur 2 aydır kendini canımYarin bat.belirtimi bilmiyomki :)) hamile kalabilecegime inanmadigim içindir belkide hic dikkat etmedim sadece 2 aydir adet belirtilerim yok.onceden banyoya falan girerken ic camasirini cikarmak iskence gibi gelirdi gogus agrisindan iki aydir yok
çok ilginç reglin tam oldumu cnmArkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?