Demek ki bu ay erken olmuş bence değerlendirin bugünü yarını ne olur ne olmaz :)Arkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.
bben s enin yerinde olsam b hcg yapardım bişi çıkmazsa erken yumurtluyorum diye bugünü değerlendirirdimArkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.
bılemıyomkı ne bılım bana hep uzak geliyo hanı dusunemiyom kendımde umutsuzluk anlamında değil hayalını bıle kurmak zormuş gibi geliyor bana ama tabıkı bilemem allahım ne zaman kısmet ederse sende varmı belirtilerneden öyle diyosun canım ya nekadar oldu deneyeli bnm tam 1senede oldu oda nasip olmadı ama bende hiç inanmıyordum artık olacağına belki vücudun hazırlıyordur 2 aydır kendini canım
hani hep geç yumurtlama diyozya acaba sendekide erken yumurtlamamıArkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.
Gecen ay paket aldım başladım testlere,12,13 ve 14.gün pozitifti.8.günden başlamıştım yapmaya.27 günde birdir sikluslarım.sabah nedense yapasim geldi testi.hcgye de baktim negatif.işin ilginç tuhafı ben veteriner teknikeriyim.ayrıca iki ayrı kurs bitirdim.anatomi fizyoloji bilgim de var yani.yumurta ne zaman buyusun de catlasın ki.lutein hormonum neden pik yaptı ilginçbben s enin yerinde olsam b hcg yapardım bişi çıkmazsa erken yumurtluyorum diye bugünü değerlendirirdim
Valla şimdiden dua edin kızlar . Hayırlı kolay hamilelik geçireyim die. . Ben ettim inşallah kabul oluo kusma dim şimdiye kadar şükür .kimi hamileler hiç uyuyamıyo kimi hep uyuyo hormonlar mahfediyo işte
Tıbbi bilgim olamaz diyor ama adet bitimi hamile kaldığına emin o kadar insan var ki,kafam karışıyor.hani hep geç yumurtlama diyozya acaba sendekide erken yumurtlamamı
ya canım bi aile ahbabımız 3 çocuğunda da bya regl gördüğünü söylemişti bikere şok olmuştum baya regl diyo az değil bence bi hcg yap derim evet dediğin gibi regl döneminde haile kalanlarda var mantıken olamaz dememize rağmenGecen ay paket aldım başladım testlere,12,13 ve 14.gün pozitifti.8.günden başlamıştım yapmaya.27 günde birdir sikluslarım.sabah nedense yapasim geldi testi.hcgye de baktim negatif.işin ilginç tuhafı ben veteriner teknikeriyim.ayrıca iki ayrı kurs bitirdim.anatomi fizyoloji bilgim de var yani.yumurta ne zaman buyusun de catlasın ki.lutein hormonum neden pik yaptı ilginç
Allahım inşallah anneme benzemem çünkü herşeyde meyve gördüğünde bile midesi kalkıyormuş inşallah çok süper rahat bi gebelik yaşarım AMİN :)))))Valla şimdiden dua edin kızlar . Hayırlı kolay hamilelik geçireyim die. . Ben ettim inşallah kabul oluo kusma dim şimdiye kadar şükür .
Şimdiye kadar olmamış, olmaz sanırım kuzum artık kusma.Çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah,sağ salim alırsın kucağına yavrunuValla şimdiden dua edin kızlar . Hayırlı kolay hamilelik geçireyim die. . Ben ettim inşallah kabul oluo kusma dim şimdiye kadar şükür .
Ay canım benim ne güzel bi takipcisin. Ben de bazen 8 yüzlü sayfaları karistirip kendi heyecanıma bakio rum. Bazıları dioki günluk tut et. Ben buraya yazdım döktüm kı içimi hani kalıcı bi de .Vorones,casun,sevdabuzer,dolunay :)))sizleri topiği hep okudum haftalardır.dolunayın cennette ikiz annesi yazısını görmemiştim.heyecanla sayfa sayfa hamilelik macerasını okumuş ve ağlamıştım hamile kaldığında.hamilelik takvimi vardı ona dikkat ederek heyecanla takip etmiştim süreci.kaybetmiş ikizlerini çok ağladım.voronesi de okudum hep.en başından hem de.casun da hamile.sevdabuzerle ben kaldık.inşallah Allah evlat kokusu duymadan almaz bizi öbür tarafa
İnsallah canim inşallah. Rabbim sizin gibi güzel kalpli insanların kalbine göre verdin duanızi kabul etsinŞimdiye kadar olmamış, olmaz sanırım kuzum artık kusma.Çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah,sağ salim alırsın kucağına yavrunu
Duamiz senle canım. Klomen iyi fikirKizlar gunaydin. Simdi Drdan geldim. Klomen yazdi aadetimin 5 günü ggünde1 defa basliycam 14 undr basliycam 25 iinde kontrole cagirdi. Dua edin inşaallahbu ay olur. Hamilelerin duasi kabul olurmuş bizler içinde dua edin lütfen.
Canım adet ağrısı da hamislik benzer bence . Adet ol da bi öyle bu kadar bu ay için umutsuz ol. . Hadi inşallahh hamişsindir.günaydın kızlarrrrrrr yarın adet günüm malesef adet agrım başladı adet olucam 13 araık yeni batım olacak inşş gelecek aya kalırım hamile rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimiizin gönlündeki nasip etsin kızlar
Inşallah canım sağol varolAy canım benim ne güzel bi takipcisin. Ben de bazen 8 yüzlü sayfaları karistirip kendi heyecanıma bakio rum. Bazıları dioki günluk tut et. Ben buraya yazdım döktüm kı içimi hani kalıcı bi de .
Ben de senin gibi saatler sürerdi. Bi topic ı okuyup sonuna kadar hamisliğiné kadar takip eder okurdum. .
Bu arada çok kızardim yatın test yapcam diyip falan yazmayanlara
Sana da ugurlu gelsin inşallah hamis olursun .
Beni kızdirma güzellik . Ümitli ol.. İnşallah yarin adet olmazsın da hamis olduğun içinYarin bat.belirtimi bilmiyomki :)) hamile kalabilecegime inanmadigim içindir belkide hic dikkat etmedim sadece 2 aydir adet belirtilerim yok.onceden banyoya falan girerken ic camasirini cikarmak iskence gibi gelirdi gogus agrisindan iki aydir yok
Amin canım.dediğim gibi başından beri takip ediyorum seni.takvimin de vardı ya altta zevkle okudum hep:))İnsallah canim inşallah. Rabbim sizin gibi güzel kalpli insanların kalbine göre verdin duanızi kabul etsin
Denemelerin ikinci ya da üçüncü ayıydı sanırım.reglim tarihte ilk kez iki gün gecikti.belirtiler de vardı.testte de silik çizgi koyulasıyordu git gide.tamam dedim gebeyim.sonra lekeler geldi bir telaş bir panik acile..dr.dedi tamam dedi adet oluyorsun.hayır dedim yerleşme mi.o kadar inanmışım ki kan testi istedim.sonuc 1 saat sonra dediler.ev yakin eve gittik.pozitifse ararız dediler ve aradilar.değerim 14 çıktı.iki gun sonra yine gel dedi.kanama da devam ediyordu az az.yattim iki gün.sonuç sıfır.diğer dr.14 değerle nasıl hamilelik var denir diye kızdı.o kadar kaptırmıştım ki adetimi bile geciktirdi beynim.ve az geldi yani.sana tavsiyem ablacığım ne çok hayalci ne de ümitsiz ol.kafanı dağıtmaya çalış sabırlı olbenim de bat 16 Kasım . son 4 gün
çok heyecanlıyım, çünkü bu ay ilk defa çok iyi çalıştık
acaba yarın sabah hamilelik testini yapsam mı? bir belirti olur mu benim için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?