ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz, çok önemli günleri değerlendiremediğimiz için adet olunca hayal kırıklığına uğramadım
ama ilk kez geçen hafta adet olduğumda üzüldüm ve ağladım
açıkçası bu ay hamile kalmış olmayı çok istiyorum
yani düşünüyorum; yarın sabah test yapsam ve negatif görsem üzülür müyüm? yoksa kendimi adete hazırlar mıyım?
belki de silik bir çizgi görürüm :)
ve bu mutlu haberi daha önce öğrenmiş olurum

Ben
Bu senin psikolojinle kişiliğinle ilgili .ben de 7 aydir uğraşıyorum.ben yıkılıyorum adet olduğumda.adet belirtilerim de o kadar yoğundur ki benim.örneğin sol göğsüme sızı gelir derinden derinden.sivilcem çıkar, sinirlenirim,çok idrara giderim.o zaman yıkıntı başlıyor bende.ve daha önce 7 haftalıkken mecburi sonlandırılan gebeliğim olmuştu.oradan da anlıyorum sanıyorum artık gebe olmadigımi.sen bilirsin çıkmazsa yıkılmayacağına eminsen yap.çıkmazsa adet zamani ve sonrasi çıkar diye de avunursun.çıkarsa da havalara uçarız beraber:))

canım benim çok tatlısın bende senin gibi çok okudum seneler önceki gebelik süreçlerini bile heyecanla insana umut oluyor hem hemde roman gibi ya yaşanmışlık gelgitler hüzünler sevinçler her insanın süreci bir kitap gibi Rabbim inşallah sanada nasip eder canım ben gebe değilim düşük yaptım öğrendikten 2hafta sonra belki Allah söyletti :)

TE="berenay06, post: 43513229, member: 582884"]Sonucu almaya son 1 saat ins hersey yolundadir dualarınızı bekliyorumkızlar karnibaharin hamilelikte bir sakıncası varmi bildiginiz[/QUOTE] kuzum rqhat ol.hersey yolunda bebisimiz annesine yapismis durumda :)
Kuzu

Ben hamile hissettim seni,hadi inşallah:))

Kızlar şükürler olsun degerim 1186 cikti off icim biraz rahatladı allahım saglikla keseyi kalp atışını görmeyide nasip etsin allahım isteyen herkese tattırsın ins
Seni de takip ediyorum canım ne zamandır,hiç tasalanma,sıkıntı yapma,Allah sağ salim kucağına alıp koklamanı da nasip etsin.

benim de bat 16 Kasım . son 4 gün
çok heyecanlıyım, çünkü bu ay ilk defa çok iyi çalıştık
acaba yarın sabah hamilelik testini yapsam mı? bir belirti olur mu benim için ?
Canım yarın cikmayabilir. Pazar yap istersen . İnsallah hamişsindir çok heyecanlı. ..

Ben bu senin düşüncenle 5 gün önce yaptım. . Hiç bişi çıkmadı. Ve haykirarak ağladım. Adet olucam ben die. Bat günü hayalet çizgi ile öğrendim gebeligi

Kızlar şükürler olsun degerim 1186 cikti off icim biraz rahatladı allahım saglikla keseyi kalp atışını görmeyide nasip etsin allahım isteyen herkese tattırsın ins
harika . İnşalllaaahhh hayırlı sağlıkli bir hamislik olur. Yakın zamanlarda doğurcaz kız. ankara da iyi bi yer bulursan bana da haber ver

harika . İnşalllaaahhh hayırlı sağlıkli bir hamislik olur. Yakın zamanlarda doğurcaz kız. ankara da iyi bi yer bulursan bana da haber ver
Amin allahım o gunleri girmeyi nAdip etsin ins canım ben baskent hastanesindeki çağrı gulumsere gidiyorum cok ilgili sagolsun tel bile herseyi sorabiliyirum ben biraz panik oldugum icin

amin canım inşallah.dolunaya sorma çok üzüldüm ya allahım sabır versin casun hamılem aaaaa görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…