- 18 Mart 2010
- 420
- 239
- 658
- 41
Bu senin psikolojinle kişiliğinle ilgili .ben de 7 aydir uğraşıyorum.ben yıkılıyorum adet olduğumda.adet belirtilerim de o kadar yoğundur ki benim.örneğin sol göğsüme sızı gelir derinden derinden.sivilcem çıkar, sinirlenirim,çok idrara giderim.o zaman yıkıntı başlıyor bende.ve daha önce 7 haftalıkken mecburi sonlandırılan gebeliğim olmuştu.oradan da anlıyorum sanıyorum artık gebe olmadigımi.sen bilirsin çıkmazsa yıkılmayacağına eminsen yap.çıkmazsa adet zamani ve sonrasi çıkar diye de avunursun.çıkarsa da havalara uçarız beraber:))yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz, çok önemli günleri değerlendiremediğimiz için adet olunca hayal kırıklığına uğramadım
ama ilk kez geçen hafta adet olduğumda üzüldüm ve ağladım
açıkçası bu ay hamile kalmış olmayı çok istiyorum
yani düşünüyorum; yarın sabah test yapsam ve negatif görsem üzülür müyüm? yoksa kendimi adete hazırlar mıyım?
belki de silik bir çizgi görürüm :)
ve bu mutlu haberi daha önce öğrenmiş olurum
canım benim çok tatlısın bende senin gibi çok okudum seneler önceki gebelik süreçlerini bile heyecanla insana umut oluyor hem hemde roman gibi ya yaşanmışlık gelgitler hüzünler sevinçler her insanın süreci bir kitap gibi Rabbim inşallah sanada nasip eder canım ben gebe değilim düşük yaptım öğrendikten 2hafta sonra belki Allah söyletti :)Vorones,casun,sevdabuzer,dolunay :)))sizleri topiği hep okudum haftalardır.dolunayın cennette ikiz annesi yazısını görmemiştim.heyecanla sayfa sayfa hamilelik macerasını okumuş ve ağlamıştım hamile kaldığında.hamilelik takvimi vardı ona dikkat ederek heyecanla takip etmiştim süreci.kaybetmiş ikizlerini çok ağladım.voronesi de okudum hep.en başından hem de.casun da hamile.sevdabuzerle ben kaldık.inşallah Allah evlat kokusu duymadan almaz bizi öbür tarafa
Ben hamile hissettim seni,hadi inşallah:))canım benim çok tatlısın bende senin gibi çok okudum seneler önceki gebelik süreçlerini bile heyecanla insana umut oluyor hem hemde roman gibi ya yaşanmışlık gelgitler hüzünler sevinçler her insanın süreci bir kitap gibi Rabbim inşallah sanada nasip eder canım ben gebe değilim düşük yaptım öğrendikten 2hafta sonra belki Allah söyletti :)
Tarçın,zencefil,adaçayı gibi bitkilere dikkat canım.sebzeler sanmıyorum birsey yapsınSonucu almaya son 1 saat ins hersey yolundadir dualarınızı bekliyorumkızlar karnibaharin hamilelikte bir sakıncası varmi bildiginiz
Seni de takip ediyorum canım ne zamandır,hiç tasalanma,sıkıntı yapma,Allah sağ salim kucağına alıp koklamanı da nasip etsin.Kızlar şükürler olsun degerim 1186 cikti off icim biraz rahatladı allahım saglikla keseyi kalp atışını görmeyide nasip etsin allahım isteyen herkese tattırsın ins
Canım yarın cikmayabilir. Pazar yap istersen . İnsallah hamişsindir çok heyecanlı. ..benim de bat 16 Kasım . son 4 gün
çok heyecanlıyım, çünkü bu ay ilk defa çok iyi çalıştık
acaba yarın sabah hamilelik testini yapsam mı? bir belirti olur mu benim için ?
Ben bu senin düşüncenle 5 gün önce yaptım. . Hiç bişi çıkmadı. Ve haykirarak ağladım. Adet olucam ben die. Bat günü hayalet çizgi ile öğrendim gebeligiyaklaşık 7 aydır korunmuyoruz, çok önemli günleri değerlendiremediğimiz için adet olunca hayal kırıklığına uğramadım
ama ilk kez geçen hafta adet olduğumda üzüldüm ve ağladım
açıkçası bu ay hamile kalmış olmayı çok istiyorum
yani düşünüyorum; yarın sabah test yapsam ve negatif görsem üzülür müyüm? yoksa kendimi adete hazırlar mıyım?
belki de silik bir çizgi görürüm :)
ve bu mutlu haberi daha önce öğrenmiş olurum
Amin canım Allah razı olsun ins Allah sanada nasip etsin ins burda herkese bekleyen dua eden herkese insSeni de takip ediyorum canım ne zamandır,hiç tasalanma,sıkıntı yapma,Allah sağ salim kucağına alıp koklamanı da nasip etsin.
Kızlar şükürler olsun degerim 1186 cikti off icim biraz rahatladı allahım saglikla keseyi kalp atışını görmeyide nasip etsin allahım isteyen herkese tattırsın ins
Amin allahım o gunleri girmeyi nAdip etsin ins canım ben baskent hastanesindeki çağrı gulumsere gidiyorum cok ilgili sagolsun tel bile herseyi sorabiliyirum ben biraz panik oldugum icinharika . İnşalllaaahhh hayırlı sağlıkli bir hamislik olur. Yakın zamanlarda doğurcaz kız. ankara da iyi bi yer bulursan bana da haber ver
amin canım inşallah.dolunaya sorma çok üzüldüm ya allahım sabır versinVorones,casun,sevdabuzer,dolunay :)))sizleri topiği hep okudum haftalardır.dolunayın cennette ikiz annesi yazısını görmemiştim.heyecanla sayfa sayfa hamilelik macerasını okumuş ve ağlamıştım hamile kaldığında.hamilelik takvimi vardı ona dikkat ederek heyecanla takip etmiştim süreci.kaybetmiş ikizlerini çok ağladım.voronesi de okudum hep.en başından hem de.casun da hamile.sevdabuzerle ben kaldık.inşallah Allah evlat kokusu duymadan almaz bizi öbür tarafa
bekle istersen adetin geçsinbenim de bat 16 Kasım . son 4 gün
çok heyecanlıyım, çünkü bu ay ilk defa çok iyi çalıştık
acaba yarın sabah hamilelik testini yapsam mı? bir belirti olur mu benim için ?
yupppiiiiiiiii napıyoruzzzzz veeee dansssssssKızlar şükürler olsun degerim 1186 cikti off icim biraz rahatladı allahım saglikla keseyi kalp atışını görmeyide nasip etsin allahım isteyen herkese tattırsın ins
Amin allahım o gunleri girmeyi nAdip etsin ins canım ben baskent hastanesindeki çağrı gulumsere gidiyorum cok ilgili sagolsun tel bile herseyi sorabiliyirum ben biraz panik oldugum icin
Sağol canım inşallah :)Ben hamile hissettim seni,hadi inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?