- 18 Mart 2010
- 420
- 239
- 658
- 41
Ben bu senin düşüncenle 5 gün önce yaptım. . Hiç bişi çıkmadı. Ve haykirarak ağladım. Adet olucam ben die. Bat günü hayalet çizgi ile öğrendim gebeligi
Tamam canım. Güzel Hareketler bunlarvorones yarin sabah benim batima 3 gun kalmis olacak. Bilmiyorum ya bu ay cok heyecanliyim
Bir de ciddi ciddi kasik agrisi yasiyorum.
Belki de beynimin yaniltmasidir ama kasik agrisini hiisdiyorum
Ay ay umut varsa sıkı çalışma olmustir hadi insallah bat ne zamanmrb. bende bu ay ümitle bekliyorum
Günaydınlarrrr nasıl da erkencisin benim de deRS bugün 8.30 başladı 8 saatSen sen sen
Cok sagol canım allahım isteyen herkese sanada nasip etsin ins
Gunaydin kuzum oyyyy allah yardimcin olsun.benimde 8.30da basladi 10da bitti.cok çalıştım yaGünaydınlarrrr nasıl da erkencisin benim de deRS bugün 8.30 başladı 8 saat
... yani bitiş 16.10 oy zavallı bedenim
Amin canim cumlemize inşallahsevdabuzer rüyan gerçekten ilginçmiş
yalnız bizim gibi bebek isteği için yumurta takibi, testler vs. yapan insanların kafası hep bu tarz düşüncelerle dolu
kendimizi o kadar fazla dinliyor ve yorumluyoruz ki; artık rüyalarımız bile hep bu yönde
demem o ki; büyük ihtimal bilinçaltının rüyaya vurumu olmuş
bu arada Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
aminnn
Insallah evet öyle oldu :)) 20 ile 23 arası bat.Ay ay umut varsa sıkı çalışma olmustir hadi insallah bat ne zaman
hayır olsun rüyan canımAdet oldum kizlar.yalniz sizinle paylasmak istedigim birseyler var adet olursamda olmazsamda anlaticam demistim kendı kendime.yumurtlamadan birkac gun once bir rüya gordum görmediğim bir kadin bana kasiklarin agridiginda normal bir agri olarak görme yumurtlama gunundur testede kanma test bozuk çıkacak dedi.o gunu degerlendir dedi.birkacgun sonra kasiklarim agridi test yaptım hatta eklemiştim resmivorones hstirlarsan hatta test bozuk falan dedik.o geceyi değerlendirdik.yumurtlama bittiginden birkacgun sonra kasiklarimda batmalar oluyordu ince bi sizi gibiydi.birkacgun sonra bir ruya daha gördüm bir kadın test yapmadan sen hamilesin dedi ayni gece ruyamda eşim arabayla beni hastaneye goturuyordu yolda dogum yaptim esimede kızıyordum senin yuzunden ben sezeryan olacaktım diye.Ben bu hamilelik olayini kafama takmadim hep ne zmn verirse allhahim diyordum.bu ay boyle rüyalar ...acaba bilintaltimi.yoksa k.....m aciktami kalmış uzun oldu kizlar hakkınızi helal edin paylasmsk isttdım sadece (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?