ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım adet olmana uzuldum ama çalısmaya devam birdahaki ay ins guzel haberle alicaz. bazı insanların kalbi temiz olanların 6. Hissi kuvvetli oluyor bence bu sende var kesin

Amin kardeşim bu günün hürmetine dualarımız kabul olur inşallah

Canım ben çok rüya görürüm,çocukluğumdan beri hem de.Haberci rüya da çok görürüm.kaybettiğim bebeğime hamile kaldiğimda da çok gördüm.hep yemekler tatlılar gördüm.bir balina görmüştüm kıyıdaydı ölmek üzereyken konuşmuştu benimle.yanda yine aynı denizin sağ tarafında da başka bir balik vardı ve yüzüyordu.kardeşimle bir gun arayla hamile oldugumuzu ogrendik rüyadan sonra,yüzen diri balık onunkiydi,balina da benimkiydi.rüyan haberci de olabilir bilinçaltına da benziyor.lütfen rüyalarını kimseye ama kimseye anlatma.bunu da önemle söylemek istiyorum lütfen

Alllam yaaa çok tatlısın. . Ay o rüyalar yok mu neler gördüm hamis olana kadar hoş olduktan sonra da .. takmıyorz desek de bilinçaltı yapio bunu. Ya da şöyle tabir ediyim baci yakın da hamis haberinı alıcaz bu ona isarettir şimdi adet bitsin hemmen çalışmaklar başlasın

öylemı diyon :) kapı açık anacım gelıyorsa gelsın

Canım bat gününü bekle derim inşallah vardır ya çok isterdim bu ay seni hamis görmeyi . Çıkmasâ da üzülmek yok. Burdaki arkadaşlarn kuralı bu adet gelince hemen yeni yum. Günü hesaplanir ve tam gaz calisilir

aslında anlatmazdım ama kendı kendıme adet gunumde adet olursam anlatcam dedim.ne garip ya senınde ruyan çıkmış allahım sabada sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsn inşallah

aslında anlatmazdım ama kendı kendıme adet gunumde adet olursam anlatcam dedim.ne garip ya senınde ruyan çıkmış allahım sabada sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsn inşallah
Benim yıllardır böyle ,bir yandan kötü.rüyamda muhakkak görüyorum olumlu olumsuz olacakları.bununla yaşamak zor, çok zor inan.
Amin canım duana, sağol varol.
Gıyabında yapılan dualar da kabule şayan dualardır bol bol edelim birbirimize.

sen ne kadarlık evlisin ne zamandan beri bebek istiyorusunuz

Pek hayirli olmadi kiz adet oldum
canım bi dahaki ay içime doğuyo senin olacak gibi hayırlısı kuzum ya bende biara 2 defa gördüm birinde bebiş veriyolardı kucağıma birindede doğum yapıyodum ama nasıl bacaklardan kan akıyodu kafamdaki damarlar parmak kalınlığında falan korkmuştum Rabbim olmayacak duayı ettirmezmiş elbet bizimde olacak süprizzzzzzz

sebde durumlar ne canım bat ne zaman

Kızlaarrrr anlatmayın rüyanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…