Canım adet olmana uzuldum ama çalısmaya devam birdahaki ay ins guzel haberle alicaz. bazı insanların kalbi temiz olanların 6. Hissi kuvvetli oluyor bence bu sende var kesinAdet oldum kizlar.yalniz sizinle paylasmak istedigim birseyler var adet olursamda olmazsamda anlaticam demistim kendı kendime.yumurtlamadan birkac gun once bir rüya gordum görmediğim bir kadin bana kasiklarin agridiginda normal bir agri olarak görme yumurtlama gunundur testede kanma test bozuk çıkacak dedi.o gunu degerlendir dedi.birkacgun sonra kasiklarim agridi test yaptım hatta eklemiştim resmivorones hstirlarsan hatta test bozuk falan dedik.o geceyi değerlendirdik.yumurtlama bittiginden birkacgun sonra kasiklarimda batmalar oluyordu ince bi sizi gibiydi.birkacgun sonra bir ruya daha gördüm bir kadın test yapmadan sen hamilesin dedi ayni gece ruyamda eşim arabayla beni hastaneye goturuyordu yolda dogum yaptim esimede kızıyordum senin yuzunden ben sezeryan olacaktım diye.Ben bu hamilelik olayini kafama takmadim hep ne zmn verirse allhahim diyordum.bu ay boyle rüyalar ...acaba bilintaltimi.yoksa k.....m aciktami kalmış uzun oldu kizlar hakkınızi helal edin paylasmsk isttdım sadece (
Amin kardeşim bu günün hürmetine dualarımız kabul olur inşallahEy büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. rabbim sen bizlere hayırlı saglıklı eylatlar nasip eyle
( RaBbİ HePlİ MiN LeDüNkE ZuRrİyEtEn TaYyİbEtEn sEmİuDdUa )
Hayırlı Cumalar..
Canım ben çok rüya görürüm,çocukluğumdan beri hem de.Haberci rüya da çok görürüm.kaybettiğim bebeğime hamile kaldiğimda da çok gördüm.hep yemekler tatlılar gördüm.bir balina görmüştüm kıyıdaydı ölmek üzereyken konuşmuştu benimle.yanda yine aynı denizin sağ tarafında da başka bir balik vardı ve yüzüyordu.kardeşimle bir gun arayla hamile oldugumuzu ogrendik rüyadan sonra,yüzen diri balık onunkiydi,balina da benimkiydi.rüyan haberci de olabilir bilinçaltına da benziyor.lütfen rüyalarını kimseye ama kimseye anlatma.bunu da önemle söylemek istiyorum lütfenAdet oldum kizlar.yalniz sizinle paylasmak istedigim birseyler var adet olursamda olmazsamda anlaticam demistim kendı kendime.yumurtlamadan birkac gun once bir rüya gordum görmediğim bir kadin bana kasiklarin agridiginda normal bir agri olarak görme yumurtlama gunundur testede kanma test bozuk çıkacak dedi.o gunu degerlendir dedi.birkacgun sonra kasiklarim agridi test yaptım hatta eklemiştim resmivorones hstirlarsan hatta test bozuk falan dedik.o geceyi değerlendirdik.yumurtlama bittiginden birkacgun sonra kasiklarimda batmalar oluyordu ince bi sizi gibiydi.birkacgun sonra bir ruya daha gördüm bir kadın test yapmadan sen hamilesin dedi ayni gece ruyamda eşim arabayla beni hastaneye goturuyordu yolda dogum yaptim esimede kızıyordum senin yuzunden ben sezeryan olacaktım diye.Ben bu hamilelik olayini kafama takmadim hep ne zmn verirse allhahim diyordum.bu ay boyle rüyalar ...acaba bilintaltimi.yoksa k.....m aciktami kalmış uzun oldu kizlar hakkınızi helal edin paylasmsk isttdım sadece (
Neyin hayr olduğunu beşer aklımız almaz kuzucuğum.şükredelim günümüzde düzenli adetimizi oluyoruz.dualarıma seni de kattım.Pek hayirli olmadi kizadet oldum
Alllam yaaa çok tatlısın. . Ay o rüyalar yok mu neler gördüm hamis olana kadar hoş olduktan sonra da .. takmıyorz desek de bilinçaltı yapio bunu. Ya da şöyle tabir ediyim baci yakın da hamis haberinı alıcaz bu ona isarettirAdet oldum kizlar.yalniz sizinle paylasmak istedigim birseyler var adet olursamda olmazsamda anlaticam demistim kendı kendime.yumurtlamadan birkac gun once bir rüya gordum görmediğim bir kadin bana kasiklarin agridiginda normal bir agri olarak görme yumurtlama gunundur testede kanma test bozuk çıkacak dedi.o gunu degerlendir dedi.birkacgun sonra kasiklarim agridi test yaptım hatta eklemiştim resmivorones hstirlarsan hatta test bozuk falan dedik.o geceyi değerlendirdik.yumurtlama bittiginden birkacgun sonra kasiklarimda batmalar oluyordu ince bi sizi gibiydi.birkacgun sonra bir ruya daha gördüm bir kadın test yapmadan sen hamilesin dedi ayni gece ruyamda eşim arabayla beni hastaneye goturuyordu yolda dogum yaptim esimede kızıyordum senin yuzunden ben sezeryan olacaktım diye.Ben bu hamilelik olayini kafama takmadim hep ne zmn verirse allhahim diyordum.bu ay boyle rüyalar ...acaba bilintaltimi.yoksa k.....m aciktami kalmış uzun oldu kizlar hakkınızi helal edin paylasmsk isttdım sadece (
sağol canım inşallah onumuzdeki maçlara bakacaz artıkCanım adet olmana uzuldum ama çalısmaya devam birdahaki ay ins guzel haberle alicaz. bazı insanların kalbi temiz olanların 6. Hissi kuvvetli oluyor bence bu sende var kesin
öylemı diyon :) kapı açık anacım gelıyorsa gelsınAlllam yaaa çok tatlısın. . Ay o rüyalar yok mu neler gördüm hamis olana kadar hoş olduktan sonra da .. takmıyorz desek de bilinçaltı yapio bunu. Ya da şöyle tabir ediyim baci yakın da hamis haberinı alıcaz bu ona isarettirşimdi adet bitsin hemmen çalışmaklar başlasın
Canım bat gününü bekle derim inşallah vardır ya çok isterdim bu ay seni hamis görmeyi . Çıkmasâ da üzülmek yok. Burdaki arkadaşlarn kuralı bu adet gelince hemen yeni yum. Günü hesaplanir ve tam gaz calisilirarkadaşlar adetime 3 gün varken sabah gebelik testi yaptım
hayalet çizgiye yoracağım bir belirti dahi yoktu
pazar günü tekrar yapacağım
bir de gece 3,30 da wcye gittim, sabah 6,00da testi yaptım
saatlerin yakın olması testin kalitesinin düşürür mü?
aslında anlatmazdım ama kendı kendıme adet gunumde adet olursam anlatcam dedim.ne garip ya senınde ruyan çıkmış allahım sabada sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsn inşallahCanım ben çok rüya görürüm,çocukluğumdan beri hem de.Haberci rüya da çok görürüm.kaybettiğim bebeğime hamile kaldiğimda da çok gördüm.hep yemekler tatlılar gördüm.bir balina görmüştüm kıyıdaydı ölmek üzereyken konuşmuştu benimle.yanda yine aynı denizin sağ tarafında da başka bir balik vardı ve yüzüyordu.kardeşimle bir gun arayla hamile oldugumuzu ogrendik rüyadan sonra,yüzen diri balık onunkiydi,balina da benimkiydi.rüyan haberci de olabilir bilinçaltına da benziyor.lütfen rüyalarını kimseye ama kimseye anlatma.bunu da önemle söylemek istiyorum lütfen
inşallah vardır ya senın bebişInsallah evet öyle oldu :)) 20 ile 23 arası bat.
Benim yıllardır böyle ,bir yandan kötü.rüyamda muhakkak görüyorum olumlu olumsuz olacakları.bununla yaşamak zor, çok zor inan.aslında anlatmazdım ama kendı kendıme adet gunumde adet olursam anlatcam dedim.ne garip ya senınde ruyan çıkmış allahım sabada sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsn inşallah
sen ne kadarlık evlisin ne zamandan beri bebek istiyorusunuzBenim yıllardır böyle ,bir yandan kötü.rüyamda muhakkak görüyorum olumlu olumsuz olacakları.bununla yaşamak zor, çok zor inan.
Amin canım duana, sağol varol.
Gıyabında yapılan dualar da kabule şayan dualardır bol bol edelim birbirimize.
canım bi dahaki ay içime doğuyo senin olacak gibi hayırlısı kuzum ya bende biara 2 defa gördüm birinde bebiş veriyolardı kucağıma birindede doğum yapıyodum ama nasıl bacaklardan kan akıyodu kafamdaki damarlar parmak kalınlığında falan korkmuştumPek hayirli olmadi kizadet oldum
sebde durumlar ne canım bat ne zamancanım bi dahaki ay içime doğuyo senin olacak gibi hayırlısı kuzum ya bende biara 2 defa gördüm birinde bebiş veriyolardı kucağıma birindede doğum yapıyodum ama nasıl bacaklardan kan akıyodu kafamdaki damarlar parmak kalınlığında falan korkmuştumRabbim olmayacak duayı ettirmezmiş elbet bizimde olacak süprizzzzzzz
Kızlaarrrr anlatmayın rüyanızıcanım bi dahaki ay içime doğuyo senin olacak gibi hayırlısı kuzum ya bende biara 2 defa gördüm birinde bebiş veriyolardı kucağıma birindede doğum yapıyodum ama nasıl bacaklardan kan akıyodu kafamdaki damarlar parmak kalınlığında falan korkmuştumRabbim olmayacak duayı ettirmezmiş elbet bizimde olacak süprizzzzzzz
yarınsebde durumlar ne canım bat ne zaman
çoooooooooook oldu be canım belkide düşük yaptım ya omuydu kız aaa şimdi dank ettiKızlaarrrr anlatmayın rüyanızı
hayırlı uğurlu olsun canım ınşallah kısa zamanda hayırlı haberini alcazBu ikinci evliliğim ,7 ay oldu.
kör olsunda gelmesın canımyarınama yarın dpo 10 beklicem regl gelmesede inşalllah gelemzde körolasıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?