ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay niyekı. Hem de böyle yüzyüze değilz merak ettim valla. Hayrolsun dese bi kaç kişi dua almış olmaz mı anlatan kişi .
3 türlü rüya vardır:şeytani rüya,nefsani rüya,rahmani rüya.Rahmani rüya tabir edilebilecek haberci rüyadır.Bunu da ancak bir alime anlatabiliriz.rüya tabir edildiği şekilde gerçekleşir.Tabir eden kişilerin kalbini açıp bakamayız ,bunun içinde fesadı olabilir kıskancı olabilir salt nazarolabilir.örneğin siteyi bile kaç kişi takip ediyor bilemeyiz sevgili vorones:)

geçmiş gitmiş diye anlattım ben canım yoksa hep duymuşumdur böyle rüyalar herkese anlatılmaz hiç birine anlatamadın suyu aç suya anlat derler

Hayır olsun insallah

Yanlis anlsmazsan kürtaj niye oldun.bu topik ugurlu canım gelen hamile kalıyor :)) heralde eskilerden bir ben kaldım :)
Mart ayında 7haftalikken oldum zaten normal gitmiyodu sürekli kanamam oluyodu sonra kese bozulmus dediler ole kürtaj oldum baya zordu 1 ay hep yattım ama olacaga care bulunmuyor

HIII ay bilemedim şimdi . tartışmaya açık gibi geldi konu. neyse anlatmayıverelim . ee eşimize de mi anlatmayalım . ben çok absürd rüya görürüm ki

kızlarrrrrrrrrrrr az önce ablamın 5 haftalık hamişşşş olduğunu öğrendim . 3. bebesi olacak allahın izniylee. çok ilginç ama ya ikimizde karnı burnunda olacaz . inşallah tabi .. önce ben gitcem doğuma rabbim izin verirse sonra o. aramızda 4 hafta falan var :)

HIII ay bilemedim şimdi . tartışmaya açık gibi geldi konu. neyse anlatmayıverelim . ee eşimize de mi anlatmayalım . ben çok absürd rüya görürüm ki
Benim hassas olduğum,çok önemsediğim bir konudur rüyalar.Alim olan tabir etmeli ki o da rahmani rüyadır.Bunlar benim ve çoğu din aliminin görüşü,siz bilirsiniz tabi tatlım:)

Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin.

Mart ayında 7haftalikken oldum zaten normal gitmiyodu sürekli kanamam oluyodu sonra kese bozulmus dediler ole kürtaj oldum baya zordu 1 ay hep yattım ama olacaga care bulunmuyor
Hiç sikma canini bu seferkini allahın izniyle sagsalim kucagina alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…