Amin canım hepimiz inşallahhayırlı uğurlu olsun canım ınşallah kısa zamanda hayırlı haberini alcaz
Ay niyekı. Hem de böyle yüzyüze değilz merak ettim valla. Hayrolsun dese bi kaç kişi dua almış olmaz mı anlatan kişi .Kızlaarrrr anlatmayın rüyanızı
inşş cnm bnm rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinnAmin kardeşim bu günün hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
3 türlü rüya vardır:şeytani rüya,nefsani rüya,rahmani rüya.Rahmani rüya tabir edilebilecek haberci rüyadır.Bunu da ancak bir alime anlatabiliriz.rüya tabir edildiği şekilde gerçekleşir.Tabir eden kişilerin kalbini açıp bakamayız ,bunun içinde fesadı olabilir kıskancı olabilir salt nazarolabilir.örneğin siteyi bile kaç kişi takip ediyor bilemeyiz sevgili vorones:)Ay niyekı. Hem de böyle yüzyüze değilz merak ettim valla. Hayrolsun dese bi kaç kişi dua almış olmaz mı anlatan kişi .
geçmiş gitmiş diye anlattım ben canım yoksa hep duymuşumdur böyle rüyalar herkese anlatılmaz hiç birine anlatamadın suyu aç suya anlat derler3 türlü rüya vardır:şeytani rüya,nefsani rüya,rahmani rüya.Rahmani rüya tabir edilebilecek haberci rüyadır.Bunu da ancak bir alime anlatabiliriz.rüya tabir edildiği şekilde gerçekleşir.Tabir eden kişilerin kalbini açıp bakamayız ,bunun içinde fesadı olabilir kıskancı olabilir salt nazarolabilir.örneğin siteyi bile kaç kişi takip ediyor bilemeyiz sevgili vorones:)
inşallah vardır ya senın bebiş
Adet oldum kizlar.yalniz sizinle paylasmak istedigim birseyler var adet olursamda olmazsamda anlaticam demistim kendı kendime.yumurtlamadan birkac gun once bir rüya gordum görmediğim bir kadin bana kasiklarin agridiginda normal bir agri olarak görme yumurtlama gunundur testede kanma test bozuk çıkacak dedi.o gunu degerlendir dedi.birkacgun sonra kasiklarim agridi test yaptım hatta eklemiştim resmivorones hstirlarsan hatta test bozuk falan dedik.o geceyi değerlendirdik.yumurtlama bittiginden birkacgun sonra kasiklarimda batmalar oluyordu ince bi sizi gibiydi.birkacgun sonra bir ruya daha gördüm bir kadın test yapmadan sen hamilesin dedi ayni gece ruyamda eşim arabayla beni hastaneye goturuyordu yolda dogum yaptim esimede kızıyordum senin yuzunden ben sezeryan olacaktım diye.Ben bu hamilelik olayini kafama takmadim hep ne zmn verirse allhahim diyordum.bu ay boyle rüyalar ...acaba bilintaltimi.yoksa k.....m aciktami kalmış uzun oldu kizlar hakkınızi helal edin paylasmsk isttdım sadece (
İnşallah ...evet ilkİnşallah bu sefer Allah kısmet eder. Sizin ilk mi
Ben bir kere kürtaj oldum. 3 aydır çalışmalara başladım :)İnşallah ...evet ilk
Haydi insallah tez zamanda hamis kalirsin bat ne zamanBen bir kere kürtaj oldum. 3 aydır çalışmalara başladım :)
Haydi insallah tez zamanda hamis kalirsin bat ne zaman
Yanlis anlsmazsan kürtaj niye oldun.bu topik ugurlu canım gelen hamile kalıyor :)) heralde eskilerden bir ben kaldım :)Hep beraber inşallah :) 19 23 arası belli olmuyo
Mart ayında 7haftalikken oldum zaten normal gitmiyodu sürekli kanamam oluyodu sonra kese bozulmus dediler ole kürtaj oldum baya zordu 1 ay hep yattım ama olacaga care bulunmuyorYanlis anlsmazsan kürtaj niye oldun.bu topik ugurlu canım gelen hamile kalıyor :)) heralde eskilerden bir ben kaldım :)
HIII ay bilemedim şimdi . tartışmaya açık gibi geldi konu. neyse anlatmayıverelim . ee eşimize de mi anlatmayalım . ben çok absürd rüya görürüm ki3 türlü rüya vardır:şeytani rüya,nefsani rüya,rahmani rüya.Rahmani rüya tabir edilebilecek haberci rüyadır.Bunu da ancak bir alime anlatabiliriz.rüya tabir edildiği şekilde gerçekleşir.Tabir eden kişilerin kalbini açıp bakamayız ,bunun içinde fesadı olabilir kıskancı olabilir salt nazarolabilir.örneğin siteyi bile kaç kişi takip ediyor bilemeyiz sevgili vorones:)
Benim hassas olduğum,çok önemsediğim bir konudur rüyalar.Alim olan tabir etmeli ki o da rahmani rüyadır.Bunlar benim ve çoğu din aliminin görüşü,siz bilirsiniz tabi tatlım:)HIII ay bilemedim şimdi . tartışmaya açık gibi geldi konu. neyse anlatmayıverelim . ee eşimize de mi anlatmayalım . ben çok absürd rüya görürüm ki
Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin.kızlarrrrrrrrrrrr az önce ablamın 5 haftalık hamişşşş olduğunu öğrendim .3. bebesi olacak allahın izniylee. çok ilginç ama ya ikimizde karnı burnunda olacaz . inşallah tabi .. önce ben gitcem doğuma rabbim izin verirse sonra o. aramızda 4 hafta falan var :)
Sen sen sen
Hiç sikma canini bu seferkini allahın izniyle sagsalim kucagina alacaksinMart ayında 7haftalikken oldum zaten normal gitmiyodu sürekli kanamam oluyodu sonra kese bozulmus dediler ole kürtaj oldum baya zordu 1 ay hep yattım ama olacaga care bulunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?