ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aaa ne guzel 2 kardes göbek göbeğe ikinizde sagsalim kucaginiza alirsiniz inşallah

Arkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.
Hatırladınız mı kızlar sanmıyorum yumurtlama olduğunu pozitif günü değerlendirmedim.ertesi günü silikleşti o günü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye.resmen 6.gün pozitif verdi yahu.merakla 14.günü bekliyorum bakalım pozitif çıkacak mı yine

Yumurta büyüyüp gelişmeden mi çatladı,zaten reglim 3gün sürüyor onun da sadece iki günü normal gelir.ilk günü yalandan geçer.şimdi de bunun korkusu sardı.endometriyum yeterince kalınlaşmıyor da ondan mı az benim reglim.of offff

kızlar 12 sinde ilişki oldu
13 ünde ovu testim pozitifti
13 akşamı yumurtlama akıntısı geldi.
14 ünde ovu testi negatif çıktı.
bir de 13 ü pozitifti ya şimdi ben 13+14=27
benim bat 27 oluyor değil mi?
normalde düzensizimdir de ondan soruyorum.

14 ünü kaçırma anam. pozitif çikmış pesinden silikleşmiş çatladı yumurta sperm gerek yakalasın.gerci 12sinden kalmis sperm vardir iceride ama ne olur ne olmaz.14 eklemeyi bilemeyecegim kuzum 28gunde bir adet gorenler icin gecerli saniyorum.

Sat a yaklaşık bir hafta var. Beyaz akintim var başkada bisey yok umitlenebilecegim.benim gibi bekleyen var mı yada belirti yaşayan

benim düzenim yok ki
benim de bildiğim şu ki:döngün kaç gün olursa olsun yumurtladıktan 14 gün sonra adet olursun.bakalım benim kırmızılar bu kaideyi değiştirecek mi:)

Kızlar kışlık hazırlık yapmaya sardım bakın. Mamullerime

Eklentiler

• 2015-11-14 23.34.42.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 2015-11-14 23.34.20.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 2015-11-14 19.12.09.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 2015-10-29 20.51.55.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
İçli köfte hariç . Elma marmelatı hani turta yapınca kolaylik oluo. .Turşu ve sarma lari bugün yaptım.

Bende bu sene heves ettim yapayım dedim 20 sise domates sosu 3 kavanoz aci biber sosu 10 kilo salca 10 kilo kozlenmis kırmızı biber anacigimla beraber 10 şişe recel zeytin immmm baskaaaa hah bide tursularim ve kompostolarim dolmaliklarda sagolsun kkaynanam yapti kendin yapinca daha iyi ya afiyet bal şeker olsun sanada canim ellerine saglik

benim düzenim yok ki
benim de bildiğim şu ki:döngün kaç gün olursa olsun yumurtladıktan 14 gün sonra adet olursun.bakalım benim kırmızılar bu kaideyi değiştirecek mi:)
Evet yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur insallahda olmazsin

ne marifetlisiniz hatunlar ya masallah valla kısa hazırsınız ben hic birsey yapmadım gene artık annemden az alırım

ne marifetlisiniz hatunlar ya masallah valla kısa hazırsınız ben hic birsey yapmadım gene artık annemden az alırım
Ay annem uzaklarda gecen sene 20 kavanoz domates harç getirmek zordu . Bu sene 5 6 kavanoz idare edicem.. benimkisi biraz da böyle eğlence kız hani böyle yapabilecek miyim acaba die . Netten tarif bakıp bakıp yapiom amac kafa dağıtmak tabi.

Ay maşallah seninkiler benimkilerı döver vallla. bebisin olsun da onları da dovusturek az kaldı sana da

Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım hatta buraya da yazdım..
Dün yumurtlama dan sonraki 10.günümdü ve benim dün kahverengi akıntım oldu çamaşırim da az bi leke ve peçeteye silince az bi leke geldi kahverengi.. sonra kesildi.. başka bir topige yazdım hemen yerleşme olabilir dediler.
Yerleşme ne bilmiyordum netten de baktım uyuyor benle.. İnşallah öyledir. . Bugün sabah test yaptım ikinci cizgi çok çok silikti yumurtlama günüme göre BAT a 3-4 gün var.. İnşallah hamileyimdir kızlar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…