- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Aaa ne guzel 2 kardes göbek göbeğekızlarrrrrrrrrrrr az önce ablamın 5 haftalık hamişşşş olduğunu öğrendim .3. bebesi olacak allahın izniylee. çok ilginç ama ya ikimizde karnı burnunda olacaz . inşallah tabi .. önce ben gitcem doğuma rabbim izin verirse sonra o. aramızda 4 hafta falan var :)
Hatırladınız mı kızlar sanmıyorum yumurtlama olduğunu pozitif günü değerlendirmedim.ertesi günü silikleşti o günü değerlendirdim ne olur ne olmaz diye.resmen 6.gün pozitif verdi yahu.merakla 14.günü bekliyorum bakalım pozitif çıkacak mı yineArkadaşlar merhaba.dün reglim bitti.az önce ovulasyon testi yaptım.pozitif çıktı.normalde 13.14.gün yumurtlama olur bende.anlam veremedim.
14 ünü kaçırma anam. pozitif çikmış pesinden silikleşmiş çatladı yumurta sperm gerek yakalasın.gerci 12sinden kalmis sperm vardir iceride ama ne olur ne olmaz.14 eklemeyi bilemeyecegim kuzum 28gunde bir adet gorenler icin gecerli saniyorum.kızlar 12 sinde ilişki oldu
13 ünde ovu testim pozitifti
13 akşamı yumurtlama akıntısı geldi.
14 ünde ovu testi negatif çıktı.
bir de 13 ü pozitifti ya şimdi ben 13+14=27
benim bat 27 oluyor değil mi?
normalde düzensizimdir de ondan soruyorum.
benim düzenim yok ki14 ünü kaçırma anam. pozitif çikmış pesinden silikleşmiş çatladı yumurta sperm gerek yakalasın.gerci 12sinden kalmis sperm vardir iceride ama ne olur ne olmaz.14 eklemeyi bilemeyecegim kuzum 28gunde bir adet gorenler icin gecerli saniyorum.
İçli kofteyi koymayaydın iyiydiKızlar kışlık hazırlık yapmaya sardım bakın. Mamullerime
Evet yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur insallahda olmazsinbenim düzenim yok ki
benim de bildiğim şu ki:döngün kaç gün olursa olsun yumurtladıktan 14 gün sonra adet olursun.bakalım benim kırmızılar bu kaideyi değiştirecek mi:)
ne marifetlisiniz hatunlar ya masallah valla kısa hazırsınız ben hic birsey yapmadım gene artık annemden az alırımBende bu sene heves ettim yapayım dedim 20 sise domates sosu 3 kavanoz aci biber sosu 10 kilo salca 10 kilo kozlenmis kırmızı biber anacigimla beraber 10 şişe recel zeytin immmm baskaaaa hah bide tursularim ve kompostolarim dolmaliklarda sagolsun kkaynanam yapti kendin yapinca daha iyi ya afiyet bal şeker olsun sanada canim ellerine saglik
Ohhh masallah afiyetle yiyin canimKızlar kışlık hazırlık yapmaya sardım bakın. Mamullerime
Benimkiler hep az az canım ya. Ama mantıklı çok yapmak. Hemen bitio benimkilerİçli kofteyi koymayaydın iyiydihastayim ona . Bende yaklasik 5 buyuk bidonda tursu yaptim kalmadi hiç bu hafta yine yapcam
Ay annem uzaklarda gecen sene 20 kavanoz domates harç getirmek zordu . Bu sene 5 6 kavanoz idare edicem.. benimkisi biraz da böyle eğlence kız hani böyle yapabilecek miyim acaba die . Netten tarif bakıp bakıp yapiomne marifetlisiniz hatunlar ya masallah valla kısa hazırsınız ben hic birsey yapmadım gene artık annemden az alırım
Ay maşallah seninkiler benimkilerı döver vallla.Bende bu sene heves ettim yapayım dedim 20 sise domates sosu 3 kavanoz aci biber sosu 10 kilo salca 10 kilo kozlenmis kırmızı biber anacigimla beraber 10 şişe recel zeytin immmm baskaaaa hah bide tursularim ve kompostolarim dolmaliklarda sagolsun kkaynanam yapti kendin yapinca daha iyi ya afiyet bal şeker olsun sanada canim ellerine saglik
Gunaydinlar efenimBenimkiler hep az az canım ya. Ama mantıklı çok yapmak. Hemen bitio benimkilergünaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?