Hadi hayırlısıyla inşallah:)Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım hatta buraya da yazdım..
Dün yumurtlama dan sonraki 10.günümdü ve benim dün kahverengi akıntım oldu çamaşırim da az bi leke ve peçeteye silince az bi leke geldi kahverengi.. sonra kesildi.. başka bir topige yazdım hemen yerleşme olabilir dediler.
Yerleşme ne bilmiyordum netten de baktım uyuyor benle.. İnşallah öyledir. . Bugün sabah test yaptım ikinci cizgi çok çok silikti yumurtlama günüme göre BAT a 3-4 gün var.. İnşallah hamileyimdir kızlar. ..
İyi şükür canım. Belirti neyin yok ben de yahu. Töbe üzülsem mi sevinsem mi..vorones nasılsın kuzucum nasıl gidiyor :)
Aaa hadi inşallah.Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım hatta buraya da yazdım..
Dün yumurtlama dan sonraki 10.günümdü ve benim dün kahverengi akıntım oldu çamaşırim da az bi leke ve peçeteye silince az bi leke geldi kahverengi.. sonra kesildi.. başka bir topige yazdım hemen yerleşme olabilir dediler.
Yerleşme ne bilmiyordum netten de baktım uyuyor benle.. İnşallah öyledir. . Bugün sabah test yaptım ikinci cizgi çok çok silikti yumurtlama günüme göre BAT a 3-4 gün var.. İnşallah hamileyimdir kızlar. ..
Ay senin 3 hafta neyin kalmış . Ay çok güzel senden haberler nedir . Tekmeler tekmelervorones nasılsın kuzucum nasıl gidiyor :)
Herkesin belirtileri ayni olmuyor. Benimde gec baslamisti bulantilarm falan. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyordum :) inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin :)İyi şükür canım. Belirti neyin yok ben de yahu. Töbe üzülsem mi sevinsem mi..1 aralığı bekliom dört gözle . Kontrole gitcem
Evet 3 haftamiz kaldı hazırlıkları yaptık bebisin isaretini bekliyoruz :) cok hareketli bu kız teyzesi hic durmuyor sabahlari beni erken uyandırıyor ama onun tekmesiyle uyanmak cok guzell :)) sende 2 3 haftaya hissedersin insallahAy senin 3 hafta neyin kalmış . Ay çok güzel senden haberler nedir . Tekmeler tekmeler
Kiz buAy maşallah seninkiler benimkilerı döver vallla.bebisin olsun da onları da dovusturek az kaldı sana da
İnşallah hamilesindir gorunuse gore oyle hayırlı haberlerini brkliyoruzKızlar merhaba bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım hatta buraya da yazdım..
Vorobes gecende benim sklima geldi sende olmamışti dedi yerlesme kanamasıAy senin 3 hafta neyin kalmış . Ay çok güzel senden haberler nedir . Tekmeler tekmeler
Zaman ne çabuk geçiyor 'ya su gibiEvet 3 haftamiz kaldı hazırlıkları yaptık bebisin isaretini bekliyoruz :) cok hareketli bu kız teyzesi hic durmuyor sabahlari beni erken uyandırıyor ama onun tekmesiyle uyanmak cok guzell :)) sende 2 3 haftaya hissedersin insallah
Ay inşallah inşallah. Su 2 hafta hemen geçsin istiyorm hem yazililar da başladı bu yoğunluk biter . Şubat tatili gelsin ankaraya gidip alışveriş yapmak istiyorum ben deEvet 3 haftamiz kaldı hazırlıkları yaptık bebisin isaretini bekliyoruz :) cok hareketli bu kız teyzesi hic durmuyor sabahlari beni erken uyandırıyor ama onun tekmesiyle uyanmak cok guzell :)) sende 2 3 haftaya hissedersin insallah
Yok canım olmamıştı ve. Leke gelip de çok yerleşme sanıp da hayal kırıklığı yaşadığım olmuştur. Ben de adete yakın gelen leke adet habercisi oluoduVorobes gecende benim sklima geldi sende olmamışti dedi yerlesme kanaması
11 haftadan sonra başlar mi ki bulantı . . Deli gibi yemek yiyom ben ya . 3 kilo almışım bileHerkesin belirtileri ayni olmuyor. Benimde gec baslamisti bulantilarm falan. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyordum :) inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin :)
Aynennn :)Zaman ne çabuk geçiyor 'ya su gibi
Oda almadim çünkü cocugu yalniz asla uyutamam :) ahsap besik aldim bebisin kiyafetleri icin zaten extra bi dolabimiz var :) ayni odada kalicagmz icin o da tercih etmedim ne zaman ayri uyudu o zaman oda bakczAy inşallah inşallah. Su 2 hafta hemen geçsin istiyorm hem yazililar da başladı bu yoğunluk biter . Şubat tatili gelsin ankaraya gidip alışveriş yapmak istiyorum ben de
Tabi cinsiyet belli olmuş olur ay inşallah. Bebek odası aldın mı canım. Ben istiom ya. Ama ankaradan buraya sipariş versek nasıl kurcaz ...ay neler düşünür oluyor insan.
Sen almissin maşallah ben vermistim :) suan 76 kiloyum 9 kilo almisim :)11 haftadan sonra başlar mi ki bulantı . . Deli gibi yemek yiyom ben ya . 3 kilo almışım bile
Atıyım canım çok çok silik fotoda belli olmuyor hiçAaa hadi inşallah.o yerleşme herkes de olmuyor ama inşallah seninki ondandır . Foto atar misin testini. Yarın da yap gene bakalım .
Hımm benim oda küçük biraz park yatak alıp gene yanıma alıyim diom ama odası olsun eşyaları orda dursun . İçeri girince ona ait alan olsun istiyorm. Tabı fikrim değişebilr. Allah herkese burdaki kızlara da nasip etsin bu duyguları. Bu arada beşiği çok şeker yerim onu ben. Resmen misafir bekler gibı. Herşey hazır oy . Maşallah sizeOda almadim çünkü cocugu yalniz asla uyutamam :) ahsap besik aldim bebisin kiyafetleri icin zaten extra bi dolabimiz var :) ayni odada kalicagmz icin o da tercih etmedim ne zaman ayri uyudu o zaman oda bakcz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?