ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hadi hayırlısıyla inşallah:)

Aaa hadi inşallah. o yerleşme herkes de olmuyor ama inşallah seninki ondandır . Foto atar misin testini. Yarın da yap gene bakalım .

İyi şükür canım. Belirti neyin yok ben de yahu. Töbe üzülsem mi sevinsem mi.. 1 aralığı bekliom dört gözle . Kontrole gitcem
Herkesin belirtileri ayni olmuyor. Benimde gec baslamisti bulantilarm falan. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyordum :) inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin :)

Ay senin 3 hafta neyin kalmış . Ay çok güzel senden haberler nedir . Tekmeler tekmeler
Evet 3 haftamiz kaldı hazırlıkları yaptık bebisin isaretini bekliyoruz :) cok hareketli bu kız teyzesi hic durmuyor sabahlari beni erken uyandırıyor ama onun tekmesiyle uyanmak cok guzell :)) sende 2 3 haftaya hissedersin insallah

Ay maşallah seninkiler benimkilerı döver vallla. bebisin olsun da onları da dovusturek az kaldı sana da
Kiz bu
İnşallah hamilesindir gorunuse gore oyle hayırlı haberlerini brkliyoruz

Zaman ne çabuk geçiyor 'ya su gibi

Ay inşallah inşallah. Su 2 hafta hemen geçsin istiyorm hem yazililar da başladı bu yoğunluk biter . Şubat tatili gelsin ankaraya gidip alışveriş yapmak istiyorum ben de
Tabi cinsiyet belli olmuş olur ay inşallah. Bebek odası aldın mı canım. Ben istiom ya. Ama ankaradan buraya sipariş versek nasıl kurcaz ...ay neler düşünür oluyor insan.

Herkesin belirtileri ayni olmuyor. Benimde gec baslamisti bulantilarm falan. Cogu zaman hamile oldugumu unutuyordum :) inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin :)
11 haftadan sonra başlar mi ki bulantı . . Deli gibi yemek yiyom ben ya . 3 kilo almışım bile

Oda almadim çünkü cocugu yalniz asla uyutamam :) ahsap besik aldim bebisin kiyafetleri icin zaten extra bi dolabimiz var :) ayni odada kalicagmz icin o da tercih etmedim ne zaman ayri uyudu o zaman oda bakcz

Eklentiler

• 20150921_171838.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 77
Cekmecelerin düğmelerini degistirdik pembiş yaptk :)

Aaa hadi inşallah. o yerleşme herkes de olmuyor ama inşallah seninki ondandır . Foto atar misin testini. Yarın da yap gene bakalım .
Atıyım canım çok çok silik fotoda belli olmuyor hiç

Eklentiler

• 20151115_132533-3.webp
    2 KB · Görüntüleme: 79
Şimdi bide ovulasyon testi yaptım hamileysen iki koyu çizgi çıkar diye okumuştum burda.. İnşallah hamileyimdir...

Eklentiler

• 20151115_204900-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 77
Oda almadim çünkü cocugu yalniz asla uyutamam :) ahsap besik aldim bebisin kiyafetleri icin zaten extra bi dolabimiz var :) ayni odada kalicagmz icin o da tercih etmedim ne zaman ayri uyudu o zaman oda bakcz
Hımm benim oda küçük biraz park yatak alıp gene yanıma alıyim diom ama odası olsun eşyaları orda dursun . İçeri girince ona ait alan olsun istiyorm. Tabı fikrim değişebilr. Allah herkese burdaki kızlara da nasip etsin bu duyguları. Bu arada beşiği çok şeker yerim onu ben. Resmen misafir bekler gibı. Herşey hazır oy . Maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…